Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Американський форсаж: постіндустріальний перехід України відбудеться під протекторатом США (+відео)

Категорія:

Парадоксально, але корисність новообраних «зелених популістів» полягає в їхній некомпетентності. Що еластичніша рукавичка, то легше нею керувати. «Проект ЗЕ» – це акціонерне товариство, контрольний пакет в якому належить американцям. Попри локальні дурниці нової влади, стратегічний розвиток України незмінний.

190716statuyasvobody.jpg

For your and our Freedom! За вашу і нашу свободу!
For your and our Freedom! За вашу і нашу свободу!

Аудіоверсія статті Американський форсаж: постіндустріальний перехід України відбудеться під протекторатом США

Глобальний тренд і українська специфіка

Людство стоїть на порозі нової суспільно-економічної формації. Найбільше постіндустріальних новацій зосереджено в США. Проте системна реалізація нового життя відбудеться в Україні –  працює перевага «чистого аркуша».

Але як? Народження постіндустріальної держави – це як народження метелика з лялечки. Подібні метаморфози завжди вкрай небезпечні, а тут ще й доводиться відбиватися від Мордору.

Була надія, що Петро Порошенко вдруге стане президентом і продовжить обережні реформи. За цей час в умовах відносної стабільності сформується зародок нової цивілізації – подібно як у старому плоді визріває молодий паросток.

Проте перемога «Проекту ЗЕ» означає, що все відбудеться у форсованому режимі й по-іншому. Глобальний тренд переходу до нової формації в Україні буде реалізовано вельми оригінальним способом.

Оригінальність починається з того, що в 2019 році найвищу політичну посаду в Україні обійняла людина, яка до того жодного дня не займалася політикою і навіть нею не цікавилася. Це запустило процес формування такої ж некомпетентної Верховної Ради.

Новообрана влада неспроможна ні підтримувати існуючий тип держави, ні творити новий. Що стосується постіндустріальної держави, то ці люди навіть не знають таких слів.  Україна опиняється в ситуації, коли старої системи майже нема, а нової ще нема. Як подолати цей розрив?

Відповідь: перехід України до постіндустріальної цивілізації відбудеться під визначальним впливом США – найпотужнішої держави планети. Можна сказати, під м’яким і малопомітним американським протекторатом.

Але чому? Тому, що від існування сильної, суверенної, успішної  України залежить саме існування Сполучених Штатів.

Життєвий інтерес США

Нагадаємо, що найбільшою загрозою для США є формування Континентального блоку. Про цю загрозу ще два десятиліття тому застерігав Збігнєв Бжезінський. Він писав: «Існує можливість – хоча й малоймовірна, серйозного перегрупування сил в Європі, що полягає або у таємній німецько-російській змові, або в утворенні франко-російського союзу... Сукупна євразійська могутність значно перекриває американську» («Велика шахівниця», 1997). Ця «малоймовірна можливість» уже реалізується в найгіршому для США варіанті, а саме в утворенні осі Париж–Берлін–Москва–Пекін. Якщо вона остаточно сформується, то це кінець США не тільки як світового лідера, а й як цілісної держави. 

І американці це знають. Тому життєво зацікавлені в тому, щоб Україна стала сильним, самостійним, активним геополітичним гравцем. Тільки така Україна спроможна відсікти Євросоюз від злиття з Росією та Китаєм в антиамериканський Континентальний блок. З цієї причини США ніколи не здадуть Україну – відтепер нас пов’язують питання життя і смерті, у нас спільна доля.

Життєвий інтерес України

Україна може вистояти лише як постіндустріальна держава, адже нова формація дає на порядок вищу ефективність. На етапі глибинного міжформаційного переходу, та ще й в умовах московської агресії, потрібна масштабна зовнішня підтримка – від силового захисту до передових технологій. Це спроможні дати тільки США, тому що:

1) є найпотужнішою світовою державою,

2) є концентратором постіндустріальних тенденцій,

3) мають найбільшу мотивацію в розвитку України.

Відтак США щораз більше даватимуть Україні все передове і продуктивне. Понад те, Україна може стати полігоном для реалізації тих досягнень, які в США ще неможливо реалізувати через опір старої системи. В Україні цього опору майже нема – після перемоги «проекту ЗЕ» індустріальна організація прискорено входить у стан ступору і розпаду.

Наскільки це ризиковано?

Взаємодія з США не несе для України загрози втрати власної ідентичності.

По-перше, вистояти може тільки націоналістична Україна, яка твердо тримається своїх етнічних коренів. Тому американці зацікавлені в її націоналістичному курсі.

По-друге, спільною глибинною ідеологічно-світоглядною основою України і США є національний солідаризм.

По-третє, Україна і США належать до четвертої квадри, отже є психологічно сумісними. Понад те, їхні домінуючі колективні соціотипи – «Миротворець» (ЕІІ) і «Адміністратор» (ЛСЕ) – є дуальними, тобто взаємно доповнюючими. Завдяки дуальній взаємодії Україна і США щораз більше наближатимуться до своєї істинної сутності – держави вільних, працелюбних і релігійних людей.  

Протекторат – це завжди тимчасова міра. Вона виправдана лише на етапі дорослішання того, ким опікуються. Вона є безпечною тоді, коли вчитель, тренер, наставник, покровитель, захисник щиро зацікавлений у розвитку свого підопічного. Це повністю відповідає сучасним українсько-американським стосункам та їхнім спільним інтересам.

Як це працює

Американський протекторат щодо України вже діє. Він має як видимі, так і приховані аспекти. Розгляньмо те, що лежить на поверхні.

1. Сучасна Україна керована олігархами, за кожною впливовою політичною силою стоїть той чи інший олігарх. Проте олігархи показали свою державотворчу неспроможність, тому будуть позбавлені політичного впливу. Американці цим уже активно займаються. Фірташ і Коломойський – це лише перші ластівки. Впливаючи на олігархів, США отримують вплив на підпорядковані цим олігархам організаційні піраміди, відтак на всю державу.

2. У 2016 році панівний клас вперше засвітив свою власність. Значна частина цього класу є паразитичною, а його власність – ганебною. Можна не сумніватися, що американські структури фінансової розвідки мають переконливі досьє для налагодження продуктивної співпраці з усією цією «елітою».  

3. Україна залежить від кредитів МВФ, які надаються при умові боротьби з корупцією і здійснення економічних реформ. Будь-яка влада України зацікавлена у співпраці з цією структурою, а в ній провідна роль належить США.

4. США вже активно допомагають Україні грошима, зброєю, технікою, будівництвом інфраструктури, технологіями, розвідувальною інформацією, підготовкою кадрів – військових і цивільних. Багато українців уже пройшли навчання в США.

5. Основна маса українців тяжіє до співпраці зі США, а не Росією. Передусім тому, що американці на порядок багатші за росіян і традиційно роблять багатшими своїх партнерів.

Яка вигода Україні від «зеленої команди»

Парадоксально, але в ситуації протекторату корисність новообраних популістів полягає в їхній некомпетентності. Що нижчий загальний інтелектуальний рівень, то менша спроможність здійснювати саботаж корисних перетворень. Що м’якша рукавичка, то вона зручніша; що еластичніша «зелена команда», то менше вона заважатиме досвідченій американській руці.

Це вже не майбутнє, а поточна реальність. Як висловився політолог Кость Бондаренко, «Проект ЗЕ» – це акціонерне товариство, контрольний пакет в якому належить американцям. Тому, попри локальні дурниці нової влади, стратегічний напрямок розвитку незмінний – Україна має стати найрозвиненішою державою Європи в союзі зі США.

Формування української еліти

Тимчасовий американський протекторат над Україною дає їй п’ять чи десять років для формування власної керівної еліти. Вибори 2019 року показали, що головним середовищем для її формування є світлі розумні українці четвертої квадри.

Важливим питанням є вироблення українцями власної постіндустріальної моделі. На це спрямовані наші дослідження аріянського світогляду, філософії успіху, націоналізму, правової системи, демосократичної організації, психологічної сумісності, оздоровлення, омолодження, піднесення у простір позитивних подій.  

 Творимо!

Текст статті Американський форсаж: постіндустріальний перехід України відбудеться під протекторатом США.


Цю статтю можна прочитати англійською мовою: 

American booster: Ukraine's post-industrial transition will be under US protectorate

Продовження: Екзистенційний ворог Сполучених Штатів Америки – Росія, Китай чи Євросоюз?

Якщо вас цікавить розвиток цієї теми, ви можете підтримати наш проект щедрими дарами.
Наші інтереси: 

Нам своє робить!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Бард Рой.
0
Ще не підтримано

Не дарма його Пророком кличуть!

Хай буде!

Коментарі

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

інстинкт і логіка разом

Зображення користувача Іван Полюхович.
0
Ще не підтримано

Процес реалізації не може змінити програму уже сформовану. Будемо активними спостерігачами виконуючи свою роль. ("...ми сьогодення майбутнє формуемо...")

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Ви запитували, як це працює? А ось так, тихо і непомітно.

Володіння англійською мовою на рівні не менш як В1 стане обов’язковою умовою для вступу до університетів, В2 – для випуску. Про це у статті Міносвіти зобов’язало абітурієнтів володіти англійською мовою на базовому рівні

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Ну от і діждалися!

Коли
Ми діждемося Вашингтона
З новим і праведним законом?
А діждемось-таки колись.

Тарас Шевченко, 1857.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Бард Рой.
0
Ще не підтримано

Не дарма його Пророком кличуть!

Хай буде!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Зверніть увагу, як ефективно почала працювати українська СБУ. То привезуть з Лугандона свідків для Гааги, то накриють промосковських хакерів.

«СБУ готова до співпраці з нашими іноземними партнерами. Ми вдячні присутнім у цьому залі представникам ФБР та Таємної служби США, які відразу висловили готовність до всебічної допомоги у нашому розслідуванні», - зазначив Іван Баканов.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Майя Українська.
0
Ще не підтримано

Формування української еліти

Тимчасовий американський протекторат над Україною дає їй п’ять чи десять років для формування власної керівної еліти. Вибори 2019 року показали, що головним середовищем для її формування є світлі розумні українці четвертої квадри.

Радіймо! Тільки шляхом творення сьогодення, майбутнє вітаємо чистотою, світлом перемагаємо!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Додав аудіоверсію цієї статті. Слухаємо!

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Статтю переклала на англійську
https://www.ar25.org/en/node/43170
Поширюйте серед англомовних читачів.

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Здогадалася, Олено, дуже доречна праця!

Єдине: може варто додати пояснення до виразу
"green populists", щоб англомовні зрозуміли словесну гру між Зе і "зеленими популістами".

Пропоную таке :

In Ukrainian, "Zelensky" sounds like "zelenyi", which means "green". Hence the play on words.

quote=Олена Каганець]Статтю переклала на англійську <a href="https://www.ar25.org/en/node/43170" rel="nofollow">https://www.ar25.org/en/node/43170</a>
Поширюйте серед англомовних читачів.

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Верховна Рада ухвалила закон про обмін податковою інформацією зі США.
Американський форсаж працює!
https://www.ar25.org/node/44108

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

де козак там і його церква, там його Усесвіт

Зображення користувача Іван Андрійович.
0
Ще не підтримано

У вирі сьогоднішніх подій в США, можна здогадуватися що відбудиться в самій Америці, і як це вплине на увесь світ. Варто надіятися тільки на себе.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Допомагають тільки тим, хто бореться.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

А поважають лише тих, хто перемагає! Наприклад, Білорусь є однією з п'яти країн-засновниць ООН, поряд із СРСР та США.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Як не дивно, але цей прогноз збувається саме зараз – у 2023 році.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Іван Андрійович.
0
Ще не підтримано

Чим ми цікаві ( демонократам байдена). Хіба що ресурсами, а для кар’єру люди не потрібні. А ще, ми залежності від США. Як тоді зрозуміти те що не дають зброю в тому обсязі яка потрібна, час грає не накормить України, гинуть найкращі, хлопці та дівчата. Переб’ють усіх патріотів, мотивованих хто буде на захисті, хтось може пояснити?

Зображення користувача Володимир Світлий.
0
Ще не підтримано

Цей варіант, що з Америкою дослідили. А як з варіантом - Польща. Нам торочать другу мову польську. Отже протекторат планується під Польщу. Можливо і Польщу і Угорщину, і Румунію?

Від мрії до слова, від слова до дії, від дії до світлової події.