Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 8
  • Переглядів: 9

Від руху 25% до Вільної Аристократичної Республіки Аріїв: шість компонентів Великого Переходу

Категорія:

Націотворчий рух отримає надпотужну зовнішню підтримку, якщо зосередиться на формуванні надлюдини. І не важливо, що про нас подумають гобіти – важливо, як до нас поставляться ельфи.

190605vara.jpg

Символ ВАРА на прапорі АНСДП
Символ ВАРА на прапорі АНСДП

У серії попередніх статей ми з’ясували, що в хід президентських виборів 2019 року відбулося втручання надзвичайно розумної і впливової організації, зацікавленої в новітньому українському націотворенні. Йдеться про організацію Гомо сапієнсів, які значно випередили у розвитку більшість людства. Згідно з термінологією постіндустріальної цивілізації Міжмор’я, таких високо розвинених людей називаємо «універсальними людьми», або «ельфами».  Ельфи – це четвертий рівень розвитку Гомо сапієнсів.

Ельфи зацікавленні в розширенні кола собі подібних, відтак підтримують процеси, спрямовані на формування середовища «аріїв», або «реалізованих людей» (надлюдей). Арії – це Гомо сапієнси третього рівня, отже «кузня кадрів» для ельфійської спільноти.

Зі сказаного випливає, що новітній націотворчий рух отримає всебічну підтримку ельфів, якщо активно формуватиме арійське середовище, причому робитиме це максимально точно, енергійно, відверто, цілісно. Про це у статті «Нація, яку підтримають ельфи: три базові принципи розгортання Руху-25». Згадана цілісність має проявлятися в ідеології, організації, формі державного правління, назві Руху, послідовності його розгортання. 

1. Світоглядно-релігійна основа – Аріянство

Для успішного творення майбутнього треба опиратися на передові знання і культурну традицію. Таке поєднання досягається в аріянстві – традиційній релігії знань. Головна ідея аріянства – перетворення людини на боголюдину. Це саме те, що потрібно і людям, і ельфам.

Аріянство найбільше реалізувалося в США у вигляді філософії успіху, а також літератури з саморозвитку і самодопомоги. Духовним батьком американської нації вважається Ральф Емерсон – аріянський священик. У часи козацької революції лідером європейського аріянства був Юрій Немирич – полковник Богдана Хмельницького, генеральний писар гетьмана Івана Виговського, активний учасник Конотопської битви 1659 року.

2. Національний Солідаризм

Ідеологія – це систематизований світогляд, пристосований до практичного використання. Ідеологією переходу до постіндустріального суспільства є Національний Солідаризм. Важливо, що саме Національний Солідаризм покладено в основу ідеології США – головного геополітичного союзника України.

Ідеологія Національного Солідаризму є соціально-політичним продовженням аріянства і де-факто є найцікавішою ідеологією всіх часів і народів. Надзвичайно важливо те, що ця ідеологія несе в собі потужний постіндустріальний потенціал.

3. Аристократична республіка у Просторі волі

Після тріумфу охлократії (влади натовпу) на виборах-2019 маятник історії досяг крайнього положення і пішов у напрямку до аристократії. Циклічне чергування «аристократія – демократія – охлократія – аристократія –» є закономірним процесом. Нинішній «дух часу», ознаменований клоуном-президентом, просто штовхає Україну до аристократичної системи.  

Згідно з описаною вище ідеологією, майбутня українська держава позначається терміном Вільна Аристократична Республіка Аріїв (ВАРА). Що це означає?

Вільна (суверенна) – значить така, яка діє з власної волі. Це можливо лише за умови перебування у Просторі волі, відтак все інформаційне наповнення Руху має підносити його учасників у простір позитивних подій. 

Аристократична – така держава, в якій реалізується влада кращих. Висування кращих забезпечується тотальною виборністю в територіальних, ділових і духовних демосах. Демоси – це правильно організовані громади чисельністю до 150 осіб, у яких всі знають всіх. Як бачимо, аристократія забезпечується демосократією.  

Республіка – це така форма державного правління, в якій керівні органи формуються знизу догори, а вся держава являє собою багаторівневу (ієрархічну) динамічну мережу демосів. В українській традиції для позначення такої держави застосовувалося слово Скуфія (Скупщина, Скіфія). Правовим забезпеченням Республіки–Скуфії було «копне право» (купне право, від «купа» – зібрання).  

Аріїв – шляхетних людей (від «ар’я» – шляхетні, сонячні, ярі). Це слово постійно нагадуватиме про мету держави – розвиток спільноти від стану гобіта (гомо сімплекс) до стану реалізованої людини (гомо дуплекс, надлюдини, арія), тобто людини з духовною самосвідомістю. Ельфам це сподобається.

Абревіатура ВАРА складає слово, яке має значення «фортеця», «твердиня святості», «прихисток праведників», «Ноїв ковчег». Перше трипільське місто-держава, яке заснував легендарний арійський цар Їма (Ной), називалося Вара.

4. Символ ВАРА, він же Демено

Символіка – це сконцентрований світогляд. Символом руху до Вільної Аристократичної Республіки Аріїв є спеціально розроблений знак «Вара», інша назва – «Демено» (кермо). Що він означає? Як справжня символіка, він має багато аспектів.

1. Корабель (ковчег) з сонячним вітрилом, який пливе в морі життя.

2. Сонячний хрест – символ Центру, а також впорядкованого, структурованого простору (розділення на сектори).

3. Хрест боголюдини – поєднання матеріального (горизонталь) і божественного (вертикаль).

4. Руна Альгіз (людина з піднятими руками) – руна святості, а також захищеності (невразливості).

5. Дерево Життя – символ впорядкованого Всесвіту (космосу) на протилежність хаосу.

6. Штурвал (кермо, демено, стерно, руль, кормило) – символ духовного і організаційного проводу, а також демосу – самокерованої спільноти, в якій усі знають усіх.

7. Аеростат, наповнений сонячним «гелієм», який піднімає вгору – у Простір волі.

5. Церква–держава–корпорація

Постіндустріальна українська держава, будучи цілісністю, являтиме собою одночасно глобальну духовну громаду (Аріянську церкву), політичну організацію і ділову корпорацію. Для її заснування треба ухвалити нову конституцію України, а для цього треба легітимно увійти у Верховну Раду.

6. АНСДП ельфів Міжмор’я

Для забезпечення легітимного переходу від нинішньої індустріальної до постіндустріальної держави необхідна політична сила у вигляді повноцінної політичної партії. Вона має об’єднувати в собі описані вище компоненти – аріянський світогляд, ідеологію Національного Солідаризму, республіку демосів і духовну єдність з ельфами Міжмор’я.

Для забезпечення системної цілісності партія повинна мати назву, яка озвучує світоглядно-релігійний, ідеологічний, організаційний і ельфійський компоненти. В результаті отримуємо таку назву:

Аріянська Національно-Солідаристська Демосократична Партія ельфів Міжмор’я, скорочено – АНСДП ельфів Міжмор’я. Фраза «ельфів Міжмор’я» вказує, що політичний рух має духовно-еволюційну спрямованість і перебуває під захистом ельфів Міжмор’я – тих ельфів, які втрутилися у президентські вибори 2019 року і започаткували новітнє українське націотворення. 

Світоглядно-політичним органом АНСДП ельфів Міжмор’я є паперовий альманах Гартленд, який також має свій аудіоканал і відеоканал.   

Оскільки метою АНСДП є заснування постіндустріальної духовно-економічної держави-громади, то партія формується одночасно як духовна громада, політична сила і спільнота стартап-культури.  

Усе відбуватиметься дуже поступово. Нині АНСДП виступає в ролі пошукової моделі першої постіндустріальної партії. Ймовірно, що вона зможе заявити про себе не раніше ніж через 5–10 років, хоча ельфи можуть прискорити цей процес.

Хто хоче бути в темі – реєструйтесь на сайті AR25.ORG, підписуйтесь на Ранкову пошту – щоденну розсилку новин «Народного Оглядача».

Радіймо!

Продовження: 


Додаткова інформація: 

Квадри, системні ролі, етносоціоніка, форми державного правління.

Рух 25%, етнопсихологія і соціальна селекція: 36 конференція прихильників Народного Оглядача (відео)


Оксана Білозір - Батьківське жито

Кому вниз - Ліра. Вишня Борія

Кому вниз - Заповіт Арійській Людині

Якщо вас цікавить розвиток цієї теми, ви можете підтримати наш проект щедрими дарами.
Наші інтереси: 

Плануємо, малюємо, реалізуємо – енергію події матеріалізуємо. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Це поверховий підхід, оснований на лівацькій версії історії. Нацизм був цілком адекватним - тому його підтримала європейська духовна еліта. Гітлер прагнув лише повернути те, що відібрали в Німеччині за Версальським договором.

Фрідріх Стів: Що відкинув світ. Миротворчі пропозиції Адольфа Гітлера 1933-1939 рр.

Психологічна структура націонал-соціалізму: постіндустріальна четвірка головних цінностей

Рузвельт був поставлений лівими, тому повністю потурав московській агентурі і захищав її від ФБР.

На "небеса" я б не дуже покладався: у Бога нема інших рук, як наших. Це була велика гра і держави Антикомінтернівського пакту в ній програли - хоча могли й виграти. І ми вже знаємо як.

Перехоплення управління: історичні приклади і уроки на майбутнє

«Гітлер потерпів поразку, але він був досить близьким до перемоги. Він міг перемогти, і тоді доктрина про неминучість торжества його противників і “абсурдність нацистського світогляду” була би посоромлена» (професор Олег Плєнков).

Сергій Кабуд каже:
нацизм саме так і планувався Небесами, як інструмент виживання, майже реанімації людства, саме тому мав бути дегенерованим, не адекватним, агресивним до усрачки і ЗА ДІЗАЙНОМ приреченим всіма елементами до швидкого життєвого циклу: виконав роль і ..помер, з кінцями...
інакше більшовизм знищував людство

. І це не фантазії: це реальна загроза була і ВСІ це розуміли, тому Рузвельт проводив змягчену до лівих політику. Ліві ДОМІНУВАЛИ, вони були самі потужні .

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Раніше я переймався тим, щоб нас зрозуміли люди. Для цього "зменшував яскравість".

Після виборів з'ясувалося, що значно важливіше - привернути до себе увагу ельфів. Для цього треба "підвищувати яскравість".

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

дива-це те , що я творю

Зображення користувача Володимир Світлий.
0
Ще не підтримано

Раніше , колись, була статья про Державу Корпорацію. Там мова шла про те ,що Конституія це бізнес план на певний період з певною програмою.Права і правила предавалися брахманам.Дуже хороша ідея. Щось подібне було написано у передвиборчій президенській програмі у Б.В. Болотова. Він пропонував займатись президенту не законотворчістю а вивченням правил ,істин і в потрібний момент нагадувати про правила природи і котролювати дотримання правил. Він вважає ,що правила природи інваріантні (незмінні). Тому вигадувати весь час якісь правила є абсурдом. Крім того громадянина не може представляти партія.Закони які плодять депутати у верховній раді скоріше потрібні для самої системи а не людям. Люди же повинні мати беззаперечне право- власнісність ( не право на власність а власність) і можливість захищати її , себе ,свою родину всіма засобами.Людина як і біосоціальний організм народ , потім нація має подібну побудову. Тобто на укол голкою клітина реагує і миттєво реагує все тіло. В сучасних державах держава ніяк не реагує на людину (клітину). Головним замовленням є мотивація кожного громадянина на участь у доходах держави і її розбудови. Тим ключем мотиватором може бути бюлетень. Їх має бути два. Один для себе а другий делегує право розпоряджаться власною державною часткою президенту ,депутату чи делегату. У разі негативного правління громадянин відкликає свій мандат. Така ідея у нас також прописана. Хочеться зробити подібний мінізразок з своїми однодумцями. Їх у мене аж шестеро. Президент або просто лідер повинен бути біологічним лідером. Ідея ,інтелект і програма з якою його можуть обрати має коштувати більше ніж те ,що є у громади або країни. Розмови без реального доходу скоріше схожі на популізм.Дай світу щось цінне і світ тобі віддячить.

Від мрії до слова, від слова до дії, від дії до світлової події.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Ідея держави-корпорації була запропонована ще у 2007 році у статті "До всесвітньої української держави-громади"
https://www.ar25.org/node/12170

Це була спроба вдосконалити етатичну індустріальну систему.

За останні 12 років ця ідея розвинулась в ідею органічної держави як багаторівневої динамічної ієрархії демосів.

На практиці цю модель ми спочатку реалізуємо в АНСДП, а потім поширимо на всю ВАРА.

Володимир Світлий каже:
Раніше , колись, була статья про Державу Корпорацію. .

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Сергій Кабуд.
0
Ще не підтримано

5. Дерево Життя – символ впорядкованого Всесвіту (космосу) на протилежність хаосу.
Автору подяка зокрема і за це.
дещо про ДЖ і у коментах там продовження
https://www.facebook.com/kabuud/posts/10153923696153199

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

А чи є думки чи запитання щодо цієї статті?

Друзі, активніше реагуйте - ми готуємо відео, в якому будемо обговорювати коментарі і відповідати на запитання.

Сергій Кабуд каже:
5. Дерево Життя – символ впорядкованого Всесвіту (космосу) на протилежність хаосу.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Сергій Кабуд.
0
Ще не підтримано

стосовно питань провели короткий обмін з шановним паном Ігорем, хто долучився до дискусії , яка триває вже кілька років: https://www.facebook.com/kabuud/posts/10153923696153199
у коментах містяться і лінки на найцікавіші матеріали з AR25 та інші ресурси по кабалі, теологічній фізиці, включно й глава з наукової праці англійскою мовою, яка вийшла у США, авторства нашого українського вченого фізика

Зображення користувача Сергій Кабуд.
0
Ще не підтримано

Нині АНСДП виступає в ролі пошукової моделі першої постіндустріальної партії.

це як Платонівска над реальність до Руху Зеленського, який по факту вже має ознаки постіндустріалної природи

Зображення користувача Сергій Кабуд.
0
Ще не підтримано

Античний автор Полібій в книзі Історія подає циклічну схему дехрадації і поновлення: царство—деградація—тіранія—революція—аристократія—деградація—революція—демократія—деградація—охлократія—революція—..і знов царство

Рушієм перебігу історичних процесів по колу життєвого шляху відповідного народу є, за Полібієм, переродження кожної із згаданих форм влади як позитивної у таку саму за кількісним принципом, але негативну за якісною ознакою. І, в подальшому, це переродження відбувається від кожної а таких пар до наступної.

Відповідь надає конструкція США, прописана Олександром Гамілтоном у його внеску у Federal papers Федераліст, збірка Паперів, які складають Конституційну Основу

Запобігання деградації може забезпечити низка заходів, власне ВСЯ структура держави має бути заточена з усвідомленням іманентності ДЕГРАДАЦІЇ всього

У США це реалізоване у системі противаг , балансів і стримувачів, яка не лише вертикальна а й горизонтальна та ще й багатомірна:

крім поділу на 3 гілки є й максимальна передача влади НА МІСЦЯ

Такий приклад: судова система США містить ВСІ інструменти які можна уявити: зокрема суддів як призначають так і обирають

Система дійсно складна і підозрюю має аспекти які НЕ ОГОЛОШЕНІ публічно(!) ; але які можна зафіксувати у Символиці, зокрема Піраміда , око та інше(Смарагдова скрижаль) на купюрі 1 долар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Так, державна система США заслуговує ретельного вивчення. Думаю, що з неї можна витягнути деякі універсальні принципи, корисні й для постіндустріальної держави.

Сергій Кабуд каже:
Античний автор Полібій в книзі Історія подає циклічну схему дехрадації і поновлення: царство—деградація—тіранія—революція—аристократія—деградація—революція—демократія—деградація—охлократія—революція—..і знов царство
Рушієм перебігу історичних процесів по колу життєвого шляху відповідного народу є, за Полібієм, переродження кожної із згаданих форм влади як позитивної у таку саму за кількісним принципом, але негативну за якісною ознакою. І, в подальшому, це переродження відбувається від кожної а таких пар до наступної.
Відповідь надає конструкція США, прописана Олександром Гамілтоном у його внеску у Federal papers Федераліст, збірка Паперів, які складають Конституційну Основу
Запобігання деградації може забезпечити низка заходів, власне ВСЯ структура держави має бути заточена з усвідомленням іманентності ДЕГРАДАЦІЇ всього
У США це реалізоване у системі противаг , балансів і стримувачів, яка не лише вертикальна а й горизонтальна та ще й багатомірна:
крім поділу на 3 гілки є й максимальна передача влади НА МІСЦЯ
Такий приклад: судова система США містить ВСІ інструменти які можна уявити: зокрема суддів як призначають так і обирають
Система дійсно складна і підозрюю має аспекти які НЕ ОГОЛОШЕНІ публічно(!) ; але які можна зафіксувати у Символиці, зокрема Піраміда , око та інше(Смарагдова скрижаль) на купюрі 1 долар

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Сергій Кабуд.
0
Ще не підтримано

по США:

1. ''Історія'' Полібій

2. Збірка Федераліст https://en.wikipedia.org/wiki/The_Federalist_Papers

3. біографія Гамільтона

Зображення користувача Тарнай Стрілець.
0
Ще не підтримано

Можливо, карколомний технологічний стрибок у третьому Райху був обумовлений зовнішньою допомогою ельфів. Так як у тодішньому Дойчланді була мета-створити надлюдину.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Справді, метафізичною метою нацизму було формування шляхетної людини - арія (Ніцше застосував термін "надлюдина" - "той, хто стоїть на сходинку вище людини"). Це могло зацікавити ельфів і заохотити їх до надання підтримки.

Проте поразка Третього Райху свідчить, що ельфи не надали йому суттєвої підтримки. Скоріше всього тому, що це було передчасно. Нацисти випередили свій час майже на сто років.

Тарнай Стрілець каже:
Можливо, карколомний технологічний стрибок у третьому Райху був обумовлений зовнішньою допомогою ельфів. Так як у тодішньому Дойчланді була мета-створити надлюдину.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Сергій Кабуд.
0
Ще не підтримано

Проект Людство був під загрозою повного винищення більшовизмом. Ліва хвиля накривала планету. Концтабори та подібні заходи совєтских вже на момент 1941 призвели до смерті не меньше 30 міліонів, але скоріше за 50, згідно з найсучаснішими методами підрахунків

нацизм саме так і планувався Небесами, як інструмент виживання, майже реанімації людства, саме тому мав бути дегенерованим, не адекватним, агресивним до усрачки і ЗА ДІЗАЙНО Мприреченим всіма елементами до швидкого життєвого циклу: виконав роль і ..помер, з кінцями...

інакше більшовизм знищував людство

. І це не фантазії: це реальна загроза була і ВСІ це розуміли, тому Рузвельт проводив змягчену до лівих політику. Ліві ДОМІНУВАЛИ, вони були самі потужні .

Подібне викорінюється подібним це знов Герметичний метод

Такий був Задум Неба, якщо хочете. Нацизм став по факту інструментом виходу людства з смертельної небезпеки.

нова історіографія по 2й світовій

https://archive.org/stream/Deathride/Deathride_djvu.txt

One very particular cause of the collapse of the Soviet Union was the Second
World War. Looking at the wreckage of Berlin in May 1945, comparing it with
Moscow, it was easy to believe that Stalin was victorious. Sixty years later, the
architecture tells a different story. Both dictators sought out a war that ended in
their mutual destruction. Germany’s was apparent in May 1945; the Soviet
Union’s implosion came four and a half decades later.

That the war destroyed both empires is still poorly understood, masked by the
remarkable abilities of Stalin to fool the world into believing that his fantasies
were real. He not only built castles in the air, he persuaded people to live in
them. Hitler came very close to winning that war, and on the Eastern Front, his
soldiers came within an ace of winning outright. In the long retreat back to
Berlin and Vienna, they exacted a terrible price on their adversaries. If the
astonishing advance of the German army into Ukraine and the Caucasus was, as
many of them realized, a deathride, the same must be said about the bloody
advance of their opponent. The outcome of the war between the two dictators
was a battle to the death for both.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Це поверховий підхід, оснований на лівацькій версії історії. Нацизм був цілком адекватним - тому його підтримала європейська духовна еліта. Гітлер прагнув лише повернути те, що відібрали в Німеччині за Версальським договором.

Фрідріх Стів: Що відкинув світ. Миротворчі пропозиції Адольфа Гітлера 1933-1939 рр.

Психологічна структура націонал-соціалізму: постіндустріальна четвірка головних цінностей

Рузвельт був поставлений лівими, тому повністю потурав московській агентурі і захищав її від ФБР.

На "небеса" я б не дуже покладався: у Бога нема інших рук, як наших. Це була велика гра і держави Антикомінтернівського пакту в ній програли - хоча могли й виграти. І ми вже знаємо як.

Перехоплення управління: історичні приклади і уроки на майбутнє

«Гітлер потерпів поразку, але він був досить близьким до перемоги. Він міг перемогти, і тоді доктрина про неминучість торжества його противників і “абсурдність нацистського світогляду” була би посоромлена» (професор Олег Плєнков).

Сергій Кабуд каже:
нацизм саме так і планувався Небесами, як інструмент виживання, майже реанімації людства, саме тому мав бути дегенерованим, не адекватним, агресивним до усрачки і ЗА ДІЗАЙНОМ приреченим всіма елементами до швидкого життєвого циклу: виконав роль і ..помер, з кінцями...
інакше більшовизм знищував людство

. І це не фантазії: це реальна загроза була і ВСІ це розуміли, тому Рузвельт проводив змягчену до лівих політику. Ліві ДОМІНУВАЛИ, вони були самі потужні .

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Сергій Кабуд.
0
Ще не підтримано

Більш розширена Концепція включає все що Ви пишете, але йде далі: зокрема прогнозує з 100% вірогідністю і розпад СРСР і зникнення нацизму, як явищ спільної природи — лівих по суті, які є темпоральними до 20 ст.

наша Концепція бачить 20 ст як ліву хвилю, що точно відповідає історичним подіям, культурі, рак званій науці періоду

це точно дає нам можливість передбачити і майбутню ПРАВУ хвилю, яка буде політичним підґрунтям 21 ст що і відбувається

Ваша візія коректна, але Ви , як і всі візіонери часто бачите ПОЗА ЧАСОМ

Генон розвивав т.зв. ЯКІСНИЙ підхід замість вихолощеного кількісного

Ви десь так і дієте, передбачення це завжди погляд поза часом

Для прогнозування користуємо інший підхід, а саме циклічний

і от тут ми бачимо, що 21 століття дає нам надію на реалізацію вашого бачення, яке, зрозуміло,. буде мати непередбачуваний ФОРМАТ але хто розуміє сутність— той знає що це те саме

Ми з Вами просто мрійники
..
Рузвельт діяв у конкретних умовах, за яких не мав прва на опмилку

Це дуже відрізняється від стану вільного безвідповідального мрійництва, в якому можемо бути абсолютно необмежені, але це не реальність Рузвельта, не реальність Хрущова, не реальність Зеленського

там жорстко і помилка карається крахом нації

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Ми не фантазуємо: ми розраховуємо! Але для того, щоб розраховувати, ми спочатку фантазували (Фрідріх Ніцше).

Сергій Кабуд каже:
Ми з Вами просто мрійники
..

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Сергій Кабуд.
0
Ще не підтримано

оце засадничо помилковий підхід, тут само відношення не правильне бо це НАЦІЛ НА ПОРАЗКУ , хоча факти частково мали

''Рузвельт був поставлений лівими, тому повністю потурав московській агентурі і захищав її від ФБР.''

нема таких сил і не було в московії, це у наведеній книзі deathride пояснює аналітик ЦРУ / історик: московія оперує мислевірусами які ми ковтамо

головна облуда— блефування шо вони начебто 'всесильні'

ні, вони дрібні комахи, ну кусають інколи Рузвельта, ми їх давимо чоботом: зокрема от заборонили з власно моє подачі іх радіво у нюйорку у 2013р, оте від прімакова спутнік, до того голос росіі

смішно було б вірити на 100%, що американці рівня Рузвельта не знають всіх деталів, всю азійську примітивну гру чекистских курв ))))))

Може допомогти читання американських джерел по успіхах політики Рейгана про діректора кейсі— стає очевидним що ми знаємо лише верхівку айзбергу і чим далі по часу тим меньше відомо

Зауважу: від Рос імперії залишилися УЛАМКИ , населення за 100 років скоротилося

США зараз сягає 350 міліонів, переживає бум, рекордний видобуток нафти, рекордним мінімум безробіття

найостаніший рузвельт тут легко розведе всіх генералів чека там, оце кажу знаючи особисто і не одного як тут так і там

це різні рівні як різні планети і результати очевидні

Радіймо) Ми перемогаємо в усіх битвах бо Господь на нашому боці

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Ці "дрібні комахи" поставили справу так, що США власними руками знищили своїх геополітичних союзників, а економіка США чотири роки працювала на підтримку свого екзістенційного ворога. Якби не ці "дрібні комахи", то імперії зла СРСР вже не було б у 1942 році, не було б і комуністичного Китаю і проросійської Західної Європи.

Сергій Кабуд каже:
оце засадничо помилковий підхід, тут само відношення не правильне бо це НАЦІЛ НА ПОРАЗКУ , хоча факти частково мали
''Рузвельт був поставлений лівими, тому повністю потурав московській агентурі і захищав її від ФБР.''
нема таких сил і не було в московії, це у наведеній книзі deathride пояснює аналітик ЦРУ / історик: московія оперує мислевірусами які ми ковтамо
головна облуда— блефування шо вони начебто 'всесильні'
ні, вони дрібні комахи, ну кусають інколи Рузвельта,

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Сергій Кабуд.
0
Ще не підтримано

німецький інженерний талант. Це явище яке існувало і ДО і існує після. Це даність. Так само як британський інженерний талант. Коли відвідуєш відповідно ті нації— це відчутно в усіх збудованих чи тих шо рухається речах і об'єктах там

Український інженерний талант так само об'єктивне явище, придушене совєтізмом майже винищене

Зображення користувача Бор Крутивус.
0
Ще не підтримано

Орієнтуватись на ельфів то стратегічно правильний напрямок, але щоб привести АНСДП в парламент, в рамках цієї системи потрібні галочки в бюлетенях, а їх ставлять гобіти. Чи не так?

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Ми створимо настільки досконалу систему, що гобіти самі прибіжать і за все проголосують.

Бор Крутивус каже:
Орієнтуватись на ельфів то стратегічно правильний напрямок, але щоб привести АНСДП в парламент, в рамках цієї системи потрібні галочки в бюлетенях, а їх ставлять гобіти. Чи не так?

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Політолог Кость Бондаренко пояснив, що "Проект Зе" - це акціонерне товариство, в якому контрольний пакет належить США.

Відеозапис

Все, що робиться з власної волі, – добро!