Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 4
  • Переглядів: 5

5 простих способів навчитися мислити позитивно

Спробуйте опанувати себе і запровадити у повсякденне життя всі 5 правил, запропоновані нижче. Переваги "нового" життя відчуєте одразу.

1. Будьте відповідальні за своє ставлення до життя. Ви несете повну відповідальність за свої думки і своє ставлення до життя. Якщо вам в голову приходить один лише негатив, ви самі наводите все до цього. З правильним підходом ви зможете змінити свій погляд на більш позитивний.

2. Усвідомте принади позитивного мислення. Якщо ви вирішите мислити більш позитивно, це не тільки допоможе взяти контроль над вашим життям і зробить щоденний досвід більш приємним, але і відіб'ється на вашому психічному і фізичному здоров'ї і на ваших здібностях підлаштовуватися під зміни.

3. Заведіть щоденник, щоб показувати там свої думки. Записуючи щоденні думки, ви зможете прослідкувати за тенденцією формування свого позитивного і негативного мислення. Записуйте свої думки і почуття і спробуйте визначити, які моменти викликають у вас позитивні і негативні думки.

4. Виявіть свої мимовільні негативні думки. Щоб зійти з шляху негативного мислення, яке не дає вам поглянути на світ позитивним поглядом, ви повинні визначити свої "мимовільні погані думки".

5. Киньте виклик своїм негативним думкам. Навіть якщо ви все своє життя провели в негативному мисленні, ви не зобов'язані продовжувати так жити. Коли вас відвідують негативні думки, особливо мимовільні погані думки, зупиніться і проаналізуйте, наскільки вони правдиві і точні.

Наші інтереси: 

Очищуємося від інформаційного бруду. Чиста людина завжди життєрадісна і впевнена в собі. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи