Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 4

5 рівнів постіндустріального Міжмор’я: бізнес, оборона, цивілізація, релігія, раса

Категорія:

Спецтема:

На двох перших рівнях уже відбувається робота. Успіх проекту залежить від одночасної активізації трьох вищих рівнів. Прототипи вже створені.

170525-isus.jpg

Гартленд. Хрестос посеред нас - є і буде!
Гартленд. Хрестос посеред нас - є і буде!

Почнімо з розгляду двох перших рівнів, які вже реалізуються за участю держав потенційного Міжмор’я.

1. Соціально-економічний рівень

Економіки країн – майбутніх членів Міжмор’я – відмінно доповнюють одна одну і мають потенціал для перетворення на найпотужнішу і найдинамічнішу силу оновленої Європи. Про це: Економіки країн Міжмор'я вдало доповнюють одна одну.

Робота на цьому рівні потрохи відбувається шляхом розвитку торгівлі, туризму, культурного обміну, IT-проектів, інвестицій, особистих знайомств.

2. Військово-політичний рівень

Після початку російської агресії у 2014 році засновано литовсько-польсько-українську бригаду (три батальйони). Її можна розглядати як маленький крок у правильному напрямку.


Робота на двох перших рівнях відбувається дуже повільно, хоча ці напрямки надзвичайно перспективні. Причини гальмування описані у статті Чому пробуксовує міждержавний проект Міжмор’я.

Для творення повноцінного союзу треба розгортати три вищі рівні  проекту постіндустріального Міжмор’я.

3. Цивілізація

Йдеться про усвідомлення глобальних тенденцій до постіндустріального суспільства і їх комплексне втілення у вигляді нової цивілізації. Початком освоєння цього рівня є просвітницька робота щодо сутності постіндустріального переходу, а також реалізація динамічної багаторівневої соцмережі та формування міжморського Сенсара – мови міжнаціонального спілкування нової цивілізації.     

4. Релігія

Скидання баласту помилкових стереотипів і здобуття духовної єдності потребує повернення до вчення Ісуса Хреста і арійської традиції в цілому: Реформація 2017: повернення до аріохрестиянства – головний чинник постіндустріального переходу.

Гарною нагодою для активізації цього процесу є відзначення у жовтні 2017 року 500-річчя Реформації: Нова Реформація: тільки Добра Новина!

5. Раса

Для стійкого закріплення передових ознак постіндустріального суспільства необхідне формування нової раси – здорової, культурної, творчої: Міжмор’я – постіндустріальний проект творення раси-IV, або За що не шкода померти.

Що робити?

Індустріальні структури неспроможні творити постіндустріальну формацію, яка їх діалектично заперечить. Тому розвиток в напрямках цивілізації, релігії і раси відбуваються силами громадянського суспільства – без втручання держав.  

Відтак відповідь на запитання «що робити?» максимально проста: діяти самостійно, покладаючись на власні сили:

Обговорення статті на 28 конференції Інституту Міжмор’я 25 червня 2017 у Східниці Львівської області: 

28 конференція Інституту Міжмор’я: 6 тез творення постіндустріальної цивілізації

Виступи учасників 28 конференції Інституту Міжмор’я 25 червня 2017 у Східниці

Наші інтереси: 

Перетворюємо себе, творимо новий світ!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи