Альберт Саїн's picture
Альберт Саїн
  • Visits: 0
  • Hits: 0

Соціон Народного Оглядача

Аушра мріяла створити інститут соціоніки, в якому працювали б представники усіх квадр. Ця мрія ще не здійснилася.

Альберт мріє створити українську соціонічну корпорацію в якій були б задіяні усі 16 представників соціону.

Соціон – це система зв’язків між людьми, які знають свої соціонічні типи, а отже і можливості, тому що їм відомі власні сильні якості, і вони не губляться у виборі свого місця в житті, свого оточення.

​Мета цієї сторінка полягає в налагодженні взаємовідносин шляхом активного спілкування на вільну тему, (та формуванню платформи) між гравцями (читачами) які є присутніми у нижче наведеному списку. Який дай боже на протязі часу міститиме у собі все більше і більше гравців.


ІV - Квадра:

1. МиротворецьАльберт Саїн, Ігор КаганецьЕліза ДонцоваВіктор МакаренкоВасиль Діброва
2. АдміністраторОлена Каганець, Данило Майоров
3. Майстер:
4. ПсихологДжейк ҐрінЕней ХаралужнийСвіт Зелений


ІІІ - Квадра:

1. МоралістЛеонід Українець
2. ПідприємецьДобромир Гуцул
3. КритикОлег Подорожній
4. Покровитель:


ІІ - Квадра:

1. КонтролерВолодимир Щербина
2. ДраматургАрсен ДубовикЮрко Гірський
3. Лірик:
4. ГенералАнатолій Висота


І - Квадра:

1. Аналітик:
2. Популяризатор:
3. Художник:
4. НоваторБогдан ДубЮрій Збітнєв


Величезне прохання до всіх гравців НО, які НЕ погоджуються зі своїми тими чи іншими соціотипами серед яких вони є там зазначеними, не ображайтеся на мене через те що ви розміщені по списку не серед тих соціотипів поряд з якими ви би хотіли бути присутніми. І пам"ятайте на ображених воду лиють, а ще в народі кажуть, на психічно хворих та на дурнів НЕ ображаються. Щоправда якщо забрати частку "НЕ", то ще й як насправді ображаються) ну але тим не менш, вам ж натомість я бажаю напрочуд сприйняти цей випадок як жарт або ще краще як цікавезну гру під назвою "соціон". А також для особливо обдарованих додаткове прохання, про те щоб ви утримувалися від втручання у "Творенні Нового Простору Буття Українців."

Приємного вам спілкування!

УВАГА!!! У даній темі дозволяється писати лишень тим гравцям які потрапили у цей список. Тому в разі виявлення повідомлення (коментаря) таким гравцем що є відсутнім у цьому списку, то його повідомлення автоматично буде видалятися.


В тему:

Соціоніка - наука про стосунки між людьми

4 квадра “ДЕЛЬТА” (Клуб)

3 квадра “ГАММА” (Клуб)

2 квадра “БЕТА” (Клуб)

1 квадра “АЛЬФА” (Клуб)

Типологія особистості при варновій організації суспільства. До якої «касти» належите ви?

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Кращий коментар

Альберт Саїн's picture
0
No votes yet

Арсен Дубовик каже:
Зважаючи на попередження (яке я свого часу не помітив) такі клуби закриті, спілкування в них має відбуватися скоріше інтимне, можуть бути і тертя з іскрами - це напевне! А виставляти "свою спідню білизну напоказ" - це не в традиціях слов'ян (думаю, в аріїв також).

А як інакше ви плануєте пізнати Ази соціоніки, якщо всі сидітимуть і соромитися будуть?

Арсен Дубовик каже:
Саме тому, думаю,Цитата:<blockquote class="bb-quote-body">у таких клубах можна припустити таку думку, що там взагалі й близько людським духом пахнути не буде..</blockquote>

.

Звісно непахнутиме коли усі такі вже божественні що оволодівши телепатією й письма їм нині не треба=)

Арсен Дубовик каже:
От якби була технічна можливість (це також і до розробників сайту - заплануйте таку можливість - пора вже реалізувати Групи за інтересами - <a href="https://www.ar25.org/group-interes" rel="nofollow">https://www.ar25.org/group-interes</a> - адже цінність харчів визначається ще й віковим цензом, читай "рівнем інформаційного метаболізму") відкривати доступ до подібних тем лише за відповідною згодою членів клубу... от тоді було б інакше - Ви б переконалися... і ми також!
Творімо!

Тра-та-та-та-а-а-а..
Навіщо йти шляхом опору, коли можна Творити Навчатися і Вдосконалюватися відкрито для загалу, адже як там у тій цитаті, хай ваше світло бачитимуть усі й прославлятимуть, бо не кладе господар свічку під стіл так щоб світла від неї не було видно, а кладе не стіл щоби всю хату світлом нею осяїти, отак і ви йдіть і світло людям в серця розносіть. Ну якось так. а то я дослівно ніколи нічого так толком і не запам"ятовую((

Comments

Арсен Дубовик's picture
0
No votes yet

Можете видалити коментар, але перше я напишу, що ідея/стартап дуже гарна! Мені подобається. Це практична площина реалізації стартапу Вишня Борія.

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Альберт Саїн's picture
0
No votes yet

Арсен Дубовик каже:
Можете видалити коментар, але перше я напишу, що ідея/стартап дуже гарна! Мені подобається. Це практична площина реалізації стартапу Вишня Борія.

Та вже немає потреби видаляти, бо ви вже там у списку є=)
От тільки щоправда сумно, що все одно до 16 числа я планую вилучити свій акаунт і відповідно видалити все що мною було опубліковано по соціоніці, а решту ціннихдля НО публікацій якщо вийде з технічної сторони якимось чином передати іншому профілю, чи залишити на сайті після того як мій профіль буде видаленим.. Якщо тут взагалі ще є така функція як видалити профіль.

Але! Це не стосуєть, що коментарі решту гравців які не є зазначеними у цьому спику до 16 числа НЕ будуть мною у цій темі видалятися)))))0

Арсен Дубовик's picture
0
No votes yet

А навіщо видаляти?! Що за причина спонукала Вас. пане Альберте до цього? Повідайте нам, будь ласка,... своїм компанійцям.

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Альберт Саїн's picture
0
No votes yet

Арсен Дубовик каже:
А навіщо видаляти?! Що за причина спонукала Вас. пане Альберте до цього? Повідайте нам, будь ласка,... своїм компанійцям.

Видаляти, щоби забрати із собою мої мрії звідси і знайти для них новий грунт!
Стосовно причини, то вона наразі для загалу є закритою!

Єдине, що я можу на даний момент так це зробити посилання на соціоніку:

Блок ІД «Можу»

це зона підсвідомої впевненості. В цих функціях рідко буває обдумування, творче опрацювання. Тут рішення приймаються миттєво, генеруються на підсвідомому рівні, без зайвих слів і роздумів. Ці функції включаються в напруженій "пожежній" ситуації, коли немає часу на роздуми або в звичайних побутових ситуаціях, коли робота звична, виконується на автопілоті.

7 функція - контролююча, обмежууюча

Контролює ситуацію і обмежує прояви інших. Це наші "охоронці". Людина може відгородитися від небажаних впливів, обмежити зайву активність інших, але, якщо людину тут обмежують інші, це її обеззброює

7. Етика поведінки

Не вміє говорити «ні», рідко вступає у конфлікт, якщо його просять щось зробити, не в змозі відмовити, тому його нерідко експлуатують. Вияви теплих почуттів словами дратують, а от конкретна справа - постелити ліжко, піти в магазин - викликає глибоке почуття вдячності. Образившись на людину, демонструє відстороненість, першим до кривдника не звернеться, але досить показати добрий настрій — прощає, вибачення йому не потрібні. Побачивши людину, якій він потрібний, оживає, стає працездатним, у компанії підладжується до найбільш «задзьобаного». М’яка, люб’язна, турботлива, тепла людина, яка створює атмосферу добра, порозуміння, безконфлікності, поступливості, миру. Красномовний. Намагається уникати сварок та чвар, дуже важко зносить конфлікти. А якщо такі виникають, не розпалює їх, а допомагає все владнати власним прикладом, поведінкою та доброзичливістю, заспокоюючи інших.

Альберт Саїн's picture
0
No votes yet

Хоча особисто для вас є вибір з поміж 4-ох 1-ої квадри:

7. Інтуїція часу

Помічає перспективність справ, готується заздалегідь. Попереджає про помилки. Помічає протиріччя, недоліки, може передбачити поведінку людини та її зміну. Стрімкий і швидкий у рухах, багато встигає зробити за день. Відчуття часу не підводить, може бути у кількох місцях за короткий період часу і ніде не запізнитись.

7. Логіка ділова

В роботі характерна велика цілеспрямованість: "жертвуй малим в ім'я великого", звідси - аскетизм, самопожертва аж до самокатування в ім'я великої мети; обережний, завбачливий, небагатослівний. Він розуміє внутрішню структуру своєї думки, але не знає, де і коли він її реалізує. Прискіпливо ремонтує справні речі. Не нав'язує своєї думки, не диктує, коли і що робити - контролює результати.

7. Етика поведінки

Інтриган: нерідко використовує емоційний пресинг, щоб створити і підтримувати ситуацію безперервного зіткнення і протистояння інтересів, в якій почувається, як риба у воді. Не всміхнеться людині, до якої виявляє антипатію. Товариський, оптимістично настроєний, теплий, дбайливий. Не любить просити, казати "ні", уривати небажані знайомства, тому побоюється тих, хто "липне". Уникає контактів з ними тим, що просто не відповідає на телефонні дзвінки або тимчасово «зникаж» їде кудись. Свої потреби задовольняє самотужки. Зважає на зручності інших людей, уважний до проблем своїх друзів.

7. Етика емоцій

Важлива проблема - вміння поставити свої емоції під контроль. Як правило, йому легко позбавитися гнітючого настрою, але дехто може бути довго захопленим і негативними емоціями, серйозну трагедію переживати роками. Стежить за враженням, яке справляє на оточуючих - йому важливо, до якої категорії людей його віднесуть, гарний на офіційному рівні - не розгубиться, вміє себе подати і організувати ставлення до себе. Сам дуже чітко розподіляє людей на групи, при всій своїй гостинності уважно стежить - кого запросити, а кого - ні.

Арсен Дубовик's picture
0
No votes yet

Ніщо не підходить, пане Альберте.

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Арсен Дубовик's picture
0
No votes yet

Це мені підходить, пане Альберте.

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Альберт Саїн's picture
0
No votes yet

Ну то у такому разі співчуваю вам пане Арсене.

Арсен Дубовик's picture
0
No votes yet

Пане Альберте, Вас образили!? Чи чому Ви так озлобилися на нас?
Ви очікуєте, що після таких "попереджень" хтось захоче на цій платформі вести з Вами дискусію?!

Цитата:
І ...пам"ятайте на ображених воду лиють, а ще в народі кажуть, на психічно хворих та на дурнів НЕ ображаються...

Будьте пильними, бо та палиця (див. цитату вище) таки має два кінці :).
Взялися за навчання, то будьте до нас - учнів нерозумних - терплячими і знайдіть ті "ключики" :). Не співчуваймо, а співпрацюймо. Я до Ваших послуг!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Альберт Саїн's picture
0
No votes yet

Арсен Дубовик каже:
Пане Альберте, Вас образили!? Чи чому Ви так озлобилися на нас?
Ви очікуєте, що після таких "попереджень" хтось захоче на цій платформі вести з Вами дискусію?!Цитата:<blockquote class="bb-quote-body">І

Те що я відчуваю у вигляді картинки:

Власне через що я завжди за ведення ДІАЛОГУ ЗАМІСТЬ УСІМ ЛЮБИМОЇ ДИСКУСІЇ
До різниці між діалогом та дискусією</blockquote>

Арсен Дубовик's picture
0
No votes yet

Гарна ілюстрація... точна. Я Вас зрозумів. Справді таки діалог кращий, а дискусія між однодумцями може бути корисною, але мозговий штурм - це погано.

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Альберт Саїн's picture
0
No votes yet

Арсен Дубовик каже:
Гарна ілюстрація... точна. Я Вас зрозумів. Справді таки діалог кращий, а дискусія між однодумцями може бути корисною, але мозговий штурм - це погано.

Мозковий штурм то є навпаки добре діло для виходу з будь якої критичної ситуації, а особливо якщо воно потребує креативного рішення.

Альберт Саїн's picture
0
No votes yet

А це вже картинка моїх відчуттів щодо вас пане Арсене=))

Арсен Дубовик's picture
0
No votes yet

:)))))))))))))))
Та не стрибну я на Вас, пане Альберте! Я добрий тигр ;) як Дієго із м/ф "Льодовиковий період" :)))))))))))) :D

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Альберт Саїн's picture
0
No votes yet

А це мої відчуття по відношенню соціоніки на НО між мною і мними гурами..

Арсен Дубовик's picture
0
No votes yet

ЦЕзмінить ситуацію!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Альберт Саїн's picture
0
No votes yet

Арсен Дубовик каже:
<a href="https://www.ar25.org/node/26602" class="bb-url" rel="nofollow">ЦЕ</a>змінить ситуацію!

Сьогодні мені приснився один сон, у якому знову була присутня вода. Зокрема стрімка і брудна течія. Отож набравши відповідне слово яким я хотів вам показати до чого та ситуація призведе, я вже побачив до чого той сон мені снився.
Але ось до чого мені снився цвинтар на якому були вирити могили з трунами покритими зверху водою, і чим далі в глиб цвинтаря я йшов, то тим більшими були затоплені ті могили з не закопаними трунами.. То до чого те мені снилося то я ще так і не розгадав ту мить. Натомість щодо брудного потоку, то відповідь вже отримав.. а саме шукаючи відповідну картинку я й натрапив на ряд фотографій з повенями.
Тим не менш, отож до чого змінить оте щодо нашої ситуації у моєму відчутті у якості картинки є ось таким:

Арсен Дубовик's picture
0
No votes yet

Не вмію перекласти з московської... "Человєк прєдполагаєт, а Господь располагаєт". А козаки кажуть "Будь, що буде! А буде - що Бог дасть!"
Якщо це зрушить з мертвої точки,нас, самозаспокоєних мрійників, то це ж добре! Гра має бути цікавою, а потім і результативною.

А на малюнку бачу дві води - одна зверху, друга знизу і тому у пам'яті зринає "І відділив Господь воду, що нагорі від води, що внизу". А потім був таки потоп )))))).
Веселіше, пане Альберте! Стає цікаво!

Мене більше непокоїть те. що знову всі змовчать, на зразок відсутності реакції церковників на гарне дослідження викладене у книзі "Пшениця без куколю".

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Альберт Саїн's picture
0
No votes yet

У мене бабця чистокровна москалька=) так що я таки вирішив взятися за те щоб зрозуміти саме вислів москалів замість нашого козацького)
Ну так ось "Людинна вважає, а Творець розташовує"
Тобто людина може собі вважати будь що, точно так же само як і юніт в комп"ютерній грі який уявімо собі, що він має незалежне мислення у якому він собі щось там вважає по відношенню себе, не дивлячись на те що людина у даному випадку гравець що бавиться у комп"ютерну гру повністю розташовує усю обстановку саме на свій власний смак, не залежно від того що той юніт там в комп"ютерній грі може собі уявляти.=)))))

Тому чи є це рушійною силою для юніта у грі, то це вже інше питання. Адже якщо юніт противиться гравцю (людині) і не виконує його завдання шляхом збою скажемо так своїх функціональний налаштувань, то такий гравець за комп"ютером може запросто отримати кучу мороки з тим юнітом, внаслідок чого в обох будуть неприємні відчуття. Адже гравцю доводиться або лагодити програмне налаштування гри, або ліквідовувати юніта і замінювати його на якісного. Що власне ми і бачимо нині на Україні!!! А я у свою чергу на собі(

Ви знаєте, ваша біблійна аналогія мене наштовхнула до наступної аналогії роздуму. а саме, якщо "Сонце – золоте завжди зверху, а Земля – вода внизу." То це для мене у такому випадку (завдяки вашій аналогії) означає, що все ж таки варто у просторі волі припинити перейматися пошуками гелю для підтримування свого айростату у повітрі, і замість цього почати вже формувати нову землю на небі, щось на кшталт ось цієї картинки:

яка у свій час ілюструвала мою найулюбленішу вже колишню статтю на НО, "Паралельне суспільство: Косівський урок для України" власне після чого я і при задумався був над сумнівами інших людей по відношенню до Переходу-4. Адже Косівський урок для України був саме тим прикладом який демонструє. що дурні вчаться на власних помилках, а мудрі чи то пак точніше розумні на чужих. Но! По якійсь причині стаття яка була опублікована осінню 2010 року, чомусь зникла з НО, але натомість дякувати богу все ще і досі зберігається на Українці.ком. Та проте до Косівського уроку віднеслися певно що похабно через що зараз і вчимося як ті дурні на власних помилках, адже як я вже писав сотні разів, Творцю як Абсолюту, абсолютно паралельно хто житиме на цій землі, якщо вони відповідатимуть його задумам!!

Отже продовжу свою аналогію, що ви таки дійсно маєте рацію! Варто формувати у просторі волі Твердь на Небесах замість того щоби вічно перейматися пошуками гелію для айростату, у даному випадку виходу з даної військової ситуації на Україні яка відбулася через богопротивності до мешканців цієї землі шляхом постійного пошуку отого гелію, замість того щоби за діяти усі наявні які у нас є людські ресурси ***** хотів матюкнутися, але згадав як Мораліст не любить матів(( тому напишу для Моралістів свою моральну цитату: для "Творення Нового Простору Буття Українців"

Стосовно дослідження "Пшениці без куколю", то дякую за такий чудовий для мене комплімент. Для мене це потішно бачити таку аналогію, адже "Пшениця без кукелю" дійсно є наглядним прикладом того як люди бояться, просто панічно бояться пізнавати істину!!! Хоча дивно якось, що власне по цій революційній книзі пан Ігор чомусь не опинився серед представників 1-ої квадри.. О_о

Тож пане Арсене, гарно дякую вам за таку суміш протилежних емоцій які ви мені щойно подарували.

Альберт Саїн's picture
0
No votes yet

Ось такі повинні були у нас бути клуби відпочинку по квадрам "4 квадра “ДЕЛЬТА” (Клуб)"
Но так як на загальній платформі соціона НО, крім нас більше ніхто не веде тут мову, то у таких клубах можна припустити таку думку, що там взагалі й близько людським духом пахнути не буде..

Арсен Дубовик's picture
0
No votes yet

Скажу свою думку, пане Альберте.
Задумка хороша, це безсумнівно! Але є одне але :)...
Зважаючи на попередження (яке я свого часу не помітив) такі клуби закриті, спілкування в них має відбуватися скоріше інтимне, можуть бути і тертя з іскрами - це напевне! А виставляти "свою спідню білизну напоказ" - це не в традиціях слов'ян (думаю, в аріїв також).
Саме тому, думаю,

Цитата:
у таких клубах можна припустити таку думку, що там взагалі й близько людським духом пахнути не буде..

.
От якби була технічна можливість (це також і до розробників сайту - заплануйте таку можливість - пора вже реалізувати Групи за інтересами - https://www.ar25.org/group-interes - адже цінність харчів визначається ще й віковим цензом, читай "рівнем інформаційного метаболізму") відкривати доступ до подібних тем лише за відповідною згодою членів клубу... от тоді було б інакше - Ви б переконалися... і ми також!
Творімо!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Альберт Саїн's picture
0
No votes yet

Арсен Дубовик каже:
Зважаючи на попередження (яке я свого часу не помітив) такі клуби закриті, спілкування в них має відбуватися скоріше інтимне, можуть бути і тертя з іскрами - це напевне! А виставляти "свою спідню білизну напоказ" - це не в традиціях слов'ян (думаю, в аріїв також).

А як інакше ви плануєте пізнати Ази соціоніки, якщо всі сидітимуть і соромитися будуть?

Арсен Дубовик каже:
Саме тому, думаю,Цитата:<blockquote class="bb-quote-body">у таких клубах можна припустити таку думку, що там взагалі й близько людським духом пахнути не буде..</blockquote>

.

Звісно непахнутиме коли усі такі вже божественні що оволодівши телепатією й письма їм нині не треба=)

Арсен Дубовик каже:
От якби була технічна можливість (це також і до розробників сайту - заплануйте таку можливість - пора вже реалізувати Групи за інтересами - <a href="https://www.ar25.org/group-interes" rel="nofollow">https://www.ar25.org/group-interes</a> - адже цінність харчів визначається ще й віковим цензом, читай "рівнем інформаційного метаболізму") відкривати доступ до подібних тем лише за відповідною згодою членів клубу... от тоді було б інакше - Ви б переконалися... і ми також!
Творімо!

Тра-та-та-та-а-а-а..
Навіщо йти шляхом опору, коли можна Творити Навчатися і Вдосконалюватися відкрито для загалу, адже як там у тій цитаті, хай ваше світло бачитимуть усі й прославлятимуть, бо не кладе господар свічку під стіл так щоб світла від неї не було видно, а кладе не стіл щоби всю хату світлом нею осяїти, отак і ви йдіть і світло людям в серця розносіть. Ну якось так. а то я дослівно ніколи нічого так толком і не запам"ятовую((

Альберт Саїн's picture
0
No votes yet

Тєжко було, але все ж таки завдяки своєму на той час морального кривдника я сьогодні таки отримав від нього можливість й надалі втілювати свою мрію у "Творенні Нового Простору Буття Українців" навіть не дивлячись на те що мій тотожка чия дуалка вважає мене його діловим у інтертипних відносинах, через що власне я певно і виходжу для нього що "борсаюся у просторі страждань/боротьби" минаразі й отримали на даний момент на нашій платформі Соціону Народного Оглядача, ось таку от картину:

На якій ми бачимо лишень тільки половину соціону, хай і враховуючи і тих хто категорично не погоджується зі своїм перебуванням поряд із відповідним його соціотипу.

Отже що це нам усім дає і для тих хто перебуває у просторі страждань/бородьби які наражаються на конфлікти для яких мусиш шукати засоби їх подолання і для тих хто перебуває у просторі позитивних подій де на відповідному рівні інтертипні стосунки налагоджуються автоматично, внаслідок чого у них соціонічні знання тут використовуються на автоматі, навіть не задумуючись про них. (Тобто проблеми, які підіймає Альберт, для них уже вирішені і не актуальні.)
А дає це нам рівно нічого окрім як те хто у яких просторах перебуває.
Тобто як я вже вище згадував для тих хто перебуває у просторі страждань ця платформа надає для них чудову нагоду наразитися на конфлікти до яких вони змушені будуть шукати засоби їх подолання і тим самим автоматично творити за собою новий простір буття українців, шляхом повноцінної реалізації своїх сильних функцій Блока Его.
Адже для тих хто перебуває у просторі подій усі бролеми у соціму вже є вирішеними і є не актувальними.

Ось для прикладу візьмемо коментар ІЛЕ

Що ми тут бачимо?
Ну хто як, а я особисто бачу ось це: "Ось чому в Україні ще десятки років не буде толкового президента. Він має бути або деспотичним, або істинно святим."

Проходить виявляється НЕ так вже і багато років як я собі це помилково був подумав(( адже пройшло то всього навсього лишень якихось там тільки півроку, і ми бачимо наступну картину:

А картина ця, як на мене показує наприклад мені те, що на НО так і досі все ще не навчилися на автоматичному рівні використовувати свої знання таким чином аби припинити вже такі безглузді коментарі на кшталт того що: "отак має бути і все, а ви собі мастіть голову як хочете, но я вирішив що так і крапка!" Замість того аби виконувати свої по істинну сильні функції такі як для прикладу які виконує все той же ІЛЕ Богдан Дуб шляхом своєю Програматичністю – веде, генерує ідеї, та дає напрямки їх реалізації і завдання іншим читачам НО "Якби я був гетьманом..." Що у свою чергу для всіх читачів НО, не може бути прийнятним на всі 100% навіть не дивлячись на перебування у своїх просторах тільки хоча б по тій простій причині, що кожна з квадр мають свої цінності, а отже логічно що усі зусилля ІЛЕ можуть тільки по істинну достойно оцінити лишень представники його квадри, у процесі своєї міжквадрової переробки тієї ідеї можуть видавати для суспільства певний продукт діяльності, який вже далі або у соціому наразі скажемо так на НО або представники другої квадри підхоплюють і розпочинають масове тиражування того продукту, або ж пропросту напросто навіть його і не помічають тільки хоча б тому що цього разу вже не НО а в загалом в Україні першій квадрі як новатором усього сущого розвтику просто напросто НЕ дають, ну а на НО певно що по логіці обставин перебування читачів НО у просторі пригод явно ці новаторства вже є вирішеними та не актуальними, позаяк якщо я не помиляюся (а помилятися я часто помиляюся) наш гетьманич наче і досі не став гетьманичом хоча б свого місця проживання. Хоча знову ж таки враховуючи, що я із ним абсолютно не спілкуююся то можу і помилитися щодо своїх роздумів про нього, но навіть якщо він і здобув авторитет серед свого місця проживання, то у такому випадку виникає очевидне і наступне банальне запитання у тому, чого ж тоді вже друга квадра не схоплюю цю корисну і головне повчальну новину для українців у тому як бути господарем своєї землі?? Ось чого такого немає? Невже ці питання вже давно є вирішеними і не актуальними у тому щоби українці дійсно були присутніми у складі господарів своєї землі. тобто знаходилися серед чиновницького складу????

Де у всьому цьому логіка, я наразі ще не бачу, на бачу одне єдине, а саме якщо наша громада НО активно включиться у тому щоби запустити процес активації соціона шляхом знайдення відповідного дуала у даному випадку це СЕІ який би дуалізувавши все того ж ІЛЕ зумів би йому допомогти реалізовувати безліч його по істинну цінних новаторських ідей для українців. а особливо у цей час, коли вже ворог настільки випереджає українців в усьому що виграти свої позиції на своїй же землі залишається тільки шляхом нераціональних дій з нашого боку для них які можуть придумати і репродуктувати саме наша перша квадра.

Но знову ж таки, усі проблеми в суспільстві є вирішеними і не актуальними внаслідок чого взагалі навіщо чим перейматися і знаходячи собі на голову конфлікти вирішувати їх??? Ліпше просто радіти життю і мирно спостерігати як найкращі сини і дочки у цей час просто і банально гинуть на Сході України на радість неУкраїнській владі шляхом коментарів на кшталт, "отако то і тако то має бути, бо я так і отак вважаю але при цьому робити нічого не буду, бо я так вирішив що моїх слів вже цілком достатньо)"

Арсен Дубовик's picture
0
No votes yet

Десь зникло моє любиме "картинне"" редагування тексту :(...
Тому даруйте за таке оформлення.

1)Цей коментарище ;) і за об'ємом і за наповненням глибоким сенсом гідний розміщення в окремій темі! Думки дуже правильні! Не можна самозаспокоюватися "я сказав, а після мене хоч потоп", ми ж класно зорієнтовані на інше - "після нас світ має стати кращим". Тому ідеї потрібно розвивати, а тим, хто їх формує не заважати іншим реалізовувати/виконувати/впроваджувати. Я прочитав, що цим і займаються різні соціотипи (а їх Творець дав 16) у чотирьох квадрах, кожна з яких має свою спеціалізацію. Тому знаходженням свого місця в цій системі маємо перше усвідомити, а потім і займатися - кожен займається "сродною працею", а виграють всі. Може, я просто не все бачу зі "свого погреба"/простору?... Хм-м-м...

2)Цитата: "А дає це нам рівно нічого окрім як те, хто у яких просторах перебуває."
Думка у відповідь: Продовжую вивчати книгу І.В.Каганця "Психологічні аспекти в менеджменті...". І от що помітив...
В книзі виділено чотири простори розгортання Інформаційного метаболізму усіх 16-ти соціотипів, а саме:
1- ПРОСТІР ОСОБИСТОГО ДОСВІДУ;
2- ПРОСТІР НОРМАТИВНОЇ ІНІЦІАТИВИ;
3- ПРОСТІР ТВОРЧОСТІ;
4- ПРОСТІР ЦІЛІСНОСТІ.

Як на мене, то вони відповідають і відомим вже нам просторам буття, до вищого/кращого з яких нас на Народному Оглядачі вже давно переконують дістатися! А саме:
1- ПРОСТІР ОСОБИСТОГО ДОСВІДУ – Страждань;
2- ПРОСТІР НОРМАТИВНОЇ ІНІЦІАТИВИ – Боротьби;
3- ПРОСТІР ТВОРЧОСТІ – Пригод;
4- ПРОСТІР ЦІЛІСНОСТІ – Волі.

То хто сказав, що соціоніка не допоможе пізнати себе а значить отримати змогу дістатися Простору Волі/Царства Божого? Твердження, що соціонічні взаємини "автоматично налагоджуються" і то лише після досягнення цього простору мене не задовольняє... Це так нагадує мені моє минуле перебування в "церковній ограді"... (може колись ;) деталізую).

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Альберт Саїн's picture
0
No votes yet

Пане Арсене, ви просто все схоплюєте на ходу!
Ваш допис цілком у всьому є слушним=)
Дякую, ви приємно мене взаємодоповнюєте, хоч і не у всьому та проте все ж таки радість таки мені даруєте)))

Арсен Дубовик's picture
0
No votes yet

Ще б від когось почути коментар на цю тему.

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Альберт Саїн's picture
0
No votes yet

Пропоную нашому наполовину Соціону долучитися до обговорення теми про те чи можливо з минулого черпати енергію?

Розумію, що тема зовсім не доречна до теперішніх подій в Україні, та проте і все ж таки буде куди цікавіше пізнати один одного хоча б бодай в якомусь дійсно спільному обговоренні однієї теми для того щоб зрозуміти хто і як сприймає цю інформацію в житті.

УВАГА!!!
До обговорення даної пропозиції мають право у цій темі висловлювати свої думки лишень ті гравці/читачі, які є зазначеними у списку Соціона НО.

Дякую, за увагу!

Арсен Дубовик's picture
0
No votes yet

Чи можна "з минулого черпати енергію"?
А то як же! Саме тому в наших предків шанувався/культивувався культ предків - щоб користуватися їхньою енергією. Хто як. Хто піде на цвинтар і поділиться своїми клопотами з померлими мамою/татом/дідусем/бабусею, хто вдома має символічне місце - "на покуті" чи фото на стіні. Дивись і полегшало. А чому? Бо відбувся притік енергії від предків до нащадка.

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Альберт Саїн's picture
0
No votes yet

Арсен Дубовик каже:
Чи можна "з минулого черпати енергію"?
А то як же! Саме тому в наших предків шанувався/культивувався культ предків - щоб користуватися їхньою енергією. Хто як. Хто піде на цвинтар і поділиться своїми клопотами з померлими мамою/татом/дідусем/бабусею, хто вдома має символічне місце - "на покуті" чи фото на стіні. Дивись і полегшало. А чому? Бо відбувся притік енергії від предків до нащадка.

Бачте як у вас все просто?)
А я наприклад це бачу як внутрішні спогади позитивні чи негативні, хоча ваш приклад мені також сподобався=))
Зате один мій друг апріорі не визнає того факту, що з минулого можна черпати енергію=((( Хоча це звісно що позитивний фактор того коли людина черпає енергію з теперішнього і майбутнього, так як минула енергія не завжди буває досконалою, а теперішня миттю забувається через що майбутня якщо вона світла і позитивна завжди дає енергію позитиву=))
Але як от з такими людьми вести діалог, я наприклад все ще і досі шукаю до цього розгадку( Але це мені не заважає при цьому любити своїх дуалів)) хоча мушу визнати, що мої активаторки мають добру пам"ять про минуле з якої вони часто і черпають енергію про що самі певно що й гадки не мають через що вони і потребують вічно свого дуала=) який всі ці речі бачить як на долоні)))

Альберт Саїн's picture
0
No votes yet

Перепрошую за москальство, но картинка того варта.

Річ у тім, що у нас тут в соціоні НО, є людина яка знає як можна пригадати свої минулі життя. Та проте через його страх поділитися своєю новиною на НО можна припустити, що у нього низькочастотні вібрації які заважають йому розкрити своє Я.
Тому пропоную вам допомогти тій людині вийти на вищі вібрації і тим самим подарувати світові (Україні) його потенціал особистості, шляхом налагодження комунікації. Бо у мовчанні ми ще не навчилися спілкуватися телепатією яку тут у цьому житті певно ніхто так і не опанує, по простій причині що якщо людина боїться бути відкритою словесно, то відповідно візуально (так як телепатія це мова візуального бачення) вона тим паче ніколи не відкриється..

Арсен Дубовик's picture
0
No votes yet

Хто ж це в нашому соціоні НО є тією "людиною, яка знає як можна пригадати свої минулі життя"?
Агов! Озовися, Людино! ))

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Анатолій Висота's picture
0
No votes yet

З подачі мого друга Володимира потрапив я на цю сторінку. Бачу, що тут за півроку побувало аж 5(??) коментаторів. Якщо я ГЕНЕРАЛ із 2-ї квадри, то мені найлегше спілкуватися із другом Арсеном, який теж із 2-ї квадри (ДРАМАТУРГ), дуже важко спілкуватися із В. Щербиною (КОНТРОЛЕР із 2-ї квадри), а найважче чомусь доводиться із МИРОТВОРЦЯМИ, включаючи й Альберта. Хоч сни Альберта ще по ВБ я знаю й намагався не раз його чимось розрадити.

Альберт Саїн's picture
0
No votes yet

Саме тому найліпше всього налагоджувати взаємокомунікацію з представниками своєї квадри. У твоєму випадку це дійсно з Арсеном та В. Щербиною. А ще краще це знайти нам для тебе ІЕІ і тоді твоя душа буде ще більше радіти=)
Тому пропоную тобі разом з усією своєю гопкомпанією розпочати це діло прямо у призначеній для цього вашій темі під назвою 2 квадра “БЕТА” (Клуб) https://www.ar25.org/article/2-kvadra-beta-klub.html
А тут можна вчитися з рештою соцоіну взаємодіяти=)

Альберт Саїн's picture
0
No votes yet

Також при нагоді пропоную переглянути москальський серіал про твого дуала ІЕІ https://www.ar25.org/article/serial-yesenin-pro-sociotyp-iei-liryk.html
І спробувати відчути, що ти до нього відчуваєш.

Арсен Дубовик's picture
0
No votes yet

Анатолію, головне, що нарешті Ти усвідомив себе Генералом!
А труднощі спілкування можна врегулювати відчуттям стосунків і вчасно "спустити на гальмах" не доводячи до третього етапу їх розвитку.
Адже так, Альберте? Ну хоч приблизно ;)

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Альберт Саїн's picture
0
No votes yet

Саме так!
Спробуйте більш детальніше так би мовити публічно пізнати свої соціотипи ось в цій темі яка є присв"ячена суто вашій квадрі=)
https://www.ar25.org/article/socion-narodnogo-oglyadacha.html

Арсен Дубовик's picture
0
No votes yet

Чому ж це лише одна жінка в нашому соціоні?...

Агов! Зоріно і Дзвінко, ви де?! Тут жінок притісняють! )))))))

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Альберт Саїн's picture
0
No votes yet

Попрошу без гендерних дискримінацій)))
Крім того їхні же відгуки у цій публікації будуть мною видалятися до тих пір поки вони нарешті вже потраплять у наш чудовий список=)
Але боюся, що це буде реально НЕ скоро..( адже для того щоби побороти свій страх та визнати свою НЕ компетенцію ой як потрібно для цього багато часу(

Анатолій Висота's picture
0
No votes yet

Друже Альберте, гадаю, що в СОЦІОНІ помилка. Заглянь у ВБ і там побачиш, що є Олена Донцова та її донька Ольга.

Альберт Саїн's picture
0
No votes yet

У профілі зазначено як Еліза. Крім того я ж не буду записувати справжні імена і прізвища якщо на профілях вказані саме псевдоніми) А ще я вже давним давно як покинув ВБ тож доступу до нього не маю. А шкода, бо там є одна картинка яка попереджала про майбутнє яке власне і здійснилося було =І о_о