Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 2
  • Переглядів: 2

2 квадра “БЕТА” (Клуб)

Світ:

2-квадра - координатори: це практики, що вміють діяти швидко й рішуче, здатні внести нове у суспільство, реалізувати всі нові ідеї, мають вольовий, енергійний потенціал, не зупиняються перед перешкодами на своєму шляху. Вміють відстоювати права людини, відчувають час, який впливає на людину і навпаки.

Їх цінності: конкретна логіка, вольові методи, жорсткий порядок, драматичні емоції, пріоритет держави над особою.

Також ще на мою думку, 2 квадра є більш схильною до касти кшатріїв. Хоча звісно що представники 2 квадри можуть відноситися до будь якої касти. Але на мою думку їм все ж більш є притаманна схильність до варни кшатріїв, но в зв"язку із масовою світовою некомпетентністю та перемішуванню цінностей каст, ми і бачимо нині в Україні те, що більшість кшатріїв змушені займатися бізнесом задля виживання, так як їхні життєві цінності в нашій державі серед вайш не ціняться, через що нішу кшатріїв нині займають шудри яких за гроші купують вайші для того щоби ті пи*дили справжніх кшатріїв.

Мета цієї сторінка полягає в налагодженні взаємовідносин шляхом активного спілкування на вільну тему, (та формуванню клуба) між гравцями які є присутніми у нижче наведеному списку. Який дай боже на протязі часу міститиме у собі все більше і більше гравців.

 


(Практик) Генерал: Анатолій Висота

(Коректор) Лірик

(Координатор) КонтролерВолодимир Щербина

(Програматор) ДраматургАрсен ДубовикЮрко Гірський


Величезне прохання до всіх гравців НО, які НЕ погоджуються зі своїми тими чи іншими соціотипами серед яких вони є там зазначеними, не ображайтеся на мене через те що ви розміщені по списку не серед тих соціотипів поряд з якими ви би хотіли бути присутніми. І пам"ятайте на ображених воду лиють, а ще в народі кажуть, на психічно хворих та на дурнів НЕ ображаються. Щоправда якщо забрати частку "НЕ", то ще й як насправді ображаються) ну але тим не менш, вам ж натомість я бажаю напрочуд сприйняти цей випадок як жарт або ще краще як цікавезну гру під назвою "соціон" А також для особливо обдарованих додаткове прохання, про те щоб ви утримувалися від втручання у "Творенні Нового Простору Буття Українців."

Приємного вам спілкування!

УВАГА!!! У даній темі дозволяється писати лишень тим гравцям які потрапили у цей список. Тому в разі виявлення повідомлення (коментаря) таким гравцем що є відсутнім у цьому списку, то його повідомлення автоматично буде видалятися.


В тему:

Соціон Народного Оглядача

Соціоніка - наука про стосунки між людьми

Квадри у цільових колективах

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Вітаю співквадрівців Володимира Щербину і Анатолія Висоту та Юрка Гірського!!!
РаДіймо, друзі! Кажуть у нас все вийде! ))

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Коментарі

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Вітаю співквадрівців Володимира Щербину і Анатолія Висоту та Юрка Гірського!!!
РаДіймо, друзі! Кажуть у нас все вийде! ))

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)