Portrait de Ігор Каганець
Ігор Каганець
  • Visits: 75
  • Accès: 88

ВОЛЯ – українська національна ідея

Категорія:

Українська ідея записана на українському гербі, який називається Сокіл Волі, і живе в сонячно-блакитному прапорі, який називається Сонцебог. Воля – це те, чим володіли арії-трипільці й до чого прагнули повернутися всі наступні покоління українців. Воля – це те, до чого ми нині підійшли впритул.

Все, що робиться з власної волі, — добро.
Все, що робиться з чужої волі, — зло.
Треба знати це коротке визначення добра і зла.

Арійський вольовий імператив. «Закони Ману», 6 тис. до н. е.

Воля і свобода

Воля – це внутрішній стан людини, а свобода – це стан зовнішнього простору її діяльності. Воля твориться самою людиною, а свобода – зовнішніми обставинами. Вільна людина завжди свобідна, натомість людина на свободі не завжди є вільною – вона може бути рабом помилкових стереотипів, пристрастей, паразитичних програм, шкідливих звичок та залежностей.

Що всередині, те й назовні. Вільна людина перебуває у стані святості. Цьому внутрішньому стану відповідає Простір волі, в євангельських термінах – Царство боже. Це не лише простір гармонійних подій – на вищих рівнях це також простір чудес, в якому людина діє як бог: тут ходять по воді, керують стихіями, зцілюють себе та інших, творять красу і радіють життю.

У Просторі волі результати досягаються легко і невимушено, без опору навколишнього середовища: «Сидить Мамай, в кобзу грає. Що замислить – то все має». Мамай – це реалізований українець, що здобув ВОЛЮ з її миром і гармонією. Він досяг святості й піднявся у простір Царства божого – за прикладом Ісуса Хреста, боголюдини, сина Божого, який власним прикладом показав нам Шлях: «Щасливі миротворці, бо вони синами Божими стануть».

Сокіл Волі – символ Святого Духа

«Пізнаєте Істину, і вона звільнить вас» – каже Добра новина Ісуса Хреста, сина Божого. Духом Істини є Святий Дух, тому до нього звертаємось словами молитви «Царю небесний, утішителю, Душе Істини».

Символом Святого Духа є знак Сокіл – «сонячний птах», від «с-коло» – «з кола», «від сонця». Наші предки називали себе «сколотами» – сонячними, чистими, святими. Гарних, красивих, світлих, вільних людей називають «соколами».

На знаку Сокіл – символі Святого Духа – виразно прочитується слово ВОЛЯ. «Де дух Господній, там і воля» – говорили козаки. Простір волі наповнений Святим Духом, тому Сокіл Волі є символом Царства Божого.

Рух до волі, до внутрішнього і зовнішнього звільнення людини – це місія України, сенс її існування. Воля – це українська національна ідея. Вона виразно проявилася у 2014 році.

Ідея звільнення особливо приваблива для творчої частини людства, адже творчість потребує вільного простору. Найбільше зацікавлені ті, що творять в інформаційній сфері. Саме вони  найуважніше спостерігають за Україною – з хвилюванням і надією. Чим краще Україна виконуватиме свою місію визволення людства, тим більше їй допомагатимуть ті, що вже живуть і творять в інформаційній епосі планети Земля.  

Сонцебог – прапор пригод і перемоги

Егрегори (енергери) – це психоенергетичні банки, що творяться думками й емоціями людей. Потужні егрегори називаються богами (від слова «багато», звідси давньо-українське «богатьство»). Символіка – це засіб точного «вмикання» у потрібний егрегор. Яка символіка – такий бог-егрегор, що живить людину, впливає на її емоції, думки та поведінку, притягує до неї відповідні внутрішні (здоров’я, настрій) і зовнішні події (ситуації, знайомства, наслідки).

Сонячно-блакитний прапор енергетично під’єднує Україну до сонячного, арійського бога-егрегора процвітання, щастя і перемоги. Цей сонячний бог-егрегор – Сонцебог – піднімає у Простір волі, який символізується сонячним кольором українського прапора.

Щоб піднятися у Простір волі треба обов’язково пройти через Простір пригод з притаманними йому бурхливими подіями, сюрпризами, гострими емоціями, адреналіном, неймовірними ситуаціями і цікавими знайомствами. Потрапляння у цей простір нагадує входження в бурхливий і мінливий потік, який тебе несе невідомо куди. Простір пригод символізується блакитним (облочистим, тобто водяним) кольором – кольором водного потоку.     

Бог-егрегор і символіка вмикання в нього є цілісною системою, тому наш магічний сонячно-блакитний прапор називаємо Сонцебогом.      

Висновки

1. Національною ідеєю України, тобто місією і сенсом її існування є ВОЛЯ – звільнення людини і реалізація прихованого в ній божественного потенціалу.

2. Сокіл Волі – національний герб України, що символізує Святого Духа – потік абсолютно чистої, істинної, позитивної, життєтворчої інформації.

3. Україна може реалізуватися тільки у Просторі волі (Царстві божому), до якого можна піднятися тільки через Простір пригод.

4. Божественний сонячно-жовтий колір є символом простору волі, а блакитний колір водного потоку символом простору пригод.

5. Сонцебог – це магічний сонячно-блакитний прапор України, який долучає до сонячної сили бога-егрегора щастя, процвітання і перемоги.  

6. Образом реалізованого українця, що досяг Простору волі (Царства божого) з його миром і гармонією, є Козак Мамай.

Як практично піднятися у Царство боже? Читайте у статтях:

Їжа і доля
Чому діти не люблять каші та м'ясо 
Термоядерний хліб аріїв
Адекватне харчування
Друзі і вороги Царства божого
Велика гра неоантропів
Арійський хліб, іудейська риба
5 правил поширення Царства божого
Здоров’я людини і простори буття
Головний ворог здоров’я людини (реальність НС)

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Кращий коментар

Portrait de Арсен Дубовик
0
No votes yet

Тепер ми знаємо Де замовити жовто-блакитні прапори
РаДіємо!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Commentaires

Portrait de Арсен Дубовик
0
No votes yet

Цитата: "4. Простір волі символізується божественним сонячно-жовтим кольором, а Простір пригод – блакитним кольором водного потоку."

?Саме тому, невипадково і усвідомлено, ми в новому прапорі змінюємо співвідношення ширини смуг 2 : 1,5? (2 - сонячно-жовтий, 1,5 - блакитний).

Вважаю, це слушним, оскільки знаємо, що простір пригод мінливий і непостійний - неправильне балансування і... полетів у простір боротьби; маючи за мету піднятися у простір Волі, затримуватися у просторі пригод (хоч як би тут було цікаво!) немає коли і чого.
П.С. А може 2 : 1?

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Portrait de Ігор Каганець
0
No votes yet

Я тут використав золотий переріз 62:38. Згоден, що сонячного має бути більше, бо це колір арійства.

Щодо прапора з гербом, то його можна робити так, щоб площа блакитного дорівнювала площі жовтого кольору.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Portrait de Тарнай Стрілець
0
No votes yet

Здається, свобода-більше внутрішній стан, ніж стан зовнішнього простору.

Portrait de Ігор Каганець
0
No votes yet

Воля - це внутрішній чинник, звідси "сила волі", "вольове рішення".

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Portrait de Оксана Лутчин
0
No votes yet

Цікаві міркування, дякую.
Мовні рекомендації:
“сонячним кольором українського прапору” - сонячним кольором українського прапора.
“Простір волі символізується божественним сонячно-жовтим кольором “- Простір волі символізує божественний сонячно-жовтий колір...

Творімо разом мову Сенсар!

Portrait de Ігор Каганець
0
No votes yet

Дякую, Оксано! Щодо другого зауваження: Якщо написати "Простір волі символізує божественний сонячно-жовтий колір" то не зрозуміло, що кого символізує: колір є символом прапора чи прапор є символом кольору.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Portrait de Оксана Лутчин
0
No votes yet

У такому випадку краще буде так:
Божественний сонячно-жовтий колір є символом простору волі, а блакитний колір водного потоку — простору пригод.

Творімо разом мову Сенсар!

Portrait de Явсе Світ
0
No votes yet

Вільну людину неможливо прив"язати до національної ідеї тому,що для дійсно вільного,такі поняття як націоналізм,релігія,боги(в людському розумінні) і тд..-це видумані перешкоди...

Вірю в те, що розумію.

Portrait de Сірко Богданович
0
No votes yet

На мою думку ідея аріанства єдина, але має свої національні забарвлення. Так як кожна людина знаходиться на певному рівні розвитку так і кожна національність. Тому і рівень життя у різних національностей відрізняються. Так як задача кожної людини боронитися від негативного впливу збоку інших людей так і задача кожної національності охороняти свої національні здобутки. Це не означає що ми маємо себе ізолювати і не вчитися від інших.
“І чужого научайтесь але й свого не цурайтесь”

націоналісти всіх країн єднайтеся

Portrait de Явсе Світ
0
No votes yet

Рівень розвитку народу,який приписує себе до певної національності напряму залежить від співвідношення високорозвинутих і "простих" громадян..Дякую..

Вірю в те, що розумію.

Portrait de Сірко Богданович
0
No votes yet

я з вами повністю згідний, але хочу доповнити що рівень розвитку залежить те тільки від кількісного співвідношення високорозвинутих і "простих" людей але і загальної якості людей. Найкращі африканці чи навіть китайці ніколи не мали людей такого рівня як Ньютон, Фарадей, Вольта, Тесла, Менделєєв... Це ж саме в загальному актуально і для “простих” людей. Є звичайно і винятки (коли європейці ведуть себе як африканці) які скоріше всього обумовленні вибором і бажанням цих людей, під впливом пропаганди наприклад.

націоналісти всіх країн єднайтеся

Portrait de Явсе Світ
0
No votes yet

Ви праві,але я пробую пояснити те,що західна "цивілізація" прийняла ідеї технологічного розвитку і відкинула ідею розвитку людини духовної.Ньютон і Ейнштейн не тільки великі фізики і математики, але і визнані містики.Тільки чомусь ми їх спадок не розвиваємо..Матеріальний і духовний розвиток-це два крила,які дають можливість людині піднятись..Ми дійшли до ядерної зброї,але залишились у кам"яному віці у іншому розвиту(хто сильніший,той і правий)..дякую..

Вірю в те, що розумію.

Portrait de Сірко Богданович
0
No votes yet

Науковий підхід необхідний навіть для духовного розвитку. А то часом можна повірити у все що завгодно. У вас дуже правильний підпис “Вірю в те що розумію.” який ще можна доповнити “якщо не розумію то вивчаю”.

PS. “хто сильніший,той і правий” це аксіома, від неї нікуди не дінешся, подобається це комусь чи ні. Тому треба прагнути до того щоб бути сильним, якщо хочеш просувати своє бачення світу. А сила це не тільки ядерна зброя.

Про це на сайті “КОБ” непогано описано з використанням наступної ілюстрації.

PPS. Я не розділяю думки “КОБ” на рахунок вирішення існуючих соціальних проблем.

націоналісти всіх країн єднайтеся

Portrait de ДЗен ДЗелень
0
No votes yet

Тут це описано краще.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Portrait de Зірка Вітошинська
0
No votes yet

Свята правда, Явсе! І цю занедбану Заходом духовість повертаємо ми: герб "Сокіл Волі" (він же Святий Дух), на сонячно-блакитному стягу - блискучий задум!!!

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Portrait de Арсен Дубовик
0
No votes yet

Знайшов ілюстрацію "в тему". Правда, перетинок там забагато...
Цитата: "На знаку Сокіл – символі Святого Духа – виразно прочитується слово ВОЛЯ."

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Portrait de Зірка Вітошинська
0
No votes yet

Блискучо, Арсене! А яке це джерело?

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Portrait de Арсен Дубовик
0
No votes yet

З Фейсбук. Група "UKRAЇNA NOVA"

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Portrait de Зірка Вітошинська
0
No votes yet

А хто стоїть за "Укр, новою"?

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Portrait de Зірка Вітошинська
0
No votes yet

Ясно!

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Portrait de Арсен Дубовик
0
No votes yet

Пісня в тему: "Гей, соколи"
Цитата: "Гарних, красивих, світлих, вільних людей називають «соколами»".

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Portrait de Анатолій Висота
0
No votes yet

Дякую, Арсене, за гарну ілюстрацію!

Portrait de Арсен Дубовик
0
No votes yet

Варіант української пісні "Гей,Соколи" у виконанні Володимира Вермінського (аудіо) і пілотів пілотажної групи "Українські соколи" (відео)
"Соколи, соколи" - гурт "Соколи" - http://get-tune.net/?a=music&q=%F1%EE%EA%EE%EB%E8+%F1%EE%EA%EE%EB%E8

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Portrait de Арсен Дубовик
0
No votes yet

Тепер ми знаємо Де замовити жовто-блакитні прапори
РаДіємо!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)