Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 54
  • Переглядів: 68

Друзі та вороги Царства божого

Категорія:

«Царство Боже здобувається Силою, і ті, хто застосовують Силу, схоплюють його» (Матвій 11.12). Отже, для підняття у вищий простір буття треба володіти особистою силою. Оскільки людина є одночасно духовною, психічною і фізичною істотою, то її особиста сила має три складові.

Нагадаємо, що земний світ – це велике ігрове середовище, створене Творцем Всесвіту для розвитку і радості втілених божественних істот – частинок цього Творця, небесної цивілізації сотворців. Кожна людина за своєю природою є божественним гравцем, звідси латинські ludo – «грати», ludus – «гра», ludens – «той, хто грається», «гравець», ludicia – «музикування», «музична гра».

Якщо використовувати комп’ютерні аналогії, то гра під назвою «Життя» передбачає дії на чотирьох рівнях, які ми називаємо «просторами подій» (див.: Здоров’я людини і простори буття).

Найцікавіше і найприємніше на четвертому рівні, який називається Простором волі, в євангельських термінах – Царством божим, бо людина діє в ньому як бог, точніше, як боголюдина. Тому стратегічним завданням кожної людини, яка прагне повноти буття, є підняття у простір Царства божого.

Процес підняття вгору нагадує злітання на аеростаті, який має три складові: оператора, повітряну кулю і кабіну. Піднятися вони можуть тільки разом, а не поодинці. Для цього треба: 1) мотивувати оператора рухатися вгору, 2) наповнювати кулю сонячним гелієм, 3) робити легшою кабіну – позбуватися баласту. Спільна дія трьох складових створює висхідну тягу – рушійну силу, що піднімає вгору.

Оператор – це духовна сутність людини, її вольовий початок; повітряна куля – це психоенергетика (душа), а кабіна – це плоть. Для підйому у вищий простір подій треба очищати дух від помилкових стереотипів і формувати волю, наповнювати душу енергією світла, оздоровлювати фізичне тіло. Спільна дія цих трьох складових формує сонячну силу, що піднімає людину у простір Царства божого: «Царство Боже здобувається Силою, і ті, хто застосовують Силу, схоплюють його» (Матвій 11.12).

ТРИ РІЗНОВИДИ СИЛИ

Отже, для підняття у вищий простір буття вгору треба володіти особистою силою. Оскільки людина є одночасно духовною, психічною і фізичною істотою, то її особиста сила має три складові.

На найвищому рівні – це ДУХОВНА СИЛА, основана на істинному світогляді, розвиненій уяві та правильних вольових якостях. Ця сила ще називається вірою: «Істинно кажу вам: коли матимете віру хоч як зерно гірчичне, і горі оцій скажете: Перейди звідси туди, то й перейде вона, і нічого не буде для вас неможливого» (Матвій 17.20).

На рівні душі діє ПСИХІЧНА СИЛА. Іноді її ще називають харизмою, яка робить людину авторитетною і переконливою, викликає довіру до неї і бажання її слухатись. Схоже, що саме цю психічну енергію в арійській традиції називали словом «хварно». Так, засновник Арійської раси цар Їма (він же Ной, Рама, Зіасудра, Ману), перебуваючи у стані святості, утримував «хварно» («хварену», «фарн») – благодать, світло, харизму, психічну силу. Схоже, що з цим пов’язане слово «хвалити», адже якщо когось хвалимо, то наснажуємо його енергією, збільшуємо його харизму, авторитет, «хварно».

Цю благодатну силу ми позначаємо терміном Світло. Пам’ятаєте? «Хай світить перед людьми ваше Світло, щоб вони, бачачи ваші добрі вчинки, прославляли вашого Батька, що на небесах» (Матвій 5.16). Цей різновид Сили ми виявили в процесі роботи з технологією самовідновлення Живе Слово: чим більше людина, читаючи просвітлені тексти, наповнює себе Світлом, тим швидше у неї відбувається самозцілення і гармонізація навколишніх подій.

За останні кілька років зафіксовано багато випадків спонтанної передачі Світла. Вона відбувається передусім між кровними родичами: це коли одна людина читає Живе Слово, а зцілення відбувається не тільки в неї, а й у дітей, батьків, братів та сестер. Тобто Світло передається дистанційно, причому незалежно від відстаней.

Пізніше навчилися цілеспрямовано передавати Світло конкретній людині, якщо вона готова його прийняти. Якщо людина-передавач володіє дуже великим запасом Світла, то у людини-приймача може відбутися майже миттєве (протягом доби) зцілення від актуальної хвороби.

Світло передається найефективніше при фізичному контакті. Це дозволяє зрозуміти Євангельське оповідання про самозцілення кровоточивої жінки, яка з вірою доторкнулася до Ісуса і отримала від нього велику порцію Світла – настільки велику, що Ісус це виразно відчув. З цієї причини знахарі і мольфари будь-кому не подають руки, адже при фізичному контакті вони можуть втратити частину внутрішньої сили, для поповнення якої треба докласти значних зусиль.

Таким чином, Світло можна генерувати, накопичувати і передавати іншим. Найефективнішим засобом генерування Світла є Живе Слово, а сам процес генерування нагадує наповнення аеростату гелієм (буквально, «сонячним»). Завдяки цьому виникає своєрідна «вертикальна тяга», яка піднімає людину у простір позитивніших подій.

На рівні фізичного тіла діє ФІЗІОЛОГІЧНА СИЛА, яка формується правильним способом життя, оздоровлюючим харчуванням, фізичними вправами, чистим навколишнім середовищем тощо.

Всі три різновиди Сили тісно пов’язані між собою: нерозвиненість однієї з них заважає розвитку двох інших. Скажімо, помилковий світогляд постійно створює проблеми для психічного і фізичного розвитку людини. З другого боку, гарний фізичний розвиток сприяє розвитку духовної сили – Віри; звідси відомий афоризм «У здоровому тілі – здоровий дух».

ПРОТИВНИКИ ТВОРЦЯ, СОЮЗНИКИ САТАНИ

Добрий Бог-Творець бажає, щоб ми піднімалися у Царство боже – простір щастя і процвітання. Оскільки Царство боже здобувається Силою, то все, що збільшує Силу, викликає радість Творця і сотвореного ним Всесвіту. Натомість все, що зменшує цю Силу, викликає радість у Його противників.

Як відомо, головним противником Творця є темна і брудна астральна сутність – егрегор, який позначають словами «сатана» (арамейське «противник»), «диявол» (гелленське «наклепник»), «лукавий» («брехун»). Цей егрегор існує на низькому енергетичному рівні, тож може живитися тільки низькою, брудною психічною енергією. Тому він прагне якомога більше людей опустити до свого рівня вібрацій, щоб паразитувати на них і, при нагоді, навіть брати під повний контроль. Для цього він намагається причепити до них інформаційний баласт і зробити дірки для висмоктування життєвої енергії.

Доступ до людини він має тільки тоді, коли в ній живуть згадані вище противники Творця – союзники диявола: гріхи, шкідливі звички, вади, пороки. І навпаки: диявол не має доступу до людини, якщо йому нема за що зачепитися.

Перешкодою для підйому є наявність БАЛАСТУ, який тягне донизу, і ДІРОК, через які «гелій» витікає з нашої «повітряної кулі», що зменшує її підйомну силу. Баласт – це інформаційний та фізичний бруд, а «дірки» – це все, що зменшує нашу життєву силу: шкідливі звички, розпуста, брехня, помилкові стереотипи, невірні уявлення про світ. Всі разом вони є тими противниками, які заважають руху до Царства божого.

В ході дослідження можливостей самозцілення людини, які ведуться з 2005 року, виявлені чинники, які заважають руху вгору або й повністю блокують весь процес оновлення. Оскільки людина є цілісною триєдиною істотою, що має плоть, душу і дух, то блокування на одному рівні зупиняє оновлення на двох інших.

ПРОТИВНИКИ ПЛОТІ

М’ясо 

Як виявилося, головним блокуючим чинником на фізичному рівні є вживання м’яса. З одного боку, індустріальне м’ясо, в тому числі риб’яче, насичене антибіотиками, гормонами і консервантами, тому є шкідливим чисто хімічно. З другого боку, в умовах інтенсивного вирощування тварини постійно перебувають у стресовому стані, особливо перед забоєм, тому їх м’ясо надзвичайно забруднене емоціями страждань і передсмертного страху. Тож не дивно, що після його вживання люди страждають від тривоги, «безпричинного» страху, роздратованості, нападів люті, нічних жахів. М’ясо риби значно менше забруднене емоційно, а проте, як і все інше м’ясо, воно не є людською їжею. Все протиприродне – шкідливе.

Особлива шкідливість м’яса ще й у тому, що від нього значно важче відмовитися в порівнянні з алкоголем і тютюном. А все тому, що «м’ясна програма» закладається у свідомість з самого дитинства.

Біоцидна їжа і наркотики

Це те, чим переповнені наші продуктові магазини: алкогольні та солодкі напої, тютюн, маргарин, майонез, оцет, дріжджовий хліб, цукерки та інша «хімія» (див.: Термоядерний хліб аріїв). Для підтримання життя потрібна не мертва, а жива їжа. 

Надмірна сексуальна активність

 В першу чергу це стосується чоловіків. Продовження роду є базовою функцією будь-якої живої істоти, для її виконання організм віддає все найкраще, що у нього є. Тому після кожного акту еякуляції чоловічий організм прагне негайно відновити запас сімені, вважаючи це першочерговим завданням, важливішим чим підтримка роботи внутрішніх органів чи нарощування м’язів. Саме тому після статевого акту чоловіку раптово хочеться спати. На відновлення сперми у молодих людей йде не менше трьох діб, з віком цей період зростає до тижня і місяця.

Кожний акт еякуляції рівнозначний втраті чоловіком 150 г крові. Це добре знають спортсмени, тому за три чи більше днів до змагань чоловіків ізолюють від жінок, інакше різко зростає вірогідність програшу. Це завжди знали військові і те ж саме робили перед битвами, інакше війську загрожувала поразка. В ситуації бою, коли потрібна мобілізація всіх сил і перемагає той, у кого їх трішки більше, порушення сексуальної дисципліни прямо веде до загибелі. Саме тому на Запорізькій Січі не було жінок.

З другого боку, цнотливість дає людині велику силу для оновлення її фізичного тіла, розвитку талантів і здібностей, дає енергію для творчості та щастя. Слово «цнотливість» (цнота) означає чистоту в статевому житті: до одруження це незайманість, під час одруження – подружня вірність і правильне, чисте статеве життя. Цнотливість – це ухилення від всякого роду блудних справ, розмов, читань, поганих і двозначних слів, думок і мрій. «Щасливі чисті серцем, бо вони побачать Бога» (Нагірна проповідь).

Це стосується і чоловіків, і жінок. Про велике значення правильного застосування статевої енергії говорить така цитата: «Якщо людині вдасться утримувати сім’я (вагінальні секрети) хоча б протягом трьох місяців, то її сиве волосся стане чорним, зморшки зникнуть, почнуться просто чудеса. Через роки цнотливості ваша аура досягне такого рівня, що кожен, хто зустрінеться з вами, відчує себе оновленим і заспокоєним. Це буде гармонізувати як вас самих, так і навколишніх людей. Це – ознака надлюдини. Дотримання цнотливості – основа всіх чеснот, яка дає колосальну Силу» (Із секретів Великих йогів). Якщо правильне використання статевої енергії поєднувати з усім комплексом оздоровлюючого способу життя, то описане вище не буде жодним перебільшенням. За деякими розрахунками, на відновлення сперми, що постійно витрачається, чоловічий організм витрачає приблизно 25% своєї енергії. З цього слідує, що цнотливий чоловік на чверть сильніший за інших. Це дуже велика перевага. Окрім того, надмірно-виснажлива статева активність різко зменшує здатність чоловіків до зачаття, отже, підриває демографічний потенціал народу.

В ідеалі, кожен статевий акт має супроводжуватися емоціями кохання і бути спрямованим на продовження роду. При цьому фізичне задоволення і радісний емоційний підйом є винагородою за природовідповідні дії. Натомість прагнення до статевих задоволень без кохання і без спрямованості на продовження роду є протиприродним, веде людину до знесилення, страждань і поразки, а народ – до вимирання. Найбільш енерговитратною є мастурбація, адже тут не відбувається компенсації за рахунок корисного енергетичного обміну між чоловіком і жінкою.

Статева розпущеність блокує оновлення людини, її оздоровлення і омолодження. Тому нинішнє масоване просування в ЗМІ безкоштовної еротики і порнографії, а також стимулювання статевої активності без спрямованості на дітонародження є різновидом тотальної війни. Системне сексуально-енергетичне спустошення населення, передусім його чоловічої частини, здійснюване в такий спосіб, дозволяє паразитичній верхівці утримувати пасіонарність народу на безпечному для себе низькому рівні.

Окрім енергетичного виснаження, відбувається також соціальна деструкція. Нейрофізіологи наукового підтвердили і так очевидний факт: виявляється, що чужа напівоголена жінка автоматично сприймається чоловіком як товар для продажу, а не як духовна істота. Це й зрозуміло, адже якщо жінка роздягнулася на огляд чужих чоловіків, то для чого вона це зробила? Навіть якщо вона тільки оголила живіт.

В цілому це призводить до зниження статусу жіноцтва у суспільстві. Тож виходить, що у зменшенні еротично-порнографічного пресингу зацікавлені як чоловіки, так і жінки.

Як цього досягнути? Найефективніший засіб – масове викриття прихованого сенсу усього цього «сексуального лохотрону». Він викликає в людини зацікавлення тільки доти, доки вона не усвідомить, що це пастка для дурнів – щоб ослабити її як конкурента і вибити з гри.

Порушення добового ритму 

Багато людей пізно йдуть до сну, а потім пізно встають, нерідко з відчуттям втоми. А все тому, що природним часом для пробудження є світанок. Якщо людина зустрічає схід сонця в бадьорому стані, а особливо у стані молитви, то вона отримує потужний енергетичний імпульс. Саме тому наші предки радили починати ранкову молитву перед сходом сонця. Сучасна індустрія розваг робить все можливе, щоб людина лягала спати якомога пізніше, створюючи ще одну «дірку» в її енергетиці.

Недостатня фізична активність

Все живе рухається, без руху нема життя. Якщо у людини сидяча робота, то треба використовувати будь-яку можливість для активності. Особливо корисним є комплекс вправ, відомий як «Око відродження» або П’ять тибетських вправ. Хоча ці прості вправи виконуються всього за 15 хвилин, а проте дають потужний енергетичний заряд на цілий день. Врешті-решт, навіть звичайна прогулянка зі світлими думками під відкритим небом добре відновлює людські сили.

ПРОТИВНИКИ ДУШІ

Телевізор

Практика показала, що захоплення телевізором може повністю заблокувати процес самозцілення людини. А все тому, що «зомбоящик» є головним джерелом інформаційного бруду. Дехто його дивиться «заради новин», проте в телевізорі нема новин – є тільки цілеспрямована пропаганда. Те, що називається новинами, насправді є концентратом бруду з усього світу з тенденційними коментарями для приховування реального стану справ. Це інформаційний баласт, який зупиняє рух угору.

Новини треба брати з Інтернету. Зрозуміло, в ньому також є багато негативу, але тут уже є можливість самому вибирати між світлом і мороком, активно шукати потрібну інформацію, обговорювати її, ставити запитання і самому давати відповіді. Тому настанова Ісуса Хреста Продай одежу й купи меч! сьогодні звучить як «Продай телевізор – купи комп’ютер». Найкраще джерело якісних новин – соціальна мережа перевірених друзів і знайомих.

Страх і тривога 

Виявилося, що перебування у стані страху чи тривоги надійно блокує процеси самозцілення. Треба розуміти, що такого роду негативні емоції є інформаційним брудом. Того, хто перебуває в чистоті, в цьому світі нічого не лякає. Людина, яка генерує емоції страху і тривоги, живить сатанинський егрегор, є його донором, союзником і спонсором.

Образа

Багато людей ображені на весь світ – родичів, знайомих, урядовців, виробників, комунальників і навіть на самого Творця. Людина вважає, що всі їй щось винні, а вона сама є потерпілою від тотальної несправедливості. Це паразитична емоція, яка викачує з людини енергію і спрямовує її на живлення диявола. Насправді в цьому світі ніхто нікому нічого не винен. Весь світ – це ігровий простір, а всі люди – гравці. Кожен виконує свою роль, підкоряючись фізичним обмеженням цього світу і закону причини й наслідку. Якщо ми комусь робимо добро, то не тому, що зобов’язані це робити, а тому, що відчуваємо любов або просто бажання робити добрі справи. Все, що робиться з власної волі – добро...

Всі негативні емоції

Це заздрість, образа, злість, ненависть, страх, тривога... Вони висмоктують з людини психічну енергію, яка йде на підживлення і посилення диявола. Будь-яка емоція має або позитивний, або негативний знак. Тож тут спрацьовує принцип: «Хто не зо мною, той проти мене, і хто зо мною не збирає, той розкидає» (Матвій 12.30). Пам’ятаймо: кожна наша емоція живить або егрегор Царства божого, або егрегор диявола. У кожну мить ми з власної волі можемо бути союзником або Творця, або його противника. Контролюймо свої емоції!

ПРОТИВНИКИ ДУХУ

Людина – це втілена духовна сутність. Дух є оператором, що керує психікою і плоттю. Тому стан людини та її поведінка головним чином визначається світоглядом цього оператора. Помилкові уявлення про світ можуть повністю заблокувати процес оновлення людини. Спостереження за самозціленням великої кількості людей виявило кілька головних світоглядних противників Царства божого.

Іудохристиянство

Для нас це доволі несподіване відкриття, адже панує переконання, що відвідання церкви «підвищує духовність», а молитва в церкві, та ще й зі свічкою, має велику силу. Практика показала, що все навпаки: включення в іудохристиянський егрегор повністю зупиняє оздоровлення людини і притягує до неї негативні події. Мабуть, звідси народна прикмета: «Зустрінеш монаха – до невдачі, попа – чекай у сім'ї неприємностей». Натомість як тільки людина починала займати щодо іудохристиянства нейтральну позицію (розривала зв’язок з егрегором), то відбувалась негайна реалізація накопиченого потенціалу молитви і добрих справ.

Це спостереження спонукало глибше дослідити доктрину іудохристиянства, його походження і сутність здійснюваних ним ритуалів. Виявилося, що воно походить від заснованої в Єрусалимі іудейської секти ебіонітів, розвинулось в Александрії Єгипетській і, пізніше, у Римі під назвою хрістиянство (у цих містах була найчисельніша іудейська діаспора), у 6 ст. за сприяння імператора Юстиніана захопило Константинопольську церкву (т. зв. «монофізитство»), за Ярослава Мудрого (1039 р.) проникло на територію аріянської Русі, де стало домінувати завдяки завойовницьким походам хана Батия, під час яких були зруйновані головні аріянські храми – собор Святої Богородиці в Києві (Десятинна церква) у 1240 р. і собор Святої Богородиці в Галичі у 1241 році.

Іудохристиянство є не просто спотворенням, а запереченням вчення Ісуса Хреста, яке було оновленням і розвитком Арійської (Гіперборійської, Трипільської) традиції. Що стосується головного іудохристиянського ритуалу – літургії, то за всіма ознаками він є актом неприхованого сатанізму, під час якого, подібно до чорної магії Вуду, створюється інформаційний двійник Ісуса Хреста («агнець»), який убивається ритуальним ножем, а його «тіло» з’їдається учасниками ритуалу і запивається алкогольним наркотиком («кров’ю»). Природно, що участь у ритуалах сатанізму повністю блокує рух до Царства божого.

Культ страждань

Сатанинська теза про те, що страждання потрібні «для спасіння душі» глибоко вкорінена в масову свідомість. На ній наполягає не тільки іудохристиянство, а й інші псевдорелігії. Відповідно, все земне життя трактується як простір страждань, мовляв, «Господь терпів, і нам велів». Насправді життя набагато різноманітніше і в цілому орієнтоване на те, щоб людина в ньому раділа і творила. У простір страждань людина опускається тільки тоді, коли робить помилки. Гріхи ведуть до страждань, а святість веде до радості і процвітання. «Князь світу цього» – диявол – панує тільки в найнижчому і найбруднішому просторі подій, оскільки вищі простори для нього недоступні. Для перебування у просторі позитивних подій досить жити згідно з власною природою і правилами Творця, які легкі до виконання – як все природне.

Помилкові стереотипи 

Масова свідомість просто нашпигована світоглядними закладками, які всі разом формують уявлення про світ як земне пекло. Саме вони створюють ґрунт, на якому виростають згадані вище противники душі і противники плоті.

Один з таких стереотипів ми вже згадували: мовляв, «справжній чоловік» повинен мало не щодня «займатися сексом». Насправді, «потреба людських особин в сексуальному спілкуванні на сьогоднішній день жахливо перебільшена. Той рівень сексуальності, який задається інформаційним простором як норма, властивий хіба що людям психічно хворим... Схильність здорового організму до стриманості – це навіть не релігійна доблесть, а медичний факт. Чоловіки з прекрасними фізичними даними, що знаходяться в найкращій спортивній формі, менше всього відчувають напади бажання терміново залізти в чиє-небудь ліжко. Сильний, мужній, реалізований чоловік не робить культу з сексу – він господар цього інстинкту, він знає, чого хоче, кого хоче і просто так своїм сім’ям не розкидається. І лише в людини слабкої – фізично, психологічно і статусно – очі весь час рискають у пошуках голого стегна, а руки постійно тягнуться не туди. Результат такого безладного і безглуздого сексуального життя — обопільна деградація: і того, хто зверху, і того, хто знизу. Колись дуже давно, коли ще можна було мислити головою, а не геніталіями, хтось дуже розумний сказав: У чоловічому організмі є маленький орган, який завжди голодний, якщо його намагаються задовольнити, і завжди задоволений, якщо його тримають в голоді» (Неосновний інстинкт).

Інші помилкові стереотипи: «Їж м’ясо, бо не виростеш» (це взагалі повне безглуздя), «варена їжа краще засвоюється» (все навпаки), «помірне вживання алкоголю корисне для здоров’я» (етиловий спирт – це отрута і наркотик, засіб для дезінфекції), «вакцинація підвищує імунітет» (навпаки, вона його вбиває), діти від міжрасових шлюбів особливо красиві і талановиті (насправді вони обтяжені генетичними і психічними хворобами, до того ж безплідні в наступних поколіннях), дітонародження неминуче пов’язане з болем і небезпекою (насправді це найбільш природна функція, тому здорова жінка з чистою психікою народжує без болю, отримуючи при цьому задоволення, подібне на оргазм) тощо.

Спільною рисою всіх згаданих вище чинників ослаблення людини є їх спрямованість проти природного порядку. Вони є тими тягарями на ногах людини, що не дозволяють злетіти, і тими дірками в її енергетиці, через які паразити смокчуть енергію. Це противники людини і Творця. Їх важко позбутися – але тільки доти, доки про них узнаєш. Як тільки людина дізнається про їхню справжню сутність, то вони відразу ж втрачають для неї будь-яку привабливість, опиняються без енергетичного підживлення, а тому швидко засихають і відпадають. «І пізнаєте істину, і істина визволить вас» (Іван 8.32), «Слава блаженному Богу за те, що потрібне зробив неважким, а важке – непотрібним» (Григорій Сковорода).

ДЖЕРЕЛА АРІЙСЬКОЇ СИЛИ

Для того, щоб швидко піднятися у простір позитивних подій, треба одночасно діяти на рівні плоті, душі й духу. Зазвичай люди починають самовдосконалення з фізичного тіла, бо воно найвиразніше сигналізує про проблеми. Проте реальні перетворення починаються зі зміни світогляду: «Життя за відображенням. Світ здійснює перетворення духу, плоті і душі. Свідомість править світом. Змінюємось!» (Живе Слово, Цифрона 100-4).

Зокрема, характер харчування людини має відповідати стану її психоенергетики (душі) і свідомості (духу). Якщо людина різко змінює харчування без зміни свідомості, то вона буде весь час думати про звичну їжу (всі ці майонези з цукерками), і страждати. Проблема багатьох сироїдів у тому, що вони працюють в основному на рівні фізичного тіла. Зокрема, вони не знайомі з Живим Словом. Тут у нас велика перевага. Окрім того, ми використовуємо поняття «Арійська їжа», що передбачає співпрацю з нашими природними союзниками, які дають нам не тільки фрукти, овочі, ягоди, горіхи, зерно, а й молоко, яйця і мед. Наші союзники роблять нас значно сильнішими.

Отже, головні чинники арійської сили, які піднімають у Царство боже – простір волі та процвітання:

1. Життєрадісний світогляд, ставлення до життя як до божественної гри, очищення свідомості від помилкових стереотипів, здійснення добрих справ, обмін подарунками з ближніми, точність, цілеспрямованість і безстрашність.

2. Наснаження себе позитивними емоціями, очищення душі від образ, страху, тривоги, ненависті, заздрості. Систематичне наповнення себе світлом Живого Слова, культивування навколо себе краси, порядку, гармонії, заміна телевізора на інтернет, об’єднання з однодумцями.

3. Оздоровлююча арійська їжа, повна відмова від біоцидної їжі, м’яса, тютюну та алкоголю, пробудження до сходу сонця і правильний добовий ритм, сексуальна стриманість, фізична активність, спілкування з природою, плекання всередині себе і навколо себе чистоти, краси та порядку.

Якщо вас цікавить розвиток цієї теми, ви можете підтримати наш проект щедрими дарами.
Наші інтереси: 

Усуваємо перешкоди на шляху до щастя. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Черній.
0
Ще не підтримано

Мені подобається цілісна концепція п. Каганця щодо історичного шляху аріїв. Якщо прийняти її за основу, то можна розвіяти цілий ряд догм, в яких погрязла більшість українського суспільства. Це зокрема релігія (будь-яка конфесія), здоровя, екологія...  Що стосується шляхів побудови нового суспільства, Третього гетьманату і т.д. поки що позиція незрозуміла. Чи є в товариства відповідь на "що робити?" в цей вирішальний момент?

Коментарі

Зображення користувача Володимир Світлий.
0
Ще не підтримано

Чистий алкоголь – 100% етиловий спирт С2Н5ОН наркотична протоплазматична отрута. Доза більша за 8 гр. на кг. Людини веде до смерті. Наркозна доза 4- 6 гр. на 1 кг людини .Для дітей у 5 разів менше доза веде до летального наслідку. Алкоголь це сеча дрождівих бактерій. Алкогольні напої – це алкогольні отрути. Хто п’є вино ,пиво ,горілку … той мочиться власним мозком. Людина яка свідомо знищує свої тіла наркотиками (алкоголь,табакопаління інші наркотики) є самовбивцею. Споживання алкоголю, куріння інших наркотиків це висмоктування енергії, здоров’я,життя із своїх дітей а через дітей у інших родичів. Це відразливе явище називається енергетичним вампиризмом.
Культурне, помірне споживання алкоголю ,тютюну - дурість , тому що споживання наркотичної отрути не може бути культурним , помірним.
Висновок:
1. Культуропияцтво це сама небезпечна форма алкогольного отруєння, злочинна форма за 17 років культуропияк ,своїм прикладом, вбиває одну людину.
2. Культуропияцтво це сама тяжка форма алкогольної залежності. Йому майже неможливо довести шкідливість алко – тютюно-наркотиків.
3. Не кожний культуропияк стане алкоголіком , але кожний алкоголік був культуропияком.
Енергетична концепція наркотиків.
1. Тютюнопаління руйнує біополе ,душу ,енергетичне поле людини на 25%.
2. Помірна ,культурна випивка 50%
3. Інші наркотичні речовини 80%
4. Втрата більш ніж 90% енергії не дозволяє людині рухатись. Людина не спроможна пересуватись.
5. Матюки та погані слова 10%.

Від мрії до слова, від слова до дії, від дії до світлової події.

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Чудовий коментар! Доповнюючий.

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Нео Фіт.
0
Ще не підтримано

...гарна компіляція всіх попередніх статей...дуже потрібна робота....

 

...маю певне нерозуміння частини стосовно "хваління":

1)є думка, що того кого хвалимо наснажуємо енергією, але одночасно виснажуємо себе на ту порцію котру віддали...

2) є думка, що "хвалячи" кого-небудь, ми не наповнюємо його світлом, а навпаки провокуємо, підсилюємо відчуття гордині, котре породжує егоїзм і тд...

3)...і як результат, пишемо собі "мінус" на карму...

 

...а може то хибні думки?)...

...минуле неможливо змінити, але можна змінити своє відношення до нього,- а відтак, змоделювати своє майбутнє...

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Бачите, Ви не даремно взяли слово "хвалячи" в лапки.

Така "хвальба" більше схиляється до лестощів. Лестощі говоряться для того, щоб (а вдумаймося у звучання цього слова!) до підсолоджування відносин між суб’єктами спілкування. Ніби й стимул, але людина, ще не повністю його заслуговує, ще не готова його сприйняти. 

  • Як на мене, то якщо хочеш когось підтримати, стимулювати - краще сказати словами Тараса Бульби: "Добре, синку, добре!"
  • А от говорити "Який ти у мене розумник!" - це вже провокативно.

Як думаєте?

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Якщо похвала щира і правдива - вона корисна для обох. 

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Я з дитинства не любив коли мене хвалили. Напевно відчував фальш

Зображення користувача Андрій Гончаренко.
0
Ще не підтримано

Дякую за статтю, дуже сподобалась. 

Зірковий корабель серед зірок золотистих надає Землі і Людям стрімке спонукання до руху.

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Надмірна сексуальна активність.

Один мій знайомий втретє одружився в 66 років. В 67 в нього народився син, в 68 другий син в 70 донька. В нього вже було 2 дорослих сини від перших шлюбів. Жінок в нього було багато. Він творча людина і має багато публікацій як наукових так і літературних. А тепер анекдот.

Жив султан і мав гарем в 20 км від замку. Раз на тиждень слуга біг в гарем і приводив чергову наложницю. Через десять років слуга помер. Султан перейшрв 100 річний рубіж. Мораль: нас вбивають не жінки, а біганина за ними.

Зображення користувача Андрій Черній.
0
Ще не підтримано

Мені подобається цілісна концепція п. Каганця щодо історичного шляху аріїв. Якщо прийняти її за основу, то можна розвіяти цілий ряд догм, в яких погрязла більшість українського суспільства. Це зокрема релігія (будь-яка конфесія), здоровя, екологія...  Що стосується шляхів побудови нового суспільства, Третього гетьманату і т.д. поки що позиція незрозуміла. Чи є в товариства відповідь на "що робити?" в цей вирішальний момент?

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Що робити? Читай правила Гри. Правила доповнюються в процесі формування здорової і організованої спільноти. 

 

Для тих, хто вже став на Шлях: 

Що робити? Програма «Три О»: Оновлюйся! Організовуйся! Озброюйся!

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Дуб Молодий.
0
Ще не підтримано

Хотів би поцікавитись, чи були козаки аріями? Якщо були, то чому вони їли м/ясо?

Рабів до раю не пускають.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Козаки були всякі. Якщо маєте на увазі військово-чернечий орден січовиків, то вони вважали себе бойовими монахами, тому м’яса не їли. Але це не стосувалося походів, бо "у поході козак їсть все".

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Олег Подорожній.
0
Ще не підтримано

Дуже дякую! Наздзичайно корисна стаття! Це треба знати кожному!

Братайтеся, єднайтеся зі світлими - це сила!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Якщо когось навчаєте Живому Слову, то обов’язково давайте їй цю статтю. Вона опублікована в 15 випуску Народного Оглядача - для тих, хто любить читати з паперу.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!