Зображення користувача Микола Стригунов.
Микола Стригунов
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Дещо про родичів Ісуса

Відтворюємо Господню молитву в її первинному вигляді. Там, в першому рядку, нам нагадується, що ми є дітьми Неба...Принаймні, ними  є ті люди, які є аріохрестиянами:)

201009saintjosephandthechristchild-17th-18th.jpg

Хто ж ти, після цього, святий Йосипе?:)

      На НО є цікава стаття.  Як на мене, в ній найбільш цікава ілюстрація. Ілюстрація, де святий Йосип зображений в царському одязі, рясно прикрашеному зображеннями зірок. Це свідчить про те, що іконописець (або його замовник, або вони обидва) знав, ким він є насправді.

     Але, трохи згадаємо його матір. Вона нам відома, як Діва Марія.  Як досить переконливо довів вельмишановний добродій Ігор Каганець в своїй статті, вона є безсмертною. Тобто, богинею. Власне, слово "Діва" і перекладається сенсаром, як "богиня".

    В юдаїзмі однією з десяти головних заповідей є заборона на згадку імені їхнього бога. Бо, бачте, це не залишиться без покарання. Це досить дивно, адже в усіх інших релігіях згадувати та прославляти вголос імена богів прямо рекомендується. Бо, це корисно для людини, яка їх згадує та прославляє. Але, згадувати та прославляти ім'я бога в юдаїзмі, вочевидь, шкідливо. В більшості арійських релігіій є бог, ім'я якого перекладається українською, як "Небо". І, він саме він був володарем попереднього людства в попередню золоту еру. В геленів це - Уран. У ведичних аріїв - це Дьяус, У гунів - це Тенгрі. У давніх слов'ян - це Сварог. Дуже малоймовірно, аби Ісус не знав імені свого батька. Також, малоймовірно, аби він не залишив згадок про нього. На мою думку, він і залишив згадку про нього. Але, юдеї, у яких є заборона на згадку імені бога, прибрали це. В своєму стилі - викривили, або, іншим словом, перекрутили.Тож, у початковому вигляді, в перекладі сенсаром, ця згадка така:

Отче наш, Небо!

Хай святиться ім'я твоє!

Хай буде воля твоя і на Землі, як у Небі!

У другому рядку написано:" Хай святиться ім'я твоє". ЦІЛКОМ ЛОГІЧНО, ЩО РАНІШЕ ЦЕ ІМ'Я ПОВИННО ЗГАДУВАТИСЬ.

Тож, ім'я батька Ісуса - Небо. І, саме він є нашим  предком. До речі, у слов'ян також є згадка про те, що багато людей (принаймні, слов'яни) є Сварожичами. А, в Махабхараті говориться про те, що Дьяус вмів допомагати іншим набути безсмертя. Тож, саме він і є створювачем технології набуття безсмертя. Тепер згадаємо ікону. На якій  святий Йосип зображений в царському одязі із зірками. З неї випливає, що на думку іконописця, або його замовника, або їх обох, іншим ім'ям святого Йосипа є Небо, або, українсько-геленською, Уран. За інформацією геленів, дружиною Урана є Гея. І, тут згадаємо, що "Діва" перекладається Сенсаром, як "богиня". З цього випливає, що геленам імена батьків Ісуса були відомі, як Уран та Гея. І, вони є не лише друвідами, але й богами.

Я сказав.

До речі, з цього випливає, що старшою рідною сестрою Ісуса була Венера-Афродита. Її  гелени вшановували, як богиню любові. Усілякої любові, але, насамперед, агапе, або ж, дружби. Такої дружби, яка зараз зветься справжньою. До речі, саме вона була однією з покровителів-володарів України в давні часи. Імена інших покровителів-володарів давньої України - Арій та Феб-Аполлон.

Тут, самі собою, згадуюся сучасні слова однієї маленької та, вочевидь, дуже талановитої дівчинки: " Те, що нас усіх об'єднує дружба, а не конкуренція, мене це надихає."( з 1.40), та "Зараз я вийду на сцену, та подарую кожному українцю шматочок мого сердечка."(з 0.55), і "Цілуйте свої друзів, бо вони є найголовнішими людьми в нашому житті"(з 2.30), і, "Дружба - це дуже важлива річ. Без неї було б дуже сумно жити "(з 1.47). Також: "В житті кожної людини повинна бути людина, яка її окриляє. В мене також є така людина. І, знаєте, хто це? Це - моя мама!" (з 1.18). Від таких слів, сказаних так на серці кожної люди стає дуже -дуже тепло, та дуже-дуже світло!  

     І, висловлювання інших людей щодо  неї: "Вона чарує всіх свою мімімишністю (тобто, милотою, або, обаянням)", "Вона виграла всі конкурси (пісенні, моя прим.), в яких брала участь. Це трохи насторожує.", і, "Дороге дитя,бажаю тобі сьогодні успіху. Бажаю тобі перемоги, про яку ти так мрієш. Бо, ти - боєць, та велика умничка"( з 2.18). Останнє висловлювання належить  Оксані Мухі. Ну, і згадую реакцію людей на її пісні. Так, Ігор Кондатюк, як відкрив рота, так і прослухав всю її пісню з відкритим ротом. Бо, бачте, вона співала найкращу пісню Ніни Матвієнко краще за саму Ніну Матвієнко. А, інші люди, в студії, під іншу її пісню, просто дружньо встали, та почали танцювати.( з 4.43) Хоч, це зовсім не передбачалось. Ще інші люди в студії, плакали від щастя від її іншої пісні. (з 3.10)

   Ну, і майже наостанок:). Українці їй дали прізвисько, на мою думку, цілком вірне. Душа України.

Додам до цього  ще дещо дуже й дуже важливе. В Римі було таке дуже й дуже важливе поняття, як Pater familias Pater familias  - це чоловік, слово якого є визначальним (в прямому сенсі слів)  у вирішенні питання життя та смерті будь-кого з його нащадків. Наприклад, Андрій, після прийняття ним католицтва все ще сприймав свого батька, Тараса Бульбу,  як свого Pater familias . Саме цим і пояснюється його поведінка при зустрічі з ним.                                                                                                                                                   

      Звертаючись до когось лише по його імені, людина, таким чином,  визнає існування особистісних стосунків між собою, та людиною, до якої звертається. І, є така річ, як "Походження зобов'язує". Таким чином, промовляючи про себе: "Отче наш, Небо!", людина визнає бога Небо, (інші його імена:  Уран, Сварог, Тенгрі) своїм  Pater familias.  І, визнає, що Діва Марія, або ж, богиня Гея, є старшою матір'ю його родини. Визнає, що старшими її братами є Ісус Хрестос та апостоли. Визнає своєю старшою сестрою Венеру-Афродиту, покровительку справжньої дружби (або ж, агапе. Тут мимохіть згадуються слова:"Дружба - це дуже важлива річ! Бо, без неї дуже сумно жити!" з 1.46). А, всіх справжніх аріохрестиян визнає своїми братами та сестрами. Визнає, що в неї (тобто, в людини, яка промовляє: "Отче наш, Небо!") є велика гідність (тобто, великий досвід добрих справ, і, відповідно, дуже хороша карма). І, що людина, яка промовляє :"Отче наш, Небо!", добровільно накладає сама на себе обов'язок діяти так, аби її гідність (досвід добрих справ, хороша карма) зростала ще більше, та її карма ставала ще кращою.                           

        Все це є умовчанням для нащадків галів, людей, які дуже люблять честь. Тобто, є для них дуже добре зрозумілою річчю . І, є дуже малозрозумілою річчю для тих, хто не любить честь, і, натомість, наприклад, любить гроші. Все це є наслідком звертання до Неба по його імені у Господній молитві. І, все це зникає, якщо людина не промовляє в Господній молитві ім'я бога.

   Також, з цього випливає те, що проект "Добра Новина" і є тим зовнішнім втручанням, яке рятує нашу цивілізацію -мурашник від хуцпістів-ломехуз.  Тобто, проект "Добра Новина" є масштабним  втручанням в нашу долю  істот вищого рівня, ніж ми. Істоти вищого рівня, ніж ми - це боги.

Наші інтереси: 

Міцно пам'ятаємо, чиїми дітьми, насправді, ми є. І, відповідно до цього, поводимось. Як кажуть французи "Noblesse oblige", або "Походження зобов'язує".

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Іменем Бога (соборного Творця Всесвіту) є "Отець", "Батько", "Тато". Римляни його називали "Юпітер", що означає "божественний Батько" або "небесний Батько" (патер – батько, папа). Також його називали "Святий Отець" (Сваот, Саваот), Ель, Лельо. Так що Ісус звертався до Бога-Творця на ім'я Πάτερ (патер - гелленською мовою) і Лельо (галілейською, давньоукраїнською).

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Іменем Бога (соборного Творця Всесвіту) є "Отець", "Батько", "Тато". Римляни його називали "Юпітер", що означає "божественний Батько" або "небесний Батько" (патер – батько, папа). Також його називали "Святий Отець" (Сваот, Саваот), Ель, Лельо. Так що Ісус звертався до Бога-Творця на ім'я Πάτερ (патер - гелленською мовою) і Лельо (галілейською, давньоукраїнською).

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Батьками є дуже багато самців різних видів... А, як особисте ім'я можливо використовувати лише ту ознаку, яка відрізняє когось від інших. Тобто, слово Батько, як особисте ім'я, використовувати неможливо. Але, слова Батько Богів (Deus Pater, саме скороченням цих слів є римське Юпітер) - цілком можливо. Але, в більшості різних арійських релігіях такий бог відсутній. Натомість, там є бог Небо (Уран та Гея, Сварог та Земля-мати, Тенгрі, Д'яус, подружня пара богів Небо та Земля в Дао Де Здін тощо).

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Ісус так звертається до свого біологічного батька, як його улюблений син. А, його біологічний батько був богом-володарем попереднього людства та винахідником технології безсмертя. І, свесвіт існував вже і тоді:), до часів активної діяльності його батька. Наголошую на тому, що його батько - то не соборна істота, Бог, (полк, за виразом шановного добродія Сергія Ждана), а окрема конкретна людина, бог, чиє ім'я було досить широко відомим. А, гелени вшановували олімпійців, та не вшановували Урана та Гею. А, ось самі олімпійці, як мені здається, вшановували саме Урана, та його дружину, Гею. А, Бог-Творець - це саме соборна істота. Істота, яка складається з богів. І, здається, дуже й дуже давніх богів. Принаймні, за індо-арійськими уявленнями, Брахма набагато старший за Д'яуса, першого царя богів. А, саме богами (всі разом - Богом) і стала частина еліти попереднього до нас людства. Також, згідно з геленськими уявленнями, Уран не був творцем всесвіту. А, ось царем всього попереднього людства якраз був. Згідно геленським уявленням, всесвіт створив Ерос.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Зауважу, що "Отче наш,..." аж ніяк не є ім'ям. А, саме конкретне ім'я повинно згадуватись, бо в наступному рядку говориться:"Хай святися ім'я твоє!". Ось, слова "...що на на небі" схожі з ім'ям Небо. Чисто зовнішньо схожі. Той, хто не знає сенсу, той не поміть різниці між цим. А, сенс звертання по імені - у встановленні особистих стосунків, та у визнанні інших родичів, а також, в тому, що походження зобов'язує тих, хто любить честь, до певних дій. Яких стосунків, яких родичів та яких дій - саме оце я і описав в цій статті. До речі, вельмишановний добродію Ігор, тиж сам дійшов висновку, що батько Ісуса, відомий в Добрій Новині як тесля Йосип, та Йосип Ариматейський, був саме на Землі! Тож, Ісус до свого батька аж ніяк не міг звертатись - "...,що на небі."

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Не на небі, а на небесах, тобто у внутрішньому космосі.

Йосип Ариматейський був земним батьком Ісуса.

У всіх нас є небесний Батько. Ісус міг з ним напряму спілкуватися, а для нас це поки що теоретичне знання. Нам спочатку ще треба відновити повноцінний зв'язок з власним духом.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Ну, щодо цього є різні думки...Якщо його земний батько був одни з головних богів...Ну, тут показати правильність тієї, або іншої думки може лише практика...

Якщо прагнеш чуда - створюй його!