Зображення користувача Володимир Федько.
Володимир Федько
  • Відвідувань: 31
  • Переглядів: 33

Сергій Піддубний: богообраний народ

«Хто має найбільше право називатися богообраним чи Божим народом?

Питання, які я зачіпаю у цій лекції, доволі віддалені історично від нас. Не кожний готовий сприйняти нову і незвичну для себе інформацію. Тим паче, що багато чого нашого вважається не нашим. Змінити ж свою думку і переорієнтуватися дуже нелегко».

Сергій Піддубний.


Хоча я особисто вважаю, що в Бога немає і не може бути обраних народів. Кожний народ може вважати себе таким. Понад те, навіть одна малесенька червона із чорними цяточками комаха називається Божою корівкою.

Все живе створене всевишнім, божественним розумом.

На моє переконання, теорія богообраності, яку вигадали євреї, це одна із форм шовінізму.

Однак, якщо на те пішло, спробуємо розібратися, хто має найбільше право називатися богообраним чи Божим народом?

Візьмемо так звані давньогрецькі міти і звернемося до тої, кого в давнину вважали матір’ю всього живого на землі. До Геї.


Уран і Гея. Древньоримська мозаїка 200-250 по Р.Х.


Це космологічне божество, що називається давньогрецьким. Однак, зауважте, серед тих кого народила Гея, перелічуються Понт (Чорне море), а не Егейське чи Середземне море, де знаходиться Греція, і “троє великих і могутніх синів”: Китта, Бриарей та Гієс.

Також сином Геї був найвродливіший і наймогутніший з поміж гігантів Антей.

Китта – це засновник роду киттів або скитів, адже не випадково Геродот називає його маму Гею (а правильніше Гаю) Богинею скитів.

Бриарей – це Бог північного вітру Борей, котрий дав мітичне (або, як кажуть, грецьке) ім'я річці Дніпро Бористен. Його іменем також називалися країна Богів ГіперБОРЕЯ, придніпровські племена бори  і навіть українські міста та села Бориспіль, Борислав, Борова, Буринь тощо.

Найвродливіший і наймогутніший поміж гігантами Антей дав ім'я країні Анія, а її мешканці називалися антами, якими, про що ми вже говорили, були наші пращури.

А тепер візьміть, наприклад, «Античний словник» чи подивіться у Вікіпедії – ви ніде не знайдете, що синами першоматері Гаї були грек або юда.

Тож хто має найбільше право називатися богообраним народом? Навіть не богообраним, а сином чи онуком Божим?..

Те, що саме ми є дітьми чи онуками Божими, також засвідчує карта Бористену, видана 1643 р. в Амстердамі. Це унікальна карта, яка показує і коментує (латинською мовою) низку народів і племен, що жили в старі часи по Дніпру.

Її можна знайти в Інтернеті чи в атласі «Україна на стародавніх картах», взяти латинсько-український словник і самому прочитати коментарі.

У моїх книгах карта розділена надвоє і перекладено кожний коментар.

Офіційна наука старанно обходить цю карту, бо вона викриває тисячолітні брехні греків та їхніх прибічників.

Наприклад, за твердженням греків, яким так сильно довіряє наука, Істмом називався Коринфський перешийок на півдні Балкан. Але карта Бористену говорить, що Істмом насправді був перешийок, що зв'язував Крим із материком. Повна назва: “ІСТМ між Перекопом і Бористеном”.

В одному з коментарів йдеться про те, що правобережжя Дніпра також називали Деметрою.

Натомість у Вікіпедії про неї пишеться, що це: «донька Кроноса і Реї, сестра й дружина Зевса, Богиня родючості, хліборобства та шлюбу».



Тобто бачимо, що наша земля навіть називалася іменем Богині. Тож, знову таки, хто насправді є богообраним народом?..

І це, між іншим, свідчення іноземних джерел.

А що кажуть наші? Ось що передав нашому праотцю Орію сам Бог-Творець Сварг (в записі автора Велесової Книги Ілара Хоругина):

«Тут мовив Орію Сварг наш:
„Як свої творіння створив вас од перст своїх.
Знайте, що ви сини Творця,
і поводьтеся, як сини Творця,
і будете як діти мої,
і Дажбо буде Отець ваш.
Тому будьте достойними послушниками його:
що той вам накаже, те й маєте робити –
і як говорити, і що творити”.

Ми мали своїх Богів, навіть цілу династію Богів. Наші пращури жили на річці Бог, яку в ХІХ ст. московські колонізатори перейменували на Південний Буг. Ми мали багатющу релігійну систему. З неї черпали всі найголовніші сучасні релігії світу, в т. ч. творці Біблії.

Саме нам, точніше, нашим праотцям скитам Бог-Творець Сварг спустив з неба золотий плуг, щоб ми навчили світ хліборобству, золоте ярмо, щоб одомашнили бика, золоту сокиру, щоб будували житло, і золотий ріг, як символ Божого покровительства та достатку.

Маємо усвідомити, що ми є синами Творця.
Научімося шанувати себе, як сини Творця,
і навчімо шанувати себе інших, як синів Творця.
І будемо сильними та самодостатніми!

Джерело:

Сергій Піддубний. БОГООБРАНИЙ НАРОД (Третя частина лекції) // Сайт: Ятрань, 22.06.2016.


Наші інтереси: 

Знати правду про нашу історію.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Ясун.
0
Ще не підтримано

Все правильно. Одна справа називати себе Божим народом, а друга - бути ним. Тож, не кажімо, що ми - Божий народ, а будьмо ним.

Si vis pacem, para bellum

Коментарі

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Українці були колись Божим народом, тепер знову треба ним стати. Божий народ - це той, який перебуває у стані святості. Хто святий, той і богоообраний.

Критерієм перебування у стані святості є перебування у Просторі волі - це коли всі події - всередині і назовні - цілком позитивні, гармонійні, світлі.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Андрій Ясун.
0
Ще не підтримано

Все правильно. Одна справа називати себе Божим народом, а друга - бути ним. Тож, не кажімо, що ми - Божий народ, а будьмо ним.

Si vis pacem, para bellum