Ігор Каганець's picture
Ігор Каганець
  • Visits: 3
  • Hits: 3

Простір реальності НС: методологія

Категорія:

Спецтема:

Попри соціальну потугу мільйонного Євромайдану, колеса фантазії лідерів 00позиції забуксували на гаслах «Уряду – відставка» і «Юлі – волю». І причина не в тому, що слабкі лідери, а в тому, що соціальний рух в Україні ідейно вичерпався.

Так, досить було Януковичу проголосити курс на євроінтеграцію, як опозиція втратила сенс свого існування і завмерла. Але як тільки Янукович не підписав угоду про асоціацію, так опозиція відразу ж ожила і навіть повилазила на «броньовички».

Ідея соціального руху

Євроінтеграція з наступним входженням в Євросоюз – нині єдина виразна ідея соціального руху. Це означає, що соціальний рух готовий обміняти втрату незалежності України на дешевший імпорт і доступніші євровізи – для полегшення заробітчанства в ЄС та інтенсивнішого випомповування з України інтелекту та робочої сили. Ще є мрія про «євростандарти» і рабська готовність жити за чужими правилами. Також можна почути невпевнені сподівання на модернізацію економіки і нові технології, хоча досі «модернізація» виражалася в перетворенні на металобрухт конкуруючих виробництв, а «нові технології» з’являються тільки після їх заборони в ЄС з причини їх відсталості та шкідливості (типу пластикових «євровікон»).      

Глибші політики пропонують самоорганізацію громад і скликання Конституційних зборів.  Ідея чудова! Проблема в тому, що  якісні рішення спроможні ухвалити тільки ті люди, які є поінформованими і свідомими. Якщо ж зібрати на Конституційні збори хворих на теперішню «єврофілію», то вони можуть ухвалити щось навіть гірше, ніж маємо тепер. Принаймні, згідно з чинною Конституцією наша держава ще є незалежною, але невідомо, чи цей пункт залишиться в новому Основному Законі. Ну ви ж самі розумієте: шенгенські візи, імпорт, євровікна... 

То що робити? Так, треба просувати самоорганізацію і конституційний процес – але тільки одночасно з просвітленням українського народу і його звільненням від шкідливих звичок,  помилкових стереотипів та інших паразитів свідомості. Тільки в цьому випадку соціальний рух підніметься на рівень національно-соціального руху і розгорнеться в перемагаючий Національний Солідаризм.

Для прикладу: уявіть собі, що на організаційні збори зібралися любителі випивки. Що вони ухвалять? По-перше, що випивка має бути дешевою і доступною. По-друге, щоб лідерами були соціально найактивніші бухарики та найкомпетентніші організатори масових пиятик. Це до того, що тільки тверезо мислячі люди спроможні ухвалювати правильні рішення.

Ми вже говорили, що Україна нагадує танк із засліпленою оптикою. Отже, найперше нам потрібні просвітлення масової свідомості і адекватне уявлення про реальність. Це справа не проста, але творча і цікава. Тож приступаємо до праці. Ліквідація навіть кількох основних «паразитичних закладок» дозволить різко підвищити шанси України на звільнення і відродження. «І пізнаєте істину, і істина визволить вас» (Іван 8.32)    

Основи паразитології

Паразитів свідомості раніше називали «злими духами» і «бісами», а нині їх називають «паразитичними програмами», «демонічними контурами» або «інграмами». Дослідники цієї делікатної сфери сходяться на тому, що найбільші згустки інформаційного сміття можуть утворювати структури, які нагадують живих істот: вони живляться негативними емоціями, прагнуть до розмноження, заражають інших людей, вміють маскуватися, володіють інстинктом самозбереження і панічно бояться смерті.   

Паразити не володіють власними ресурсами, тому можуть існувати тільки за рахунок своєї здобичі. Але це можна робити тільки тоді, коли здобич (господар, донор) не бачить паразитів, а ще краще – коли навіть не здогадується про їх існування. Тому майже вся енергія, хитрість і винахідливість паразитів спрямована на те, щоб залишатися непомітними.  

З другого боку, наше завдання полягає в тому, щоб виявити кожного паразита. Сам факт такого виявлення означає, що йому кінець. Бувають випадки, що після свого виявлення паразити намагаються чинити опір, але це лише тоді, коли виявлення має частковий характер («верхівка айсберга») і паразит ще має приховані структури. Натомість висвітлення та ідентифікація всіх структур (всіх шарів) паразитичної програми автоматично означає її повну ліквідацію.     

Серйозні паразити мають кілька ліній оборони, якими вони готові пожертвувати – подібно до ящірки, яка в критичній ситуації позбувається хвоста. Наприклад, вживання алкоголю. Перша лінія оборони: «Шкідливими є неякісні напої, а якщо вони якісні й дорогі – то навіть корисні». Друга лінія: «В малих дозах шкоди немає або вона мізерна» (культурне пияцтво). Третя лінія: «Краще алкоголь ніж наркотики». Для остаточної ліквідації алкогольної паразитичної програми потрібне усвідомлення, що «Етиловий спирт – легко займиста, безбарвна рідина з характерним запахом, належить до сильнодіючих наркотиків, що викликає спочатку збудження, а потім параліч нервової системи» (ГОСТ 18300-72).

Алкогольні напої в цілому – це супернахабний лохотрон (хуцпа), адже в давнину вино використовували тільки для зовнішнього застосування як засіб для дезінфекції. Супернахабність полягає в тому, що людина платить паразитам за цей дешевий «одеколон» на порядок більше і вбиває себе за власні ж гроші. Додаткова користь для паразитів: чим частіше людина перебуває у стані алкогольного отупіння, тим важче їй виявити в собі «демонічні контури».  Як тільки людина усе це усвідомлює, то в неї виникає стійка відраза до вживання алкоголю, адже відтепер найменша випивка рівноцінна  визнанню себе ідіотом, який купився на дешеву брехню.

Критерії істини

Для виявлення паразитичних програм використовуємо три основні критерії істини.

1. Логічна цілісність, несуперечливість. Якщо якась програма має внутрішні суперечності (брехню), то вона є шкідливою.

2. Позитивні емоції. Якщо програма несе тривогу, страх, слабкодухість, депресію – це паразитична програма.   

3. Добрі плоди. Це остаточний критерій, адже все істинне є продуктивним, натомість все паразитичне є контрпродуктивним і шкідливим.

Паразити підсвідомо знають про ці критерії, тому намагаються представити все життя як театр абсурду (це дозволяє приховати власну суперечливість), загортають отруту в яскраву обгортку, намагаються приховати зв’язок між причиною та наслідком. Тому й говориться: «Чим масштабніша афера і чим вона давніша, тим легше її провернути: людям здається, що афера не може бути такою прадавньою і такою масштабною, бо не могла ж така кількість людей повестися на неї» – цитата  з фільму «Револьвер» (2005).

Проте для того, щоб досліджувати паразитів, їх треба спочатку знайти. Іноді їх присутність видна неозброєним оком, наприклад, у тих же алкоголіків чи курців. Проте найголовніші паразити замасковані надзвичайно ретельно. Неймовірно ретельно...

Настанови для мисливців за паразитами

Принципові положення щодо типової поведінки диявола сформульовані у згаданому фільмі «Револьвер». Походження їх невідоме, проте відразу відчувається потужне езотеричне джерело. Ось вони.

1. Найбільший ворог сховається там, де ти найменше будеш його шукати.   

2. Його схованка буде там, куди тобі найменше схочеться йти.

3. Найбільша афера диявола полягає в тому, що він тебе переконав, наче він – це ти, отже, знищуючи його, ти знищуєш себе.     

У нас була нагода не один раз переконатися в істинності та ефективності цих настанов.

Перша афера, з якою ми зіткнулися – це фальсифікація Євангелія, в текст якого діти диявола нахабно додали майже таку ж саму за обсягом кількість блокуючих і спотворюючих вставок. Завдяки цій спецоперації згодом вдалося провернути ще масштабнішу аферу: вчення Ісуса Хреста було підмінене на вчення іудейської секти: Хрестиянство і християнство – дві різні релігії. Понад те: головний ритуал іудохристиянства – це не що інше, як відвертий ритуал сатанізму  з убиванням Ісуса Хреста, поїданням його плоті і запиванням алкоголем. Для більшого маскування цей ритуальний канібалізм нахабно назвали «Літургією Івана Золотоустого», тобто його прикрили іменем аріянського святого, якого за життя ненавиділи і довели до передчасної смерті.  

Наступні масштабні афери: вакцинація  і неіснуючий вірус імунодефіциту людини (розширення ринку споживачів медичних послуг і фармацевтичного бізнесу), руйнування американських веж-близнюків 11.09.2001, Бабин Яр та інші лохотрони

Простір Національного Солідаризму має бути вільний від цієї брехні дітей диявола, тобто кожен учасник руху НС має бути ознайомлений з цими глобальними аферами настільки, щоб дохідливо розповісти про них своїм знайомим.

Проте це ще не все. Далі – цікавіше!

Продовження: Головний ворог здоров’я людини

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Кращий коментар

Олег Подорожній's picture
0
No votes yet

так з людьми треба працювати і доводити істину, давати інфу - тоді можна цю народну енергію направити в правильне русло

Братайтеся, єднайтеся зі світлими - це сила!

Comments

Воїн Світло's picture
0
No votes yet

Дякую! Отримав відповіді.

Пройти будь-яке випробування - піти на випробування. Це неминуче.

Альберт Саїн's picture
0
No votes yet

Гарний початок, хочеться продовження)

Воїн Світло's picture
0
No votes yet

Цікаві події в країнах та МВФ. Борги украінців або олігархів та хто їх сплачує МВФ. Чому всі прагнуть отримати владу. На які кошти живуть справжні і колишні президенти і політики. Чи потрібно УКРАЇНЦЯМ вступати в ЄС. (рос): https://www.facebook.com/photo.php?v=447186245387713

Пройти будь-яке випробування - піти на випробування. Це неминуче.

Воїн Світло's picture
0
No votes yet

Вибачаюсь, що зразу не позначив це посилання. Це ХУЦПА в дії. При потребі, можу пояснити чому.

Пройти будь-яке випробування - піти на випробування. Це неминуче.

Арсен Дубовик's picture
0
No votes yet

Пане Ігоре, дякую за гарне нове узагальнення. Так би мовити - кристалізацію ідеології НС.
П.С. посилання в тексті на (хуцпа) не працює...

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Воїн Світло's picture
0
No votes yet

Необхідно зробити відповідну кнопку, або спец. колір, або просто писати на місці, яке добре видно, коли це ХУЦПА. Звичайно при умові розуміння, або по підсумках голосування. При голосуванні, можливо обосновувати, чому це ХУЦПА. Це ще буде і таке собі тренування.(це я про своє посилання)

Пройти будь-яке випробування - піти на випробування. Це неминуче.

Тур Ярий's picture
0
No votes yet

Перед підготовкою до нічної варти барикад священники нагадують хлопцям про заповідь "не вбивай" бо всі ми діти божі. Для хлопців це був холодний душ. Ми вступали у конструктивну дискусію з отцями і зі всіма ними приходили до консенсусу: в кабінеті міністрів у ВР сидять діти диявола, і вбивати їх будемо з любов'ю. На що одержували благословення.
Людей на майдані треба розділяти на кілька типів. Ті що займаються найбільш ризикованою справою (нічна варта, охорона порядку) є людьми мислячими і такими, що відкриті до сприйняття істинної інформації. "Танцівники" на майдані у своїй більшості є співчуваючими, і на більше не здатні. Є третій тип людей, які маскуються, як правило під "танцівників", це революційні туристи.
Дана революція є об'єктивною необхідністю. І такі здвиги нації необхідно підтримувати особисто. Це дає відповідний життєвий досвід та гарт.
Розвиток будь-якого, а особливо соціального організму, відбувається покроково.
Сьогоднішня революція це ще один крок до піднімання України у вищі плани буття. І сам факт здійснення такого кроку це є великий позитив.
Сьогодні гасла "Слава Україні, героям слава", "Україна понад усе" звучать в Києві настільки природньо та гармонійно, що це прямо свідчить про підготовку України до наступного кроку Національно-соціальної революції.
Якщо сьогодні немає кому очолити революцію окрім лідерів опозиції, значить це об'єктивно.

Все тільки починається!

ДЗен ДЗелень's picture
0
No votes yet

А ви можете очолити революцію?

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Дзвінка Сопілкарка's picture
0
No votes yet

Україна буде готова до наступного кроку Національно-соціальної революції, коли "Слава Україні - Героям слава" буде природньо звучати в Донецьку і Севастополі. Чекати залишилось не довго.

Тур Ярий's picture
0
No votes yet

Сьогоднішню революцію очолити не можу. Тому не збираюся критикувати людей, які в своїй масі вийшли не так за євроінтеграцію, як за відновлення справедливості. Але я бачу в цьому національному здвигу великий простір для реалізації свого потенціалу сьогоднішніх брахманів. В коментарях багато уваги приділено шумовинню, яке є нагорі, але мало говориться про те, яким вийде наш народ з цього горнила завтра. А завтра потрібно кувати вже сьогодні. Тож давайте входити в роль коваля.

Все тільки починається!

Олег Подорожній's picture
0
No votes yet

так з людьми треба працювати і доводити істину, давати інфу - тоді можна цю народну енергію направити в правильне русло

Братайтеся, єднайтеся зі світлими - це сила!