Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 5
  • Переглядів: 5

НС – другий рівень Великої Української Гри

Спецтема:

Євромайдан показав  кризу не тільки влади, а й усього соціального руху в Україні. Ця криза долається переходом соціального руху на рівень національного соціального руху, точніше – руху Національного Солідаризму. Тепер все буде по-іншому.

Про три етапи, які неминуче треба пройти,  розповідається у статті Три поверхи Великого Переходу: соціальний, національний, магічний 

Криза соціального руху

Донині в Україні існує соціальний рух, тобто рух за вищі зарплати, пенсії, пільги, дешеві візи, правосуддя тощо. Цього явно недостатньо для досягнення хоч якихось відчутних результатів. Головна причина – відсутність правильної мети. Нинішня Україна нагадує танк з засліпленою оптикою, який не бачить шляху, тому здійснює якість хаотичні рухи вперед–назад. Соціальний рух зайшов у глухий кут. Отже, саме час переходити до наступного – національного етапу.

– А хіба успіхи ВО «Свобода» не говорять про успіхи національного руху?

Аж ніяк! Український національний рух був заглушений і переспрямований ще на початку 90-х років. Те, що ми зараз маємо, це проекти «керованого націоналізму», тому вони є антинаціональними. Ну де ви таке бачили, щоб націоналісти закликали народ до втрати незалежності через входження у наднаціональний союз? І де таке було, щоб національний рух використовував не національні прапори, а прапори наднаціонального, а точніше – антинаціонального Євросоюзу?

– Але ж були синьо-жовті прапори?

Так, це прапори нинішнього режиму, тобто Януковича і його братії. Саме синьо-жовті прапори з додаванням партійно-регіональних використовуються на всіх провладних акціях. Символіка – це концентрований світогляд. Тому використання протестувальниками синьо-жовтих прапорів означає, що світоглядно вони ідентифікують себе з режимом.  

Синій – це колір матерії, а також традиційний колір іудаїзму. Натомість жовто-сонячний – це колір божественного, арійського початку. Тому синьо-жовті прапори відверто означають домінування матеріального над божественним, іудейського над арійським; це символ перевертання природного порядку. Натомість національним і метафізичним прапором України є жовто-блакитний: сонячно-божественне вгорі, волого-матеріальне внизу.

– А як же Євроінтеграція? Хіба не гідна мета?

Звісно що ні, адже приєднання до багатшого сусіда за його стандартами означає тільки те, що сусід стане ще багатшим, а ти будеш у нього наймитом. Україні потрібен рух не на Захід, а вгору – до творення нової України. А для цього треба не входити в існуючі союзи, а творити свій Український Союз.

Отже, рух вгору! Це означає не тільки перехід до суттєво вищої енергетики, яку дає національний рух, а й піднесення у простір гармонійніших подій.     

Виходимо у простір НС!

Донині соціальний (в т. ч. псевдонаціональний) рух розгортався у Просторі боротьби, тут він і зупинився. Свіжий приклад: 1 грудня 00позиція оголосила про створення «Штабу національного спротиву». Тобто з самого початку розрахунок не на ініціативне творення нового (наприклад, проведення Установчих зборів чи Конституційного конгресу), а на те, що влада утискатиме цю опозицію, а вона мужньо чинитиме спротив.  

Проте у Просторі боротьби неможливо досягти перемоги, адже це  простір не перемоги, а вічної боротьби. Перемога досягається у вищому просторі подій – Просторі волі. Та щоб до нього потрапити, треба пройти через проміжний Простір пригод. Тому національний рух вистрибує з Простору боротьби і розвивається у Просторі пригод, швидко прямуючи у Простір волі.  

Це зовсім інші відчуття в порівнянні з Простором боротьби. Передусім тому, що у Просторі пригод немає прямого протистояння, адже хижаки і паразити залишилися внизу. Натомість тут цікаво, весело, з адреналіном і сюрпризами! Цей простір дуже мінливий і тут збувається не все, що планується, але тим цікавіше і несподіваніше.

Оскільки в цьому просторі менше перешкод, то все відбувається значно швидше. Головна перешкода внутрішня: обтяженість людини власними страхами, шкідливими звичками, розхлябаністю, безвідповідальністю, облудними стереотипами та іншим інформаційним сміттям.     

– Що зробити для того, щоб піднятися у Простір пригод?

Для того, щоб аеростат піднімався вгору, треба його наповнювати гелієм і скидати баласт.

По-перше, треба робити все, щоб учасники руху Національного Солідаризму ставали сильнішими, здоровішими, гармонійнішими. Людина, яка курить, п’є, матюкається і бреше, не може бути учасником НС-руху, адже вона не тільки підтримує своїми грошима паразитичну систему, а й добровільно знищує себе і подає поганий приклад молоді та дітям.  

По-друге, треба позбуватися паразитичних програм, запроваджених у свідомість людини для керування нею ззовні. Це найважче, але ми вже знаємо, як це робити. Є метод.

– То що робити для звільнення від паразитів свідомості?

Головне їх розпізнати, адже після їх викриття вони перетворюються на ніщо. Через це вони надзвичайно ретельно ховаються. Більше того, паразитування – це ціла наука і мистецтво, які розробляються більше двох тисяч років. Але й соціальна паразитологія теж не стоїть на місці, так що маємо гарні шанси для перемоги у внутрішній війні, тобто світоглядно-інформаційній війні у власних головах.

Вгору просування – без краплі вагання!

Таким чином, рух НС починається з самоочищення і самовдосконалення його учасників, а також звільнення індивідуальної та суспільної свідомості він глибоко укоріненої брехні.

Учасникам, а особливо  лідерам НС, треба навчитися говорити правду згідно з євангельською настановою «Хай буде ваше слово: так — так; ні — ні. А що більше цього, те від диявола» (Матвій 5.33–34). Бо всі ці нинішні «народ нас не зрозуміє» і «давайте сьогодні збрешемо, а завтра все пояснимо» ведуть у пекло. Успіх НС ґрунтується на тому, щоб усе називати своїми справжніми іменами.

Тому перший етап розгортання Національного Солідаризму – інформаційно-просвітницька робота. Але це не те, про що ви подумали. Будьте готові до того, що у вашій свідомості відбудеться карколомне перевертання світоглядних основ життя – з голови на ноги. Так що «пристебніть ремені безпеки» – починаються пригоди!

Продовження: Простір реальності НС: методологія

Пісня «Банзай!» (ТНМК). Завантажити — 192 Кбіт/с — 4,56 Мб

Перемагає той, хто йде до кінця
Все, або нічого! Хто, якщо не я?
Перемога там, де тебе поки нема
Де сягають за край.
Банзай!

По-нашому — Хай Буде!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Вед Медик.
0
Ще не підтримано

....у кожного якби свої "кровні" справи--сім`я діти внуки правнуки-городи-дачі-будівництва-бізнес....жінки-коханки..... як колись люди у лісах вели боротьбу---таємниця покрита мохом.....

volhv

Коментарі

Зображення користувача Вед Медик.
0
Ще не підтримано

....а чого ж так довго усе у нас в Луцьку як було 5 людей 5 років тому ---так і до сих пір.... ми так і будемо "нацистами-утопістами" в якійсь там жидівській історії згадуватись через сотні років......

volhv

Зображення користувача Богдан ДуБ.
0
Ще не підтримано

"Треба питати, не навіщо мені клуб, а навіщо клубу я" ))
Тоді буде робота для клубу, а не клуб для себе.
Тоді клуб буде розвиватись. Знаю не зі слів ;)

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"

Зображення користувача Олег Подорожній.
0
Ще не підтримано

з людьми треба працювати, шукати свідомих людей, під лежачий камінь вода на тече

Братайтеся, єднайтеся зі світлими - це сила!

Зображення користувача Вед Медик.
0
Ще не підтримано

....у кожного якби свої "кровні" справи--сім`я діти внуки правнуки-городи-дачі-будівництва-бізнес....жінки-коханки..... як колись люди у лісах вели боротьбу---таємниця покрита мохом.....

volhv

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Дякую за підтримку, пане Ігоре!
Саме про це і вів я мову в обговоренні статті "Що робити далі".
Тому оці слова я б виділив жирним шрифтом:
"Успіх НС ґрунтується на тому, щоб усе називати своїми справжніми іменами."

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Сергій Остапенко.
0
Ще не підтримано

"Є люди і нелюди (хижаки). Ті, про кого йде мова - хижаки. Вони були, є і остануться хижаками. Це просто їх природа така. Як з ними поводитися - кожен вирішує для себе сам. Тут знову простір буття має значення. Зрозуміло одне: чесність, це в першу чергу навіть не заради них, а заради себе самого."
Остаточне рішення(що з ними робити), приймається безпосередньо за допомогою голосування, з дотриманням принципу "відносного конценсусу"

Хай Буде!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

А ще мені сподобався дуже вдалий новий термін на позначення нинішньої, так званої опозиції - "00позиція".
Це ніби "повністю нульова позиція", або "позиція 00" (ну... всі знають..., так часто позначають, вибачте, туалет).

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Ну що ви! Називати 00позицію "туалетом" - нетолерантно. Треба казати "еуроклозет".

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Поправку прийнято! ))))))

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Михайло Харачко.
0
Ще не підтримано

Згоден з Ігорем: приєднуватись до когось - марна річ, треба творити власний союз.

Сидить Мамай, в кобзу грає, що замислить - то все має.

Зображення користувача Сергій Остапенко.
0
Ще не підтримано

"Власний союз", це відтворення України?

Хай Буде!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Спочатку України як суб’єкта, а потім її природних союзів.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Михайло Харачко.
0
Ще не підтримано

Мова йде про Велику Україну, в планетарному масштабі. Головним чинником має бути духовна єдність,яка є основою до ефективної реалізації спільних дій.

Сидить Мамай, в кобзу грає, що замислить - то все має.

Зображення користувача Оксана Лутчин.
0
Ще не підтримано

Істина, яку треба поширювати: “приєднання до багатшого сусіда за його стандартами означає тільки те, що сусід стане ще багатшим, а ти будеш у нього наймитом. Україні потрібен рух не на Захід, а вгору – до творення нової України”. Окрім цього, мабуть, більшості треба чітко пояснити, що таке рух вгору, щоб закарбувалося в пам’яті. Власне, як підсумовує І. Каганець: “перший етап розгортання Національного Солідаризму – інформаційно-просвітницька робота”. Хай буде!
Зауваги:
“тому здійснює якість хаотичні рухи” - тому здійснює якісь хаотичні рухи (одруківка)
“успіхи ВО «Свобода» не говорять про”- успіхи ВО «Свобода» не свідчать про...
Ну де ви таке бачили, щоб націоналісти закликали народ до втрати незалежності через входження у наднаціональний союз? (забули про правила Сенсару: знаки ! і ? на початку і в кінці речення).Це зауваження стосується й інших речень із цими знаками.
“Та щоб до нього потрапити,” - Та, щоб до нього потрапити...
“Бо всі ці нинішні «народ нас не зрозуміє” - Бо всі ці нинішні заявки (лозунги, маніпулювання...) «народ нас не зрозуміє...
Дякую!!!

Творімо разом мову Сенсар!