Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 14
  • Переглядів: 15

Федеральний уряд США оприлюднив дані, які підтверджують шкоду від вакцинації

Категорія:

Світ:

Федеральний уряд США офіційно оприлюднив дані, що стосуються наслідків вакцинації, які повністю руйнують неправдиві заяви з боку ЗМІ про те, що вакцини ніколи і нікому не завдають шкоди. Реальні результати в сотні разів трагічніші. Поствакцинальні ускладнення є основною причиною травматизму у дітей.

Навіть в той час як безнадійно нечесні, науково неписьменні засоби масової інформації продовжують безглуздо брехати публіці про те, що «вакцини безпечні» - такі як WashPost, The Atlantic, NYT або USA Today - федеральний уряд публічно підтверджує, що вакцини регулярно нівечать і вбивають дітей по всій Америці.

Власний документ уряду показує статистику понад 18000 петицій, поданих на компенсацію сім'ям дітей, які були серйозно поранені, покалічені або вбиті вакцинами лише в Сполучених Штатах.

Резервна копія документа була також розміщена Natural News на випадок, якщо уряд спробує знищити доповідь.

Документ показує, що тільки в 2017 фінансовому році було подано 633 заяви про серйозні травми або смерті від вакцинації. У 2016 році було подано 1120 таких заяв.

Кількість поданих заяв становить лише незначну частку від загального числа дітей, які серйозно постраждали від щеплень, оскільки лікарі агресивно промивають батькам мізки, вважаючи, що напади, конвульсії, аутизм та інші серйозні захворювання ніколи не викликаються вакцинами. 

Крім того, сім'ї дітей, які отримали травми або смерть від щеплень, повинні найняти адвоката, щоб подати петицію до уряду США, а потім чекати від двох до десяти років для прийняття рішення "суду kangaroo", який працює проти них. 

Таким чином, майже у всіх випадках такі батьки переконані в тому, що вакцини не мають нічого спільного з травмою або смертю дитини, і вважають, що спроби боротися з урядом за компенсацію - це марна трата часу.

У результаті реальне число дітей, що отримали каліцтва від вакцинації в Америці, як мінімум у 100 разів більше, а більш реальні цифри в 1000 разів більші, якщо почати вважати і «незначні» пошкодження головного мозку, короткочасні судоми та інші ускладнення, які батькам важко помітити в ранньому віці у дітей.

Іншими словами, в 2017 році в Америці щонайменше 63 000 дітей отримали травми і каліцтва від вакцинації, що робить поствакцинальні ускладнення основною причиною травматизму у дітей. Зрозуміло, все це ховається і спростовується підконтрольними фарма-мафією ЗМІ, які хочуть, щоб ви зосередили увагу на 48 дітях з кором у Мічигані, а не на 63 000 дітей, які отримали каліцтва від вакцинації по всій Америці.

Як повідомляє Waking Times:

"Ще один шокуючий удар був нанесений людям, які все ще гаряче заявляють, що вакцини є «безпечними і ефективними», і що єдині ускладнення, які вони можуть викликати, є «м'якими». Департамент урядових ресурсів і служб охорони здоров'я США недавно випустив дані за (неповний) фінансовий рік США (FY) 2017 р. для ушкоджень вакцинами, що компенсуються. В даний час він становить понад 142 мільйонів доларів. Ви читаєте це правильно. Це охоплює 377 випадків, які до сих пір були успішними в отриманні компенсації у фінансовому році 2017 року за рахунок сильно упередженої (м'яко кажучи) системи, нібито наявної для відшкодування збитку, нанесеного вакцинами в США.

За темпами розвитку подій ми можемо очікувати, що Програма компенсації травматизму від вакцинації виплатить близько 220 мільйонів доларів США або навіть більше, до кінця 2017 фінансового року.

За даними сайту CDC, «ми знаємо про ризики, пов'язані з вакцинами», а щеплення мають «такі проблеми»:

  1. Обмежене розуміння біологічних процесів, що лежать в основі несприятливих подій.
  2. Неповна і суперечлива інформація з окремих звітів.
  3. Погано проведені наукові дослідження (не вистачає вчених з належними науковими знаннями).
  4. Неадекватні системи для відстеження побічних ефектів вакцини.
  5. Мало результатів експериментальних досліджень було опубліковано в медичній літературі.

Вищенаведені визнання від американського центру з контролю захворювань (CDC) повністю підривають патологічну самовпевненість, яка виявляється у частини суспільства, яка вимагає обов'язкової вакцинації.

На сьогоднішній день уряд США виплатив близько 3,6 млрд. доларів компенсації за нанесення шкоди від вакцин, повністю знищуючи брехню фейкових новинних ЗМІ (The Atlantic, CNN, WashPost, NYT і т. Д.), які продовжують тупо стверджувати, що вакцини ніколи нікому не шкодять.


Обкладинка 2-го доповненого видання книги:  Олександр Коток «Безжальна імунізація»
Обкладинка 2-го доповненого видання книги: Олександр Коток "Безжальна імунізація"

Завантажити книгу: Олександ Коток. Безжальна імунізація (2008) bi-2_ukr.pdf (206.44 МБ) 

У цій книзі докладно досліджується вакцинація як медична процедура та як складна соціальна проблема, що й донині не знаходить свого виваженого рішення. Кожна хвороба, щеплення проти якої входить до календаря вакцинації у Російській Федерації, розглядається у окремому розділі, де стисло викладаються її етиологія, патогенез, способи лікування, що застосовуються у сучасній алопатичній практиці та альтернативних напрямках гомеопатія та натуропатія), а також методи профілактики. Додатково обговорюються деякі хвороби, щеплень проти яких поки що нема у календарі вакцинації Росії, але є у інших країнах.

Докладно аналізується склад вакцин та можливі післявакцинальні ускладнення, наводяться факти, що дозволяють побачити іншу сторону «медалі» вакцинації та дізнатися про точку зору людей, що виступають проти щеплень.

Окремий розділ присвячено натуральній віспі, перемога людства над якою й дотепер вважається головним доказом успіху вакцинації. Особливу цінність являє те, що у книзі пильна увага приділяється історії виникнення профілактичних щеплень та впровадження їх у медичну практику, що дотепер практично не висвітлювалося у літературі українською мовою.

Книга містить багатий апарат посилань, цитат та коментарів; використана велика кількість матеріалів, що малодоступні пересічному читачу. У додатках наведено документи, що гарантують права громадян України на свободу вибору у ставленні до щеплень. Незважаючи на складність питань, що обговорюються, книга написана живою легкою мовою та спрямована на широке коло читачів, що цікавляться проблемами медицини та здоров'я.

Зміст книги:

  • Передмова до українського видання - 6
  • Передмова до 1-го видання - 7
  • Передмова до 2-го видання - 11
  • Щеплення: основні проблеми - 12
  • Післявакцинальні ускладнення - 48
  • Відомості про токсикологію речовин, що входять до складу вакцин - 72
  • Про натуральну віспу і не тільки: з чого все починалося - 88
  • Вітряна віспа - 164
  • Гепатит А - 185
  • Гепатит B - 196
  • Грип  - 229
  • Дифтерія - 254
  • Кашлюк - 309
  • Кір - 341
  • Краснуха - 384
  • Поліомієліт 401
  • Правець - 448
  • Туберкульоз - 468
  • Шкірний туберкуліновий тест (проба Манту) - 476
  • Епідемічний паротит (свинка)  - 510
  • Висновки - 524
  • Додатки до російського видання - 530
  • Додатки до українського видання:
  • Додаток 1 - 534
  • Додаток 2 - 553
  • Додаток 3 - 562
  • Додаток 4 - 564
  • Додаток 5 - 566
Наші інтереси: 

В Україні правдива статистика відсутня. Варто вчитись на чужих помилках і робити правильні висновки.

В тему: 
7 аргументів проти вакцинації – інтерв'ю з Робертом Кеннеді молодшим (відео з українським перекладом)Безжальна імунізація або правда про щепленняВакцинація удвічі збільшує ризик хронічних хвороб і вчетверо - розладів нервової системи (дослідження в США)Вакцинація небезпечна. Роберт Де Ніро пропонує $ 100,000 тому, хто доведе зворотнєЛіга захисту громадянських прав: "Масова вакцинація проти поліомієліту - злочин проти українського народу!"Медичний офіціоз Польщі намагається заблокувати запланований показ фільму про вакцинаціюЗа останні 20 років комбінована вакцинація призвела до 145 тисяч дитячих смертейЧим ширша вакцинація, тим більша смертністьВакцинація проти здоров'я: нові дані про шкідливість щеплень на тлі зростаючого вакцинального насильстваВсесвітньо відомий розробник вакцини підтвердив всі звинувачення та підозри щодо вакцинації та вакцинаторівЯк придбати книгу «Євангеліє Ісуса Хреста» (Львів, «Піраміда», 2017. Автор дослідження – Ігор Каганець)
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Дякую, і вітаю, Оксано : про саму потребу таких матеріялів свідчить кількість відвідувачів

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Коментарі

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Дякую, і вітаю, Оксано : про саму потребу таких матеріялів свідчить кількість відвідувачів

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !