Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Вакцинація проти здоров'я: нові дані про шкідливість щеплень на тлі зростаючого вакцинального насильства

Здоров'я дітей та майбутніх поколінь в небезпеці. І ця загроза носить повсюдний примусовий характер у вигляді поширення обов'язкової планової вакцинації по всьому світу.  Це - трагедія в масштабах планети, тому подальше замовчування фактів і можливих наслідків масової вакцинації загрожує нам генетичними мутаціями, скороченням народжуваності, збільшенням важких невиліковних хвороб з раннього дитячого віку, що можна охарактеризувати терміном «депопуляція» (вимирання).

Сенсаційним виявилося проведене вперше в світі дослідження вчених під керівництвом Ентоні Мейсона з державного університету м. Джексон, США, опубліковане в авторитетному виданні Journal of Translational Science за 2017 рік під назвою Пілотне порівняльне дослідження здоров'я вакцинованих і невакцинованих американських дітей у віці від 6 до 12 років.

Дослідження мало дві цілі:

  1. порівняти якість здоров'я щеплених і нещеплених, включаючи наявність гострих і хронічних станів, а також потреба в медичному обслуговуванні та лікуванні;

  2. вивчити, чи є зв'язок між вакцинацією і розвитком неврологічних захворювань.

Приводом для цієї роботи були багаторічні дискусії про зв'язок щеплень і розвитку важких уражень центральної нервової системи у дітей, причому вказується, що 15% (!!!) американських дітей страждають від нездатності до навчання, дефіциту чутливості і затримки розвитку, а Vaccine Injury Compensation Program (програмою компенсації постраждалим від поствакцинальних ускладнень в США) з 1986 р виплачено в якості компенсацій 3,2 мільярда доларів!

Для вивчення були взяті дані 666 дітей на домашньому навчанні з чотирьох штатів, причому 261 (39%) з них були нещепленими.

Результати виявилися просто шокуючими: у щеплених ризик захворіти на алергічний риніт вище в 30 разів, труднощі навчання - в 5,2 раз, синдром гіперактивності та дефіциту уваги більш ніж в 4 рази, аутизм - більш ніж в 4 рази, затримка психомоторного розвитку у 3,7 рази, екзема в 2,9 раз, хронічний отит - у 2,4 рази та іншими хронічними хворобами у 2,4 рази. 

Вакцинація була тісно пов'язана з виникненням запалення легенів і вушними інфекціями, коли частіше потрібно призначення антибіотиків, операцій на вусі, протиалергічних препаратів, антиастматичних, жарознижуючих, притому, чим більше було вакцинацій (дозозалежний ефект), чим менше був вік щеплених дітей, тим частіше їм була потрібна госпіталізація і частіше виникали смертельні випадки. Частота виникнення цих проблем у частково щеплених дітей займала проміжне становище між повністю вакцинованими і невакцинованими.

Друга частина дослідження також підтвердила значний зв'язок вакцинації і порушень нервово-психічного розвитку у дітей, особливо при поєднанні з фактором недоношеності, ці ризики зростали в 6,6 раз.

Слід зазначити, що схожі результати були виявлені при інтернет-опитуванні батьків вакцинованих і невакцинованих дітей, де брало участь 17461 дітей (більшість опитаних невакцинованих було з США). Ці дані були опубліковані в 2011 році Андреасом Бахмейром з Німеччини, причому дослідження проводилося виключно за рахунок благодійності і не містило жодного конфлікту інтересів.

За результатами опитування з'ясувалося, що щеплені діти мають в 2-5 разів більше хронічних хвороб, ніж нещеплені, ось тільки деякі з них:

захворювання

У нещеплених

У щеплених

алергії

10,6%

22,90%

астма

2,3%

18,00%

середній отит

1,9%

11,00%

гіперактивність

2%

7,90%

аутоімунні хвороби

0,37%

7,00%

епілепсія

0,33%

3,60%

аутизм

0,44%

1,10%

Цукровий діабет

0,07%

0,25%

У зв'язку з вищевикладеним хотілося б нагадати дослідження Раїси Аманджолової, головного акушера-гінеколога Казахстану, яка ще тридцять років тому передбачила вакцинасоційовану епоху СНІДу, коли п'яте покоління кроликів, щеплених всього лише двома дитячими вакцинами, виявилося повністю безплідним. Ми ж з вами є четвертим вакцинованим поколінням!

Чекаючи великий суспільний резонанс від цих даних, а також спроби дискредитувати цю інформацію з боку МОЗ України або підконтрольних йому ЗМІ, просимо також врахувати конфлікт інтересів з боку медичних чиновників, викритих в отриманні хабарів від продажу вакцин.

Висновки ГО Ліга Захисту Громадянських Прав:

У зв'язку з останніми науковими публікаціями про небезпеку примусової вакцинації, особливо масової, вважаємо за необхідне:

  1. Залишити рішення питання про зміну Закону України про захист населення від інфекційних хвороб, статті 15-ї, за громадянами нашої країни шляхом голосування.

  2. Внести на розгляд до Верховної Ради питання про створення програми компенсацій після поствакцинальних реакцій  та поствакцинальних ускладнень, за прикладом розвинених країн світу.

  3. Створити робочу групу з представників громадських організацій, батьків дітей, лікарів, юристів для контролю і моніторингу можливих корупційних дій МОЗ в сфері вакцинопрофілактики.

Наші інтереси: 

Припинити геноцид, винних притягнути до відповідальності на підставі їх некомпетентності або корумпованості. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

Примусова вакцинація - це наступ на волю людини.

Коментарі

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

Примусова вакцинація - це наступ на волю людини.

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

ВАКЦИНАЦІЯ - злочин проти людства!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Повністю підтримую!

Цитата:

Залишити рішення питання про зміну Закону України про захист населення від інфекційних хвороб, статті 15-ї, за громадянами нашої країни шляхом голосування.

Внести на розгляд до Верховної Ради питання про створення програми компенсацій після поствакцинальних реакцій та поствакцинальних ускладнень, за прикладом розвинених країн світу.

Створити робочу групу з представників громадських організацій, батьків дітей, лікарів, юристів для контролю і моніторингу можливих корупційних дій МОЗ в сфері вакцинопрофілактики.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!