Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Всесвітньо відомий розробник вакцини підтвердив всі звинувачення та підозри щодо вакцинації та вакцинаторів

Категорія:

Світ:

В січні цього року в США відбувався один з багатьох судових процесів між розведеними батьками щодо подальшої долі дітей. Однією з розбіжностей було питання вакцинації, яку мати робити відмовлялась. Вакцинна індустрія вирішила зробити цей процес показовим і не тільки оплатила провакцинному горе-батькові адвокатів, а ще й відрядила туди в якості топ-експерта одного з найвпливовійших в цій галузі персонажів, автора вакцини від краснухи вакцинолога Стенлі Плоткіна (Stanley Plotkin).  Цей хід виявився для них абсолютним піар-провалом.

stenly.jpg

Професор Стенлі Плоткін

Плоткін, що погодився свідчити в якості експерта, 11 січня 2018 був змушений під присягою в рамках процедури за назвою "депозішн" ВІСІМ годин поспіль відповідати на питання юриста зі сторони матері.

Протягом цього допиту Плоткін фактично підтвердив всі звинувачення та підозри щодо вакцинації та вакцинаторів, які індустрія та преса мають звичку відкидати з тавром "теорія змови".

Допитувати Плоткіна приїхав фахівець з почесним дипломом UC Berkeley School of Law та досвідом роботи в Верховному Суді Ізраїлю Аарон Сірі (Aaron Siri).

Майже одразу юрист змусив вакцинного експерта визнати наявний відкритий конфлікт інтересів.

Плоткін підтвердив, що фактично приїхав свідчити на користь примусового введення дитині фарма-препаратів виробництва компаній Merck, GSK, Sanofi та Pfizer, від кожної з яких сам Плоткін протягом десятків років регулярно отримує мільйони доларів.

Далі Сірі за допомогою отриманої ним заздалегідь податкової документації змусив Плоткіна визнати що він "помилився" щодо відсутності фінансування фарм індустрією його псевдо-громадської організації "Голоси за вакцини", і підтвердити, що як і решта заснованих по всьому світу аналогічних "Батьки за ще більше ін'єкцій" його псевдо-ГО існує за гроші фарм індустрії.

Наступним раундом запитань Сірі довів, що Плоткін особисто втілює всі ознаки "корумпованої науки", як її свого часу описала в дуже відомій статті на цю тему Marcia Angell - бувший головний редактор New England Journal of Medicine. 
А саме:

  • Плоткін забуває вказувати про конфлікт інстересів, до якого призводить його робота консультантом в тих самих компаніях, продукцію яких він оцінює,
  • на додаток до власне "консультування" він засідає в корпоративних консультативних радах,
  • має патентні та роялті угоди,
  • погоджувався підписувати невідомо ким написані в інтересах корпорацій псевдо-наукові публікації,
  • просуває фарм-препарати на спонсованих індустрією симпозіумах,
  • радо приймає від фарм-компаній дорогі подарунки та розкішні подорожі.

Сірі методично пройшовся по кожному з цих пунктів, маючи на руках незаперечні докази. І по кожному з них, Плоткін вимушений був відповісти "Так".

В частині допиту, що була присвячена власне вакцинним випробовуванням, Плоткін під тиском наданих Сірі доказів був змушений визнати, що: 

  • багато вакцин з діючого дитячого календаря тестувались на безпечність лише протягом кількох ДНІВ, що є недостатнім (і це теж прямо підтвердив Плоткін) для виявлення пошкоджень імунної системи,
  • в опублікованих результатах випробовувань навмисно приховуються або занижуються дані по побічним реакціям і одночасно завищується ефективність,
  • ефект від вакцинації буває слабким і триває лише кілька років,
  • звітність по побічним реакціям під час постмаркетингового спостереження реєструє лише 1 зі 100 реальних побічок.

Плоткін засвідчив, що є атеїстом, з презирством ставиться до чужої віри і заперечує право будь-кого на відмову від вакцинації по релігійним мотивам.

Після цього ізраїльский юрист вирішив продемонструвати рівень гуманізму самого доктора і перейшов до запитань, що увійшли в двохвилинне відео за посиланням:

Ви коли-небудь використовували сиріт для тестування експериментальних вакцин?

- Так

Ви коли-небудь використовували розумово відсталих в своїх дослідженнях вакцин?

- Я не пригадую свою участь в дослідженнях із залученням розумово відсталих. У 60-х роках це вважалося звичайною практикою. Хоча, можливо, я все-таки брав участь у подібних дослідженнях.

- Ви пам'ятаєте ось цю статтю про вакцину від краснухи?

- Так.

- 13 розумово відсталих дітей прищепили цією експериментальною вакциною.

- Ок. Так. В цьому випадку я це зробив.

- Ви коли-небудь стверджували, що найкраще ставити досліди на тих, хто найменше може внести вклад в суспільство, наприклад на дітях-інвалідах?

- Я точно не пам'ятаю, але цілком можливо.

Юрист наводить статтю Плоткіна, яка містить твердження, що вакцини в першу чергу треба випробовувати не на здорових дітях і дорослих, а на дітях і дорослих, "що є людьми по формі, але не в сенсі соціального потенціалу".

- Так.

- Це дуже нагадує нацистську філософію. 

- Угу.

- Ви коли-небудь ставили досліди з використанням експериментальної вакцини на грудних дітях, матері яких були у в'язниці?

- Так.

- Ви коли-небудь використовували людей, що живуть в країнах, які знаходяться під колоніальним управлінням, для дослідів з експериментальними вакцинами?

- Так

- Ви проводили ці експерименти в Бельгійському Конго?

- Так.

- В цьому експерименті брало участь більше мільйона чоловік?

- Так.

Наступного ранку після цього допиту пан Плоткін від подальшої участі в процесі офіційно відмовився.

Повний 8-годинний запис допиту людини з самої верхівки світової вакцинної піраміди кілька днів тому з'явився на ютюбі. Там ще дуже багато цікавого. 

Знайти його можна по #stanley_plotkin_deposition

 

 

Наші інтереси: 

Вакцинація - зло і злочин проти людяності.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

У 2006 році, працюючи на посаді заступника голови правління "Видавничого Дому "Княгиня Ольга" я підготував до друку перевидання книги Луї Броуера "Фармацевтична мафія" (накладом 10 000 примірників).

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Протягом 70-ти повоєнних років ліваки (марксисти) не перестають переповідати страшні історії про "нацистських лікарів Менгеле і Рашера, які провадили експерименти на сотнях в'язнях концтаборів". І в цей же час вони мовчать про фармакологічну мафію. яка десятиліттями провадить експерименти на дітях, розумово відсталих особах і на мільйонах африканців, що живуть у жахливій бідності і заради шматка їжі готові брати участь у випробовуваннях нових препаратів!

Коли ж відбудеться судовий процес над фармацевтами, що роблять інвалідами сотні тисяч дітей у всьому світі!?

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

У 2006 році, працюючи на посаді заступника голови правління "Видавничого Дому "Княгиня Ольга" я підготував до друку перевидання книги Луї Броуера "Фармацевтична мафія" (накладом 10 000 примірників).

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

А яка альтернатива пропонується? Проблема дитячих хвороб (часом смертельних) все-таки існує...

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Хвороби існували, існують і будуть існувати. Фармацевтична мафія не зацікавлена в лікуванні, вона зацікавлена в збуті своїх препаратів.

Я не фахівець в цій галузі, тому не можу давати рекомендації. В той же час я вважаю, що необхідна зміна процедури тестування ліків. Тобто, перевірку ліків необхідно проводити під незалежним контролем з фіксацією всіх результатів дії ліків. Люди різні! І житель Півночі відрізняється від жителя Африки. Методика тестування ліків на бідних жителях Африки з інтерпретацією результатів випробування на жителів Європи глибоко порочна!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!