Зображення користувача Арсен Дубовик.
Арсен Дубовик
  • Відвідувань: 2
  • Переглядів: 2

Досвід здобувається у грі, тому досвід є одним із проявів гри і залежить від вкладення Гри

Хороші слова наштовхують на роздуми )

Найперше на таке: Досвід здобувається у грі, тому досвід є одним із проявів гри і залежить від вкладення Гри.  

...ті 2% щасливчиків ніколи не можуть повторити свою історію успіху у нових проектах
за однакових стартових умов, повторюючи свої «секрети». Це вказує ще раз
на те, що успіх «виживших» - це не їх винятковість чи знання «секретів успіху» -
це обставини, в яких вони опинились і фортуна, не більше.

(Концепція "Упередження виживання". Чи потрібно вивчати досвід успішних? )

Хороші слова наштовхують на роздуми

Хороші слова. Наштовхують на роздуми )

Найперше на таке: Досвід здобувається у грі, тому досвід є одним із проявів гри і залежить від вкладення Гри.  (Виділимо в цитату ;) :

Досвід здобувається у грі, тому досвід є одним із проявів гри і залежить від вкладення Гри.

Якщо поглянути трохи здалеку, то таки не лише "символи правлять світом" ("правлять" - тут "використовують інших у своїй грі"). Або ж, ті символи - то таке собі позначення гравців, їх "геральдичні знаки". Га?! ;). Є символи "великі, фундаментальні", а є символи "маленькі". Інтерпретуємо по-іншому - є Гравці, а є гравці. Перші використовують других (а другі - третіх і т.д.) у своїй Грі, тому в певні моменти здається, що "фортуна" другим/третім "зраджує", а насправді Гра Гравців вносить корективи у гру гравців. Корективи ці не завжди гравцям із нижчих вкладень Гри подобаються, але РаДіймо! )) "Все, що нас не вбиває, робить нас сильнішими". Отож,

Якщо досвід нас не вбиває, то таки робить нас сильнішими!

І тільки нас! Бо досвід не буває "чийсь", а лише НАШ! Досвід, це не теоретичне вивчення "обставини, в яких опинились, ті хто вижив", а виключно те, що переЖИТЕ особисто. ЖИТИ не можна "за когось", а лише "за себе"! Тому то, й "Люби господа бога твого..."

«Люби господа, бога твого, всім серцем твоїм, усією душею твоєю,  всією силою твоєю і всією думкою твоєю: це найбільша й найперша заповідь. А друга подібна до неї: люби ближнього твого, як себе самого. Іншої, більшої від цих, заповіді нема». (Матвій 22.34–39, Марко 12.28–31, Лука 10.25–26, Добра Новина Ісуса Хреста, Сина Божого).    

Це я до слова :)

Зважаймо на те, що "обставини, в яких вони опинились" залежать таки від Простору подій, або ж Рівня Вкладення Гри. Тут я знову згідний із Явсе Світом (Друже Явсе, Хай гикнеться Тобі! ;))) ):

<...> невдахи і невдачі прямо пропорційні простору в якому живуть і діють... (Явсе Світ, 23 Серпень, 2017 - 09:18 )

А що ж таке фортуна?

Можна сказати так: "- Фортуна - лотерея в житті і в кіно" (к/ф "Острів скарбів"). А можна й поглянути на це явище, як втручання "гравців нашими долями" в гру інших. ?Пам’ятаєте: "Хочеш розсмішити бога - скажи йому про свої плани", саме тому ми і маємо поправку на те, що: "...Все буде не так, як ми думаємо", хоча, за певних умов (наші зусилля), і буде "все так, як ми захочемо". ;)

Хоча, як тут бути? Втручання "гравців нашими долями" в гру інших згідно із Арійським вольовим імперативом відноситься до категорії "зло"?...:

"Все, що робиться з власної волі, - добро. Все, що робиться з чужої волі, - зло. Треба знати це коротке визначення добра і зла." (Закони Ману)

Мабуть, розгадка криється у словах Друга Ігора (Друже Ігоре, Хай гикнеться Тобі! ;))) ) :

Обов'язкова умова гри - свобода дій у рамках ігрових правил
(Ігор Каганець, "Арійський Стандарт: Технологія переходу в Простір волі")

Мабуть, таке "втручання" передбачене тими правилами, за якими ми граємо.... Коли гравець відступах від ПРАВил, то може почути "Ай-я-я!", "загриміти в тюрягу", або ж лишитися Життя.... Разом з тим, кожна Боголюдина здатна до СвященноДії, тому будь яке зло здатна перетворити на Добро. Отже: Не хочеш, щоб в твою гру втручалися - виходь у Простір Волі і формуй свої ПРАВила, свою Гру.

У певний момент свого життя помітив, що Чийсь досвід - то чийсь досвід (гра). І зРаДів! Це звільнило мене від дотримання шаблонізму, дозволило в деякій мірі вибудовувати свою гру. І поважати ПРАВила Гри Гравця вищого вкладення (у такому разі часто смиренно кажуть "На все воля Божа").

Лише з усвідомленням Життя, як Гри, можна погодитися, що смиренність – чеснота, пов’язана з усвідомленням нашої обмеженості. Супутниця іншої чесноти  лагідності – однієї із складових рівнів досягнення Щастя, про яку доніс до нас Ісус Хрестос, 12. ЗАОХОЧЕННЯ ДО ПРАВЕДНОСТІ). Без смирення і лагідність може переродитися в зверхність: "адже я так добре їх розумію, так їм всім допомагаю, наче вже Бог". Тому спокійніше! Зважай! Так, ти бог(гравець), але спокійніше(!) є й інші боги(Гравці). :)

Досвід у Грі залежить від Вкладення Гри

Досвід варто вивчати, та не варто "натягувати" на себе, як чужі штани. Чийсь досвід ("штани") може підказати, що в "штанах зручніше", але вирішувати в яких "штанах" ходити вам - то вже ваша Гра, яку вестимете за своїми правилами.

Коли мама (гравець 1) повела сина (гравець 2) на базар купити штани, то син уже грає за правилами матері і тому має бути смиренним, бо гаманець таки у матері ;))). Синова гра, по меншій мірі, буде полягати в тому, чи погодитися на пропозицію купити штани, або ж, на які штани показати матері, щоб вона за них заплатила гроші :) ). В свою чергу мати стає гравцем 2, а продавець гравцем 1 в ятці, де продає закуплену за своїми вподобаннями колекцію штанів базарі. Так зрозуміло?

Тому чужий досвід використовуємо лише для формування власних правил, дотримання яких сприятиме становленню нашому Досвіду, плеканню нашої Долі. 

Наприклад, ось так, як це угледів друг Ігор (Друже Ігоре, Хай гикнеться Тобі ще раз! ;))) ):

Погляньте на малюнок з літаком. На перший погляд треба посилювати ті місця, в які потрапили кулі.
Насправді треба посилювати ті місця, куди кулі не потрапили. Тому що коли туди потрапляли кулі, то літаки не поверталися.
Ігор Каганець, 21 Серпень, 2017 - 16:50

Де живе Фортуна?

Фортуна народжується в Просторі Волі, адже цим ім’ям кличуть "богинею щастя, долі, добробуту, успіху". 
Фортуна активно Діє у Просторі Пригод. Показує, що є десь кращі світи/плани/простори. Спонукає досягати їх. Дія Фортуни - це як бонус (така собі позитивна "замануха") для тих, хто пробує стати на шлях сходження у Простір Волі - "морквинка перд осликом", якщо хочете :).
Чи діє фортуна для гравців у Просторі страждань, Просторі боротьби? Я думаю, це не зовсім її Простір подій, хоча трапляється, що заглядає інколи й туди ).

Додатково:

Три поверхи духовного світу
Здоров'я людини і простори буття
Як перемагати у Просторі пригод
Як потрапити у Простір Волі?

Висновок відомий:

"Хочеш змінити світ - змінюй себе", бо "сПРАВжнє Життя Боголюдини - це СвященноДія". Перш за все, дія над собою.
Боголюдина творить свої правила, своєї Гри. У гармонії з Природою, звісно.

Наші інтереси: 

Складаю пазли. Розкриваємо поняття. Формуємо власний досвід.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

За думки завдячую Олександру Ногачевському, який виклав у своєму блозі відомості про теорію "Упередження виживання" (або Помилки виживших) - Концепція "Упередження виживання". Чи потрібно вивчати досвід успішних?

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Коментарі

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

За думки завдячую Олександру Ногачевському, який виклав у своєму блозі відомості про теорію "Упередження виживання" (або Помилки виживших) - Концепція "Упередження виживання". Чи потрібно вивчати досвід успішних?

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Як Вам таке, дорогі соколійці?

Цитата:
Втручання "гравців нашими долями" в гру інших, згідно із Арійським вольовим імперативом відноситься до категорії "зло"?...:

"Все, що робиться з власної волі, - добро. Все, що робиться з чужої волі, - зло. Треба знати це коротке визначення добра і зла." (Закони Ману)
Як думаєте, розгадка криється у словах Друга Ігора:

Обов'язкова умова гри - свобода дій у рамках ігрових правил. 
(Ігор Каганець, "Арійський Стандарт: Технологія переходу в Простір волі")

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

То треба пояснити: "Все, що робиться з власної волі, - добро. Все, що робиться з чужої волі, - зло. Треба знати це коротке визначення добра і зла." (Закони Ману). Робиться самою людиною з чужих бажаннь. Тобто, всі маніпуляції, все насильство та вся брехня є злом. Застосувавання до іншої людини Голосу також є злом. Злом в його найчистішомі вигляді. А зміна обставин - то цілком нейтральна дія. Якщо не примуєш робити інших - то можна.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

"Почуття власної гідності (самолюбство) слід відрізняти від себелюбства (егоїзму)."(Вікіпедія)

Цитата:
Без смирення і лагідність може переродитися в зверхність: "адже я так добре їх розумію, так їм всім допомагаю, наче вже Бог". Тому спокійніше! Зважай! Так, ти бог(гравець), але спокійніше(!) є й інші боги(Гравці). :)

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

На мою думку, оцінка цієї статті є замалою. Трохи б доробити і можна ставити оцінку "це працює".

Якщо прагнеш чуда - створюй його!