Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 14
  • Переглядів: 15

Як перемагати у Просторі пригод (+аудіо)

Категорія:

Наш земний світ нагадує гру, що має 4 рівні – так звані «простори подій». У кожному просторі своя якість життя. Повнота буття досягається у найвищому з них – Просторі волі. У дещо нижчому – Просторі пригод – з’являється дедалі більше обмежень. У Просторі боротьби доводиться постійно ризикувати і долати перешкоди, а у найнижчому – Просторі страждань – будь-який рух стає вкрай тяжкою справою.

Аудіоверсія: Як перемагати у Просторі пригод

Простір подій – це навколишнє середовище (надсистема), в якому перебуває людина. Очевидно, що тип цього середовища визначає успішну стратегію наближення до мети.

Уявімо, що з точки А в точку Б можна пройти або через болото (Простір страждань), або через лісисті гори (Простір боротьби), або річкою (Простір пригод) або повітрям (Простір волі). У кожній з цих ситуацій доведеться застосовувати абсолютно іншу стратегію.

Простір страждань: «болото»

У середовищі болота треба діяти надзвичайно обережно, повільно, ступати «слід в слід», обирати знайому стежку. Тут не місце для ризику і творчості. Це логічно, адже у болоті доцільно рухатися протоптаною стежкою. Все нове несе загрози і дуже лякає.   

Простір боротьби: «лісисті гори»

У цьому просторі вже відкриваються варіанти розвитку, але який із них спрацює – невідомо. Тому треба готуватися до найгіршого і завжди пам’ятати «закон Мерфі»: «Якщо якась неприємність може трапитись, — вона таки трапиться». Щоб було зрозуміліше, ось деякі доповнення до цього принципу: «Бутерброд завжди падає маслом донизу», «Якщо ви щось викинете, воно вам знадобиться», «Те, що загубив, можливо знайти лише в останній кишені».

Простір пригод: «річки»

Цей простір нагадує ситуацію, коли від точки А до точки Б веде кілька річок – одні пряміші й коротші, інші покрученіші й довші. Тут нема сенсу готуватися до гіршого, як це було у Просторі боротьби. Навпаки: ми обираємо найкоротший шлях і пливемо, а все інше нас просто не цікавить. У житті це виглядає так: якщо бачиш різні варіанти майбутнього – хороші та погані, то обирай найкращий і починай його реалізовувати, незалежно від стартових шансів на здійснення. Сам факт зосередження на ньому наснажуватиме його енергією, підвищуватиме шанси, притягуватиме  позитивні події. З часом виявиться, що саме цей варіант найбільш реалістичний, натомість гірші варіанти, які ти проігнорував, залишилися без енергетичного підживлення і засохли, хоча спочатку мали найбільше шансів.

Простір волі: «чарівний аеростат»

Тут узагалі нема перешкод: піднімаєшся вгору на аеростаті, а він завжди несе тебе туди, куди треба.  А все тому, що Простір волі дуже пластичний і доброзичливий до людини, прагне їй прислужитися і жваво відгукується на її бажання. За свої чарівні властивості цей простір називається «Царством божим», адже людина діє в ньому наче бог.

Універсальна стратегія Перемоги

Під час Майдану-2014 Україна загалом перебувала у Просторі страждань. Після кількох місяців гарячої війни з Росією дедалі більше українців піднімається у Простір боротьби. Проте варто пам’ятати, що в цьому просторі нема перемоги – тут завжди триває боротьба. Якщо діяти шаблонно, то війна триватиме багато років.

Що робити? Євангеліє дає універсальний рецепт: «Шукайте найперше Царства божого (Простір волі) і правди його, а усе інше вам додасться». Отже, треба рухатися вгору. Замість того, щоб тупо «перти через ліси і гори» Простору боротьби, треба спочатку піднестися в Простір пригод, вибрати найкоротший шлях – і вперед! Про те, як туди потрапити, читайте у статтях:

Все починається з індивідуального зусилля. Головна перемога – внутрішня. Зовнішні перемоги – це неминучий результат наполегливої внутрішньої роботи.  Добрий приклад одного надихає сотню інших. А коли у Простір пригод піднесеться хоча б кілька відсотків українців, почнеться ланцюгова реакція. І тоді Україна рине вперед!

Проекти "Вільна Українська Держава" і "Міжмор’я" можна реалізувати тільки у Просторі пригод і Просторі волі. Тільки у цих просторах відкривається шлях до Перемоги. 

Продовження у статті: А чи є у нас план Б?


Додатково: Здоров’я людини і простори буття

Наші інтереси: 

Головна перемога – внутрішня. Зовнішні перемоги – це неминучий результат наполегливої внутрішньої роботи. Пізнаємо технологію життя! 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Вакула Коваль.
0
Ще не підтримано

Щоб жити у високих просторах подій, треба підтримувати високий настрій.
Навіть злодії намагаються культивувати "фартовість", теж щось подібне. Правда, щоб мати "чисту совість", вони вимушені придумувати та виправдовувати свої перекручені кодекси честі, або брехливу "сваю правду".

VAKULA

Коментарі

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Гарна ілюстрація!

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Чи є вже переможні результати із ПРОСТОРУ ПРИГОД?

Зображення користувача Вакула Коваль.
0
Ще не підтримано

Щоб жити у високих просторах подій, треба підтримувати високий настрій.
Навіть злодії намагаються культивувати "фартовість", теж щось подібне. Правда, щоб мати "чисту совість", вони вимушені придумувати та виправдовувати свої перекручені кодекси честі, або брехливу "сваю правду".

VAKULA

Зображення користувача Сергій Стецько.
0
Ще не підтримано

Гарна стаття.
Щоб перемагати у просторі пригод і підніматися у простір Волі, застосовуємо прості кроки - починаючи з себе.
Це так званий вихід з матриці під назвою "хуцпа".
Матриця має чітку і зрозумілу назву "хуцпа". Якщо це розуміти, то вимальовується і наша стратегія, яка чітко викладена в поданій статті.
Якщо нам нав'язують брехню, то ми просто не беремо в цьому участі. Світ брехні живиться енергією "довірливих простаків".
ЩО ЗРОБЛЕНО НАМИ - прості кроки до Перемоги:
1. Відключили зомбоящик.
2. Відкинули зомбогазети.
3. Відкинули проповіді Порошенка і його групи.
4. Відхили зомбо псевдо релігії, в першу чергу москвинську.
5. Правильне харчування.
6. Фізичні вправи, здоровий спосіб життя.
7. Читання світлих речей, спілкування в колі світлих - рух до Царстав Божого.
І ще багато позитивних дій, які описані грунтовно на НО.
Ось така наша Перемога в просторі пригод - ми пливемо річкою, обираючи власний маршрут, максимально уникаючи матриці "хуцпа".
Ба більше, ми здатні скинути баласт і піднятися аеростатом-гвинтокрилом і рухатися повітрям. Хтось може рухатися і реактивним літаком. Їх мало, але є. І це вже перемога!
Це і є наші переможні результати з просторів Пригод та Волі.
Хай буде!

Ми завжди успішні!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Додав озвучення цієї статті.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

95 % українців відзначають пасах-адаптацію пейсах для тубільців.РаДіє