Ігор Каганець's picture
Ігор Каганець
  • Visits: 4
  • Hits: 6

Повернення Європи

Категорія:

Мир настане після заснування озброєної до зубів держави українців цілого світу, яка започаткує Конфедерацію Міжмор’я без Росії, ЄС і НАТО за прямої підтримки США та інших геополітичних союзників. Арійська Україна визволить Центральну Європу від брехні, рабства і паразитизму.

140806-povernennya_yevropy.jpg

Повернення Європи в Україну - це і є справжня Євроінтеграція!
Повернення Європи в Україну - це і є справжня Євроінтеграція!

 


Попередні статті:
Платформа для Нації: політичний компонент стартапу Вишня Борія
Цивілізаційний стартап, або Зерно нового світу
Що вже маємо у нашому стартапі
Мотор, колеса і привідний ремінь націотворення
Політична організація Великого Переходу: місія і мета
Структура Руху Великого Переходу: Світове Дерево
Символіка – це концентрований світогляд: прапор і герб НС

Обіцянка Порошенка за тиждень припинити війну виявилася дешевою передвиборчою «цяцянкою». Війна затягується, стає масштабнішою та інтенсивнішою. Якщо у квітні були тільки «зелені чоловічки», то нині вже маємо танки, ракети й літаки. Саме час поставити питання про причину війни, адже це як із хворобою: без точного діагнозу її можна лікувати до самої смерті.

Саморозпад корумпованої системи

Насамперед зауважимо, що про причину війни в Україні не прийнято говорити. Чому? З одного боку, є забагато зацікавлених у війні. Наприклад, завдяки війні заблокована люстрація, весело тривають «пиляння» бюджету і крадіжки на дерзакупівлях, різко зросли ціни на зброю і набої. Військкомати в кілька разів підняли хабарі за «відмазку» від армії: це пояснює, чому насильно «забривають» підлітків, але неохоче беруть відставних військових, які самі бажають воювати. З другого боку, первинна причина війни прихована за масою вторинних речей: газ, імперські амбіції Москви, відволікання населення обох країн від внутрішніх проблем, утримання паразитичної влади тощо.

Чому важко побачити першопричину? Вона занадто масштабна, а тому для більшості неочевидна. Хоча дослідники глобальних процесів уже давно стверджують, що людство переживає трансформаційну кризу: старий світ руйнується, а з його перегною виростає нова формація. Так от, центром цього перетворення якраз і є Україна. Тут зосереджено найбільше суперечностей. Будучи країною з найбільшою концентрацією природних і людських ресурсів, Україна має найнижчий у Європі рівень життя і найвищий рівень корупції. Українським національним ідеалом є правда і воля, натомість в реальності українці вражені брехнею, самообманом, соціальним паразитизмом, духовним і економічним рабством. Це спонукає до змін.

Новий Великий Перехід

Оптимізму надає те, що в минулі епохи Україна неодноразово була цивілізаційним новатором, за що античні автори називали її «кузнею народів», «горнилом націй», «планетарним полюсом», «пупом Землі». Найяскравіший приклад глобальних інновацій – Трипільська цивілізація, яка, здійснивши Велику неолітичну революцію, заклала культурні й технологічні основи арійської Європи. Нині настав час нового Великого Переходу. Його головний сенс – звільнення людства від брехні, рабства і паразитизму. Відповідно, криза в Україні завершиться тоді, то ми створимо правдиву, вільну і продуктивну державу.

Якщо описана першопричина для багатьох видається занадто абстрактною, то руйнування старого світу вже очевидне навіть для обивателів. Переломним моментом стала російська анексія Криму, яка зруйнувала пострадянський геополітичний баланс, закріплений Будапештським меморандумом 1994 року. Сенс цього балансу – по-суті, таємної змови – полягав у тому, що посткомуністична панівна верхівка дерибанить Україну, але чесно ділиться з Росією і Заходом (див.: Новий український баланс).

Це нагадує ситуацію, коли дві банди «наїхали» на великий завод, проте домовилися з керівництвом, що воно, визискуючи трудовий колектив, справедливо ділитиметься з рекетирами. Водночас бандити неформально пообіцяли, що будуть захищати існуючий порядок, і навіть підписали про це тристоронній меморандум, тобто пам’ятку. Від працівників заводу, звісно, все це тримається в секреті. Проте завжди хочеться більше, тому кожна з трьох сторін намагається «відтиснути» у двох інших свою «справедливу частку», але робить це так, щоб не спричинити заводу завеликої шкоди.

Непорозуміння в гадючнику, відтискання бізнесу

Між Заходом, Росією і паразитичною владою пострадянської України весь час тривала боротьба за ресурси, яка загострювалася в міру поглиблення світової економічної кризи. Ця боротьба за «український пиріг» загострилася після приходу до влади Януковича, а після Майдану-2014 перетворилася на відкрите протистояння.

Вихід з цієї небезпечної кризи усі три сторони паразитичної змови вбачають у тому, щоб чіткіше розділити сфери впливу шляхом розчленування України на дві частини, приблизно по Дніпру. Одна частина української владної верхівки зберігає своє панування і переходить під протекторат ЄС зі спільною утилізацією наявної в Україні власності. Друга частина верхівки переходить під протекторат Росії з такими ж наслідками, тільки у брутальнішій формі.

Зараз відбуваються агресивні торги щодо того, кому скільки дістанеться. Владна верхівка готова до розділення України, тому теперішня війна з Росією (третя за останнє сторіччя) створює стійке враження чогось несправжнього і дуже нагадує дії з «відтискання бізнесу». Інакше як пояснити, що командування створює коридор для безпечної передислокації сепаратистів зі Слов’янська в Донецьк? Українські вояки уникають координації дій з керівництвом АТО і Генштабом, бо це веде до загибелі. Під час війни, яку сором’язливо називають "антитерористичною операцією", Україна продовжує не лише жваву торгівлю з Росією, а й військово-технічну співпрацю. Замість вітчизняних військових КрАЗів для української армії купляють слабкіші російські КАМАЗи. Старі паразитичні схеми «сім’ї» успішно працюють, а спонсори сепаратизму перебувають на свободі. 

Але не все так просто. Спроби владної верхівки відновити баланс-1994 і порозумітися з давніми партнерами – мародерами пострадянської України – несподівано зіштовхнулися з трьома новими реаліями.   

1. Український пасіонарний спалах – нова Козаччина

Український народ піднявся з колін і прагне бути господарем своєї землі. Несподівано для всіх, українці почали яро воювати за свою гідність і свою Батьківщину. Національно-визвольна війна, започаткована Богданом Хмельницьким у 1648 році, увійшла в нову фазу. Тож проект розділення України між ЄС і РФ забуксував на території Донбасу і Луганщини. Проте Росія продовжує маніакальні зусилля з відтискання своєї «справедливої частки», вважаючи, що партнери її нахабно «кинули». Вона змушена нарощувати пресинг ще й тому, що Донбас і Крим – це як валіза без ручки: вони економічно збиткові без Дніпропетровщини, Запоріжжя і Херсонщини. Окрім того, Росія претендує на Одещину, Миколаївщину і Харківщину. Якщо вона не отримає «своє», то із заздрості постарається його знищити, щоб воно не дісталося Євросоюзу. Врешті-решт, це звична для Москви практика випаленої землі.

2. Суперечність між США і ЄС, континентальний блок      

Українська криза загострила протистояння між Європейським Союзом і США. З одного боку, ЄС дедалі більше позбувається американського опікунства і веде власну гру.

З другого боку, Росія задіяла щодо ЄС свою найсильнішу зброю – підкуп і глибоко укорінену агентуру, причому на рівні найвищого євросоюзівського істеблішменту. Показовий приклад: канцлер Німеччини Герхард Шредер відверто лобіював інтереси Росії, а після відставки очолив компанію, що є власником газопроводу «Північний потік».

Цей масштабний проект послужив своєрідним юридичним оформленням негласного економічного і політичного союзу між Росією і ЄС, адже його акціонерами, окрім Газпрому (що володіє 51% акцій), є уповноважені своїми урядами компанії Німеччини, Франції та Голландії.

Водночас, задля перехоплення керування Євросоюзом Москва здійснює потужне фінансування європейських партій та організацій, зокрема, радикально-націоналістичного спрямування.

В результаті об’єктивних економічних інтересів та рішучого ведення Росією агентурно-корупційної війни (її «бойовий бюджет» співмірний з витратами на збройні сили РФ) склався стратегічний союз між Росією і ЄС.

Це дуже неприємна новина для США. Небезпека для американців посилюється тим, що до союзу ЄС–РФ приєднується Китай – «планетарна фабрика». Заради союзу з Пекіном Москва готова не тільки постачати сировину за низькими цінами, а й ділитися своїми територіями.

У результаті формується потужний континентальний блок, в якому поєднуються величезні природні та людські ресурси, науково-технологічний, військовий та індустріальний потенціал. Ліберальний тоталітаризм ЄС безпроблемно уживається з брутальними російським і китайським тоталітаризмами. Виникає глобальна потуга, яка незабаром зможе диктувати свої умови Америці й усьому світу.

3. Ненадійність НАТО  

Північноатлантичний військово-політичний союз створювався для протистояння московській агресії. Проте під час Української кризи остаточно з’ясувалося, що найпотужніші його учасники в особі Німеччини і Франції є союзниками Москви. Це дуже стурбувало країни Прибалтики, Польщу та інші слов’янські країни, що є членами НАТО: вони зрозуміли, що у випадку російської агресії їх ніхто реально не захищатиме, тож доведеться покладатися на власні сили.

Нове дихання проекту Міжмор’я

Прагнення України до незалежності, геополітичні інтереси США в Європі і російська загроза прибалтійським та слов’янським країнам несподівано оживили давню ідею Конфедерації Міжмор’я (Intermarium), відому також як Балто-Чорноморська Співдружність. Тут збіглися інтереси усіх трьох гравців: повсталого українського народу, країн Центральної Європи та США.

Нині США є провідною військово-економічною потугою планети, проте після сформування континентального блоку ЄС-РФ-Китай американцям доведеться посунутися і зайняти скромніше місце. Для недопущення геополітичної поразки американцям необхідно застопорити утворення континентального блоку, а для цього насамперед треба вбити клин між ЄС і Росією.

Це можна зробити шляхом утворення Центрально-Європейської Співдружності, або Конфедерації Міжмор’я, до якої можуть увійти Естонія, Латвія, Литва, Польща, Болгарія, Молдова, Чехія, Словаччина, Македонія, Грузія, а також Білорусь, Швеція, Фінляндія, Хорватія, Угорщина і Румунія, можливо Норвегія. Таким чином, США надзвичайно зацікавлені в реалізації проекту Міжмор’я. Іншими потужними державами, зацікавленими у недопущенні континентального блоку, є Індія та Японія – геополітичні противники Китаю.

Проект Міжмор’я (Intermarium) - Балто-Чорноморська Співдружність  

Незалежна Україна – центр нової Європи

Головним гравцем Балто-Чорноморської співдружності є Україна, що спричинено її центральним розташуванням, природними ресурсами, пасіонарним населенням, економічним, технологічним, науковим та військовим потенціалом. Окрім того, вона залишається великою доларовою зоною. Тому США прямо зацікавлені в тому, щоб Україна зберегла цілісність та незалежність. З цієї причини США взяли курс на проголошення України військовим союзником США без НАТО.

Головною перевагою такого статусу є можливість отримувати військову допомогу, обійшовши складні бюрократичні процедури експортного контролю. Реалізація цього статусу означатиме відкриття програми нового «ленд-лізу», тобто надання Україні всього необхідного, аби тільки українці рішуче захищали себе і свою незалежність. У подібний спосіб під час Другої світової війни США надали колосальну, по-суті безплатну підтримку Радянському Союзу тільки з однією умовою: воювати.  

Таким чином, перед сучасною Україною відкрилася унікальна можливість здобути волю і незалежність, адже в цьому зацікавлена найбільша світова потуга – США – разом з центрально-європейськими сусідами України. Нас готові енергійно підтримувати, аби тільки ми захищали себе і творили нову Європу з центром у Києві.  У законі США №2277 йдеться про надання Україні сучасної зброї, техніки, розвідувальної інформації, грошей, навчальних та інших послуг.  

"Велика Скуфія", згодом "Русь" - держава Володимира Великого. Ця держава була спробою відновлення аріянської імперії Аттили

EMPIRE OF ATTILA. Слов’янська імперія великого князя Аттили від Каспію до Північного моря.
Джерело: Shepherd, William R. Historical Atlas. New York: Henry Holt and Company, 1923.

Перезаснування Української держави

Ефективність американської допомоги визначається спроможністю української влади її прийняти і правильно реалізувати. Проте очевидно, що нинішня державна машина для цього абсолютно не придатна, оскільки це паразитична структура, спроможна лише «пиляти бюджет», красти, брехати, визискувати і зраджувати. Передавати такій державі розвідувальні дані – це рівнозначно тому, щоб одразу передавати їх у Кремль, адже владні структури України нашпиговані московською агентурою.

З цього логічно випливає, що США зацікавлені у глибокому, докорінному реформуванні України з приходом до влади українських державників, спроможних творити новий світ, воювати і перемагати. Америка підтримає ту владу, яка рішуче подолає корупцію і некомпетентність, очистить державні структури від зрадників, ефективно захищатиме свою незалежність і енергійно творитиме Конфедерацію Міжмор’я.

Як відомо, гвардія завжди формується під час війни. Нинішня війна з Росією і боротьба з внутрішнім ворогом є сприятливим чинником для формування нової української еліти, підтримуваної українськими громадами. Народ, що має власну еліту – це вже нація, спроможна до державотворення.    

Політична сила повсталої України

Наявні в Україні політичні структури в цілому орієнтовані на обслуговування існуючої паразитичної системи. Народжені Майданом-2014 військові формування, добровольчі батальйони, територіальні загони самооборони і громадські організації діють локально і розрізнено, вони не мають ні чіткої мети, ні стратегії, ні координуючого центру. Тому існує потужний внутрішній і зовнішній запит на формування в Україні нової державницької політичної сили.

На основі наведеного вище аналізу, мета цієї політичної сили має формуватися так: «Озброєна до зубів за прикладом Швейцарії нейтральна (без Росії, ЄС і НАТО) правдива, вільна і продуктивна держава українців цілого світу – засновник Балто-Чорноморської Співдружності (Конфедерація Міжмор’я), відроджувач нової Європи з центром у Києві за підтримки США та інших геополітичних союзників».

Духовна і юридична спадкоємність

Теперішня держава була заснована у 1919 році в Харкові окупаційними московськими військами як сепаратистське антиукраїнське утворення  (подібно до сучасної терористичної «Луганди»). Після виходу з СРСР у 1991 році спадкоємність нинішньої держави Україна від маріонеткової УРСР підтверджена Верховною Радію України у законі «Про правонаступництво України». Нинішня держава Україна в жодному разі не могла успадковувати державний суверенітет від УРСР, оскільки остання державним суверенітетом не володіла. Тому нині де-юре і де-факто маємо засадничо антиукраїнську державу, тож нема чого дивуватися з її паразитичного характеру.   

Нова Українська держава має бути правонаступницею Української Народної Республіки (УНР), яка 22 січня 1918 року була проголошена самостійною, незалежною, вільною державою українського народу. Згідно з заявою голови Організації Українських Націоналістів (ОУН) і останнього президента УНР в екзилі Миколи Плав’юка, урочисто зробленою 22 серпня 1992 року в Києві, «Українська держава продовжує державно-національні традиції УНР і є правонаступницею Української Народної Республіки».

Герб і прапор нової Української держави

Гербом Української держави має бути Сокіл Волі – герб держави Володимира Великого, яка займала територію від Балтійського до Чорного моря. Цей герб традиційно зображується жовтим кольором на блакитному тлі: жовтий, сонячний колір є головним, а блакитний («облочистий», тобто водянистий) – допоміжним.

Прапор є спрощеним відповідником герба, призначеним для огляду здалека. Головний колір герба зображується вгорі, а допоміжний – внизу. Відтак прапором Української держави має бути жовто-блакитний прапор (Сонце над Водою). Саме цей прапор найчастіше застосовувався в часи УНР, а також був прапором ОУН Євгена Коновальця – полковника УНР.

Сонячно-блакитний прапор з гербом Сокіл Волі святого Володимира Великого

Зміна державної символіки означатиме перехід України від корумпованої маріонеткової псевдодержави, насильно насадженої Москвою, до вільної Української держави, яка виводить свою духовну спадкоємність від найбільшої, найсильнішої й найкультурнішої в Європі держави Володимира Великого, а юридичну правонаступність – від УНР Михайла Грушевського.  

Творімо нову, вільну, сонячну, арійську Європу!

Хай Буде!    

Походження міфу про викрадення Європи: Кістяна пластина з зображенням жінки на голові бика (Трипільська стоянка IV–III тис. до н. е., печера Вертеба, Тернопільська область).  

Європа – це стародавня назва України, яка згодом поширилася на навколишні території. Київ – центр Європи.

Продовження: Міжмор’я-IV: релігія і політика

В тему: 
Конфедерація Міжмор'я (Intermarium)Чому сонячно-блакитний? 10 аргументів на користь прапора ПеремогиЕЛІТАКозацька модель: виборчим правом володітимуть тільки власники легальної вогнепальної зброїЮрій Немирич – лідер аріянства, полковник Богдана ХмельницькогоВеликим Князівством Руським Україна побула піврокуВелика нація, шляхетна Україна!Центр і периферія, або пробудження ПульсараТретя війна з Росією: 6 таємних інструментів сталінізмуЗабута велич "маленької" земліУкраїна повинна стати новим геополітичним центромВелика Скуфія переможе! або чи потрібна українцям держава?Рафал БАРАНОВСКІ: Політика ЄС шкідлива для ПольщіУкраїна буде «безкінечно наближатися» до Євросоюзу, але навряд чи стане його членомАТО потрібно проводити військовою контррозвідкою і СБУ серед вищого командуванняПеремога газократії над демократією, або про російські потоки європейської газової корупціїПутін і Меркель домовилися про розділ України ще до ВільнюсаЕдвард Лукас: Чому Європа є легкою здобиччю для російських шпигунів
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Кращий коментар

Дмитро Ткачук's picture
0
No votes yet

Європа відродиться тільки після відродження України! Інших варіантів просто не існує!Так було у всі часи!Спочатку Україна - а потім решта світу!Але все залежить від того,як швидко ми відродимо і змінимо самих себе!Спочатку я сам і моє найближче середовище - потім Україна вцілому - потім решта Європи!А коли відродиться і переродиться Україна у всій своїй величі,красі та гармонії,то і союзників не потрібно буде шукати!Вони всі масово почнуть шукати з нами співпраці!

Змінися сам і світ зміниться навколо тебе!

Comments

Володимир Самотий's picture
0
No votes yet

Думаю, що в цей союз варто запросити Норвегію, Швецію та Фінляндію.

Наталка Артанія Кобза's picture
0
No votes yet

Класна стаття! Дякую автору щиро. Маю питання.
Цитую:

Цитата:
"Європа – це стародавня назва України, яка згодом поширилася на навколишні території. Київ – центр Європи".

Чи є цьому фактичне/документальне підтвердження, чи це вільне припущення?

Sapienti sat.

Миро Продум's picture
0
No votes yet

Підтвердженням того, що первинною Європою була Україна, є такий документ як географічна карта Європи. Європа - це частина світу від Атлантики до Уралу. Центром Європи є Україна. Подібна ситуація з багатьма іншими назвами, див.: Забута велич "маленької" землі

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Дмитро Ткачук's picture
0
No votes yet

Європа відродиться тільки після відродження України! Інших варіантів просто не існує!Так було у всі часи!Спочатку Україна - а потім решта світу!Але все залежить від того,як швидко ми відродимо і змінимо самих себе!Спочатку я сам і моє найближче середовище - потім Україна вцілому - потім решта Європи!А коли відродиться і переродиться Україна у всій своїй величі,красі та гармонії,то і союзників не потрібно буде шукати!Вони всі масово почнуть шукати з нами співпраці!

Змінися сам і світ зміниться навколо тебе!

Миро Продум's picture
0
No votes yet

Цю статтю можна вважати політичною програмою Національного Собору.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зоріна Небокрай's picture
0
No votes yet

Гарний професійний масштаб! Приємно, що є розумні на світі, дуже добре висвітлено матеріал. Подобається ідея про Конфедерацію Міжмор’я.
Про США в Росії стільки плетуть, що вони слиною захлинаються від одного слова Америка. Слава Богу, що ця Америка існує, а бруд ЄС виплив на поверхню, їм вже і самим за себе стидно.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Явсе Світ's picture
0
No votes yet

Дякую друзі за працю..Від себе хочу сказати,що процес перетворення почався не тільки в Україні,а на усій планеті.Відокремлювати Україну від цього руху в окрему історію,є помилковим..Не потрібно сильно захоплюватись тим,що у нас великі предки і давня історія,по аналогії Давня Греція була теж величною землею,а зараз де та Греція..Тому значення має сьогодення,а не роздуми про свою минулу велич..А сьогодення показує нам велику кількість йолупів навколо,з якими каші не звариш,а також відсутність української Брахманської сили...Надіймося,що в процесі війни народяться кшатрії,а там і до брахманів близько...

Вірю в те, що розумію.

Вакула Коваль's picture
0
No votes yet

Схоже, що всі злети відомих нам давніх держав були плодом приходу на ті землі наших пращурів. І всі падіння тих давніх держав та республік були плодом забуття великого минулого предків через змішування з чужими народами.

VAKULA

cBіт Розумний's picture
0
No votes yet

Все починається з інвентаризації. Отже - скільки українців знає про цю електронну сторінку? Якщо експеримент з АРСА не дав бажаного результату, чим можна зацікавити людей?

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Дмитро Ткачук's picture
0
No votes yet

Стосовно останніх коментарів.Шановне товариство,не шукайте негативу,а звертайте увагу на позитив.Процес вже пішов і його не спинити.Згадайте,як ще якийсь рік тому,Україна вцілому перебувала в Просторі Страждань.Погіршення життя на усіх рівнях.Суцільна прірва,до якої нас впевнено вів режим януковича(навмисно з маленької літери).І лише незначна частина населення перебувала у Просторі Боротьби,постійно влаштовуючи акції протесту.Починаючи від 30-го листопада 2013-го року,більшість українців почали стрімко переноситись у Простір Боротьби.І зараз ми вже маємо Україну,яка знаходиться на рівень вище!Це Україна,яка бореться за свою реальну незалежність,як проти зовнішнього ворога,так і проти прогнившої системи всередині країни!При цьому все частіше спостерігаємо перенесення окремих неформальних груп в Простір Пригод!І все це відбувається значно швидше,ніж у попередні десятиліття!Значить скоро слід очікувати підняття більшості українців у Простір Пригод!А там недалеко і до Простору Волі!А могло ж усе бути набагато гірше.Ми могли опинитися в Митному союзі,а це остаточна смерть.А могли б опинитися і в ЄС,а це напівжиття-напівсмерть.А все складається саме так,щоб Україна не тільки вижила,а й перевтілилась,ставши сильною і самодостатньою!Та ще й військовий конфлікт з московією(навмисно з маленької)локалізувався лише у двох найбільш проблемних областях,а не охопив усю Україну.Зараз найсприятливіша ситуація,щоб одним загартуватися в боях,а іншим перевтілитись і перенестись у більш гармонійний простір,показуючи поступово шлях іншим співвітчизникам! Так що Творець нас не покинув!І він допомагає нам в міру того,як ми самі бажаємо змінюватись і змінювати країну!І все буде за позитивним сценарієм!Прикро тільки,що вже багато загиблих.Але це Простір Боротьби і він не буває без жертв!Та з підняттям України у вищі простори,відповідно і жертв буде менше,і перемог більше!Так що працюємо кожен над собою,на своєму рівні і геть негатив!!!

Змінися сам і світ зміниться навколо тебе!

Леонід Українець's picture
0
No votes yet

Дякую за позитив.
Зауваги: Україна перебуває в просторі боротьби з 2012 року.

https://t.me/ETEPHET

Дмитро Ткачук's picture
0
No votes yet

Будь ласка,Леоніде!Можливо й так.Можливо,саме з 2012-го року почався стрімкий підйом до Простору боротьби.Я ж назвав дату,від якої розпочалася всеукраїнська,наймасштабніша боротьба з режимом.

Змінися сам і світ зміниться навколо тебе!

Зоріна Небокрай's picture
0
No votes yet

Молодець, п. Дмитро! Вже те, що ми пишемо тут, іде велика дія. Все враховується.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Дмитро Ткачук's picture
0
No votes yet

Дякую,Зоріно!Всі молодці,хто з нас працює над собою і хоч трохи поширює наш світогляд...І ви в тому числі!

Змінися сам і світ зміниться навколо тебе!

Зірка Вітошинська's picture
0
No votes yet

Про Европу ось що пише Валерій Бебик: "Між іншим, Європа на середньовічних картах називалася – Кельтика (Celtucam Veterem). А якщо копнути ще глибше, подивитися на античні карти, там буде ще крутіше: саме слово «Європа» застосовувалося по відношенню до Північного Причорномор'я. І це означає лише одне - Європа ропочалась з Північного Причорномор'я, тобто - з України!". Повністю допис тут.

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Леонід Українець's picture
0
No votes yet

Є опубліковані карти?

https://t.me/ETEPHET

Яра Воля's picture
0
No votes yet

Щодо антиамериканських настроїв у Європі, підігрітих Москвою:
французькі радіостанції трохи поспішили вихваляти супутникову навігацію "Галілео" (до речі, не згадуючи української співпраці), яка мала конкурувати американській GPS.
Як виявилося, "Галілео" пішло "не туди", що й дозволяє Америці далі випереджати суперників...

Яра Воля

Зірка Вітошинська's picture
0
No votes yet

Леоніде, ті карти, про які говорить В. Бебик треба шукати... якщо вдасться Тобі їх віднайти - буде круто! :)

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !