Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Народний депутат Шаповалов назвав заяву Авакова щодо неможливості закупівлі КрАЗів брехнею

Світ:

Заяви Міністра Авакова - брехливі. Кременчуцьке підприємство готове щодня постачати до армії нові сучасні автомобілі. Чекати виготовлення не потрібно. Тендер з придбання КАМАЗів пройшов з одним учасником. КрАЗ - військовий автомобіль. Він створювався для важких завдань і потреб армії. 

Ось, що він написав на своїй сторінці у Фейсбуці: "Минулого тижня з'явилося повідомлення в пресі стосовно покупки російських КАМАЗів для потреб Національної Гвардії України. У той час, коли я займався вивченням цього питання, прочитав повідомлення Міністра Авакова. У ньому Міністр заявляє, що склади КрАЗа порожні і потрібно очікувати виготовлення нових автомобілів. 

Я перебуваю в постійному діалозі з керівництвом заводу. Перше. Заяви Міністра Авакова - брехливі. Кременчуцьке підприємство готове щодня постачати до армії нові сучасні автомобілі. Чекати виготовлення не потрібно. 

Друге. Тендер з придбання КАМАЗів пройшов з одним учасником. Третє. КрАЗ - військовий автомобіль. Спочатку створювався для важких завдань і потреб армії. Вони воювали в Африці і на Близькому Сході. КАМАЗ є менш потужним автомобілем. 

Четверте. Купуючи вітчизняні автомобілі, ми наповнюємо бюджет країни. Ми даємо роботу тисячам українцям. Купуючи КАМАЗи, ми спонсоруємо агресора". 

Звертаюся до Авакова з вимогою скасувати тендер. Для потреб Національної Гвардії набувати виключно автомобілі українського виробництва. У тому числі і кременчуцькі КРАЗи". 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи