Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Вакцинація шкідлива для всіх. Що відбудеться після її скасування

Категорія:

Світ:

За всю історію вакцинації у світі не було і нема жодної інфекції, яка була б "переможена" або "взята під контроль" за допомогою вакцин. Навпаки, вакцинація завжди сприяла ще більшому поширенню інфекційних захворювань. Масові вакцинації – захід, щонайменше, безглуздий. А ще у світі нема жодної інфекції, яка була б небезпечнішою, ніж вакцинації проти неї.

Про це у своєму дописі на Фейсбук написав кандидат медичних наук, доцент Олександр Баранець. 

На його думку, вакцинація є причиною величезного числа хронічних хвороб, які за своїми фатальними наслідками не порівнянні з жодними інфекціями.

До числа цих хронічних хвороб відносяться астма, діабет, судинні захворювання, аутизм, розсіяний склероз, рак. Саме вони зараз найчастіше калічать людей і забирають левову частку життів.

Звідси висновок: вакцинації не мають ніяких виправдань – ані моральних, ані наукових, ані практичних.

Здорові діти після вакцинацій стають хронічно хворими, а хронічно хворі й ослаблені стають довічними інвалідами або вмирають. Звідси висновок: вакцинації небезпечні для ВСІХ.

Здоровим дітям вакцинації не потрібні, тому що вони здорові та мають природний імунітет, здатний захистити від будь-якої інфекції. А хворим дітям вакцинації протипоказані тому, що вони хворі й вакцини їхньому слабкому імунітету не тільки не допоможуть, а лише остаточно його доб'ють.

Роблячи вакцинації, лікарі борються не з інфекційними хворобами. Вони борються з природою, яка вклала в людину здатність боротися з цими хворобами. Звідси висновок: вакцинації не потрібні НІКОМУ.

Правда, багато наших співгромадян, які перебувають під гіпнозом пропаганди вакцинації, все одно занепокоєно запитують: "Але хіба є альтернатива вакцинаціям? Що буде, якщо їх скасують?!". Їм чомусь здається, що в разі скасування вакцинацій світ тут же охоплять моторошні епідемії на кшталт чумних морів Середньовіччя.

Поспішаю заспокоїти цих наляканих людей: ніяких епідемій в разі скасування вакцинацій не буде. А що ж буде?

Спробуємо перерахувати хоча б найголовніше:
1) діти перестануть гинути й страждати від поствакцинальних ускладнень;
2) відпаде потреба в будівництві та утриманні дитячих онкологічних клінік, гематологічних центрів, спецінтернатів для дітей-інвалідів, спецшкіл для олігофренів тощо;
3) покращиться загальний генофонд нації й піде на спад захворюваність "хворобами століття" (алергічними, аутоімунними, нейродегенеративними, серцево-судинними, раковими та іншими);
4) збільшиться тривалість життя людей і знизяться показники смертності;
5) зросте якість фізичного, розумового і психічного здоров'я абітурієнтів і призовників;
6) підвищиться шкільна успішність та успішність у вищих навчальних закладах;
7) знизиться злочинність і підуть на спад інші антигромадські форми поведінки;
8) відбудеться істотне поліпшення середовища проживання людини завдяки припиненню його забруднення потенційно небезпечними вакцинними вірусами та бактеріями і їхніми ще більш небезпечними мутантними формами.

Ось скільки всього буде – і все це лише завдяки одному-єдиному заходу, що не вимагає жодних зусиль і фінансових витрат, – законодавчому скасуванню вакцинацій.

* * *
Отже, дорогі батьки, будьте пильні! Вчіться на чужих помилках, а не на своїх власних. Всіляко захищайте дітей від "профілактичних щеплень". Якнайдалі обходьте кабінети вакцинацій у поліклініках, дитсадках і школах. На гарматний постріл не підпускайте до дітей медпрацівників з їхніми вакцинними шприцами. Пам'ятайте: вакцини – це не "ліки" і не "засоби профілактики", як це намагаються навіяти зацікавлені особи. Вакцини – це отруйно-заразні суміші, призначені для збагачення тих, хто їх виробляє і поширює.


В тему: 

Наші інтереси: 

Поширювати правду про небезпеку вакцинації. Допомогти людям звільнитися від тиску офіційної брехливої медицини, яка зацікавлена у хворих, а не здорових людях.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

правда про шахраїв у білих халатах.радію

Коментарі

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

правда про шахраїв у білих халатах.радію

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

А, діти алкоголіків, тоді перестануть бути олігофренами? Бо, більшість дітей-інвалідів та дітей олігофренів - саме діти акоголіків.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Цитата:
Отже, дорогі батьки, будьте пильні! Вчіться на чужих помилках, а не на своїх власних. Всіляко захищайте дітей від "профілактичних щеплень"

Цікаво, а як зробити так, щоби слова "діти" і "батьки" поміняти місцями? Ходить така інформація - може це байка, а може ні, - що бабуся 80-ти років, якій діти заборонили робити щеплення, діждалася, коли нікого не буде вдома, пішла і вкололася. Нам навіюють упевненість у тому, що якщо ми будемо щепитися, й приводити за руку рідних - ми тим самим виявимо до них свою турботу. А як бути, коли батьки зробили собі перший укол - і в них нібито все добре, чи майже добре, - а син начитався всяких "оглядачів" і тепер не хоче йти батьківськими слідами?

Поки дихаю - сподіваюсь!