Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 3
  • Переглядів: 4

Американські діти грають в «Українців»

Категорія:

Для американських дітей «Українець» вже такий саме герой і приклад для наслідування, як Людина-павук, Капітан Америка, Бетмен тощо.

Я думав, що мене вже нічого не може здивувати, – пише на своїй сторінці у фейсбуці волонтер Лесь Якимчук. – Але щойно спілкувався зі своїм колегою із США. Так от, з недавнього часу його діти граються в "Українців". Уявляєте? Ми стали для них моделлю поведінки, героями, яких вони наслідують у своїх дитячих іграх. На рівні з Тором, Людиною павуком у них є Українець. Ще раз. В США. На вулицях. Діти грають в "Українців", які роздають тягла поганим росіянцям.

Тож тепер, коли вам в голову прийде думка, що ми "всього лиш Українці" згадайте цю історію.

Ми зараз робимо неможливе. Кожен день, кожен з нас. Навіть ті, хто не воює – ми працюємо, тоді коли "прилітає", ми волонтеримо, коли вже далеко за межами виснаження, ми мріємо і вперто фігачимо навіть тоді, коли з передової приходять невтішні новини.

Тож не вішайте носа! Нам ще з вами робити в Криму фестивалі. Слава ЗСУ!

Що ж, це не дивно. Обидва наші Майдани мали великий резонанс у світі. Україна стала символом боротьби за свободу. Російсько-українська війна ще посилила героїчний образ українця.

Колись, після Великої французької революції пісня «Марсельеза» стала своєрідним гімном революційних рухів самої різної спрямованості. Сьогодні Україна і українська символіка стали міжнародним символом боротьби за волю. Прапори України підіймають на акціях протесту у різних країнах. Я бачив відео акцій протесту в Гонконзі, Венесуелі, Чилі та інших країнах, де маніфестанти підіймали український прапор саме як символ боротьби за свободу. Тож не дивно, що діти слухають розповіді дорослих і хочуть бути схожими на тих далеких загадкових "Українців", якими так захоплюються батьки й старші друзі.

Отже, ми маємо на найближчий час величезний кредит довіри, захоплення, бажання мати спільну справу. І не маємо права «розтринькати» цей кредит.

Наші інтереси: 

Українці - приклад для наслідування.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
українці
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи