Ігор Каганець's picture
Ігор Каганець
  • Visits: 3
  • Hits: 3

Після біфуркації: вперед і вгору

Відтепер Україна рухається єдино можливим шляхом. Будь-які спроби зійти з нього жорстко блокуватимуться «несприятливими обставинами», а спроби уповільнення руху неминуче призводитимуть до втрат і страждань.   

140922-magistral.jpg

Повний уперед!
Повний уперед!

Слово «біфуркація» буквально перекладається як «розвилка». У нашому контексті йдеться про дуже короткий період історичної невизначеності, після якого розвиток може піти суттєво відмінними шляхами. Це як стрілочний перевід на залізничній колії: після його проходження напрям руху визначений однозначно і надовго. Єдиний вибір, який залишається для локомотива, це можливість рухатися швидше чи повільніше.

Свою «точку біфуркації» Україна пройшла у першому півріччі 2014 року. Відтепер «український локомотив» рухається єдино можливим шляхом, хоча про це ще мало хто здогадується. Будь-які спроби зійти з цього шляху жорстко блокуватимуться «несприятливими обставинами», а спроби уповільнення руху неминуче призводитимуть до втрат і страждань.   

– Що виступило в ролі стрілки, яка перевела український локомотив на магістральний шлях?

Ключовою подією стало народження нового українського етносу. Такого роду феномени відбуваються в Україні на початку кожного сонячно-місячного циклу, тобто раз на 532 роки: «Шлях подолання кризи захований у нашій історії, в закономірностях пульсуючого розвитку українського геосоціального організму. У 2015 році починається новий 532-річний етнотворчий цикл. Це значить, що незабаром на святій землі України має народитися новий український етнос, нова українська нація, нова українська держава» (Каганець І. В. Арійський Стандарт. — К.: А.С.К., 2004. — С. 63).  

Характерною – і найголовнішою ознакою – появи нового етносу є суттєво інший стереотип поведінки, передусім пасіонарність, по-давньому, «ярість» (сонячність, енергійність, життєспроможність, швидкоростучість). Уже влітку 2014 року сміливість і саможертовність нового етносу охопила понад 10 відсотків українського населення. Це означає, що процес перетворення незворотний. Новий етнос яро пробиває собі дорогу в майбутнє, і вже ніхто не зможе його зупинити. Він вийшов на магістральний шлях і набирає крейсерську швидкість.

– У чому полягає цей шлях?

По-перше, перетворення аморфного етносу на структуровану націю і заснування нею Української держави нового циклу – нейтральної (без Росії, ЄС і НАТО) і озброєної до зубів за Швейцарською моделлю. Серед іншого, це передбачає неминуче очищення суспільства від паразитичних структур і ворожої агентури.

По-друге, це заснування Нової Європи у формі Балто-Чорноморської Співдружності, або Співдружності Міжмор’я. Природним союзником України в цьому проекті є США. 

По-третє, формування планетарної цивілізації вищого рівня. Це передбачає радикальну зміну світогляду, релігії, соціальної організації, технологій, харчування й усього способу життя. Обов’язковою умовою здійснення цього завдання є підняття України у простір позитивних подій.

Що робити?

1. Популяризувати 25 стратегем НС.  

2. Розвивати програмне забезпечення нашого стартапу і розширювати коло його інвесторів.

3. Об’єднувати прихильників заснування нової Української держави у динамічній мережі AR25.ORG – Третій Гетьманат онлайн.  

Продовження: Що робити після біфуркації

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
ЕІІ
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Кращий коментар

Доктор Смалець's picture
0
No votes yet

Навіщо закривати м'ясокомбінати? Ми ж не зобов'язані їсти все, що виробляємо. Наше екологічне м'ясо (та інші "живі" і "неживі" продукти) мають експортуватись в усі "недорозвинені" країни, а отримані гроші треба інвестувати в енергетику, оборонку, освіту, культуру тощо.

Comments

cBіт Розумний's picture
0
No votes yet

Одним із негативів, які чекають нас попереду, є неконтрольоване збільшення безробіття. Уявімо собі, що багато людей почнуть переходити на необроблену їжу. Тоді багато підприємств (молокозаводи, мясокомбінати, консервні заводи і т.і.) припинять своє існування. Сотні тисяч людей залишаться без роботи. Звичайно, хтось переїде до села, але там, крім копирсання на своєму городі, як правило, роботи теж немає. Створення у сільській місцевості творів мистецтва і т.і. (цитата із АР -2014) - це дуже добре, але тільки в теорії. На практиці це виглядає інакше. Далі - випускники шкіл (80 - 90%) не знають, ким вони хочуть бути. Часу на тикання - микання зараз уже неає. Потрібне 95 - 100% - ве попадання у свою професію (діяльність). Всі ці центри зайнятості (на мою думку) просто витрата грошей. Чи є якась альтернатива? Можливо, хтось із тих, хто читає ЖС відкрив у собі здатність - талант допомогати іншим у виборі життєвого шляху? Хай почне діяти!

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Явсе Світ's picture
0
No votes yet

Ви праві пане Розумний..Система створила багато паразитичних професій для свого обслуговування..Так як час цієї системи закінчується,то відповідно і багато професій стануть зайвими..Це еволюційний процес,який сам собою усе поставить на місце..Питання лише у тому чи це буде проходити жорстко,чи м'яко.
На рахунок допомоги іншим знайти свій шлях, то тут усе просто.Потрібно робити ту справу,котра подобається і постаратися звести свої витрати під дохід від цієї справи..Не потрібно боятися "опуститися" на кілька щаблів фінансової жаби..Задоволення від улюбленої справи,яку хочеться розвивати просто через любов до неї,а не через прибутки,покриють увесь дискомфорт.А з часом і фінансова сторона стане належного рівня...(розумію,що бувають моменти і обставини,коли людина змушена працювати тільки заради грошей тому,що від її праці залежать близькі їй люди,котрі не можуть себе самі забезпечити..)

Вірю в те, що розумію.

Доктор Смалець's picture
0
No votes yet

Навіщо закривати м'ясокомбінати? Ми ж не зобов'язані їсти все, що виробляємо. Наше екологічне м'ясо (та інші "живі" і "неживі" продукти) мають експортуватись в усі "недорозвинені" країни, а отримані гроші треба інвестувати в енергетику, оборонку, освіту, культуру тощо.

Доброслав Велесовий's picture
0
No votes yet

Ну це прям як, продавати наркоту чужим дітям, щоб вилучені гроші вкласти в освіту і добробут своїх дітей

Леонід Українець's picture
0
No votes yet

До речі угода про асоціацію з ЄС передбачає зменшення квот для українських експортерів м'яса.

https://t.me/ETEPHET

Явсе Світ's picture
0
No votes yet

Скотобійні і м'ясокомбінати-це кам'яний вік і чорна сторінка людської історії...

Вірю в те, що розумію.

Доброслав Велесовий's picture
0
No votes yet

Я думаю, що люди які вживають м’ясо в їжу, Вашу думку абсолютно не зрозуміють. Адже в них воно не асоціюється зі скотобійнями і масовими вбивствами невинних істот. І також такі люди не збираються признавати, що саме вони є основними спонсорами цих лиходійств.

Андрій Пасічник's picture
0
No votes yet

Багато людей сьогодні "вкалують" на роботах які вони не хочуть терпіти. Але терплять - за гроші. Набагато приємніше - є обробляти поле і вирощувати собі їжу. Тому екопоселення - це майбутнє України. Село, своя хата, в хаті всі умови: своє водопостачання (чиста вода з криниці), сантехніка, душ, ванна, пральна машинка, зручні меблі. Вся хата на електриці, чавунний камін на дровах (ККД 80%) і швидкісний інтернет. І ротор Оніпка.

Володимир Майборода's picture
0
No votes yet

Дякую за повідомлення про ротор,пане Андрію.
Чи маєте відомості про те хто, де виготовляє його, коли поступить в реалізацію і скільки це коштує?
Дякую.

Хто шукає - той знаходить, бо: 1. Завжди стається те, чого ми хочемо. 2. Ми ніколи не знаємо шляхів реалізації наших задумів.

Олексій Репецький's picture
0
No votes yet

Наскільки я зрозумів, масового виробництва ще нема. Основну інформацію можна взнати тут http://onipko.com/

Доктор Смалець's picture
0
No votes yet

Цитата:
Природним союзником України в цьому проекті є США.

А що там з німцями? Вони вже не є нашим природним союзником?

Миро Продум's picture
0
No votes yet

Будуть союзником, коли стануть вільними. Зараз німці - поневолена і зазомбована нація. Звільнення Німеччини покладе край проекту ЄС.

Доктор Смалець каже:
Цитата:<blockquote class="bb-quote-body">Природним союзником України в цьому проекті є США. </blockquote>

А що там з німцями? Вони вже не є нашим природним союзником?

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Анатолій Висота's picture
0
No votes yet

Має рацію пан Андрій. РОДОВИЙ МАЄТОК - це майбутнє України. Не вулики в містах, а окремі оселі на самозабезпеченні. А що це за ЧАВУННИЙ КАМІН з 80% ККД?

Сергій Стецько's picture
0
No votes yet

Коли новий український народ-нація перейде у фазу пасіонарності - багато виробництв будуть непотрібні. Вони і сьогодні не потрібні, але тоді вони просто зупиняться. Так, дійсно, це викликатиме безробіття, але ж вони не зупиняться одночасно.

Ми завжди успішні!

Миро Продум's picture
0
No votes yet

Справжня соціальна революція настане тоді, коли народ змінить систему харчування.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Володимир Майборода's picture
0
No votes yet

Народ уже змінює систему харчування. Лише черговий виток масових змін в сторону від вареної їжі до синтетичної і ГМО-модифікованої.

Звичайно "меншість рулить" і має інший вектор - від вареної тваринної, до вареної рослинної і врешті до сирої рослинної.
Революція йде постійна - різнопланова еволюція хочу сказати. Що з того буде - побачимо.

Хто шукає - той знаходить, бо: 1. Завжди стається те, чого ми хочемо. 2. Ми ніколи не знаємо шляхів реалізації наших задумів.