Зображення користувача Зоріна Небокрай.
Зоріна Небокрай
  • Відвідувань: 22
  • Переглядів: 24

Вона "безотлінне Боже Слово породила"

Думаю, що це найбільш досконала і сильна молитва. Шкода, що ніде на іконах нема Богородиці, яка радіє. Всюди її малюють  або зі сльозами, або закритими очами, опущеними руками, сумною і страдаючою, з похиленою головою, але сказано чітко, що  їй треба радіти.-  Радуйся! 

 Тоді, років 10 тому,  в мене був скрутний час і я щиро читала цю молитву, хоч і не була релігійною особою, та й плакала, бо кличемо Бога при біді, а в хороші часи і не згадуємо. Пізніше в мене все налагодилось, я забула про молитву, і ось цей аркуш, згорнутий учетверо,  потрапив мені на очі. І відкрились в мене  очі на кожне слово. Текст ось такий.

Богородице Діво !  Радуйся, благодатна Маріє, Господь з тобою, благословенна ти поміж жінками, благословен плід лона твого, що ти породила, єси Хреста Спаса, Ізбавителя душ наших.

Достойно є воістину величати блаженною тебе, Богородицю всеблаженну і пренепорочну, і матір Бога нашого, чеснішу від херувимів і незрівнянно славнішу від серафимів, що безотлінне Боже Слово породила, Сущу Богородицю, тебе величаємо.

Під твою милість прибігаємо, Богородице Діво, молитвами нашими в скорботах не погорди, але від бід визволи нас, Єдина чиста і благословенна.

Преславна Вседіво, Богородице, прийми молитви наші і донеси їх Синові твоєму, Богові нашому, щоб заради тебе спас душі наші.

Сьогоднішнє розуміння слів цієї молитви набагато глибше, бо бачимо не тільки земну Богородицю Марію, а також ту ВсеМатір, яка народила сонячну ситему. Збігаються два розуміння.

Богородиця - та, що народжує богів (вони божуть бути усюди, як на небі, так і на землі).

Діва- завжди молода, що значить родючість.

Радуйся- вказує, що треба радіти життю.

Благодатна - дає благодать, добродіяльна, корисна.

Марія - Мати Арія.  Конкретне земне ім”я жінки несе розуміння, що земна матір містить в собі якості богородиці,  ім”ям визначається  раса матері і ось такою мадонну  зображують в Італїї ( див. фото).

Господь з тобою - вказує на велику силу, якою матір підтримана, бо вона є носієм Господа, її дитини. Так і планети вгорі  підтримують нашу Землю,- Праматір, що їх породила.

Благословенна - вже закладена в ній сила доброго Слова, добрих генів.

Ізбавителя душ наших- можна догадатись, що в наших душах міститься якийсь код, якого треба позбавитись, як, наприклад, очистити пшеницю від куколю. Ця фраза потребує розгадки, але однозначно, що геніальні діти Божі щось розгадають на землі і звільнять  душі всіх.

Блаженна- це благість, насолода, любов і милість, вселюбляча.

Пренепорочна, Єдина чиста - розуміється, що  генетичний код  жінки є закладеним від початку творіння, тому від чистоти генів жінки залежать і діти божі. Вже знаємо, що жіноче ДНК мітохондрій не взаємодіє з чоловічим, а передається тільки по жіночій лінії (непорочна). Одночасно можна розуміти, що  мати- це єдина на землі особа, яка є чистою почуттями  по відношенню до дитини, віддасть усе заради неї. Так і наша  Прамати .

Єдина чиста-  що є тою, кому можна вірити без сумнівів, де генетика зберігається з внесеною програмою, і що ніхто інший, а тільки вона єдина є без спотворень.

матір Бога нашого - знаємо, що все живе у світі створено з єдиного генетичного коду. Бог може бути і наш енергетичний егрегор Землі, як об"єднана програма, а також той Бог, що є всередині кожного з нас, і що при народженні дитини матір передає їй генетику Бога. Богородиця-Матір повсюди розуміється як мікро-так  і  макрокосмос.

чеснішу від херувимів і незрівнянно славнішу від серафимів, - вжиті визначення духовної ієрархії дають зрозуміти, що Мати є Богиня, і вона не є випадково виділеною жінкою-роженицею Марією. Під дівою Марією дають зрозуміти, що дія йде на рівні Всесвіту, тому і згадують ієрархію.

безотлінне Боже Слово породила — зрозуміло, що ДНК є нетлінним, що і підтверджує наука сьогодні, з мертвого можна брати ген і народжувати. Боже Слово- це ген з клітини організму, що реагує на вібрації слова, вірніше навпаки, з вібрації утворений генетичний код організму. Богородиця є Творцем, бо породила все це.

Сущу Богородицю- як істина богонародження, поєнано два розуміння, що матір на землі і Праматір у космосі- вонa  є Творцем Богів. Знову мікро і макро, як іскра і багаття, але вони однорідні.

щоб заради тебе спас душі наші- найцікавіше, бо син повинен спасти душі всіх  інших заради своєї матері. Розуміємо, що душі позбавляться чогось поганого, їх звільнять  діти генії, подібні до Ісуса, які стануть на захист матері і Праматері. Мати- це генофонд.  Бо вона є Творцем всього, ось завдяки генофонду Матері і  спасуться наші душі, які спасе наш Бог, який є всередині нас. Таке замкнуте коло, врятуй  себе сам.

Блаженна і непорочна - два розуміння: як насолода і чистота; як милість, що завжди є безгрішною; як кохання, яке не забруднюється.

донеси їх Синові твоєму, Богові нашому,- цей Син Богородиці є Бог наш і находиться всередині кожної людини. Виходить, що ми молимось самі собі, просячи нашу Праматір з”єднати нас з нами.

Думаю, що це найбільш досконала і  сильна молитва. Шкода, що ніде на іконах нема Богородиці, яка радіє. Всюди її малюють  або зі сльозами, або закритими очами, опущеними руками, сумною і страдаючою, з похиленою головою, але сказано чітко, що  їй треба радіти. Радуйся!  Така невідповідність слів і ікон, і  "знає кіт чиє сало з"їв", та й ми всі знаємо, хто спотворив всю правду. Побачила багато ікон навіть  з  кинжалами у серці Богородиці і кривавими сльозами, ще й пояснюють, це вона згорьована, а коли кров"ю плаче, то дає якийсь знак. На цій іконі обнімаються дві генерації жінок, молода і стара, Марія і Єлизавета.

До нас прийшло  просвітління, вся брехня  на поверхні лежить, тільки уважно придивитись треба.  Подивившись на ікону, де дві жінки обнімаються, також є підказка, що жінкам треба гуртуватись, єднатись, бо вони  несуть велику місію на землі і жінки гарно порозуміються між собою, на відміну від чоловічої статі. Чоловіки  будуть бити один одного, а жінки  розмовляти між собою перестануть- це при виясненні стосунків. Також  ікона показує, що для народження дитини нема вікового ліміту.

Ось як пише про Діву Марію  архимандрит Олексій ( його тлумачення  скорочено, залишено тільки хроніку подій).
            “Господь багаторазово сповіщав свою волю праведникам через Ангелів, але такого привітання “Радуйся” ще ніхто не чув із уст небесного провісника.

... Пресвята Діва, з бажанням дізнатися як же станеться це незвичайне народження Царя-Месії, запитує небесного гостя: “як же станеться це, коли Я мужа не знаю?” (Лк. 1. 34).

У відповідь на це запитання Діви Ангел говорить: “Дух Святий зійде на Тебе, і сила Всевишнього осінить Тебе; тому і народжуване Святе наречеться Сином Божим” (Лк. 1. 35). Цими словами Ангел вказує, що Діва зачне Сина через особливу надприродну дію Божу.

… Тлумачі Св. Письма вказують на те, що слово Архангела “Благодатна” означає – наділена благодаті або удостоєна особливих милостей від Бога, а слова “Благословенна Ти між жонами” – вказують на те, що Пресвята Діва є найщасливішою між усіма жінками.

Щоб укріпити віру Пресвятої Діви, Архангел Гавриїл вказує на чудесне звільнення від неплідності Її родички Єлизавети: “Ось і Єлизавета, родичка Твоя, яку називають неплідною, і вона зачала сина в старості своїй, і їй вже шостий місяць, бо у Бога не зостанеться безсильним жодне слово”(Лк. 1. 36-37). Для людей здається неможливим те, що Діва, яка не знала мужа, могла б народити; і що неплідна, будучи в старечому віці, могла б зачати в утробі своїй, але у Всемогутнього Творця все це можливо,тому Ангел і говорить, що “у Бога не зостанеться безсильним жодне слово” (Лк. 1. 37).

Про саме зачаття Марією Христа євангеліє не говорить нічого; звичайно, що воно настало відразу після слів Приснодіви “Нехай буде Мені за словом твоїм” (Лк. 1. 38). Євангеліст описує подорож Богородиці до Єлизавети, на яку Їй вказав Ангел, як на знамення для укріплення Її віри. Свята Марія вирушила в дорогу на відстань близько ста п’ятдесяти кілометрів. Євангеліст Лука каже, що Марія “увійшла в дім Захарії, і привітала Єлизавету. Коли Єлизавета почула привітання Маріїне, заграло дитя в утробі її, і сповнилася Єлизавета Духа Святого” (Лк. 1. 40-41).

Ці слова сповнили Єлизавету благодаттю Духа Святого. Сила цієї благодаті, перш за все, подіяла на младенця Єлизавети, якому за пророцтвом Архангела Гавриїла належало сповнитися Духа Святого ще від утроби матері своєї (Лк.1.15).

“Радуйся!” – сповіщено було з неба не лише одній Діві Богородиці, але в Її особі й всьому родові людському. Адже в день Благовіщення покладено початок всьому, що потім розкрилося і що має розкритися ще в майбутньому віці. Все стоїть і діється в цьому світі на основі цього таїнства .”

Ангел зійшов і сповістив Марію, то можливо уві сні їй сказав голос, бо нами опікуються уві сні і багато чого  діється коли ми спимо.

Після  опису подій з Марією розуміємо, що Святий Дух (Геном) чутливий на Слово і в утробі матері сходить Святий Дух на дитину. А запліднення від Бога, без втручання чоловіка- це може бути, що вноситься ген ДНК, розділивши хромосоми обох статей і об”єднавши в нову Х, як робить  генна інженерія.  Можна припустити, що  запліднення здійснюється через Слово-вібрацію і перехрещуються якісь гени тільки у мами. З молитви про Богородицю відомо, що Діва породила Бога, вона є  Творцем, то про якого іншого Бога йде мова? Святий Дух — це є частинка  Творця, як іскринка  вогню, як краплинка води.  Ось тому Богородиця є Єдина чиста, бо вона є всім і Святим Духом і Творцем Богів- Єдина.  Чиста, бо жіночі гени  Матері  є чистими для відновлення нової раси.  І  діти нової раси є Богами, які повинні захищати свою Матір, що розуміється тримати чистим генофонд.

Дух Святий зійде на Тебе,”- це щоби завагітніти Марії. На Ісуса Хреста Святий Дух зійшов коли він омивався в річці Йордан, а апостолам він його передав, дихнувши на них зі словами Прийміть Духа Святого”.  Існує визначення, що Дух- це Геном, тобто набір генів у клітині людини, що являє і нашого Бога всередині нас. З вищеописаного можна бачити, що Святий Дух- має різнобічні методи переходу і різні коди вмикання. Можливо ми можемо самі очистити чи удосконалити свої гени методом дихання.

Ще є інформація, що Ісус 13 років перебував серед індійських монахів, до 26 -літнього віку він навчався. Пророки кажуть: “Він прийшов спасти рід людський від неволі ворожої”. Значить в наших генах є і неволя, але скоро ми її викинемо. Шкода теперішніх священників, бо їм прийдеться вчитися не одурманення, а знань і правди, але який потужний щабель людського розуму звільниться для науки.

Стосовно фрази: “Все стоїть і діється в цьому світі на основі цього таїнства ”, то дає розуміння, що статевий акт вже є пережитком. Певно він забудеться, як ціль продовження роду, бо Геном людини на землі  набуває досвіду не для удосконалення сексу.  Адже вже знаємо, що  секс на даному етапі скорочує життя, певно неправильних партнерів вибираємо.  Або ми зруйнуємо  чи зрозуміємо якусь внесену в нас генетичну програму, і секс не буде впливати на довголіття, бо від чогось ми повинні звільнитися, щоби визволити душі наші. Геніальний і генітальний -  ці споріднені слова підказують, що  королем є Ген, і може  саме тут щось скособочилось чи перекрутилось.

Вислів “у Бога не зостанеться безсильним жодне слово” - це значить, що кожний ген нашого ДНК повинен зіграти свою роль. А Боги -це є ми з вами, якщо захочемо ними бути.  На сьогодні привабливими науками є біохімія, генна інженерія, де лежать скарби могутності людини, щоби  визволити душі наші. Біохіміки кажуть, що людина є досконалим організмом, що вона не потребує еволюційного  удосконалення, тому є абсурдним вмирати.  Ми повинні використовувати досвід життя, а не вмирати і потім народжуватися та спочатку всього  вчитися. Наша смерть є безглуздям по тій причині, що ми не розкрили жодного Божого Слова внесеного в нас. Людині дано цей потенціал сили і вона повинна  користуватися  ним. Так само і наша  цивілізація,-  адже ми повинні полетіти на інші планети в гості та вміти прийняти гостей у себе.

http://Перевернули стрілки і отримали ключ життя

http://Ритм безсмертя- геніальний і генітальний

http://Програма майбутнього: Bстановлюємо справедливість

http://Чому жінки ближчi до просвітлeння?

http://Космічний зв"язок: ДНК

http://Людина позбудеться коду старіння

http://Так почалася ера язичництва

http://Пісня - О, Україно..

http://Звідки взявся символ хрестa?

http://Боги - це прибульці (дещо з книги З. Ситчина)

http://Релігія Всесвіту з гербом України

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

О Аллах, Аллах, чоловіка видно на вас пані Зоріна немає..
Таке враження, що ви або не читали "Пшеницю без кукеля" або її геть не зрозуміли, а якщо і зрозуміли то явно по своєму..

"Чоловіки бити будуть один одного, а жінки розмовляти між собою перестануть- це при виясненні стосунків."

Запевняю вас таке чоловікам є притаманно нормально для другої квадри точно так же само як їхнім жінкам..
Ви коли небудь бачили як жінки (дівчата) між собою чубилися?? А я таке бачив на власні очі. ну і скажу видовище ужасне((
Хоча звісно що і у решти 1-ої та 3-ої квадр таке діло також буває спостерігається..
А ось зате у 4-ої квадри такі діла будуть вирішуватися припиненням розмовою між собою як серед жінок то так і серед чоловіків.. Факт є фактом за яким просто напросто потрібно уважно спостерігати у житті.

"Адже вже знаємо, що секс скорочує життя"

Та що ви таке кажете? Та невже??
А ви хоч бачили як сексуально привабливо виглядають старі баби за 80 років в Південній Америці??? Конкурс бабушек в Бразилии
Хочете сказати, що то вони такі апетитні тіко із за того що вони добре доглядають за своїм тілом і нічого не роблять на відмінно від наших бабульок??
Так! Звсіно! Якщо ви таке скажете то ви дійсно будете мати рацію, та проте я вас все ж таки розчарую тим що таку сескапільність вони зберігають якраз завдяки сексу із молодими чоловіками.. Тобто комусь секс життя скорочує, а комусь продовжує, все лишень залежить від рівня якихось там гормонів через не реалізацію яких чоловіки маскуліни або вічно хворіють або постійно змушені з кимось чубитися якщо у них немає з ким мати статеві акти.. Ну одним словом дурна тема, що тут ще добавити.. ваша стаття написана як і завжди на каші малаші=))
Перепрошую за критику але вам реально варто почати писати казки для дітей, і я це серйозно, бо більшість нині казок є явно погано впливаючими на психіку дітей, а ось ваші казки на основі отих знань якими ви володіють і справді породять цілу еру нового людського мислення адже саме завдяки читанням казочок діткам психіка дітей програмується десь на левову частку..
Тому подумайте якось над цим.. я не те щоб вам кажу полишити ваші публікації, ні, я просто вам підказую що одне одному буде тільки на взаємопідсилюванні.. Тобто мовою стратегії тільки таким чином ви зумієте вплинути на майбуття.. А те що ваші казочки рано чи пізно почнуть читати дітям то я вам це гарантую..

І ще одне якщо це для вас дещо особисте запитання, то буду вам вдячним якщо ви мені на нього відповісте хоча б у приват. а саме скільки вам років якщо не секрет? І чи одружені ви вже?))

Коментарі

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

О Аллах, Аллах, чоловіка видно на вас пані Зоріна немає..
Таке враження, що ви або не читали "Пшеницю без кукеля" або її геть не зрозуміли, а якщо і зрозуміли то явно по своєму..

"Чоловіки бити будуть один одного, а жінки розмовляти між собою перестануть- це при виясненні стосунків."

Запевняю вас таке чоловікам є притаманно нормально для другої квадри точно так же само як їхнім жінкам..
Ви коли небудь бачили як жінки (дівчата) між собою чубилися?? А я таке бачив на власні очі. ну і скажу видовище ужасне((
Хоча звісно що і у решти 1-ої та 3-ої квадр таке діло також буває спостерігається..
А ось зате у 4-ої квадри такі діла будуть вирішуватися припиненням розмовою між собою як серед жінок то так і серед чоловіків.. Факт є фактом за яким просто напросто потрібно уважно спостерігати у житті.

"Адже вже знаємо, що секс скорочує життя"

Та що ви таке кажете? Та невже??
А ви хоч бачили як сексуально привабливо виглядають старі баби за 80 років в Південній Америці??? Конкурс бабушек в Бразилии
Хочете сказати, що то вони такі апетитні тіко із за того що вони добре доглядають за своїм тілом і нічого не роблять на відмінно від наших бабульок??
Так! Звсіно! Якщо ви таке скажете то ви дійсно будете мати рацію, та проте я вас все ж таки розчарую тим що таку сескапільність вони зберігають якраз завдяки сексу із молодими чоловіками.. Тобто комусь секс життя скорочує, а комусь продовжує, все лишень залежить від рівня якихось там гормонів через не реалізацію яких чоловіки маскуліни або вічно хворіють або постійно змушені з кимось чубитися якщо у них немає з ким мати статеві акти.. Ну одним словом дурна тема, що тут ще добавити.. ваша стаття написана як і завжди на каші малаші=))
Перепрошую за критику але вам реально варто почати писати казки для дітей, і я це серйозно, бо більшість нині казок є явно погано впливаючими на психіку дітей, а ось ваші казки на основі отих знань якими ви володіють і справді породять цілу еру нового людського мислення адже саме завдяки читанням казочок діткам психіка дітей програмується десь на левову частку..
Тому подумайте якось над цим.. я не те щоб вам кажу полишити ваші публікації, ні, я просто вам підказую що одне одному буде тільки на взаємопідсилюванні.. Тобто мовою стратегії тільки таким чином ви зумієте вплинути на майбуття.. А те що ваші казочки рано чи пізно почнуть читати дітям то я вам це гарантую..

І ще одне якщо це для вас дещо особисте запитання, то буду вам вдячним якщо ви мені на нього відповісте хоча б у приват. а саме скільки вам років якщо не секрет? І чи одружені ви вже?))

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Дякую, Альберте! Вже знаю про безсмертні статеві гени, бо вони відновлюють неполадки в організмі. Скоро напишу, читатимете.
Читала "Пшеницю без куколю" і удосконалюю цю книгу. Це вам здається каша, а я виправляю те, що чоловіки не хочуть виправити або просто не мали часу на такі "дрібниці".
Стосовно вияснення стосунків- подивіться нашу чоловічу Раду, як вони говорять руками.
Добре, будеш моїм нареченим. Адже за 50- це для тебе не страшно.)). Дякую, внесла деякі правки у статтю . Ця казка, яку я пишу, через кілька місяців стане очевидністю.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Зоріна Небокрай каже:
Стосовно вияснення стосунків- подивіться нашу чоловічу Раду, як вони говорять руками.

То ви їх рівняєте до пересічних українців??
О-о-о, дякую, дякую за такий ляпас в мій бік=)
Хоча я також би там розмовляв би тими руками якби був там присутнім, тому виходить що таки вони і справді є там моїм відображенням=(

Зоріна Небокрай каже:
Добре, будеш моїм нареченим. Адже за 50- це для тебе не страшно.)). Дякую, внесла деякі правки у статтю . Ця казка, яку я пишу, через кілька місяців стане очевидністю.

О! Вже аж таки так.. ммм.. а я лишень.. ну отакої от)))
Гм.. але ж я знаю одного чоловіка якому також за 50 і який в активному пошукові для сотворення сім"ї і народження дитини)) тому чому б вам разом не реалізувати свої мрії заки ще бігаєте і радієте на цій планеті?=)) Щоправда я тому добродію був радив мати жінку молоду(( ну але то таке, якось буде, головне аби було бажання.
А щодо мене то я прихильник багатожонства=Р тому думаю що можна))