Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 12
  • Переглядів: 13

Український рубильник і американський бульдозер: пік глобальної кризи пройдено (+аудіо)

Категорія:

Сили, які планували знищення України, тепер змушені працювати на її перемогу та прискорений розвиток. Тому новий світовий устрій уже не передбачає існування Мордору. Мілітаризація світу повертає раціональне мислення та продуктивну економіку. Настає час людей. Психопатам і паразитам буде погано.

220914perehid-3.jpg

Криза позаду. Ми живі!
Криза позаду. Ми живі!

Аудіоверсія:

Слухати на Ютубі

Попередні статті:

«Якщо світова цивілізація прагне вижити та процвітати, вона повинна розпізнавати й контролювати психопатів, які прагнуть знищити суспільство» (Анджей Лобачевський. «Політична понерологія: наука про природу зла, пристосованого до досягнення політичних цілей», 1984 рік)

«Вчення Бене Гессеріт було закладено тими, хто усвідомлював важливість продовження людського роду; вони розуміли, що для цього необхідне розділення людей і тварин» (Френк Герберт, «Дюна»).

З погляду етимології, тобто науки про істинні значення слів (від гелленського ἔτυμον – «éтимон», тобто істина), поняття «криза» означає «вибір», «суд», «час вирішувати». В точному сенсі цього слова, криза існує лише на етапі невизначеності та гострої потреби негайного вибору, скажімо, «ліворуч» або «праворуч» – як на роздоріжжі під час швидкої їзди. Як тільки рішення безповоротно прийнято – по суті криза розв’язана. Далі залишається долати наслідки кризи та творити нове. Попереду ще може бути багато крові, поту і сліз, але розвилку вже пройдено. Дуже важливо відчувати ці моменти – настання кризи, найнижчу точку кризи та момент її проходження, коли вибір зроблено.

Де ми перебуваємо

Якщо навколо темно – це початок ночі чи наближення світанку? Якщо навколо холодно: буде ще холодніше чи вже близько весна? Що робити: утеплюватися чи вже готувати легкий одяг? Від правильної відповіді залежить ефективність подальших дій.

Вочевидь, світ переживає загальну кризу. Ми бачимо економічний і моральний занепад, розпад державних інституцій, руйнування системи міжнародної безпеки, велику війну в центрі Європи. Але в якій точці кризи ми перебуваємо? І до чого нам готуватися?

Добра новина в тому, що найгірше позаду: людство досягнуло дна, відштовхнулося і почало рух угору. У точному сенсі, криза вже завершилась. Навколо ще темно і холодно, але весна близько.

Невдала змова

Різке погіршення ситуації відбулося на початку 2020 року, а у 2021 році все уже було дуже погано. Глобальні корпоративні психопати провели успішну атаку: обдурили людей і залякали фейковою пандемією, примусили їх натягнути намордники, загнали в локдауни, позакривали школи, обвалили світову економіку й почали примусово вколювати людям свою жижу. Пізніше з’ясувалося, що вся ця вигадана пандемія і терор були організовані Демпартією США як стратегічна комунікаційна кампанія для усунення від влади президента Дональда Трампа. Як наслідок, більшість країн західної цивілізації обвалилися до відвертої диктатури, чинне законодавство було зневажене, а найпопулярнішою книгою став роман-антиутопія «1984» Джорджа Орвелла про суспільство тотального контролю і цензури.

Проте найнебезпечнішим моментом кризи стала змова між вашингтонськими та московськими психопатами щодо ліквідації України. Це питання досліджене у статті «Війна в Україні як елемент піар-кампанії корпоративних психопатів» (є озвучення). Слово «психопати» тут вживається не як образливий ярлик, а як точний термін, яким нині позначають людиноподібних тварин – істот без людяності, совісті, емпатії, милосердя, любові, сорому та відповідальності.

Фактаж, який поступово відкривається, свідчить про те, що в перші дні російського вторгнення 24 лютого 2022 року Україна реально перебувала на краю прірви. Це була повноцінна екзистенційна криза, коли протягом тижня вирішувалося питання життя і смерті українського народу. Це не перебільшення, адже Москва підготувала фізичне винищення активної частини українства та асиміляцію всіх інших – саме тому й було заготовлено 45 тисяч мішків для трупів і завезені мобільні крематорії. На щастя, завдяки самоорганізованості військових та волонтерів українцям вдалося зірвати московський бліцкриг.

З мотивацією Москви зрозуміло – вона прагнула здійснити свою віковічну мрію знищення українців. Але навіщо це було Штатам? Як з’ясувалося, захоплений корпоративними психопатами Білий дім дозволив Кремлю завоювати Україну для того, щоб відволікти американців від внутрішніх проблем, а за місяць до проміжних виборів у Конгрес (8 листопада 2022 року) проголосити великий мир з Росією, оголосити Байдена геніальним стратегом, нагородити його Нобелівською премією миру і, найголовніше, зберегти контроль Демократичної партії над обома палатами Конгресу США.

Проте українці зламали цей план. Через півтора місяця російсько-української війни в Білому домі переконалися, що Москва не спроможна виконати свої зобов’язання щодо бліцкригу. Початковий сценарій ліквідації України зазнав краху, тому американська сторона оперативно розробила новий. Згідно з новою концепцією, Байден мав до виборів підняти свою популярність вже не як миротворець на руїнах України, а як переможець на руїнах Росії.

Офіційною легітимацією нового сценарію стала зустріч союзників 26 квітня на американській авіабазі «Рамштайн» у Німеччині, а вже 29-30 червня в Мадриді відбувся саміт НАТО, на якому Росію визначено як «найбільш значущу і пряму загрозу безпеці Альянсу». Фактично, США повернулися до «Доктрини Кеннана» 1946 року. Її сенс у тому, що з Москвою неможливо домовлятися, адже вона поважає лише грубу силу, а виконання договорів вважає проявом слабкості.

Але на цьому не зупинилися. З ініціативи Білого дому об’єднаний Захід взяв курс на військову поразку Росії, її стратегічне ослаблення, вигнання з ООН і витискання на цивілізаційну периферію. Нова концепція світу взагалі не передбачає існування нинішньої Росії. Як казав Збіґнєв Бжезінський, «Новий світовий порядок будуватиметься проти Росії, на руїнах Росії та коштом Росії».

У пошуках алібі

Виникає логічне запитання: звідки взялася така небачена досі рішучість?

Річ у тім, що демократам з Білого дому потрібне «алібі» про непричетність до змови з Москвою, тому вони робитимуть все можливе для досягнення енергійної та переконливої перемоги над Росією. Відтак до наступних президентських виборів у США демократи, зазвичай прихильні до Москви, будуть рішучими її противниками – ще затятішими, ніж найбільші республіканські яструби. Може статися, що для посилення свого «алібі» демократи підуть на розпуск ООН, а замість неї створять нову глобальну організацію на основі проукраїнської та антиросійської коаліції «Рамштайн». Вочевидь, у цій новій міжнародній структурі не буде ні Росії, ні Ради безпеки ООН з її правом вето.

Мотивація Демпартії зрозуміла. Проте свій стимул для перемоги над Росією отримали також і владні еліти країн Євросоюзу. Демонстративна ревність у знищенні Росії потрібна їм для того, щоб зняти з себе звинувачення в багаторічній корупційній співпраці з Москвою, а також для того, щоб громадськість якнайшвидше забула про злочини єврочиновників під час ковідної афери.

Хай там як, але з весни 2022 року на планеті пішла радикально інша динаміка. Головними гравцями де-факто виступають Україна та США.

Сила й потуга

Сила – це те, що ініціює та спрямовує процес. Потуга – це те, що забезпечує реалізацію цього процесу. Сила – це наче спусковий гачок, який активує зброю й відкриває вогонь. Сила – це рубильник, який вмикає високу напругу.

Запеклий опір російському вторгненню, який влаштували українці з самого ранку 24 лютого, виступив у ролі сили, що ініціювала надпотужні глобальні процеси. Активізація цих процесів відбулася в США у квітні цього ж року, тобто через півтора місяця від початку великої війни. Українська сила увімкнула американську потугу.

Погляньмо, що це за глобальні процеси. Почнімо з найголовнішого.

1. Психопати проти психопатів

Як ми вже знаємо, психопати належать до біологічного виду людиноподібних тварин, що ми його позначаємо терміном Гомо інтеліс. Цій темі присвячена серія публікацій, починаючи від статей «Політична зоологія» та «Homo intelis: людиноподібні надтварини та їх ідентифікація» (є озвучення). В науковій літературі цих істот ще називають «надтваринами» або «суперанімалами». Євангеліє їх називає «археїсами» (ἀρχαίοις), тобто «первозданними», оскільки це перехідний вид від тварини до людини. Це нейтральний термін, натомість антисоціальні археїси в Євангелії позначаються застерігаючим терміном «порода гадюча».

Згідно з сучасними оцінками, психопати складають до 5% населення. Психопати – це надтварини, які налаштовані проти людей. Якщо ж вони «одомашнені», виховані правильно і служать людям, то їх називають «просоціальними психопатами». У сучасному світі з його психопатичною масовою культурою такі «просоціальні психопати» зустрічаються рідко і є скоріше винятком із загального правила.

Психопати розділяються на дві великі групи – низькофункціональні та високофункціональні. Таке розділення визначається виключно характером їх виховання та освіти.

Низькофункціональні психопати належать до насильницького (кримінального) типу і концентруються в тюрмах. Згідно з різними дослідженнями, вони складають близько чверті кримінального контингенту. Зазвичай вони походять з соціальних низів.

Приблизно стільки ж їх сконцентровано в державних структурах та великих корпораціях – це високофункціональні психопати паразитичного (субкримінального) типу, тому в науковій літературі їх називають корпоративними, організаційними або білокомірцевими психопатами. Чи не найкраще феномен корпоративних психопатів розкрили у 2006 році видатні психологи Пол Баб’як і Роберт Хаер у бестселері «Змії в костюмах: коли психопати йдуть на роботу» (Paul Babiak and Robert D. Hare. Snakes in Suits: When Psychopaths Go to Work). Корпоративні психопати походять з сімей середнього і вищого достатку.

Психопати бояться людей і ненавидять їх, тому інстинктивно намагаються скоротити чисельність людського роду. Через наявність спільного ворога, яким вони вважають людство, між психопатами різних країн виникає деяка біологічна солідарність. В її основі лежать спільні уявлення про те, що єдино правильним політичним устроєм є лише диктатура з жорсткою вертикальною субординацією.

Причиною вродженої прихильності психопатів до диктатури є те, що їм притаманний сильно виражений тваринний інстинкт домінування. Як відомо, реалізація будь-якого інстинкту приносить задоволення. Діючи згідно з власним інстинктом домінування, психопати отримують насолоду як від приниження слабкіших, так і від плазування перед сильнішими, тому всі психопати є водночас і садистами, і мазохістами.

Усе це пояснює, чому глобальні психопати з початку 2020 року так дружно й завзято розпочали глобальний пресинг, розгорнули ковідний психотерор, запровадили принизливі для людей локдауни та примусові вакцинації, розтоптали закони та жорстоко придушили громадянські свободи.

Ця скоординована атака й була найбільшою загрозою для людства в цій глобальній кризі. Здавалося, ще трохи, і психопати запровадять на всій планеті цифровий концтабір, а людство на багато століть опуститься в морок, стане об’єктом масового винищення, уярмлення та безглуздих експериментів з боку розмовляючих тварин.

Важливим кроком остаточного запровадження планетарної диктатури мало бути знищення українського народу, про що у 2021 році домовились вашингтонські та московські психопати. Але українці з цим не погодились і вчинили запеклий опір психопатичному Мордору.

Оскільки запланована «спецоперація» вийшла далеко за межі бліцкригу, то американські психопати виразно відчули загрозу викриття своєї змови з Москвою. Для того, щоб переконати світ у своїй непричетності до змови та зберегти власну шкуру, вони вирішили пожертвувати своїми московськими «братами по інтелекту» і пустити їх під ніж.

Щоб забезпечити собі переконливе «алібі», американські психопати взяли курс на рішучу ліквідацію Мордору – і це вже не імітація, а реальна війна на знищення «імперії зла». Американський бульдозер набирає швидкості – і його не зупинити.

Психопати почали організовано знищувати психопатів – такого ще не було. Це найголовніший глобальний процес, на який необхідно звернути увагу. Його розгортання підтверджує відомий принцип, що врешті-решт диявол знищує сам себе. Рятуючи свою шкуру, психопати без вагань здають своїх, передусім слабаків та невдах, до когорти яких записали Путіна після його невдалої «спеціальної військової операції».

2. Виробники проти паразитів

Згадаймо, що відбувалося протягом 2020 і 2021 років. На фейковій пандемії фантастично збагатилися фармацевтичні кампанії, адже за свою шкідливу вакцинаційну жижу і безглузді ковід-тести отримували сотні мільярдів з бюджетів держав. Усе це рясно супроводжувалося нахабною брехнею, захмарними цінами на жижу, безсоромними хабарями та «відкатами». Завдяки локдаунам шалено збагатилися також інтернет-монополісти та великі компанії, що надають послуги з дистанційної діяльності.

Після приходу до влади Демократичної партії США на чолі з президентом Байденом потоки державних дотацій ще активніше полилися у вкрай неефективну й корумповану «зелену енергетику», а також у такі відверті афери як «боротьба з потеплінням», «боротьба з вірусами» і «гендерні дослідження».

Жирування тривало два роки. Війна в Україні різко змінила цю паразитичну тенденцію. Відтер головні бюджетні ресурси вливаються в армію та тих, хто підтримує армію. На відміну від фармацевтичного та «зеленого» лобі, зацікавленого в генеруванні ілюзій та загальній деградації, збройове лобі зацікавлене в реальних технологіях і розумних та вольових людях, спроможних проектувати, виробляти та застосовувати передову зброю. Відтак слід очікувати на розвиток продуктивної освіти, реальної науки, інженерної справи, атомної енергетики та матеріального виробництва в цілому. Збройове лобі, конкуруючи за державний бюджет, активно відтискатиме від державного пирога всіляких борців з неіснуючими пандеміями, псевдонауковців, пророків «зеленого повороту», гендерних грантоїдів та інших шахраїв.

Отже, другим важливим глобальним процесом став перехід від паразитичної до продуктивної економіки, від ілюзій і шахрайства до реального виробництва товарів та послуг. Паразити ще пручаються, але їхній зоряний час уже минув.

3. Відновлення правової держави

Психопати неспроможні до стратегічного мислення і передбачення наслідків своїх дій, у них ослаблене відчуття страху і відсутнє відчуття відповідальності. Тому в ситуаціях, коли є можливість когось принизити або щось урвати для себе, вони негайно, рішуче і нестримно переходять до дій. У 2020 році, коли американські психопати вирішили знести президента Трампа, їхні «одноплемінники» з інших країн вирішили, що час людей закінчився і настав час надтварин. Тому вони втратили обережність, відтак їхні дії щодо запровадження локдаунів і згортання громадянських свобод були здійснені у відверто антиконституційний і антизаконний спосіб.

Найгостріша ситуація виникла в США у 2020 році, коли Демпартія та інтернет-монополісти запровадили жорстку цензуру, викинули з соцмереж діючого президента Трампа, а потім нахабно сфальсифікувала вибори. Усе це їхнє беззаконня надійно задокументовано, тож після приходу до влади республіканців у Конгрес, а особливо після виборів республіканського президента слід очікувати масштабного і всеохопного процесу очищення організаційних структур від злочинців. Де-факто це буде очищенням від психопатів, адже саме вони діяли найбільш нахабно та беззаконно. Це може нагадувати масштабний процес декомунізації, який відбувся в США після краху лівої диктатури Франкліна Рузвельта і викриття в США широкої мережі комуністичної агентури. «Депсихопатизація» людського суспільства швидко пошириться всім світом.

США мають стати потужним центром очищення від психопатів не лише тому, що є головним генератором глобальних тенденцій, а й тому, що тут висока правова культура і повага до законів та правил, що випливають з американського національного характеру. Але для того, щоб процес очищення пішов у правильному напрямку, американській потузі необхідна українська сила.

Українська сила

Як ми вже з’ясували, фундаментальною причиною нинішньої кризи є змішування людей і розмовляючих тварин. Розв’язанням кризи буде формування такого суспільно-політичного устрою, при якому корпоративні психопати будуть усунені від керування людьми та відповідальної роботи, адже у них цілком відсутні як людяність, так і відповідальність.

Для переходу до такого нового – людського – устрою найкращі умови склалися в Україні. Відтак саме українці можуть дати імпульс, який допоможе американцям зрозуміти психопатичні корені поточної кризи та включитися в її розв’язання з усією притаманною їм потугою, цілеспрямованістю й організованістю.

Погляньмо, в чому полягають ці сприятливі для України умови.

Дискредитація етатичної системи

Для творення нової народної держави необхідна дискредитація старої етатичної держави. Війна в Україні показала зіпсованість, неефективність і шкідливість наявної бюрократичної структури. Вона заражена зрадниками і банальними паразитами, до того ж опинилася під владою корпоративного психопата, який керує не лише офісом президента, а й самим президентом. Це питання досліджене у статті «Союз Єрмак–Зеленський і три хвилі очищення від корпоративних психопатів – футурологічний прогноз (є озвучення). Оскільки корпоративні психопати підбирають собі такий самий психопатичний персонал, то легко здогадатися, що вищі структури державного управління перетворені на заповідник розмовляючих тварин.

У зв’язку з цим союзники України вважають нинішню київську владу некомпетентною, зрадливою і безвідповідальною. Це стало зрозуміло ще під час «Вагнергейта», а провальна підготовка до війни, викриття високопоставлених зрадників і ганебний стан судової системи розвіяли останні ілюзії. Проявом недовіри стало те, що США і союзники налагоджують поставки зброї та грошей в обхід ОП. Неофіційний рупор Демпартії Юрій Швець просуває думку, що контратака ВСУ на Харківщині стала такою успішною тому, що українські й американські військові готували її в таємниці не лише від Москви, а й від Офісу Президента та уряду.

Таким чином, центральна влада, а з нею і вся етатична держава поступово опиняється в ізоляції, відтак буде атрофуватися подібно до органу, що перестав виконувати свої функції. Цей процес посилюється тим, що Демпартія США, намагаючись заперечити власну змову з Москвою, звинувачує в цій змові Офіс Президента.

Схоже на те, що Штати мають намір сформувати в Україні альтернативні владні інституції. Військова співпраця відбуватиметься безпосередньо зі Збройними Силами України, а економічна допомога надаватиметься Заходом в обхід ОП. Також слід очікувати тіснішої співпраці Заходу з українським громадянським суспільством, передусім з рухом волонтерів.

Рух волонтерів

Війна з Росією ще більше посилила активну частину українського народу – нашу духовну, військову та господарську еліту. Точніше, протоеліту – елітою вона зможе назватися тоді, коли створить українську державу, основану на українській традиції та відповідну українській ментальності. Нам потрібна республіка громад, яка має прийти на зміну нинішній етатичній диктатурі.

Для того, щоб заснувати таку народну державу, українцям треба організуватися у самокеровані громади – духовні, бізнесові, територіальні. Цій темі присвячене дослідження «Республіка демосів – зрілий етап волонтерського руху».

Структурування треба починати негайно, оскільки саме зараз відкрилося вікно можливостей.

З одного боку, нинішня держава психопатичного типу, насаджена Україні Москвою, показала свою неспроможність, некомпетентність і навіть ворожість до українців.

З другого боку, Штати переконалися у ненадійності «зеленої влади», перебувають у пошуку альтернативи та готові її підтримати. Але фундамент для альтернативної влади мають створити самі ж українці, передусім волонтери.

Традиція республіки та копного права

Сприятливим чинником для формування народної держави є те, що республіканська традиція глибоко притаманна українцям. Стародавня назва України – Скіфія – якраз і означає «республіка». Слово Скіфія (Скуфія, Скуфь) первинно звучало як «сокупія» (від «сокупа»), що означає «об’єднання громад». Правова система функціонування республіки здавна називається «копне право» або «купне право», тобто «право громад». Важливо, що метою Козацької революції якраз і було відродження давніх звичаїв «копного права», основаного на добровільності, тотальній виборності та етнічній солідарності.

Московська антитеза

Для того, щоб повноцінно розгорнулася теза, необхідний опір антитези. Антитезою творення української держави є московська модель державної диктатури та притаманна їй психопатична культура – так звана гоп-культура.

Ключовим чинником просування московської державної моделі є російська мова з її архетипами насильства, рабства та безжальності. Тому й говорять, що спочатку приходить російська мова, а за нею – російські танки. Російська доктрина якраз і основана на тому, щоб спочатку просувати російську мову, а потім приходити її «захищати». Згідно з цією доктриною, російська земля там, де лунає російська мова.

Московська антитеза, яка протистоїть Українській тезі, має два взаємопов’язані складники. Зовнішнім складником є військова та культурна загроза, яка йде від самої Росії. Це явна загроза, яка йде від російських державних інституцій.

Неявною, а тому ще небезпечнішою, є внутрішня загроза, яка виражається у проекті «російської України» або «іншої Росії». Носієм цього проекту є так звана стратегічна п’ята колона. Це етнічні росіяни, яким не подобається путінська Росія, але й українська культура їм не подобається, адже є для них чужою. Вони бажають жити в Україні, але не бажають ставати українцями, адже думають по-російськи, а якщо говорять українською мовою, то як іноземною. Ці «харошиє русскіє» просувають в Україні російську мову, а з нею – московський спосіб мислення і московську модель держави.

Уся ця «інша Росія» виглядає як антимосковська, проте стратегічно працює на злиття з московською метрополією. До цього антиукраїнського проекту де-факто належать всі РОСІЙСЬКОМОВНІ джерела, що перебувають в Україні та орієнтовані на мешканців України. Це не стосується тих російськомовних джерел, які генерують українську пропаганду для населення Росії.

Очищення від орків

Сприятливим чинником для творення української України стало те, що на території, окупованій російськими військами, яскраво проявилися прихильники «русского міра», які досі відносно тихо сиділи, але ненавиділи все українське і чекали орків-визволителів. В умовах окупації вони відкрилися як колаборанти і прихильники Росії. За попередніми оцінками, це приблизно 10% населення. Серед них підвищена частка психопатів, тому їх так тягне до їхньої психопатичної «родіни». Буде дуже добре, якщо вони покинуть Україну вслід за втікаючими російськими військами.

Висновок

1. Пік глобальної кризи пройдено навесні 2022 року.

2. Головним наслідком розв’язання цієї кризи буде формування народних держав, що матимуть природний захист від проникнення корпоративних психопатів.

3. Перехід цивілізованого світу до нового устрою започаткувала Україна в кінці лютого 2022 року. Україна наче увімкнула світло. Це «український рубильник».

4. Потугою творення нової реальності є США. Схоже, що цю потугу вже не зупинити. Це «американський бульдозер».

5. Мілітаризація світу означає перехід від паразитичної до продуктивної економіки. Нас очікує сплеск соціальних, наукових, освітніх та технологічних новацій, активний розвиток атомної енергетики та енергетики природних копалин.

6. Україна має найкращі умови для формування народної держави – республіки громад.

7. Російська антитеза сприяє розгортанню Української тези.

Продовження – Дороговказ для Галілеї: наша стратегія у післякризовому світі

Якщо вас цікавить розвиток цієї теми, ви можете підтримати наш проект щедрими дарами.
Наші інтереси: 

Українці мають скористатися вікном можливостей і заснувати державу української мрії – Українську державу громад.

В тему: 
Як розпізнати психопатів та що стається, коли вони при владі – Голос АмерикиВчені та експерти про аферу Covid-19, Китай, ВООЗ і глобальну корупцію (відео)Роберт Пітон математично довів наявність масових фальсифікацій на виборах-2020 у СШАНайбільші прориви людства відбувалися на переході – коли руйнувалося старе і творилося новеПро структуру наукових революцій – Томас Кун і Станіслав ГрофУпадок раціонального мислення і абстрактний гуманізм – дві перешкоди для успішного руху в майбутнєЯк етатична верхівка реалізує модель антиутопії «1984» Джорджа Орвелла – конспект цитатВакцинація і вагітність: 90% викиднів у вакцинованих до третього триместру вагітності – The New England Journal of MedicineСтратегічний дороговказ: чотири ознаки кризи і чотири властивості антикризової стратегії (+аудіо)Війна є каталізатором технологічного і соціального прогресу – дослідження NIMBioS«Ця катастрофа не обмежилася б Європою»: Енн Епплбаум розповіла, що було б зі світом, якби Росія захопила Україну
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
5
Середнє: 5 (2 голосів)

Слушне запитання. Після уточнення ситуації у світі та нашого місця в ньому, саме час уточнити нашу стратегію. Незабаром про це поговоримо.

Сергій Ждан wrote: Дякую, Ігоре. Після блискучого аналізу не тему "Що це було?" я очікую не менш блискучої статті на тему "Що робити?"

 

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Андрій Гарас.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Дуже позитивно і надихаюче.

Дякую Ігоре!

Найтемніший час перед світанком.

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Сергій Ждан.
0
Ще не підтримано

Дякую, Ігоре.
Після блискучого аналізу не тему "Що це було?" я очікую не менш блискучої статті на тему "Що робити?"

Справа у тому, що я певним сенсом втратив "смисл життя" і дещо дезорієнтований. Всі настанови прихильникам НО стосовно наступної покрокової діяльності майже миттю розвіялись: мовляв, «Депсихопатизація» людського суспільства швидко пошириться всім світом. А відтак слід очікувати на розвиток продуктивної освіти, реальної науки, інженерної справи, атомної енергетики та матеріального виробництва в цілому... і т.д. і т.п. Ура-Ура-Ура!

Я сподіваюсь, що хоча би курс на дії "від гобіта до боголюдини" залишиться?

P.S. Перепрошую за таку репліку, але я дійсно схвильований.

Все починається з Любові.

Зображення користувача Іван Андрійович.
0
Ще не підтримано

В дусі п.Ігора. Усе позитивно, надихаючи. Прочитав як на крилах. Але реальність якась інша. Те що відбувається в Україні, та в світі, до прикладу різні закони типу 4142, та продовження психопатії, з 19тою аферою, гендерним, і.т.д, якось не надихає. Таке враження що психопатів не 5-10%, а цілих 50%, і кінця не видно. Так зване " вікно Овертона" не вічне, як саме, має початися формування волонтерського руху для формування нової держави, чи є на це час і сили, якщо волонтери зайняті іншим. Що якщо 8 листопада, таки переможуть демократи, тоді що, кінець гри?

Зображення користувача Ігор Каганець.
5
Середнє: 5 (2 голосів)

Слушне запитання. Після уточнення ситуації у світі та нашого місця в ньому, саме час уточнити нашу стратегію. Незабаром про це поговоримо.

Сергій Ждан wrote: Дякую, Ігоре. Після блискучого аналізу не тему "Що це було?" я очікую не менш блискучої статті на тему "Що робити?"

 

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Нема підстав для песимізму. Події розгортаються в точності з модифікованим під Україну сценарієм СКК "Конгрес-22".

Іван Андрійович wrote: В дусі п.Ігора. Усе позитивно, надихаючи. Прочитав як на крилах. Але реальність якась інша. Те що відбувається в Україні, та в світі, до прикладу різні закони типу 4142, та продовження психопатії, з 19тою аферою, гендерним, і.т.д, якось не надихає. Таке враження що психопатів не 5-10%, а цілих 50%, і кінця не видно. Так зване " вікно Овертона" не вічне, як саме, має початися формування волонтерс

 

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Коментар з телеграм-каналу  Hardcore Conservative:

«Знайомі з Харківської області розповідають, що в багатьох містечках і селах частина колаборантів втекла з руснею. Ми це звісно знаємо, але я до чого.

Частина цієї падалі колись спробує повернутись. В них залишилось майно. Я переймаюсь, щоб в нас не переміг пацифізм і гуманізм, а щоб це майно було конфісковано, а цю наволоч позбавили громадянства і відкрили проти них кримінальні справи. Проти кожного.

Я розумію, що є прізвища «на слуху», там якісь мери чи коменданти, але є багато колаборантів не на слуху: хто здавав наших, працював в колаборантських установах в «середніх ланках», годував та випивав з окупантами і т.д.

Проти кожного кримінальну справу. Хто втік – майно конфіскувати. Місцеві мешканці мають стежити, щоб це не минулося і колись ця вся потолоч не почала повертатись тишком-нишком».

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Іван Андрійович.
3
Середнє: 3 (1 голос)

Люди виснажені, війною, геноцидом від "керівників у владі", не будуть люди за цим слідкувати, люди намагаються вижити. Так війна закінчиться, питання хто виживе, і скільки Українців залишиться.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Додав озвучення цієї статті. Слухаємо і поширюємо!

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Люди у Просторі страждань завжди виснажені – що під час війни, що в мирний час.

Іван Андрійович wrote: Люди виснажені, війною, геноцидом від "керівників у владі", не будуть люди за цим слідкувати, люди намагаються вижити. Так війна закінчиться, питання хто виживе, і скільки Українців залишиться.

 

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Сергій Ждан.
0
Ще не підтримано

Навіть після знищення Мордору (з часом впаде навіть комуністичний Китай) залишаться глобальні психопати прихильниками диктатури і цифрового концтабору, - тепер уже у формі демократії.
Попри захищення Гартленду, ми ще ним повністю не оволоділи і зі власними психопатами не розібрались. Це перше питання, а надалі проти демократії треба поставити націоналізм (спочатку український і американський, а потім глобальний нацнаціонал).

Все починається з Любові.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Тут мої відповіді на деякі запитання, поставлені на Ютубі в коментарях під цією статтею https://youtu.be/DlrRYV3mlWI

– Ким себе вважають психопати?

Вони себе вважають вищою расою, талановитою меншиною, обраним народом, який має панувати над людьми, яких вважають виродками, психічно хворими, природженими рабами.

– Чому так виходить, що психопати досягають найвищої влади?

По-перше, майже всю свою енергію вони спрямовують на досягнення влади, адже їхнім головним інстинктом є інстинкт домінування.

По-друге, вони брехливі, тому в середовищі чесних людей це може давати психопатам тактичну перевагу.

По-третє, нинішня система державного управління (етатичний устрій) основана на вертикалі «начальник–підлеглий», відтак дає зелене світло тим, хто проявляє рабську покірність, з усім погоджується, не має власної думки. Ця система сприятлива до психопатів, натомість ворожа до людей.

– Яким способом можна не дати втілитися глобальній цифровізації?

Цифровізація – це логічний розвиток інформаційних технологій, які є етично нейтральним інструментом посилення людських можливостей. Тому треба боротися не з технологіями, а з тими, хто їх використовує проти людей. Головний засіб проти глобалістичної (психопатичної) цифровізації – створення народних республік, в яких психопати усунені від управління людьми та відповідальної роботи.

– Чому саме волонтери мають бути засновниками народної держави, а як щодо свідомих людей НЕ волонтерів?

Зараз усі активні українці є волонтерами в тій чи іншій формі. Нову державу спроможні заснувати лише активні українці, а пасивні до них потім приєднаються.

– Російська мова лунає в усьому світі, чому тоді психопат П не наступає на Англію чи Німеччину?

Москва здійснює гібридну (приховану) агресію всюди, де лунає російська мова. В Україні Москва зважилась на відкриту тотальну (повномасштабну) війну.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Іван Андрійович.
0
Ще не підтримано

Прогнози п.Щербини, не працюють, жовтень закінчується а чогось надзвичайного не відбулося. А що до психопатів, це було дуже помітно по Ліс трас, (яка важає що корова дає молоко тому що їсть траву). Ще один приклад з індусом Сунак. Уся ця ширма, для " еліт психопатів", з їхніми оксфордами, стенфордами, повністю руйнується.

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Криза - це момент вибору, коли оперативно треба прийняти рішення, від якого будуть залежати подальші дії. Коли цей вибір зроблено, можна вважати, що криза пройдена. Сучасна дестабілізація в світі викликана змішуванням людей і надватрин і захопленням останніми управлінських структур у багатьох країнах. Психопати не здатні до стратегічного мислення, а тому діють не обумано, часто, прагнучи винищити людей. Яскравим прикладом є війна Росії проти України. Але завдяки самоорганізації українського народу в перші дні російського вторгнення було зламано план психопатів, які прагнули підкорити нас, реалізуючи стратегічну комунікаційну кампанію. Україна семимильними кроками стає світовим політичним гравцем, який озброюється, трансформується і входить в нову Золоту еру свого розвитку.

Радіймо життю граючи!