Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 18
  • Переглядів: 20

США не задоволені Зеленським, тому розпочали кампанію з його дискредитації – Анатолій Якименко (відео)

Категорія:

Чому Зеленський не втік? Які справжні причини його візиту в Оман? Чому збили український літак під Тегераном? Хто допустив розкрадання гуманітарної та військової допомоги у промислових масштабах? Про все це розповідає український медик, публіцист і відеоблогер Анатолій Якименко.

20012702.jpg

Андрій Єрмак і Володимир Зеленський

5 вересня "Українська правда" опублікувала статтю, у якій йдеться, зокрема, про те, як Зеленський зустрів початок війни.

Анатолій Якименко прокоментував цю статтю. На його думку, Патрушев готував зміну Зеленського на Януковича. 24 лютого у Зеленського була розмова з українськими військовими, які йому пригрозили. Наші українські військові йому не дозволили втекти з України.

Чому УП опублікувала згадану статтю? Тому, що демократична верхівка США хоче відмежуватися від Президента України. Вони та Байден були у змові з Путіним і були готові здати Україну.

Проте є ще одна мета дискредитації Зеленського: вигнати Єрмака з оточення Зеленського та анулювати таку інституцію як Офіс Президента України – вважає Анатолій Якименко.

Блогер згадує про візит Зеленського в Оман на початку 2020 року і збиття Боїнгу. Це був акт залякування Зеленського Патрушевим, секретарем Ради безпеки Росії.

Як відомо, Зеленського запросили в Оман. Але там нема українського представництва (ані посольства, ані консульства). Тому про цей візит було невідомо, і про цей візит ніхто не мав знати. Цей візит організував Єрмак нібито для розв'язання питання обміну полоненими. Але насправді для того, щоб залякати Зеленського.

Третього січня 2020 року за наказом Трампа американці ліквідували генерала Сулеймані. Усі очікували початок американсько-іранської війни та очікували відповідь Ірану на смерть Сулеймані.

8 січня Іран випустив 22 ракети по американській базі в Іраку. Тоді жертв не було, але були жертви після збиття українського літака, який летів з Тегерану. Саме його, за наказом Патрушева, було збито 8 січня. Україна тоді ніяк не відреагувала, тому що Зеленський знав, що це було попередження йому.

Про лендліз. Про що переживають демократи Білого дому і президент США Байден – щоб українці не почали продавати зброю, яку вони надсилають українцям. Уявляєте, який рівень недовіри до української влади?

Скандал з розкраданням гуманітарної допомоги в Запоріжжі також зробив свою справу. Але розкрали не тільки гуманітарку – йдеться про військову амуніцію, бронежилети, каски, турнікети, медичне обладнання.


Передісторія: Союз «Єрмак–Зеленський» і три хвилі очищення від корпоративних психопатів – футурологічний прогноз (+аудіо)

Наші інтереси: 

Розбір польотів. Не тільки конспірологія :)

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Продовження цієї ж теми в обговоренні між Олександром Новохатським і Анатолієм Якименком – Ліквідація іміджу президента: чому ЗМІ почали говорити голосніше?

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Продовження цієї ж теми в обговоренні між Олександром Новохатським і Анатолієм Якименком – Ліквідація іміджу президента: чому ЗМІ почали говорити голосніше?

Все, що робиться з власної волі, – добро!