Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 2
  • Переглядів: 2

Вікторія Спартц висунула конкретні претензії до організації оборони та прозорості української влади

Український журналіст Юрій Бутусов взяв інтерв'ю у конгресвумен США Вікторії Спартц. Вона стала відомою в Україні після того, як президент США Джо Байден запросив її на церемонію підписання закону про ленд-ліз для України, який лобіювала Спартц. В знак пошани Байден саме Вікторії подарував ручку, якою підписав цей закон.

 

Вікторія Спартц з початку повномасштабної російської війни в Україні приїздила шість разів до України й зустрічалася з багатьма українцями, в тому числі військовими.

Голову Офісу Президента України Андрія Єрмака вона назвала "людиною з сумнівною репутацією", про що написала у своєму листі до президента США Джо Байдена. 

Вона поставила 6 запитань, серед яких було питання щодо поганого керівництва невдалими мирними переговорами з Росією перед війною.

Саме Андрій Єрмак керував мирними переговорами з Росією, напряму спілкувався  з заступником голови адміністрації Путіна Дмитром Козаком. Саме Єрмак запровадив «всеосяжне перемир’я», розмінування кількох ділянок фронту, розмінування Чонгару.

Вікторія Спартц стала першим американським політиком, яка висунула конкретні претензії до організації оборони та прозорості української влади. Але влада намагається дискредитувати Вікторію Спартц замість того, щоб відповісти на її запитання. 

У інтерв'ю Юрію Бутусову Вікторія Спартц відзначила, що не хотіла лізти в українську політику і що здивована такою гострою негативною реакцією влади на її вчинок і неприємно вражена, що на неї полилася брехня. "У вас – така складна політика", – каже вона. – Потрібно, щоб Україні довіряли західні партнери".

Друге питання, яке підняла Вікторія Спартц, стосувалося витоку інформації в Білорусь і зрештою в Росію про операцію України із захоплення «Групи Вагнера», що призвело до її провалу. Жодного розслідування по Вагнергейту в Україні не відбулось.

Наступні питання:

"Саботаж (оборони) Херсону та надання його росіянам для організації трагедії батальйону «Азов»".

"Затягування термінових закупівель військової техніки через Міністерство оборони України та висування необґрунтованих або навіть незаконних умов".

"Цілеспрямоване затягування через свого заступника Олега Татарова призначення незалежного антикорупційного прокурора".

Україна на вимогу Заходу провела єдину структурну реформу у державному апараті – створила систему антикорупційних органів. Але вже два роки ця система не працює, оскільки два роки саме керівник Офісу Президента України Єрмак блокує призначення Спеціального антикорупційного прокурора. Ми залишаємось для наших союзників країною, яка з корупцією у владі боротись не здатна. Хто має за це відповідати?

 

Наші інтереси: 

Важливо нарешті починати говорити правду попри те, що йде війна. Корпоративні психопати мають бути відсторонені від влади.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Щербина.
0
Ще не підтримано

Марно зелені діячі та їхні підспівувачі «наїхали» на Вікторію Спартц. Ці дурики самі не зрозуміли, які процеси вони запустили. Що ж, спостерігатимемо перший етап зачистки українського корупційного поля у серпні-вересні. Буде цікаво.

Творю, отже існую.

Коментарі

Зображення користувача Володимир Щербина.
0
Ще не підтримано

Марно зелені діячі та їхні підспівувачі «наїхали» на Вікторію Спартц. Ці дурики самі не зрозуміли, які процеси вони запустили. Що ж, спостерігатимемо перший етап зачистки українського корупційного поля у серпні-вересні. Буде цікаво.

Творю, отже існую.