Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 549
  • Переглядів: 597

Союз «Єрмак–Зеленський» і три хвилі очищення від корпоративних психопатів – футурологічний прогноз (+аудіо)

Категорія:

Зеленський уже нічого не вирішує. Його повна залежність від Єрмака має наукове пояснення і позначається терміном «психопатичний союз». Перша хвиля очищення України від організаційних психопатів має тихо розпочатися вже у серпні.

220719yermakzelenskyy-3.jpg

Зеленський на роботі в офісі Єрмака
Зеленський на роботі в офісі Єрмака

Аудіоверсія:

Попередні статті:

І на оновленій землі
Врага не буде, супостата,
А буде син, і буде мати,
І будуть люде на землі.
(Тарас Шевченко, «І Архімед, і Галілей», 1860 рік)

У попередніх статтях ми розглянули три надзвичайно важливі питання.

По-перше, ми дізналися про психопатів, які є розмовляючими тваринами, адже в них нема специфічно людських якостей – совісті, емпатії, відповідальності, любові. Про них було відомо ще у Вавилоні, про них читаємо у книзі «Буття», про них розповідає Євангеліє. Психопати діють на інстинктах, головними з яких є домінування і задоволення, тому їх найбільше цікавлять влада і гроші. На здобуття влади, грошей і задоволень спрямована майже вся їхня життєва енергія.

По-друге, у двадцятому столітті склалися сприятливі умові для проникнення психопатів у владні структури. Згідно зі статистикою, частка психопатів у суспільстві не перевищує 5%, проте концентрація психопатів у тюрмах становить приблизно 25%. Приблизно стільки ж їх зосереджено у керівних структурах: таких високофункціональних розмовляючих тварин називають «корпоративними психопатами», «організаційними психопатами» або «білокомірцевими психопатами». У двадцять першому столітті типовим явищем стало те, що корпоративні психопати перехоплюють управління не лише корпораціями, а й політичними організаціями і навіть державами. Видатні психологи Павло Баб’як і Роберт Хаер у 2006 році присвятили цьому явищу цілу книгу – «Змії в костюмах: коли психопати йдуть на роботу (Paul Babiak and Robert D. Hare. Snakes in Suits: When Psychopaths Go to Work. – 2006, 2019).

По-третє, у двадцять першому столітті остаточно відбулося психопатичне переродження Демократичної партії США – владу в ній захопили корпоративні психопати. Для того, щоб усунути президента Трампа, вони організували фейкову пандемію і обвалили економіку США, а з нею і глобальну економіку. Для того, щоб зберегти більшість Демократичної партії у Конгресі США на проміжних виборах 8 листопада 2022 року, вони домовилися з Москвою про блискавичну війну в Україні та наступне замирення за місяць перед виборами. Проте московські психопати не змогли здійснити бліцкриг, передбачений планом стратегічної комунікаційної кампанії «Конгрес-22». Через це організаторам кампанії довелося докорінно змінити сценарій: тепер президент Байден має стати не миротворцем на руїнах України, а переможцем на руїнах Росії.

Згідно з модифікованим планом стратегічної кампанії, у жовтні, тобто за місяць до виборів, має відбутися феєрична перемога України над Росією. В США вона буде представлена як перемога Демократичної партії на чолі з суперстратегом Байденом. Згідно з уявленнями організаторів цієї піар-кампанії, згадана перемога дозволить демократам зберегти свою більшість у Конгресі, а також стане трампліном для переобрання Байдена на виборах у 2024 році. Це питання докладно розглянуто у статті Війна в Україні як елемент піар-кампанії корпоративних психопатів (є озвучення).

Змітаючи все на своєму шляху

Згідно з планом, яскрава перемога України, хай і не остаточна, має відбутися саме в жовтні – не раніше і не пізніше. Вона має бути масштабною, яскравою й переконливою – лише така перемога спроможна суттєво підняти рейтинг Демократичної партії. Для цього українська армія поступово насичується новою зброєю, а на базах США, Британії та країн-союзників відбувається підготовка нової української армії за стандартами НАТО. Головна причина тимчасових затримок зі зброєю – не дати Україні перемогти раніше, ніж у жовтні, інакше до виборів 8 листопада американці забудуть про перемогу і знову почнуть звинувачувати Демпартію в економічних провалах.

Для того, щоб реалізувати оновлений сценарій кампанії, контрольований демократами Білий дім почав залучати всі наявні ресурси США та союзників. Водночас цей величезний військово-політичний та медійний «бульдозер» почав розсувати все, що заважає руху до згаданої мети. І тут раптом з’ясувалося, що найбільшою перешкодою для кампанії «Конгрес-22» є не Росія і не Путін, а влада в Україні, конкретно – офіс президента Зеленського.

Союз Єрмак–Зеленський

Американці швидко з’ясували, що центром цієї загрози є Андрій Єрмак, який керує не лише офісом, а й самим президентом Володимиром Зеленським. Для України це не новинá: тут поширена думка, що Зеленський працює на посаді президента в офісі Єрмака – і це не метафора.

Найгірше те, що Андрій Єрмак має тісні родинні та інші зв’язки зі співробітниками російського ГРУ, а його дії викликають підозри, що він є якщо не прямим агентом Москви, то агентом впливу. Зокрема, в цьому переконаний український державний діяч і волонтер Георгій Тука, про що він докладно розповідає у серії своїх відео-блогів. Підозри щодо Єрмака різко посилилися влітку 2020 року після «Вагнергейта» – зриву спецоперації українських спецслужб, що проводилася спільно зі спецслужбами США та Туреччини.

Ситуація ускладнюється тим, що Зеленський активно захищає Єрмака: (цитата) «Пан Єрмак реальний потужний менеджер і не на словах, не блаблабла, а реальний патріот України, який дуже багато працює, 24 на 7 тільки заради України. Він прийшов зі мною, він піде зі мною... Єрмак поруч зі мною не просто так, я довіряю цій людині», – сказав Зеленський. Таке враження, що Зеленський не відділяє себе від Єрмака. Понад те, він навіть бере на себе його провини, як це було у згаданій справі вагнерівців.

Оглядачів дивує повна залежність Зеленського від Єрмака. Не треба дивуватися – така поведінка є типовою і має точне наукове пояснення.

Що таке психопатичний союз

Річ у тім, що Україна не стала винятком у глобальному процесі перехоплення влади корпоративними психопатами. Психопатичне переродження влади відбулося і в Україні. Це стало очевидним під час фейкової пандемії 2020 року, коли дії всіх гілок влади були відверто брехливими, беззаконними й безумними. Не стала винятком і президентська адміністрація, яка завжди приваблювала корпоративних психопатів, тож вони зліталися на неї як мухи на мед.

З погляду психології, стосунки між Єрмаком і Зеленським – це хрестоматійний приклад так званого «психопатичного союзу». Цим терміном позначають такий тип стосунків, коли психопат бере під контроль людину, а людина, будучи жертвою психопата, вважає його своїм найбільшим другом і самовіддано захищає його.

Для психопата формування психопатичного союзу є інстинктивним процесом, тому він здійснюється за чітким алгоритмом – на автоматі. Це питання ми вже обговорювали у статті «Психопатичний союз та його алгоритм: як інтелектуальні тварини перехоплюють управління» (є озвучення). Отже:

Спочатку психопат вивчає свою жертву, мавпує її та віддзеркалює – тож у людини виникає ілюзія, що вона спілкується з однодумцем, адже він дивиться ті ж самі фільми, дотримується того ж самого стилю одягу, полюбляє ту ж саму їжу.

Далі психопат надає людині послуги, тож людина вважає, що це вже не просто однодумець, а справжній друг. Вочевидь, це лише ілюзія дружби, адже психопати, будучи розмовляючими тваринами, не мають жодного уявлення про любов і дружбу. Проте вони спостерігають за людьми і зазвичай вміють імітувати дружні стосунки. Намагаючись втертися в довіру, психопат може грати роль «вірного пса», який виконує всі забаганки свого господаря.

Установивши довірливі стосунки зі своєю жертвою, психопат представляє в негативному світлі людей з її оточення. У результаті в людини визріває переконання, що тільки психопат є справжнім другом, натомість усі інші є негідниками, дурнями та потенційними зрадниками.

Проте психопат на цьому не зупиняється і робить наступний крок: він принижує свою жертву в очах її оточення, обмовляє її, приписує їй те, чого вона ніколи не говорила і навіть не думала. В результаті колишні друзі та знайомі починають дистанціюватися від цієї людини та зневажати її.

Але й це ще не все: психопат намагається втягнути свою жертву в якусь протизаконну схему, спонукає її до якогось ганебного вчинку, до чогось такого, що людина все життя буде соромитися. Це дає психопату в руки компромат, який він потім може використати для маніпуляції жертвою, а при необхідності – до прихованого чи відвертого шантажу.

У результаті жертва психопата опиняється у психологічній ізоляції: їй здається, що навколо неї одні негідники. Оточення жертви також починає її сторонитися, і це ще більше посилює взаємні підозри та відчуженість. Врешті-решт, у жертви виникає переконання, що в неї лише один справжній друг – і лише до нього треба дослухатися, лише йому треба допомагати, лише його треба захищати. Психопат отримує монопольне управління своєю жертвою.

На практиці це виглядає так, що в людини залишається лише один-єдиний друг, і цим другом є психопат, який маніпулює людиною. Це ознака зрілого психопатичного союзу.

Павук і його муха

На етапі зрілого психопатичного союзу виникає ще одна характерна ситуація: усі навколо ненавидять і зневажають психопата, і лише його жертва бачить свого «любого друга» в рожевому світлі.

Ви запитаєте: а що як представити людині переконливі факти, що психопат насправді маніпулює нею і використовує її у своїх низьких цілях?

Відповідь: Це нічого не дасть. На етапі зрілого психопатичного союзу людина вам не повірить, а усі зібрані вами факти вважатиме дрібницями, випадковостями або фальшивками. Усі нападки на свого улюбленого психопата вона розглядатиме як нападки на неї.

Звідки така сліпа любов мухи до свого павука? Причина в тому, що поступове й непомітне, але систематичне просування психопатом певної інформації формує у його жертви жорсткі шаблони мислення, які непросто змінити. Тут спрацьовує ефект, відомий під назвою «промивання мізків». В його основі лежить фізична перебудова мозку, яка неминуче відбувається під впливом довготривалої інформаційної обробки. Це й зрозуміло, адже запам’ятовування інформації відбувається шляхом формування нових нейронних зв’язків. Що триваліша психологічна обробка, то потужніші сформовані нею нейронні комплекси.

Якщо простіше, то психопат, який формує психопатичний союз, змінює мозок своєї жертви, яка починає бачити світ через зліплений психопатом шаблон. Для того, щоб звільнитися від цього паразитичного шаблону, необхідно багато років для зворотного перетворення мозку. Цей процес ускладнюється тим, що з віком людина втрачає розумову пластичність, і це значно утруднює повернення до нормального мислення. На практиці людина неспроможна власними силами розірвати психопатичний союз. Натомість для психопата це не складає жодних зусиль – він легко кидає використану ним жертву і йде на пошук нових жертв.

Історичні приклади

Двадцяте століття дало нам яскраві приклади психопатичних союзів. Ось що читаємо про вплив корпоративного психопата Гаррі Гопкінса на президента Франкліна Рузвельта: «В результаті у Рузвельта залишився тільки один друг – Гопкінс. Він був готовий боротися за президента і ставив палки в колеса кожному конкуренту, що претендував на сферу його впливу» – пише Річард Хітнер у книзі «Консильєрі. Лідер у тіні».

А ось як виглядав інший тандем – психопат Генрі Кіссинджер і президент США Річард Ніксон: (цитата) «Кіссинджер став каталізатором темної сторони особистості Ніксона: Кіссинджер підтакував йому, коли той говорив про когось погано або пліткував, лестив його ідеям і ніколи не сперечався... Обидва – Кіссинджер і Ніксон – наближалися до рівня параної. Це змушувало їх турбуватися один про одного, а також діяти разом проти спільних ворогів. Вони виробили змовницький підхід до управління зовнішньою політикою» – пише американський історик Теодор Дрейпер (Theodore Draper) у статті «Маленький Хайнц і Великий Генрі» (Little Heinz And Big Henry, 1992). Він продовжує: «Президентство Ніксона було патологічним, і Кіссинджер був частиною цієї патології. Містер Ніксон одного разу вголос замислився, чи потрібна містеру Кіссинджеру психіатрична допомога» (кінець цитати). Дослідники зазначають, що відносини між Ніксоном і Кіссинджером були настільки близькими, що їх порівнюють зі стосунками Франкліна Рузвельта і Гаррі Гопкінса.

Проте найближчою до нашого випадку є історія про вплив корпоративного психопата Мартіна Бормана на Адольфа Гітлера. Подібність полягає в тому, що Борман взяв на себе весь тягар управлінської рутини, звільняючи Гітлера для творчої праці та відпочинку. Подібно до Єрмака, Борман зосередив у своїх руках кадрові призначення і монопольно керував доступом до фюрера.

Контактуючи з Борманом, люди відчували, що мають справу з примітивною і грубою істотою. «Цю людину відрізняли відштовхуючі риси підлабузника та донощика», – згадував пізніше сільськогосподарський експерт Вáльтер Даррé. А ось що розповідає американський історик Льюіс Кілзер у книзі «Зрадник Гітлера: Мартін Борман і поразка Райху» (Kilzer, Louis C. Hitler's Traitor: Martin Bormann and the Defeat of the Reich. Novato, CA: Presidio Press, 2000): (цитата) «Вплив Бормана на Гітлера постійно зростав. Шпеєр скаржився, що Борман був «постійною тінню Гітлера» і що він виконував накази Гітлера, коли вони влаштовували його, і тишком-нишком ігнорував або спотворював, якщо не влаштовували» – пише Кілзер.

Цитата: «Проблема не в тому, що Борман перебував під впливом Гітлера, а в тому, що Гітлер дедалі більше потрапляв під вплив Бормана. Гітлер дав Борману право вирішувати від свого імені навіть ті питання, які не належали до компетенції партії. Це дозволило Борману віддавати від імені Гітлера будь-які накази в будь-яких сферах. Борман широко використовував цей привілей» (кінець цитати). Історія цих стосунків досліджена у статті «Мартін Борман і Адольф Гітлер: механіка психопатичного союзу» (є озвучення).

Характерно, що Бормана всі ненавиділи, але Гітлер цього не бачив і вперто не хотів бачити, вважаючи Бормана своїм найвідданішим другом. У своєму політичному заповіті, написаному перед смертю, Гітлер призначив Бормана виконавцем своєї останньої волі. Свого найбільшого ворога і руйнівника справи цілого життя Гітлер вважав своїм найвірнішим другом. Це закономірний фінал психопатичного союзу.

Історія з Борманом показує, що психопати можуть брати під контроль навіть таких потужних, досвідчених і самостійно мислячих особистостей, як Гітлер. Відповідно, чим менше досвідчена людина, тим легше психопату взяти її під свій контроль. Скажімо, високофункціональний корпоративний психопат Ріхард Яри легко взяв під контроль Степана Бандеру, якому тоді було лише 24 роки.

Корпоративний Єрмак

Варто наголосити, що головним інстинктом психопатів є інстинкт домінування, тому вся енергія цих розмовляючих тварин спрямована на захоплення абсолютної влади. Для цього вони прагнуть прибрати до своїх рук усе, до чого лише можуть дотягнутися.

З цієї точки зору цікаво поглянути на стосунки Єрмака з Зеленським. Почнімо зі слів самого Єрмака: «Мені часто закидають, що я скрізь влажу. Але я – менеджер президента, і тому я буду влазити всюди, де є його інтереси». Про це читаємо у статті Романа Романюка від 18 липня 2022 року. Автор продовжує:

«У країні й справді не залишилось таких сфер, де б із-за спини замисленого Зеленського не бовваніла висока постать глави Офісу. Завжди готового включитись і вирішити будь-яку проблему: чи то переговори з росіянами, чи то зачистка силового блоку...

"Іде повна зачистка силовиків під Офіс. Хто має якусь свою думку і не вписується у бачення Єрмака – на вихід. Лишилось забрати трьох людей: Баканова, Венедіктову і Данілова. І тоді все буде в руках ОП", – скаржився ще на початку червня в розмові з "УП" один із топових силовиків команди Зеленського.

Коротко підсумок спецоперації "Усунення і відсторонення" виглядає так: увесь силовий блок країни опинився під прямим контролем Офісу президента» – підсумовує Роман Романюк. Це означає, що в руках Андрія Єрмака перебуває повністю контрольована ним каральна вертикаль держави. До цього можна додати його контроль над Парламентом і Урядом. Єрмак активно втручається в зовнішню політику і навіть прагне впливати на постачання Україні західної зброї.

По суті, Єрмак здобув необмежену владу. Пізно ввечері 17 липня 2022 року Президент Зеленський підписав накази про відсторонення Ірини Венедіктової від виконання обов’язків Генерального прокурора та усунення Івана Баканова від виконання обов’язків голови СБУ. У цей момент президент позбувся не лише усіх своїх давніх друзів, а й останніх альтернативних джерел інформації. Тепер у Зеленського лише одне джерело інформації – Єрмак.

Знову ж таки, усе це нагадує ситуацію у Третьому Райху незадовго до його краху. Ось як про це писав Павло Павленко у книзі «Мартін Борман: сірий кардинал Третього райху» (1998): «Майже невідомий широкому загалу Німеччини, який ретельно ховався в тіні фюрера, рейхсляйтер НСДАП Мартін Борман сконцентрував у своїх руках майже всі важелі реальної влади. Ставши довіреним слугою фюрера, Борман вміло скористався можливістю від його імені управляти діяльністю міністрів. Узурпувавши право готувати доповіді для Гітлера з усіх питань, рейхсляйтер НСДАП тонко маніпулював фюрером, вперто домагаючись своєї мети» (кінець цитати).

Історія переконливо свідчить, що коли корпоративні психопати дориваються до влади, то керовані ними структури швидко йдуть до неминучого краху. Інтелектуальні тварини неспроможні керувати складними структурами, тож закономірно, що система управління українською державою переживає дедалі більше розбалансування. Якщо так піде далі, то Україні не допоможе жодна західна допомога. Розмовляючі тварини розвалять державу із-середини.

І це почало тривожити не лише українців, а й американців – організаторів стратегічної кампанії «Конгрес-22». Єрмак є загрозою для перемоги України у жовтні 2022 року, а відсутність яскравої перемоги означає поразку Демпартії на виборах у Конгрес 8 листопада 2022 року. Поразка ж на цих виборах буде катастрофою для демократів – з високою ймовірністю партія зійде з політичної арени, а її активні діячі можуть отримати значні терміни ув’язнення за здійснені ними правопорушення. Тож Єрмак став загрозою не лише для України, а й для США. Американці це зрозуміли й почали діяти.

Двопартійний консенсус

Критична ситуація в Україні об’єднала американських демократів та республіканців. Республіканці мислять стратегічно, тому розуміють, що втрата України веде до втрати Європи та формування антиамериканського Континентального блоку Євросоюз–Росія–Китай. У демократів тактична мета – перемога на виборах у Конгрес. Тож у проміжку до 8 листопада інтереси республіканців та демократів щодо України збігаються. Перемога України – їхня спільна мета. І перешкодою до цієї мети є керована Єрмаком наскрізь корумпована та некомпетентна владна вертикаль корпоративних психопатів. Відтак тактична мета двопартійного консенсусу полягає в тому, щоб нейтралізувати цю перешкоду.

Перше офіційне попередження Єрмаку з боку США пролунало 8 липня: член Палати представників США Вікторія Спартц звернулася з листом до президента США Джо Байдена щодо необхідності перевірити так звані «російські зв’язки» очільника Офісу президента Андрія Єрмака. Потім Спартц опублікувала список претензій до Єрмака. Також вона заявила, що президент Володимир Зеленський «повинен розв’язати проблему» Єрмака і закликала МЗС України серйозно ставитися до її заяв.

Єрмак не зрозумів натяку і пішов на загострення. Тепер м’яч на полі американців. Яким буде їхній хід?

Перша хвиля очищення – 2022

Для розв’язання проблеми Єрмака в організаторів стратегічної кампанії «Конгрес-22» обмаль часу – усе треба зробити протягом серпня. Треба поспішати, адже Єрмак прагне абсолютної влади, тому починає підгрібати під себе Міноборони та Генштаб ЗСУ.

Вочевидь, нейтралізація керованої Єрмаком психопатичної вертикалі не відбуватиметься як боротьба з корпоративними психопатами – тут навіть близько не буде подібної термінології. Зате може бути багато іншого – від публікації нових «плівок Єрмака» до «нещасного випадку», або Єрмаку тихо зроблять пропозицію, від якої він не зможе відмовитися. Найкращим для України було б гучне розкриття московської агентурної мережі зрадників з усуненням від влади Єрмака та усієї сформованої ним психопатичної піраміди з люстрацією усіх, кого він просував. Це найпростіше, оскільки вся ця корупційна піраміда добре відома і навіть задокументована. Отже, нас чекає очищення влади від зрадників.

Ви запитаєте: А що, всі корпоративні психопати є зрадниками?

Відповідь: Не всі, проте серед зрадників найбільше психопатів.

По-перше, у них нема відчуття солідарності з керованим ними народом – вони вважають себе окремим народом, адже належать до іншого біологічного виду. З ким у них є солідарність, то з московськими «братами по інтелекту».

По-друге, в них нема совісті та сорому, зате є інстинкт домінування та збагачення, тому вони є легкою здобиччю для ворожих спецслужб.

По-третє, про це свідчить історичний досвід: найнебезпечніші корпоративні психопати 20-го століття працювали на Москву – Гаррі Гопкінс, Мартін Борман, Ріхард Яри та Генрі Кіссинджер.

Тому перша хвиля очищення від зрадників буде водночас першою хвилею очищення від психопатів.

Друга хвиля очищення – 2023

Друга хвиля очищення України від корпоративних психопатів почнеться тоді, коли до влади в США прийдуть республіканці. Найімовірніше, що після виборів 8 листопада вони здобудуть більшість в обох палатах Конгресу. Це дозволить їм негайно розпочати процедуру імпічменту президента Джозефа Байдена та його ексцентричної віцепрезидентки Камали Гарріс, до речі, психопатки. Будуть активовані судові процеси щодо нахабних фальсифікацій на виборах 2020 року, отримає суспільну оцінку злочинна поведінка брехливих ЗМІ та соцмереж Твіттер і Фейсбук.

Американські події, безумовно, вплинуть на українську медійну сферу. Випливе на поверхню ганебна поведінка українських ЗМІ, всіляких «політиків», «політологів» та «експертів», які свого часу долучилися до безсоромного оббріхування Дональда Трампа, республіканської партії та всього правого руху. Можливо, на цьому етапі отримає справедливу оцінку й ковідна афера 2020 року з її конкретними організаторами та високопоставленими виконавцями. Усі ці злочини треба розслідувати, а винних покарати, інакше вони щороку будуть нам влаштовувати психотерор, безумні локдауни і примусові вакцинації. Врешті-решт, просто цікаво дізнатися, що за істоти усі ці «охоронці здоров’я» – Максим Стєпанов, Віктор Ляшко, Ігор Кузін... Вони банальні шахраї, ідіоти чи розмовляючі тварини? Чи три в одному?

Ви можете запитати: Чому очищення від шахраїв і брехунів буде очищенням від психопатів?

Відповідь: Тому що майже всі шахраї та системні брехуни є психопатами. Причина в тому, що у них нема совісті та сорому, вони зневажають людей і не бояться покарання.

Третя хвиля очищення – 2025

Ініціативи щодо першої та другої хвиль очищення України підуть зі Штатів – як реакція республіканців і просто нормальних людей на дворічне пекло, влаштоване біснуванням демократичних психопатів. До речі, якби не війна, то в Україні це біснування тривало б і донині, адже фейкову пандемію ніхто не скасовував.

Так от, перша хвиля очищення України від психопатів частково очистить владну верхівку. Друга хвиля частково очистить медіапростір.

Третя хвиля очищення має охопити все суспільство – знизу доверху – і виробити колективний антипаразитичний захист. Народ, який першим звільниться від гніту брехливих розмовляючих тварин, отримає неймовірну конкурентну перевагу і стане лідером людства:

І на оновленій землі
Врага не буде, психопата,
А буде син, і буде мати,
І будуть люди на землі.

Тому успішне проведення третьої хвилі очищення – це стратегічна мета українського громадянського суспільства і всього українського народу. Республіканці допоможуть, але основну роботу очищення від психопатів мають виконати люди України. Як це краще здійснити – поговоримо в наступній статті.

Христина Соловій - Бути Людьми

Якщо вас цікавить розвиток цієї теми, ви можете підтримати наш проект щедрими дарами.
Наші інтереси: 

Досліджуємо першопричини кризи і шукаємо шляхи її розв'язання.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Валерій Швець.
5
Середнє: 5 (3 голосів)

Суперактуальний і суперсильний матеріал. Так чітко питання про корпоративних психопатів в Україні поставлене, мабуть, вперше. Розуміти проблему психопатів для України - це вже перший важливий крок до її виправлення. Оминути цей крок неможливо.

Коментарі

Зображення користувача Андрій Гарас.
3
Середнє: 3 (1 голос)

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Надважлива, смілива і цікава стаття!

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Справді, яскрава ілюстрація. Гендальф застосував магічні засоби. У нашій реальності все значно складніше.

Андрій Гарас wrote: Я вважаю, відео в тему: Гендальф звільняє Теодена від психопатичного союзу

 

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

У нас теж є магічний засіб - Живе Слово творить дива!

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Сірко Крутивус.
5
Середнє: 5 (1 голос)

А хіба Зеленський сам не психопат? Що у ньому людського?

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

У нього людська емоційність. Остаточний діагноз покаже МРТ - сканування головного мозку на апараті магнітно-резонансної томографії. 

Сірко Крутивус wrote: А хіба Зеленський сам не психопат? Що у ньому людського?

 

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Сірко Крутивус.
0
Ще не підтримано

Таки так.

Зображення користувача Іван Андрійович.
0
Ще не підтримано

Війна з мордором, маски і вакцинація військових продовжується, як вижити в такому?

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Треба проявляти дух і волю!

Люди забули про це!

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Валерій Швець.
5
Середнє: 5 (3 голосів)

Суперактуальний і суперсильний матеріал. Так чітко питання про корпоративних психопатів в Україні поставлене, мабуть, вперше. Розуміти проблему психопатів для України - це вже перший важливий крок до її виправлення. Оминути цей крок неможливо.

Зображення користувача Ігор Каганець.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Додав озвучення цієї статті. Слухаємо і поширюємо!

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Два роки тому Олексій Арестович фактично розповів про психопатичний союз Єрмака з Зеленським – ось коротке відео.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

6 вересня Юрій Швець (головний російськомовний рупор Демпартії США) відверто закликав усунути Єрмака, взяти Зеленського під охорону американців, а його батьків вивезти з Ізраїля в США для надійнішої охорони. Про це у відео: “Пятая колонна” против генерала Кривоноса / Подрыв обороноспособности / Оман // №310 - Юрий Швец.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

7 вересня Анатолій Якименко, посилаючись на знайомих військових, пояснив, чому Зеленський не втік – його не пустили українські військові. Ось відео: США не задоволені президентом Зеленським. В медіа розпочалася кампанія дискредитації.

Ще Якименко пояснив, що Зеленський не готувався до війни тому, що в Омані отримав гарантії безпеки від Патрушева, але він обдурив Зеленського. Це пояснення зараз просувають рупори Демпартії США, в тому числі "Українська правда" і "Новое время" (їхнім власником є Томаш Фіала), а також Юрій Швець. Демократи намагаються приховати факт власної змови з Путіним.

Почалася війна між психопатами за власне виживання.

Тут фрагмент згаданої статті з УП від 5 вересня 2022: Ввечері 23 лютого Зеленський збирав в ОП олігархів: про що говорили?

Тут повна стаття: Три найдовші дні лютого. Як почалася велика війна, в яку ніхто не вірив. Назва статті суперечить її змісту, адже в ній говориться, що брати Суркіси точно знали, що вторгнення почнеться 24-го о 4 ранку. 

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Анатолій Якименко ще не читав статтю Праве і ліве – це зовсім не те, що ви думали (+аудіо)?

Під час перегляду блогу Чому в світі інтелектуалів та "ліваків" нема війни склалося враження, що пан Анатолій виправдовує лівизну.

Ігор Каганець wrote: 7 вересня Анатолій Якименко, посилаючись на знайомих військових, пояснив, чому Зеленський не втік – його не пустили українські військові. Ось відео: США не задоволені президентом Зеленським. В медіа розпочалася кампанія дискредитації.

 

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Наталка Артанія Кобза.
0
Ще не підтримано

Вітаю, Ігоре! Питання: чому не справдився твій прогноз щодо завершення війни напередодні виборів у Конгрес, тобто до 8 листопада? Щодо союзу Зеленського і Єрмака: з твого боку є трактування цього союзу як психопатичної залежності (що цілком ймовірно), але, з другого боку, є інформація від Юрія Швеця, що Зеленському "під дулом пістолета" нав'язав Єрмака Патрушев під час поїздки Зе і Єрмака в Оман у 2020 р. Тоді це не може розглядатися як добровільний психопатичний союз (шалена гра слів, перепрошую :)), а скоріше як шантаж. І тоді зрозуміло, чому З. досі не може прибрати Єрмака: не через свою схильність до нього, а елементарно через страх, адже відомо, що такого рівня шантажисти (як, до прикладу, той же Патрушев) можуть використовувати найближчих людей в якості тих, кого ставлять під удар. Коротше кажучи: який вихід з цієї ситуації? Хіба можна і далі залишати Єрмака з необмеженою владою в руках та ще й під час війни? Це нонсенс якийсь: всі про все знають - і нічого не відбувається із статусом-кво Єрмака? Що скажеш?
І ще одне: в медіа багато так званих експертів вважають, що Трамп має прихильність до росії чи путіна, тому перемога республіканців для України може мати небажані наслідки? Твоя думка щодо цього?
Дякую за увагу і відповідь.

Sapienti sat.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано
Наталка Артанія Кобза wrote: Вітаю, Ігоре! Питання: чому не справдився твій прогноз щодо завершення війни напередодні виборів у Конгрес, тобто до 8 листопада?

Я говорив не про завершення війни, а про яскраву перемогу, яку Демпартія мала намір максимально посилити своїми медіа (перетворити на шоу) і підняти свій рейтинг напередодні виборів.

Як бачимо, щось пішло не так: перемога відбулася (захоплення Херсона 11 листопада), але на тиждень пізніше, ніж планувалося.

Для нас це добре, адже якби захоплення Херсона відбулося на один-два тижні раніше, то демократи могли б отримати більшість в обох палатах Конгресу. 

За кілька днів напишу статтю про причини такого облому демократів і можливі наслідки. В цілому все йде краще, ніж могло бути.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Валерій Швець.
0
Ще не підтримано

Московія також намагалась вплинути на вибори у Сполучених штатах. У даному разі відтяжкою своєї великої поразки вона зменшила шанси демпартії на перемогу. Але Ваш прогноз щодо виборів, пане Ігоре, виявився правильним.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Мабуть, усе ж таки не "під дулом пістолета". Скоріше, Патрушев сказав Зеленському, що вестимуть переговори лише з Єрмаком, після чого Єрмак став головним в обміні полоненими та в деяких інших делікатних питаннях. Єрмак почав захищати Зеленського і реально розв'язувати проблеми, тому що Москва йому активно підігрувала. На цьому він підняв свій авторитет в очах Зеленського, став "незамінним"  і запустив механізм психопатичного союзу.   

Махашакті wrote: Щодо союзу Зеленського і Єрмака: з твого боку є трактування цього союзу як психопатичної залежності (що цілком ймовірно), але, з другого боку, є інформація від Юрія Швеця, що Зеленському "під дулом пістолета" нав'язав Єрмака Патрушев під час поїздки Зе і Єрмака в Оман у 2020 р. Тоді це не може розглядатися як добровільний психопатичний союз (шалена гра слів, перепрошую :)), а скоріше як шантаж. І тоді зрозуміло, чому З. досі не може прибрати Єрмака: не через свою схильність до нього, а елементарно через страх, адже відомо, що такого рівня шантажисти (як, до прикладу, той же Патрушев) можуть використовувати найближчих людей в якості тих, кого ставлять під удар.

 

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Американці вже розв'язують цю проблему – деякі антикорупційні структури (напр. САП – Спеціалізована антикорупційна прокуратура) вже працюють попри опір Єрмака. Потрохи підбираються до верхівки вибудованої ним піраміди, вже почалися кримінальні справи і ув'язнення.  Це перший етап очищення від корпоративних психопатів. Другий етап почнеться з Нового року, коли запрацює новообраний Конгрес, в якому переважатимуть республіканці. До речі, Вікторія Спартц зберегла своє місце у Палаті представників. У неї особиста неприязнь до Єрмака, тому вона доведе справу до кінця. Єрмаку гаплик.  

Махашакті wrote: який вихід з цієї ситуації? Хіба можна і далі залишати Єрмака з необмеженою владою в руках та ще й під час війни? Це нонсенс якийсь: всі про все знають - і нічого не відбувається із статусом-кво Єрмака? Що скажеш?  

 

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Це давно спростована брехня щодо Трампа. На нього 6 років демократи шукали компромат, але так нічого і не знайшли. Тобто взагалі нічого. Завдяки цьому Трамп, можна сказати, є сертифікованим політиком щодо звинувачень у корупції, у нього "антикорупційний імунітет". Тому його так бояться демократи. В жодного іншого республіканця нема такого імунітету. Тому у Трампа найбільше шансів стати наступним президентом США.  

Махашакті wrote: І ще одне: в медіа багато так званих експертів вважають, що Трамп має прихильність до росії чи путіна, тому перемога республіканців для України може мати небажані наслідки? Твоя думка щодо цього?

 

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача В'ячеслав Пачевський.
0
Ще не підтримано

Цікаве дослідженя соціотипу сучасних політиків України https://www.pravda.com.ua/columns/2014/05/23/7026099/

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

На наших очах розгортається друга хвиля очищення від корпоративних психопатів: Тилові пацюки Міноборони під час війни «пиляють» на харчах для ЗСУ більше, ніж за мирного життя.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Далі розгортається друга хвиля очищення – вочевидь, під пресом США. Американці передали цікаві аудіозаписи щодо просування агентури ФСБ за допомогою ОП. Ось що про це повідомив у своєму ютуб-каналі нардеп Гео Лерос https://youtu.be/Jof33qRPo7M

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Іван Андрійович.
0
Ще не підтримано

Фантазії.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Що тобі виглядає фантастичним? Що Україною керують психопати, тобто людиноподібні інтелектуальні тварини? Так те ж саме в Росії та Штатах. 

Іван Андрійович wrote: Фантазії.

 

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Іван Андрійович.
0
Ще не підтримано

Фантастика, як так сталося що не люди, а тварини захопили нашу планету. Ми тупіші за тварин виходить.

Зображення користувача Дмитро Ткачук.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Я вже давно підозрював, що Зеленський не головний і що Єрмак реально усім керує. Сьогодні ця стаття ще більш актуальна. Єрмак безперешкодно усуває всіх. Відставка Залужного - це апогей діяльності цього психопата! Та психопат дещо загрався і тепер рейтинг Зеленського може посипались. А рейтинг Залужного ще більш підстрибне вгору. В такому разі, це початок кінця правління Єрмака-Зеленського! Єдине, що ще може зберегти рейтинг Зеленського в цій ситуації, то це блискучий і переможний контрнаступ під головуванням Сирського. Напевно вони на це і розраховують. А головне, що в наш час вже можна вирахувати психопата, як такого! Це важливий крок вперед!

Змінися сам і світ зміниться навколо тебе!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Білий Дім керує цією війною шляхом постачання або непостачання зброї. Згідно з СКК, після звільнення Залужного на фронті мають початися проблеми (втрата території), що неминуче призведе до зменшення довіри до Зеленського і поширення думки, що без Залужного Україні не щастить.

Щоб повернути удачу, треба повернути Залужного, але вже з більшою владою. Проглядаються два варіанти – або Прем'єр-міністр, або виконувач обов'язків Президента. Проте й варіант президентських виборів остаточно не похований: якщо на фронті вдасться досягнути паузи, то вибори можна буде провести у травні чи навіть у червні.   

Все, що робиться з власної волі, – добро!