Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Преображення, або Енергетичний форсаж: як працює механізм воскресіння – Школа Ісуса Хреста (+аудіо)

Категорія:

Оголошення Ісусом теми наступного заняття привело учнів у стан розгубленості. Ще б пак, адже їхній Учитель запланував умерти й воскреснути. Для того, щоб заспокоїти учнів і переконати їх, що все під контролем, Ісус вирішив дещо їм пояснити й навіть показати.

210719-isus-2.jpg

Радіймо!
Радіймо!
Початок:
Попередні статті:

Воскресіння і преображення

«По шістьох днях узяв Ісус Петра, Якова та Івана, його брата, повів їх окремо на високу гору і преобразився перед ними: обличчя його сяяло, наче сонце, а одежа стала білою, наче світло. Озвавсь Петро й каже до Ісуса: Господи, добре нам тут бути! Коли ж сходили з гори, Ісус наказав їм: Нікому не розповідайте про те, що побачили, аж поки син людський воскресне з мертвих» (Матвій 17.1-9).

Воскресіння – це повне відновлення мертвої плоті. Для позначення феномену воскресіння в Євангелії застосовується слово ἀνάστασις – читається «анáстасіс».

Усамітнившись з учнями на високій горі, Ісус пояснив їм, що таке воскресіння, і розповів про механізм його здійснення. Як завжди, теорія була підкріплена практикою: Ісус наочно показав учням як це працює – він преобразився перед ними

Що відбулося?

Почнімо з того, що це не була ілюзія – Ісус реально преобразився, гелленською – μετεμορφώθη, читається «метеморфоте» (був преображений). Слово «метаморфоза» (μεταμόρφωσις) означає «перетворення» – від μετά «вище, понад, поза» + μορφή «форма». Тобто «преобразився» означає «набув вищої форми». Ісус змінився і його учні це виразно бачили своїми очима, перебуваючи в ясному стані свідомості.

То що ж це було?

По-перше, Ісус показав учням те, що спроможна побачити звичайна людина.

По-друге, оскільки засяяло не лише обличчя Ісуса, а й одежа, то логічно припустити, що світло йшло не від фізичного тіла, а від тонкого тіла, яке вийшло не лише за межі плоті, а й за межі одягу.

З усіх тонких тіл людина спроможна бачити тільки енергетичне тіло, яке ще називають ефірним або вітальним тілом. Воно є копією фізичного тіла і повторює його силует, виходячи за його межі на кілька сантиметрів. Проте в описаній ситуації енергетичне тіло Ісуса набуло таких розмірів, що учні опинилися всередині цього тіла. Це було настільки приємно, що Петро, схильний негайно виражати свої почуття, спромігся лише промовити: «Господи, добре нам тут бути! Не знав бо, що сказати» (Марко 9.5).

Енергетичне, або ефірне тіло

Що відомо про енергетичне тіло? Воно безпосередньо пов’язане з фізичним тілом, тому нерідко його навіть вважають частиною плоті, тобто «щільного фізичного тіла». Воно утворює так звану енергетичну матрицю людського тіла, якій відповідають органи нашого фізичного тіла, тому його ще називають «ефірним двійником людини». Енергетично тіло забезпечує зв’язок плоті з психікою, або ж душею. Душа керує енергетичним тілом, а воно приводить в рух фізичне тіло. Що розвиненіше енергетичне тіло, то вищі можливості відновлення плоті.

Якщо є бажання, то людина може навчитися його бачити. Колір енергетичного тіла, як його сприймають екстрасенси, змінюється від світло-блакитного до сірого.

Після смерті фізичного тіла людини її енергетичне тіло ще може нормально існувати протягом трьох діб, після чого розпочинається його незворотний розпад. З другого боку, ослаблення енергетичного тіла неминуче призводить до недугів фізичного тіла. Обидва тіла можуть існувати лише разом, проте у цій взаємозалежній парі активнішу роль відіграє енергетичне тіло: «Душі структура над плоттю домінує» (Живе Слово, Цифрона 12).

Коли ми отримуємо ефірну енергію, ефірне тіло розширюється та ущільнюється. Наповненню цією енергією сприяють правильний світогляд, позитивні емоції, чистота фізичного тіла, своєчасний сон, помірна фізична активність, спеціальні енергетичні вправи (передусім «Око відродження», або «П’ять тибетців»), харчування живою рослинною їжею, красивий одяг, контакт з природою, сонцем, свіжим повітрям, взаємодія з дітьми та світлими людьми, шляхетні вчинки й величні справи.

Проте найбільшим джерелом ефірної енергії є дух людини, який, своєю чергою, отримує енергію від внутрішнього бога. Тому головним генератором енергії, яка наповнює енергетичне тіло, є молитва, звернена до внутрішнього бога. Звідси головна заповідь аріянства: «Люби господа, бога твого, всім серцем твоїм, усією душею твоєю, всією силою твоєю і всією думкою твоєю: це найбільша й найперша заповідь» (Матвій 22.37, Марко 12.30, Лука 10.26). У наш час найефективніші молитви до внутрішнього бога пропонує технологія «Живе Слово», створена українським лікарем і цілителем Олександром Філатовичем. 

Форсаж енергетичного тіла – засіб воскресіння

Наведені вище відомості дозволяють зрозуміти логіку того, що відбулося.

1. Ісус оголосив апостолам тему наступного заняття, ключовими подіями якого мають стати його смерть і воскресіння.

2. Це повідомлення збентежило і стривожило учнів, навіть трьох найближчих апостолів.

3. Щоб їх заспокоїти, Ісус розповів їм про енергетичне тіло людини, яке протягом трьох діб після смерті може відновити фізичне тіло.

4. Відновлення плоті відбувається за внутрішнім зразком (шаблоном), зафіксованим в енергетичному тілі – в його «ефірному двійнику», або ж «енергетичній матриці».

5. Для того, щоб відбулося відновлення, треба наповнити енергією енергетичне тіло і дати йому наказ – тоді воно на короткий час перейде у форсований режим і автоматично відновить фізичне тіло, тобто підтягне його у відповідність до енергетичної матриці.

6. Єдиним джерелом для наповнення «ефірного двійника» енергією, достатньою для воскресіння, є внутрішній бог. Будучи боголюдиною, Ісус мав прямий зв’язок з внутрішнім богом – індивідуальною частинкою Творця Всесвіту – та його безмежною енергетикою. Нею можна творити нові світи.

7. Для демонстрації практичної дії механізму відновлення, Ісус на короткий час підняв енергетичний рівень свого ефірного тіла. Підняв настільки, щоб воно ущільнилося до того рівня, аби учні його побачили й відчули.

8. Під час форсованого режиму енергетичне тіло Ісуса розширилось на кілька метрів, відтак апостоли опинилися в його «енергетичному коконі», а тому пережили відчуття блаженства. Наповнення Ісусовим світлом витіснило з їхніх душ усі тривоги й сумніви.

9. Після завершення демонстрації принципової роботи механізму воскресіння, Ісус наказав присутнім апостолам: «Нікому не розповідайте про те, що побачили, аж поки син людський воскресне з мертвих». Сенс цього застереження в тому, що єрусалимські діти диявола не повинні знати, як працює воскресіння.

Незабаром після описаної події Ісус показав апостолам, як здійснюється екстремальний варіант воскресіння. Про це – у статті Наука воскресіння і три ключі доступу до егрегора світла Ісуса Хреста

Wardruna - Algir - Stien Klarnar

Якщо вас цікавить розвиток цієї теми, ви можете підтримати наш проект щедрими дарами.
Наші інтереси: 

Пізнаємо Добру Новину.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Гарас.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Уявіть собі, що всі ваші думки спрямовані на творчість, радість і величні справи. У вас відсутні сумніви, а в душі є чітке переконання, що ви досягнете поставлених цілей, якими б грандіозними вони не були. Саме в такому стані, ймовірно, перебували апостоли Іван та Яків Заведеї, а також Симон, коли Ісус поділився з ними секретами можливостей їхніх тіл – фізичного та енергетичного, під час Преображення. Завдяки науці Хреста, вони змогли безпосередньо відчути, як почувається боголюдина, яка постійно перебуває у стані щастя і блаженства. Сміливо можемо сказати, що досягнення такого рівня розвитку є достойною метою життя шляхетних людей.

Радіймо життю граючи!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Тепер стає зрозуміло, що треба цілеспрямовано працювати з енергетичним тілом. Фактично, це настанова Ісуса Хреста.

Для гармонізації енергетичного тіла найкраще підходять форми Живого Слова з освяченням (структуруванням) особистого простору (форма 1, 6, 6+).

Для наповнення енергією особливо добре працюють форма 9, "Молитва за Україну" і "Молитва за Трампа", молитва "Сонце" і "Відновлення А1R21".

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

РаДіє

Зображення користувача Юлія Гаркуша.
0
Ще не підтримано

Виходить, будь-яке одужання – це маленький енергетичний форсаж. Ефірне тіло людини наповнюється енергією. Ця енергія відтворює пошкоджену енергетичну матрицю, а та в свою чергу оздоровлює фізичне тіло, оновлює його.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Схоже на це. Спочатку ми гармонізуємо енергетичне тіло, а воно починає "підтягувати" фізичне тіло. Якщо різко підняти наповнення енергетичного тіла, то це й буде форсаж. Він неминуче веде до форсованого оновлення фізичного тіла, що сприймається як диво.

Звідки взяти енергію для такого форсажу? Є три джерела:
1) отримання енергії від іншої людини (дистанційно або через дотик);
2) отримання енергії від світлого егрегора через підключення до нього;
3) отримання енергії від внутрішнього бога – невичерпного джерела енергії.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Андрій Гарас.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Уявіть собі, що всі ваші думки спрямовані на творчість, радість і величні справи. У вас відсутні сумніви, а в душі є чітке переконання, що ви досягнете поставлених цілей, якими б грандіозними вони не були. Саме в такому стані, ймовірно, перебували апостоли Іван та Яків Заведеї, а також Симон, коли Ісус поділився з ними секретами можливостей їхніх тіл – фізичного та енергетичного, під час Преображення. Завдяки науці Хреста, вони змогли безпосередньо відчути, як почувається боголюдина, яка постійно перебуває у стані щастя і блаженства. Сміливо можемо сказати, що досягнення такого рівня розвитку є достойною метою життя шляхетних людей.

Радіймо життю граючи!