Зображення користувача Богдан ДуБ.
Богдан ДуБ
  • Відвідувань: 51
  • Переглядів: 54

Не їжа: пасльонові

Що не їсти і чого не пити, щоб козликом не стати.

Те, що нас не вбиває, робить нас сильнішими, або тупішими

Пролог

Почнемо здалеку. Людина складаєтсья з плоті, душі і духу - джерела життя, божественної іскри.

Душа складаєтсья з уму (інтелекту), розуму (глузду, мудрості) і его - хибного (викривлені побудови) і істинного (життєвотворчі).

Кожна з трьох складових умовно, має три прошарки. Уся система взаємозв’язана, складові впливають один на одного. Груба матерія взаємодіє з тонкою: має прямий вплив на тонші побудови. Правило вірне і у зворотньому напрямку.

Коли ми вживаємо, для яскравого прикладу, алкоголь, наша душа змінюється. Будь-який продукт, який ми з"їли/випили чи будь-як інакше вживили в наше тіло, впливає на душу. Будь-який продукт несе багато інформації, емоцій, бажань та має інший вплив... Будь-які речовини, а ще більше - побудови тканин, розпізнаються і засвоюються не тільки "хімічно", а й енергетично та інформаційно.

Ми не спостерігаємо за цим впливом, а відтак, не знаючи його, заперечуємо його існування. Це природній механізм: "я не знаю, значить цього не існує".

"Усе мені можна, але не все мені корисно". Так часто люблять говорити православні. Фраза досить чиста. Залишаєтсья це дослідити і втілити в життя. А для цього вже краще задатись питанням "для якої цілі і що мені потрібно?".

Для чистоти і гнучкості ума/інтелекту та "дружби" з розумом/глуздом, варто уникати ряду напоїв і їжі. На початку, це буде така собі "аскеза", адже ум звик до цих продуктів, він їх "хоче". Тут основне питання - чого хочете ви.

У список таких "нерекомендованих" можна віднести:

  • Напої: алкоголь, алковмісний квас, кава, чай, мате, усі напої з вуглекислотою.
  • Їжа: м’ясо в т.ч. сало і риба, оцет, "продуктова хімія", напівфабрикати, цибуля, хрін, часник, картопля, хлібобулочні, томати, какао-продукти, ГМО, кукурудза (більшість), гриби, зіпсовані продукти (пліснява, саморозклад тощо).
  • Також потрібна відмова від мікрохвильової печі - вона будь-який продукт робить шкідливим. Добре готувати їжу на вогні з дерева. Для міста залишається газ. Електричний вогонь (ел.печі, плитки) - найменш корисний вогонь, на якому можна готувати страву.

Для багатьох цей список "як ножем по серцю/шлунку".) "А що ж тоді/натомість їсти!?".)) Замість "це ж наша національна кухня" краще запитати "на скільки і як давно вона у нас "національна"" і "якщо вона така файна, чому ми у такій жо.. скрутній духовно-соціально-політично-економічно-фізіологічній ситуації!?". Тут доречним буде замислитись, "я живу щоб їсти, чи їм щоб жити?". Це знакове питання. Якщо відповідь - друга ідея, то з часом, будуть знаходитись цікаві неочікувані корисні продукти, мінятись смаки. Але це тільки після істинної відповіді для самого себе, і початку перетворення її в реальність. Так, "початок перетворення в реальність" для більшості буде виглядати як сувора, а то й жорстока аскеза во ім’я розвитку.) Це нормально, пройде. З часом, їсти цих продуктів зовсім не захочеться. І навіть якщо доведеться поїсти щось на зразок піцци, чи випити кави, то результатом буде важкість, тошнота, затуманення і т.д.. Цей результат є й зараз, але для людей цей стан є звичним, стандартним. Та й ум затуманений, тому ефект не відчувається.

Аскеза - дуже корисна, дієва річ. Щоб зрозуміти її суть, треба хоть якусь з них робити. Це робота/вправа душі. А зовнішні прояви - це лишень "побічний, супровідний ефект". З постом як сталось? Спочатку була "планова" перед-весняна чистка душі, на яку потребувалась додаткова енергія. Змістили терміни, примітизували розуміння. В результаті маємо "утримання від певної їжі". Усі думки і бажання, які людина транслює в душі, під час утримання від їжі, або хоча-б певної їжі, мають більшу внутрішню силу, аніж думки/бажання, під час перенасиччення без обмежень. Оскільки в результаті обмежень без внутрішньої ідеї людина стає тільки внутрішньо напруженою, а без задоволення від їжі - агресивнішою, то назовні вилазять самі "непідходящі" в цей період думки і бажання. В результаті, "постячі" персонажі схильні до прокльонів, всіляких підсвідомих нехороших побажань і т.д.. Існують і тонші причини, але зараз не про це...

Аскезою утримання від ряду їжі на користь здоров’ю і розвитку душі, людина дає чітко зрозуміти уму/інтелекту, свій напрям. До того-ж, тренуєтсья воля, чиститься свідомість, покращуєтсья здоров’я, накопичується благочестя...

Цікавим є факт, що люди, які спочатку спромоглись проробити певну внутрішню, душевну роботу, не "утримуються" від "нерекомендованої" їжі. Їм не треба нічого у-тримувати! Їм і так такої їжі природньо не хочеться! Ніяких дискомфортів від "нововведень" нема, вони відбуваютсья швидше як полегшення. Непомітно і приємно. Але цей підхід/шлях - для меншої кількості людей - тут треба працювати з душею, мати світоглядну гнучкість. Умовно, це шлях "зверху". Але всім нам доступний шлях "знизу" - шлях аскези - незапихання в себе недоречних продуктів і напоїв. Також, привчання себе до якісних здоровий продуктів. Тут основне, щоб "доречність" визначав глузд, а не ум.

У списку "нерекомендованих" продуктів нема таких, які просто не відповідають "прописаним рецептам" у наших генах. Туземні продукти не несуть такої прямої шкоди, як наведені у списку, але вони не максимально корисні. Умовно, назвем їх "звичайними, нейтральними продуктами". В ідеалі, вибираючи продукти на ринку / в маркеті, потрібно надавати перевагу тим, які здавна ростуть на наших теренах. Відразу для довідки: "здавна" - це хоча-би більше 400-сот років. Є вийнятки - але їх можна перелічити на пальцях руки.

У рослин є душевне тіло. Душою це називати не будемо - відмінність від тварин/людей колосальна. Але ум, тонке тіло, у рослин є. І його направленість у різних продуктів різна. Починаючи від любові, вдячності і життєрадісності, закінчуючи ненавистю, злостю, нахабністю, похіттю, жадністю... Засвоюючи їжу, окрім "жирів білків і вуглеводів", ми на тонкому плані засвоюємо силу ума того продукту.

 

Кульмінація

Нікотин - алкалоїд, видобувається з пасльонових. Усі пасльонові виробляють різноманітні алкалоїди. "Пасльо́нові (Solanaceae) — родина квіткових рослин, багато з представників якої використовуються в їжу, тоді як деякі інші — отруйні (деякі мають як їстівні, так і отруйні частини). Родина включає такі рослини: дурманбаклажанмандрагорабеладонакапсикум або перецькартоплятютюнпомідор, томати(помідор), петунія та блекота. *** алкалоїди, що містяться у багатьох з цих рослин, можуть бути токсичними для людини і тварин". Ви придивіться до переліку рослин! Найотруйніші рослини світу стоять поруч з тим, що ми кладем у тарілку! А вони "кровні", найблищі родичі - в прямому текстономічному значенні. Здається, що помідори і картопля - корисні продукти, і нічим не отруйні - ми ж їх їмо! Але, це так здається.) Те, що хтось курить і п’є все підряд, і продовжує жити, ще не означає, що те все йому корисно. Продукти цієї групи не несуть якоїсь особливої поживності, натомість - мають тонкий потужний руйнівний вплив. Мова йде про картоплю, тютюн, помідор. Картопля - спец. по отупінню, затьмаренню ума; корисна для істот, які в наступному житті бажають втілитись у нижчі істоти. Тютюн - спец в напрямку руйнування ума і розуму; особливо корисний істотам, які обрали курс затягнуто-страждального існування, в т.ч. в наступному житті. Томати - спеціалізуються на розриві зв’язку між умом і розумом, інтелектом і глуздом. Також мають пригнічувальну дію на глузд/мудрість/ розум - прошарок душі. Особливо корисно істотам, що бажають жити "бездумно", приємно і без зайвих бачень. Додаток з комантаря звідси: "Усі томати заморожують глузд/розум/"разум"рос.. Тобто, один з прошарків тонкого тіла. Медики про це не здогадуються, але їм вистачило "ум"них можливостей на те, щоб емпірично довести, що вживання томатів зупиняє розвиток ракових пухлин і ряду інших болячок (пов"язаних з прошарком глузду). Навіть приписувати почали, "для зупинки розвитку злоякісної пухлини". На справді, тормозиться і падає енергетична напруженість тонкого прошарку (розуму/глузду) душі, і ті болячки/причини, які містяться там, призупиняють ріст. Це як транквілізатор, болю не відчуваєш, але і всього органу також; і керувати ним також не можеш. Треба докази впливу на глузд? Он, подивіться на італійців і американців! )) Якщо розум спить, то рано вставати буде важко. Сонливість буде на протязі всього дня, слабкість. Це одна з можливих причин. Тому писав, що варт виключити томати. Це реалізований досвід, який співпадає з думкою Від (здається, Аштанга-Самхіти)". Здебільшого, загострюють властивості капха-доши.

Кофеїн - алкалоїд, видобуваєтсья з "бобів кавового деревачаюмате, ягодах гуарани, а також у невеликих кількостях у какао та горіхах колаСтимулятор центральної нервової системи, компонент тонізуючих напоїв та полегшуючих дихання лікарських засобів. У рослинах кофеїн відіграє роль природнього пестициду, який паралізує та вбиває комах-паразитів". Кава, чай, мате, какао, кола - це продукти, якими можна лікуватись в раджа-гуні, але для цивілізованої білої людини, прагнучої розвитку – це не продукт для їжі. Кофеїн - яскравий представник серед алколоїдів цієї когорти рослин. Ці рослини дають значно меншу шкоду душі, аніж пасльонові, але таки дають! Їх основна спеціалізація - вплив на тонкі канали душі – наді, шротоси... Кофеїн просто нищить стінки цих каналів, вивільняється енергія. Робить їх "кострубатими". Закупорює рух енергії. Танін їх робить нееластичними. Здаєтсья, ефект "зміцнення", але друга сторона медалі - незмінність (що не завжди добре). Якщо пасльонові - це блище до Кету, то група "кава, чай, мате, какао, кола" - блище до Раху, загострюють властивості вата-доши. Енергія, що ніби "з’являється" після вживання алкалоїдів цієї групи - це пожирання самого себе, енерго-конвертація по невигідному курсу. Усім відомо, що після вибухового припливу енергії, наступним кроком є тривала слабкість і пригнічення. Тут слово "вибухового" є і описом ефекту і самою дією, адже ця енергія з’являється в результаті руйнування чи послаблення тонких каналів душі.

З іншої сторони. Кофеїн, його рідні брати - танін і теобромін, нікотин та інші алкалоїди, а також етанол(+його рідні "братики") мають гіркий смак. З відичного погляду – гіркота - це концентрована солодкість. Солодкість може бути як від корисного, так і від шкідливого... В наведених випадках - шкідливого. Коли людині стає мало просто солодкого смаку, і в душі задоволення/солодкості нема, людина енергетично тягнеться до "важкої артилерії" - список прикріплений вище. В результаті - світоглядні збекрені/похибки/гріхи(на грецькій) та різноманітні деструктивні якості душі.

Ще один погляд. Люди звикають черпати сили і задоволення "ззовні" - їжі і напоях, або принаймні "з себе", що також далеке від святості, признак невігластва і пристрасті. Черпати сили треба у Бога, для того, щоб здійснити те, що буде йому приємним. Ми в любому випадку тільки від Нього їх і черпаємо.. Тільки розуміння джерела енергії у різних людей відрізняється... Але, повернемось до "чай-кава-капучіно".. Люди орієнтуються на швидку і легку енергію. Це обман. Це як сир в мишоловці.) Орієнтація на психотропний вплив від напоїв і їжі (шоколад) - це протилежний напрям по відношенню до святості. Така орієнтація породжує лінь, затуманеність свідомості і світогляду, збільшує хибне его, зменшує врівноваженість і т.д.. Така орієнтація принижує людину, мабудь у всіх значеннях цього слова.

Що ж до грибів - вони також є потужним джерелом алкалоїдів. Це важка їжа, яка практично не приносить корисних речовин. Але це дрібниці, в порівнянні з відичним описом: гриби - екстракт тама-гуни, носій своєрідної форми життя, не передбаченої для їжі. По характеру - чисті Кету носії. Є цікава розважальна інформація про гриби: ч1, ч2, ч3, ч4.

Цибуля і часник - дуже злі на душевному плані овочі. У них присутні ненависть і похіть. Саме завдяки своїй ненависті вони убивають мікроорганізми і пригнічують примітивні форми життя. Завдяки своїй похоті - використовувались як "віагра середньовіччя" і древніх часів. Основна характеристика хрону - наглість + похіть. Не випадково знахабнілих людей називають ... . Усі троє – "опускають" енергію людини вниз. ГМО продукти - це каліки і калічувачі ума і долі/карми/тонших прошарків душі. Хоча різняться між собою суттєво, основна спільна риса - збочені бажання по відношенню до життя. Здебільшого, несуть побажання смерті своїм "споживачам". Звідси хвороби, звідси безпліддя.

 

Епілог

На закінчення, хочеться згадати про щось дуже корисне і приємне. Про бобові і гарбузові, для прикладу. Про чесноти цих родин можна довго балакати. Для цього потрібна окрема стаття, щонайменше. Але в двох словах згадаємо, що це продукти життєрадісні; надають хороших, "базових" рис характеру/душі. Звідси - несуть будівничі речовини, що можуть якісно замінити те, чого ми вирішили не вживати. Їх асортимент значно ширший, ніж нам відомо. Варто тільки придивитись, як зó два десятка найменувань рослин з’явиться перед нашим вибором.

Основне, що варто памятати — їжа - це не основне у житті. На алгоритмічній мові, знання про їжу – це "обов’язкова але не достатня умова" для повноцінного життя. Концентруючись на їжі, ми за звичай забуваємо про те, для чого ми її їмо.

Частина джерел: нікотин в і-магазині, ВІКІ: нікотин, кофеїн, етанолалкалоїдипасльонові, бобові, гарбузові. Відичні тексти і лекції. Власний досвід, дослідження і статистичні спостереження.

johnottmandamonintrabartoloampthehollywoodstudiosymphony-theplayground.mp3

Бонна апетіт, шановні! ))

Наші інтереси: 

харчування

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Майборода.
0
Ще не підтримано

Моїм студентам відома моя позиція:

"Найголовніший постулат освіченої людини-дослідника "Довіряй, але перевіряй, щоб знати", щоб знову таки, осягнувши знання розумом ("довіряю") і відчувши їх "через руки" ("перевіряю") впевнено крокувати по професійному життю ("знаю"), а тому в успіх власної справи "вірю".".

Володимир Світлий каже:
Чому я маю вірити, що помідор мій ворог?

Пане Володимире, не довіряйте - перевіряйте! ;) Не обов'язково їсти щось, щоб дізнатися чи це отрута, є й інші інструменти перевірки знань!

Хто шукає - той знаходить, бо: 1. Завжди стається те, чого ми хочемо. 2. Ми ніколи не знаємо шляхів реалізації наших задумів.

Коментарі

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Богдане, а що Ви їсте? Можете для прикладу навести список продуктів, які Ви вживаєте? Якщо не важко, напишіть, що Ви їсте протягом дня і скільки чого. Дякую. Бо я дивлюся, що майже нічого не можна їсти... Але їжа - це також частина нашого життя. Це - сенсорні відчуття. Хтось отримує задоволення від їжі.

Зображення користувача Віктор Макаренко.
0
Ще не підтримано

Ви пишете про шкоду яку завдають пасльонові тонким тіла людини. Водночас рекомендуєте термічну обробку їжі. Тобто пасльонові погано, а термічно оброблена їжа добре?
Шкода що не дослухаєтесь до порад мовознавця Оксани Лутчин.

Зображення користувача Богдан ДуБ.
0
Ще не підтримано

1. Їмо усю іншу їжу. + ряд продуктів, популярних серед "йогів" і "вайшнавів", але невідомих серед "поп"класу.)
2. Сьогодні: сирники з медом і житніми хлібцями (такі хрусткі пластинки), суп гороховий, салат зі свіжої зелені на сметані, невелике яблучко, жменя черешень, гречка з зеленим салатом на сметані і 2 легко зварених яйця. Згадалось дитинство: розповіді, що їли сьогодні в садочку.))
На обід також жінкою планувалась проросла чечевиця, але вона виявилась зайвою - її посадили. Вдень фізично працював в селі. Сито і взагалі задоволено в плані їжі себе почуваю.)

1. Я ніде "рекомендацій" чи "нерекомендацій" термічної обробки не давав, а дав лаконічну інфомрацію по ній. Якби не шкідливість мікрохвильовки, то й взагалі про це не згадував-би. Зазначив, на чому не можна, а на чому можна готувати страву.
2. Мені шкода, що вам шкода, але така вже кон"юктура...) А за цінний зворотній зв"язок - дякую.

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Дякую за конкретну відповідь. Вибачайте, що набридаю, але салат з якої свіжої зелені? Дякую. Помідори, огірки, редиску, моркву Ви не їсте?

Зображення користувача Богдан ДуБ.
0
Ще не підтримано

Салат був з: огірок, редиска, салат, шпинат, петрушка, кріп, морська сіль, сметана.

Я по трішки досліджую Віди, одна з відичних наук - Аюрведа. Наша сім"я притримуєтсья відповідних порад. В переважній більшості - їх притримуватись легко, приємно, і дає хороші результати. Список, наведений в статті - це відичні рекомендації.

Ігор Володимирович пише про ідельний стан людини - харчувіння праною з простору, відання з простору в стані святості... Це мабудь ідеальний стан речей і возвишені статті. Але нашій сім"ї до такого "як до неба рачки", тому ми взяли людську просту цілісну систему, випробовану тисячоліттями і підтверджену святими, або принаймні просвітленими особистостями. Щодо продуктів, яких не вживаємо - у статті вичерпний перелік. + не смакують квашені і консервовані продукти, але це вже по бажанню, тому у список не писав. Пасльонові вже давно викликали інтуїтивну підозру, але тільки недавно з"явилось зформоване тому підтвердження. Усе інше їмо. Страви на протязі тижня не повторюються. Окрім салату, і то - різні спеції і т.д..

Спробую позиціонувати аюрведичні поради і рецепти на НО таким чином: краще так, як говорить Ігор Володимирович, але якщо при введенні їх у життя виникають труднощі - як певна сходинка - аюрведа.

Згадаю кілька цікавих продуктів:
1.Кероб (бобові) - замість какао. Має практично лікувальну дію. З нього робимо солодощі.
2. Згущенка - про неї недостатньо сказано. Користуючись моментом, співаю їй оду.) Універсальний продукт.
3. Сухе молоко - в солодощі і до чаю.
4. Топлене масло (ґі) - для смаження, в каші і т.д..
5. Хрусткі злакові пластинки, "хлібці" - замість хліба.
6. Мед, пилок, перга - замість цукру, складові солодощів, додаток до чаїв і коктелів.
7. Сир адигейський - вважається дуже хорошим серед сирів. Використовуєстяь як завгодно, в салатах, рагу і т.д.. Для людей, що переходять на вегетеріанство - його можна обжарювати в топленому маслі - до любих страв замість м"яса. Взагалі, їмо усі молокопродукти, в т.ч. коктелі.
8. Сушені кабачки - замість грибів. У супи і рагу. Взагалі, взяли вектор на сухо-заготівлю.
9. Різноманітні горіхи, сухофрукти. Самі по собі, у солодощі і у страви.
10. Пластівці зі злаків, по типу "Геркулес". запарюємо молоком, мед, масло, горіхи, сухофрукти... можна спеції додати.. Та усі каші їмо.
11. Різноманітні бобові - квасоля, чечевиця, горох, біб. маш/мунг, нут. + Пророщені варіанти.
12. Спеції. З них і чай робимо, і в їжу додаємо. До речі, є така спеція асафетіда - замість часнику/хрону/цибулі. Вона сприяє кращому перетравленню їжі, є імунопідвищуючим і вогнезбільшуючим елементом. Мабудь, буде в нагоді сироїдам. Ще одна спеція - солод - замість грибних присмаків, замість кави/чаю. Класний живильний енергетик-напій, і якісна добавка до страв.
...

А які ви продукти / страви вживаєте? Це може надихнути читачів НО на правильне харчування.

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Дякую, Богдане, за вичерпну відповідь. Ігор Володимирович харчується по-своєму. Тобто правильно. А я з сином по-своєму. Тобто неправильно :-) Я п'ю каву і чай, їм помідори (як свіжі, так і консервовані), обожнюю томатний сік і томатні соуси, особливо Болоньєз під спагетті... Їмо морепродукти, рибу. Їмо творог, сметану, сир. Картоплю вже не їмо, але їмо каші (гречка, пшенична, перловка), рис. Для мене їжа - це одна з небагатьох насолод у житті. Тому я й не ставлю собі за мету перейти на сироїдство. Як можна без борщу? Але борщ я варю (з 1998 року) не на бульйоні, а на воді, часто з квасолею. Влітку натираю туди багато помідорів і додаю болгарського перцю. Взимку - томатний сік. А ще я роблю південну бесарабську страву з баклажанів і помідор в кінці літа, коли багато помідор, а також всілякі овочеві рагу з обов'язковою присутністю помідор.

Зображення користувача Богдан ДуБ.
0
Ще не підтримано

Так вже цікаво складаєтсья на НО, що жінки пишуть про релігію, у якій некомпетентні, а чоловіки (кілька) - про їжу, у якій з іншої сторони також не компетентні.
Можливо, з часом з"явиться серед гравців мудра жінка, яка почне писати про свій реалізований досвід планування і приготування чистої їжі. Ждем надіємся і вірим. ;)

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Було б таки цікаво почитати повний список дозволених продуктів для вживання.. Наприклад про те що цибулю, часник, помідори також НЕ варто вживати я лишень щойно дізнався з цієї статті..

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Подібний перелік творимо тут.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Там зазначена цибуля, а цибуля згідно даної публікації варто уникати для вживання..

Зображення користувача Богдан ДуБ.
0
Ще не підтримано

Це різні списки. У цій статті я керувався відичними знаннями (Аюрведою) і обширним досвідом (не лише своїм). Список на Вікіборії - до Арія.

Пропоноване Ігорем Володимировичем вважаємо за "ідеальний" підхід до харчування, який має вести до еволюційного переходу.
Пропоноване Аюрведою є просто нормальним здоровим харчуванням, яке може бути використане як крок в напрямку до "ідеалу".

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Перелік поки що в стадії творення. Постійно вносяться зміни. Всім продуктам надано оцінки. Якщо оцінити корисність/шкділивість не вдається, то ставиться "?".
Щодо цибулі, то деякі автори стверджують, що вона перешкоджає просвітленню розуму. Але цибуля є природнім антибіотиком, тому її можна вживати для лікування певних хвороб. Тобто це скоріше лікарський засіб, ніж продукт повсякденного харчування. Якщо вже їсти, то з пари часник, цибуля краще вибирати цибулю.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Богдан ДуБ.
0
Ще не підтримано

Арій каже:
Щодо цибулі, то ... вона перешкоджає просвітленню розуму. Але цибуля є природнім антибіотиком, тому її можна вживати для лікування певних хвороб. Тобто це скоріше лікарський засіб, ніж продукт повсякденного харчування. Якщо вже їсти, то з пари часник, цибуля краще вибирати цибулю.

Ваш коментар абсолютно відповідає сучасним відичним уявленням. "Перешкоджає просвітленню" - так як несе деструктивні нищі почуття + спрямовує енергію по упана-ваю (низхідний рух). Завдяки своїм деструктивним властивостям вбиває віруси і т.д. І ще одна точна підмітка - часник ще деструктивніший. В аюрведі, використовуються як ліки, в невіглластві.

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Альберт Саїн каже:
Наприклад про те що цибулю, часник, помідори також НЕ варто вживати я лишень щойно дізнався з цієї статті..

Мушу визнати про те що колись давно чи то десь вичитав, чи то почув можливо навіть і від того ж Торсунова, чи якогось іншого там розумника про те що уся їжа яка росте під землею вже є НЕ бажаною для вживання.. По яким саме причинам не пам"ятаю, але стосовно цибулі і часника, то я хочу все ж таки забрати свої слова назад, позаяк і цибуля і часник ростуть під землею (окрім верхньої частини). Зате про помідори я наразі ще нічого такого не пригадую...

Зображення користувача Богдан ДуБ.
0
Ще не підтримано

Швидше за все, було невірно сприйнята/згадана інформація. Від жодного відичного лектора таке почути неможливо. Овочі радяться з багатьох причин, детально описані якості різних овочів і для чого їсти. Овочі добре впливають на пам"ять. Кому треба багато запам"ятовувати - їжте побільше овочів. цибуля часник і хрін легко вирізнити за смаком запахом... Якій людині, якщо вона не буде знати, що їх взагалі їдять і хвалять, якій людині з чистим сприйняттям прийде в голову жувати ці продукти?

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"

Зображення користувача Богдан ДуБ.
0
Ще не підтримано

Для здорового життя цього переліку не рекомендованих продуктів вже достатньо. Тобто, на убивчому списку можна поставити крапку. Якщо є бажання просуватись в даному напрямку і експериментувати на користь з їжею - раджу Аюрведу.

Для "ельфієзації" - чит. статті Ігоря Володимировича. Здається, тільки одиниці підходять до них практично.

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Бобові можна їсти тільки після термічної обробки, так що це також не найкращий варіант. Це не арійська їжа. До арійської їжі відносимо сиру їжу - рослинну (не всю, а тільки корисну, бо є й отруйна), а такої їжу від союзників - молокопродукти, сирі яйця (без білка), мед. Див. про це Термоядерний хліб аріїв

Зелену гречку можна їсти тільки після пророщення, бо сира гречка шкодить зору.

Щодо помідорів - тут треба перевірити. Не все, що має іноземне походження, однозначно шкідливе. Своє надійніше - це зрозуміло, проте не варто замикатися. Сирий банан корисніший за варену гречку.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Богдан ДуБ.
0
Ще не підтримано

Миро каже:
Сирий банан корисніший за варену гречку.

Їдучи в село, мені тесть сказав, що американські вчені зробили відкриття - виявляється, картопля найпоживніша серед овочів. Я відповів, що якщо вони рахували по крохмалю - може й так.)
якщо говорити про "рейтинговість", треба оголосити шкалу відліку.
Чому сирий банан корисніший? В ньому прани більше? )

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

А що можна сказати про коричневу гречку?

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

"Коричнева гречка" - це прожарена зелена гречка. Тобто вона мертва.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Вважаю, що свіжий зелений горошок можна їсти сирим.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Майя Українська.
0
Ще не підтримано

Дякую. Гречка ... "Сира гречка шкодить зору" ? ... Пророщення гречки -кому корисно так? А залити майже кип"яченою водою Чи молоком і, як раніш робили, настояти хв 15-20 чи в печі (тепло).
" Сирий банан корисніший за варену гречку." ?
Щодо спецій: сушене насіння моркви та й ще перетерте з насінням кінзи! Це поради друзів і тих, хто реалізує природовідповідне землеробство.

Радіймо! Тільки шляхом творення сьогодення, майбутнє вітаємо чистотою, світлом перемагаємо!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Щодо стимуляторів - таких як чай, кава... Їх доцільно вживати тільки тоді, коли справді необхідна мобілізація. Але це не щоденний напій.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Богдан ДуБ.
0
Ще не підтримано

Ви радите людям "для мобілізації" пити каву?!

Краще уникати тих інструментів, які наносять шкоду одному прошарку, навіть якщо дають користь іншому. Для прикладу - з однієї сторони кава мобілізує. іншої - вимиває мікроелементи з організму, різко шкодить тонким каналам і взагалі, психотропна речовина. Тобто, є певна користь, але є і шкода. За логікою тези, такий продукт краще уникати, особливо, якщо є кращий замінник. Ідею з першого речення можна виразиті і так: якщо щось є шкідливим для якогось прошарку, значить воно шкідливе і всій системі; такий продукт не можна вважати корисним. Колись, я інтенсивно читав святців і їх житіє. література на російсько-релігійній мові. укр.перекладів надзвичайно мало, а ті, що є - прекладені з російської і дуже перекручені. так от. з однієї сторони - користь - приємні речі, цікаві матеріали.. з іншої сторони - я почав помічати, що починаю думати по російськи, з"являєтсья багато суржику.. що йде шкода національній ідентичності. Мені не просто було зробити рішення. Але вирішив, що недоцільно виховувати один прошарок (для пр. світогляд) методом шкоди нац.ідентичності чи пригніченням ділянок свідомості (іншим прошаркам).

Коли потрібна мобілізація, краще використовувати музику чи вмивання/обливання холодною водою тощо.. Можна випити спецій чи солоду, якщо хочеться м"якої приємної "мобілізації".

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Йо, як же я тебе розумію у цьому плані:(
Сам помічаю за собою, що через надмірне москальсько мовне середовища на протязі 9 міс. на мене так вплинуло, що я навіть аж почав деякими словами думати на ворожій мові.. ;-(

А ось стосовно кави, чаю і т.д., то тут то так, все вірно но мені здається що під час наприклад військових дій все одно в хід у вживання в органзім може іти буквально будь що..

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Замість кави краще пити напій з цикорію. Крім того, що він сам по собі корисніший, він тісніше єднатиме українців з рідним енергером, замість бразильського чи африканського.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Богдан ДуБ.
0
Ще не підтримано

Перечитав поради Миро Продума. Склав картину. Сидить арій, без вогню, жує банани(охолоджуючий продукт, капха(земля+вода)), запиває кавою(зажовує кавовими зернами), для мобілізації.
Хоче арій(сонячний) стати праноїдом(першоелемент води), в результаті через років 5-10 отримує хронічні хвороби внутрішніх органів або імпотенцію.

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Якщо щодня пити каву "для мобілізації", то вона перестане діяти. Ситуація мобілізації може виникнути, наприклад, раз на місяць чи раз на рік. Як у кого.

Щодо "хронічних хвороб внутрішніх органів" - то це залишки уявлень про людину як дуже слабку істоту, які потрібні або таблетки, або "ведичні дієти". Насправді людина влаштована дуже надійно. Вона може нормально жити і на самій траві, якщо це їй подобається.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Воїн Світло.
0
Ще не підтримано

«Плем'я розпочинає кожен свій день з вдячності Єдиному за новий день, за самих себе, своїх друзів і весь навколишній світ. Вони іноді звертаються із конкретнішими проханнями, але завжди додають: "Якщо це послужить моєму вищому благу і вищому благу усього навколишнього життя".
Заздалегідь заготовленої провізії у племені не було. Вони нічого не саджали і не збирали урожай. Вони крокували по розжареній австралійській пустелі, знаючи, що щодня отримуватимуть від природи щедрі дари. І природа ніколи не підводила».

Марло Морган «Послання з того краю Землі»

Пройти будь-яке випробування - піти на випробування. Це неминуче.

Зображення користувача Еней Харалужний.
0
Ще не підтримано

Доречі, вчора почав читати «Послання з того краю Землі», але нажаль на російській мові. Чи не знаєте Ви, де можна скачати на українській мові?

Інформація - це те, що приховується.
Все інше - реклама.

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Захоплююча тема! Питання, що піднімаються, досить актуальні. Кожен раз, коли читаю щось подібне, мені подих перехоплює... Бачу, що багато(!) чому ще треба навчитися, але ... не можу (поки що!) без пасльонових: на городі і картопля, і помидори, і перець, і баклажани, і цибуля... Треба буде перейти на ріпу ("посадив дід ріпку. Виросла ріпка велика-превелика"), цікавим замінником може бути топінамбур (чи знову "не наші"?). Згідний з п. Оленою - як же без борщу!? Хоча борщ - це не обов’язково помидори, картопля, м’ясо - але (обов’язково!) буряк, морква, капуста, квасоля, пастернак, зелень петрушки та кропу, мабуть можна сало(?).
Змінити спосіб харчування надзвичайно складно, коли не має єдиної думки в сім’ї (але досвід випрацьований давно, ще під час практики православних постів) - головне тут - "м’ясо їсти можна, головне людей не їсти". Це цитата, але м’ясо їсти перестав, повірте - це легше, ніж друге...
Каву перестав пити різко, і раз і назавжди! На власному досвіді переконався у правильності твердження науковців - пиття кави (до слова і газводи також) сприяє вимиванню кальцію з кісток - зуби почали "летіти".
Гарна ще одна казка - "Ходить гарбуз по городу"! Це ж вказівка на корисні для нас овочі! Правда?! Або ж "Пригоди Барвінка" Б.Чалого!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Богдан ДуБ.
0
Ще не підтримано

Мети перейти на сироїдство і у нас нема.
Смаки, вподобання в їжі та рецепторні відчуття, залежать від бажань і стану душі. Тому хибно буде вважати, що вегетеріанці себе у чому "ущемляють" чи не отримують задоволення від їжі. Таке враження, мабудь, закріпилось з двох причин: 1. "по собі міряння" - мясоїди на данний момент відчували-б дискомфорт без ряду продуктів, тому думають, що і іншим так само. 2. серед вегетеріанців є багато пристрасних людей, які не їдять м"ясо ізза пристрасних бажань і суджень, і вони дійсно утримуються - це відчувають інші і роблять хибне судження про вегетеріанство загалом. "Справжнім" вегетеріанцям просто смакує інша їжа. Із практики і спостережень виходить, що вегетеріанці отримують більше задоволення від їжі, ніж оточуючі м"ясоїди. Багато хто приходить до нього через роботу над собою і харчову аскезу. Це нормальний, хороший шлях, достойний поваги.

Про внутрішнє незадоволення/ненасичченя від їжі - обширно описано і прояснено в лекціях по аюрведичній кухні. Аюрведична кухня (це зовсім не індійська) може бути перехідною ланкою до "возвишено-ідеального", еволюційного підходу до їжі.
Ввід в аюрведу найлаконічніше і логічно найчіткіше дає Тушкін.
Серебряков спеціалізуєтсья на лікуванні для людей (є ще для напівбогів і для нищих істот).
Сатья Дас - повар.
Гадецький - хороший передавець душевного смаку (в т.ч. щодо їжі).
Торсунов (+ ще ссилка про сироїдіння) - загальний ідеолог (в т.ч. щодо їжі). також спеціалізуєтсья на лікуванні для напівбогів. (хоча є лікарі, які беруть вищі інструменти в лікуванні - їх просто не всі взмозі використати). Про вегетеріанство Про їжу Про фр. і ов..
Підхід цілісний: що, як коли і кому. Або "місце-час-умови". Тобто, в основному це лекції що коли кому і як їсти, а не те, що не їсти.
Існує багато відео, аудіо, тексту на цю тему. Аби було бажання..

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Дякую, Богдане, за статтю в якій є багато цікавого. Але найбільш хибна думка, це думати, що чоловіки це теологи , а жінки куховарки. Наприклад ,в деяких країнах на кухні працюють тільки чоловіки і вулиці метуть виключно чоловіки. Ще й до того, куховарити їм подобається. Щодо теології, то смішні доводи. Нова людина бачить швидше, що хвіртка крива, бо господар вже привик. А рядом з Ісусом сидить Марія Магдалина і вона вважається засновником хрестиянства. Радуйтеся!!!

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Мужчини схильні до новаторства та експериментів, жінки до збереження і повторення. Не всі, але здебільшого. Ми знаходимось в перехідному просторі-часі. Сироїдіння, відичні дієти, періодичне голодування - це поки що наші експерименти. Тому ними займаються переважно чоловіки, а жінки поки що спостерігають збоку. Якщо експерименти протягом 20-25 років будуть вдалими, то для наших внуків їх результати стануть вже традиційними і знову в кулінарних блогах пануватимуть жінки.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Арій каже:
Сироїдіння, відичні дієти, періодичне голодування - це поки що наші експерименти. Тому ними займаються переважно чоловіки, а жінки поки що спостерігають збоку. Якщо експерименти протягом 20-25 років будуть вдалими, то для наших внуків їх результати стануть вже традиційними і знову в кулінарних блогах пануватимуть жінки.

Цілком досить доволі розумні слова.

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Про каву:
"Коли людині стає мало просто солодкого смаку, і в душі задоволення/солодкості нема, людина енергетично тягнеться до "важкої артилерії" - список прикріплений вище."
Отже, шукаємо солодке не в їжі. Так?

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Богдан ДуБ.
0
Ще не підтримано

В статті нема згадок про відичні дієти. Там тільки про "відичний стандарт", якому "експериментів" вже 5 тис.р.. Тобто, звичайне хачрування. В нашу епоху його приймають за обмеження чи ще краще - за експерименти чи новаторство.) Та це крок на шляху до прадавньої кухні! Дієта - це для прикладу, місяць нічого не їсти, крім свіжого молока.

Те, що писав - для мене не "експеримент". Я пересвідчився на власному досвіді у всьому цьому. Це просто нормальне цівилізоване харчування, якому вже не потрібні випробування, "експерименти"... Я не експериментую - а харчуюсь згідно традиції.

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Традиція вимагає очищення, оновлення і виходу на вищий рівень. Традиція жива поки вона розвивається.

Те, що зараз називається традицією, є сумішшю правди і вигадок. Відділення одного від другого - велика робота, і її треба виконати.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Ну але все одно навіть не дивлячись на традиції, люди як не як, а трохи на мою думку все ж таки генетично чи то пак фізіологічно видозмінюються, а отже і традиції слід варто трохи осучаснювати.. Трохи мається на увазі не геть на всі 75% а хоча би ну як мінімум % на 15..

Зображення користувача Богдан ДуБ.
0
Ще не підтримано

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Як цікаво і головне нагло тут подали інфу в перекрученому варіанті на противагу так би мовити цій публікації http://www.cosmo.ru/mirror/your_health/1220663/
І що саме цікаво так це те що жінки це разом із такими журнали сприймають все так би мовити на ура..
ІМХО!

Зображення користувача Богдан ДуБ.
0
Ще не підтримано

Про механізм такого "ка-ліку-вання" писав в статті на прикладі томатів і часнику. Ці продукти послаблюють той чи інший прошарок/функцію душі, починаючи банально з біо-енергетичних потоків. Хворобам стає "некомфортно". По типу "ну нічого, ми підождем" ))

Якщо порівнювати навіть найлаконічніші описи продуктів з цієї статті, стає зрозуміло, "що від чого помагає". Тамта стаття є завуальнованим підтвердженням цієї.

З відчичного погляду, таке лікування є лікуванням в невігластві (тама-гуні), для людей. (є ще для напівбогів / райських прошарків і для нищих істот / пекельних прошарків).

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"

Зображення користувача Ірина Висота.
0
Ще не підтримано

Радує стаття інформацією негативно впливаючих на здоров'я душі та тіла, пояснення та посилання на Аюрведу. А як щодо молоко- продуктів? Я так багато читала та чула про шкідливість їх на здоров'я. Я сама полюбляю "сгущенку", різні білі сири (Творог, несолоні бринзи). Але той, хто прагне очиститись, мабуть не повинен вживати отриману від тварани їжу?

Твори!!!

Зображення користувача Богдан ДуБ.
0
Ще не підтримано

Дякую за прихильний відгук.
Корову здавна любили за те, що вона дає молоко (та ліки). Молоко, як і мед - це ті унікальні продукти на цій планеті, які якраз з любов"ю створені для їжі! Молокопродукти - це продукт не "з тварини"(шматок), а "для тварини і людей". Молоко корова виробляє з любові, материнської турботи і спокою, для розвитку свого телята і для людей (бо теля стільки не вип"є, скільки корова виробляє). В Відах вказано, що молоко приписане напів-богами для споживання людям. Також, що це самий благий продукт у цьому всесвіті. Дивно звучить, але можливо так воно і є. Багато відичних дієт, дієт в святості, виглядають як вживання тільки молокопродуктів або тільки свіжого молока. Написано, що якщо людина рік буде харчуватись виключно молоком - в її душі "вимруть" усі пропозші гріхи/відхилення. Я чув про успішні прецеденти в наш час. Також, описані очисні аскези за доп. молока - вмиватись і три дні, або місяць, вживати тільки молоко. Згущенка - прекрасний продукт. В ній є трішки пристрасті, але дуже мало. Її з задоволенням вживають сенсори і люди на духовному шляху. Написано, що молоко дає сили для відновлення душі, і для побудови/перебудови мозку.

Якщо підійти трішки приземленіше - у ній є усі ті "незамінні" амінокислоти, якими "тикають" м"ясоїди вегетеріанцям. щодо "незамінних" - виявляється, їх і у горіхах багато, особливо у грецькому, і в іншій рослинній їжі... Називати молокопродукти "тваринною їжею" можна у тому сенсі, що тварини її виробляють для їжі. Матір також виробляє молоко для їжі своїй дитині... Я сироїд. Вегетеріанцям треба бути сироїдами - їсти сир, і в достатніх кількостях) Багато вегетеріанців, які не їдять молочного, з часом отримують неприємні "результати". А приємних - розвиток і оновлення - не отримують. Бо для цього треба молоко!

Молоко в обід засвоюється гірше, ніж допустим, зранку чи ввечері. це раз. Чим світліша людина - тим краще вона його засвоює. Дегенеровані люди його просто не переварюють - воно в них дає розлади. це два. не у всіх народів є ферменти, які опрацьовують молоко, але їх можна при сильному внутрішньому бажанні виробити. це три. Молоко прекрасно впливає на енергетику і вищі прошарки душі, це чотири. Достатньо, зупинимся.)

На НО є трішки статей про молоко:
Лактат: найкраща енергія для мозку
Молоко і раси
Молочна кислота не спричинює біль у м’язах
10 речей, які треба знати про молочну кислоту: старі міфи і нові реалії
Велика гра неоантропів
Пророщені зерна і напій аріїв
П’ять ритуальних страв аріїв. (хоча тут багато "ненаукових" дослідників ставлять яйця "під питання")

Якщо після усієї цієї інформації у Вас сумніви - пишіть аргументи - будемо спільно розбиратись, де правда :)

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Тю, таже нині згущене молоко це все одно що суміш одних консервантів, точно так же само як і оті різноманітні соуси, гірчиці і майонези в пакетиках..

І все таки, а як стосовно кількості вживаної як її там пасльованої їжі?
Наприклад: якщо їх споживати кілограмами в день, то буде дійсно хана для тонких тіл, а ось якщо наприклад по пару грам в тиждень, то можливо ці продукти (такі як цибуля, часник, редиска, томат..) не так вже і по впливають на стан тонких тіл.. Чи може так бути??

Зображення користувача Оксана Лутчин.
0
Ще не підтримано

Також вважаю, що згущене молоко сьогодні - це хімія.

Творімо разом мову Сенсар!

Зображення користувача Богдан ДуБ.
0
Ще не підтримано

Ваша правда, в магазинах трапляються "шедеври харчової промисловості". Але зазвичай їх називають "молоковмісний продукт". Два роки тому проводив в Києві експеримент - скупив усі види згущенки в Сільпо (вийшло десь 16 різних банок), і потім по трохи їх "дегустував". Деякі з екземплярів зовсім вживати не хотілось.) Виявилось, тільки десь 2 дійсно можна було назвати классним смачним натур-продуктом. І то - були рідкіші за білоруську чи радянську.

Якщо читати склад, можна знайти якісний продукт. В якісній згущенці склад має бути "молоко незбиране згущене, цукор". Або перелік видів молока + цукор. В Україні роблять нормальну згущенку. В Білорусії роблять таку-ж саму, тільки густішу, за ту ж ціну.) За звичай, купуємо білоруську, Рогачев.) Взагалі, якщо порівнювати "хімічність" дорощої згущенки з іншими продуктами, то вона виявиться одним з самих натуральних продуктів на полицях маркету.

"по пару грам в тиждень" - дивлячись чого, і для кого. щоб довго це не описувати - краще подивитись повноцінні матеріали спеціалістів. Якщо цих "пару грам" - алкоголь - то хана тонким сітхам (метафізичним здібностям) на невизначений термін. Грубі сітхи при цьому зазвичай залишаютсья.

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"

Зображення користувача Богдан ДуБ.
0
Ще не підтримано

Діалог про молоко на фейсбуці. Ряд коментарів були видалені, тому розмова зараз виглядає кострубатою. Ось вирізки учасників бесіди, щоб не загубились..:

колись давно, коли наші предки ще не призвичаїлися до молока і не могли його пити, то вони не були ні Арійцями, ні Арієзованими. І лише здатність споживати молоко зробила їх такими.

Арійство не диплом, це духовний рівень "акредитації" / статус, який треба підтверджувати щомиті. Багато хто, маючи усі мислимі передумови, не мають достатнього бажання бути ним, а відтак тимчасово не мають і відповідних здібностей (в.т.ч. засвоювати ряд продуктів і синтезувати ряд речовин/мікроорганізмів)... П.С. Можна запускати рекл.лозунг "Захочеш змін - засвоїш молоко"/"хочеш змін - пий молоко" )

Здатність засвоювати молоко може зникати і з"являтись на протязі всього життя. Якщо пити хоча-б по столовій ложці в день, але регулярно, можна виховати цю здатність. Тут також пряма залежність від психічної гнучкості - якщо є, молоко засвоюється. (зверніть, Наталю увагу)).А першопричина гнучкості а від так і можливостей -- вектор, прагнення людини. Якщо до Бога/істини/розвитку - усе це додасться. Чесно! )

Відсутність гнучкості унеможливлює ряд здібностей (напр., засвоювати деякі вуглеводи), це "пів біди". Несприйняття критики (тобто, критична відсутність гнучкості) спричиняє, зокрема, діабет! (тобто, повне невміння тримати вуглеводний баланс).

я зрозумів, що нічого кращого за кисляк, сметану і сир - не має, принаймні,не викликає дискусій) , а молоко з медом все ж краще! значить, Наталю, я арієць(!) от тільки за плуг мене не впряже будь-яка сила)))

чим більш молочний продукт "кислий", тим більша примісь пристрасті/страстей/бажань. чим свіжіший і "солодший" молочний продукт - тим більше благості в ньому. Масло - екстракт благості і сонця з молока... Любий молочний продукт - добро, топлене масло - удача. Усі продукти життєдіяльності корови, бджіл і злаків можна ефективно використовувати на благо здоров"ю людини. Це дуже потужні групи продуктів для життя. Кутя, якщо ще й на молоці -- сукупність "рекомендованої до споживання їжі" з вед.погляду. +ще й сухофрукти і горіхи.. От чого й не варто робити, так це концентрувати своє життя навколо дієти... )

холодне молочко з медом на сніданок, або на десерт - це, скажу я вам!.. Тим, кому не смакує такий харч, можна лише поспівчувати.

молоко корови - нектар для людини. Любов до молока - ознака божественної натури. Віди. Материнське спочатку.А потім все життя всім треба коров’яче молоко. Воно розвиває інтелект, інтуїцію, ясномислення, яснобачення, психічну здатність сприймати тонкий світ.

незасвоюваність молока зустрічається і в арійців – це «набута лактазна недостатність», яка може виникнути внаслідок пережитих хвороб шлунково-кишкового тракту. (тощо)

Навіть дещиця алкоголю на день зупиняє будь-яке особистісне зростання... В нас вороги не зовнішні, а внутрішні зараз...

У людини може бути генетична здатність дружити і "тісно жити" з молоком, медом... Але в міру а)зашлакованості фіз. і псих. б)невірного духовного вектору в)розладженого стану енергій, людина може "втратити" таку здатність. Порівняння: програми виключаються, хоча й інстальовані. Мед - окрема тема, але по причині а) часто являєтсья алергеном.

Для масового перетворення доцільно застосовувати молоко і яйця... Зараз багато людей в шоці від того, що треба відмовитися від м’яса і алкоголю.

Моя бабця мала більше десятка дітей, останню народила у 48 років, до кінця своїх днів щодня вживала молоко. Померла у віці 94 р.

Jeff Rona - Light over earth sea

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"

Зображення користувача Богдан ДуБ.
0
Ще не підтримано

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"

Зображення користувача Богдан ДуБ.
0
Ще не підтримано

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"

Сторінки

  • Сторінка
  • of 2
  • >