Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 23
  • Переглядів: 35

Метафізичний аналіз «Проекту Бандера» (+аудіо)

Категорія:

Егрегор Бандери бореться за своє існування, захищається, панікує при загрозі його виявлення, влаштовує істерики. Це потрібно для збереження нинішнього режиму: у виборі між «гламурними бандитами» і «кровожерливими націоналіс­тами» більшість електорату голосує за перших. 

150204_piznannya.jpg

Що далі, то цікавіше!
Що далі, то цікавіше!

Попередні статті:


Аудіоверсія: Метафізичний аналіз «Проекту Бандера»

У попередніх статтях ми розглянули певний історичний фактаж і логіку подій, тобто дізналися про те, що реально відбулося. Настав час відповісти на запитання «Чому так сталося?», якими є глибинні причини саме такого розгортання подій.     

Манія величі і психологічне зараження

З причини релігійного іудохристиянського виховання (опускання у Простір страж­дань), болю за принижену націю, бідності, ранньої втрати матері, хворобли­вості, непоказної зовнішності та напружених стосунків з ровес­никами у Степана Бандери природно сформувався комплекс неповноцін­ності – своєрідний «маленький диявол». Один з типових способів його подолання – психологічна компенсація шляхом формування манії величі (формування «більшого диявола», який придушує першого) у вигляді шаленого бажання стати «гетьманом», «вождем».  

Перші півтора роки «гетьманування» Бандери у 1933–1934 роках закінчилися катастрофою: розгромом ОУН на західно-українських землях і ув’язненням Бандери. Після п’ятирічної відсидки у польській тюрмі (1934–1939) у Бандери була надзвичайно гостра потреба в самореалізації, будь-якими засобами (внутрішній «диявол» був дуже голодний і злий). У цей сприятливий ґрунт агент НКВД Ріхард Яри вкорінив ідею «Бандера – вождь нації». Про вкорінення є гарний фільм «Початок» (Inception, 2010).

Водночас Яри «промив мізки» решті учасників «програми реабілітації» в Піщанах. Після відкриття щедрого фінансування (з коштів, украдених у материнської ОУН і видурених у Абвера, а також, вірогідно, грошей НКВД) все наступне  було «справою техніки» і розвивалося за законом росту.

Бандера маніакально вірив у свою місію національного спасителя, відповідно, був абсолютно переконаний у своїй непомильності. Тому сторонні люди (з ОУН і з Абвера) описували його як фанатика. Цим фанатизмом і пояснюється відмова скасувати Акт 30 червня.

Усі ж члени «групи реабілітації» були заворожені незламною вірою Бандери в себе і свою місію. Далі пішло психологічне зараження за принципом «всі так думають». Створився потужний егрегор, який живе донині. Цей егрегор є складовою частиною егрегора диявола. Його проявом була фанатична нещадність бандерівців щодо всіх – своїх і чужих.

Чому героями стали бандерівці, а не ОУНівці

Пояснення елементарне:  бандерівці у вересні 1941 року оголосили війну Німеччині і готували антинімецьке повстання, тому в них майже з самого початку був імідж «антифашистів». Після розгрому Німеччини і початку масового полювання за нацистами, це давало деяку захищеність.

Натомість мельниківці (члени материнської ОУН) як союзники Німеччини автоматично були записані в категорію «пособників нацистів», тому проявляти активність їм було просто небезпечно – вони були під прицілом. Нюрнберзький процес виразно показав, що знищенню підлягатимуть не винні, а неугодні. Тому миротворця-українофіла Розенберга повісили,  а кат України Еріх Кох і генерал-фельдмаршал Паулюс (до речі, автор Плану «Барбаросса») спокійно дожили до старості.    

Відповідно, у післявоєнній Європі бути бандерівцями було безпечніше, тому український національний рух розвивався під цим прикриття, чи пак «брендом».

Продовження спецоперації після війни

Після війни Бандера діяв під кураторством Кіма Філбі – московського агента у британській розвідці. Бандеру неможливо було зробити агентом ворожої держави – він був фанатичним українським націоналістом. Бандеру використовували «втемну» – як приманку для виявлення і ліквідації націоналістичного активу.

Під кінець,  коли в Бандері остаточно розчарувалися і британська МІ6,  і американ­ське ЦРУ, Москва у 1959 році ліквідувала Бандеру. У цей час Бандера був щільно обсаджений московською агентурою. На день убивства з нього «чомусь» зняли особисту охорону.

Але навіщо було вбивати людину, яка вже нікому не шкодила, навпаки – розколювала український рух?

Мирон Матвієйко – кум Бандери

Річ у тім, що до 1958 року Москва повністю ліквідувала українське націоналістичне підпілля на території України. Провідну роль у цій ліквідації відіграв шеф бандерівської СБ Мирон Матвієйко – найдовіреніша людина Степана Бандери, його родич (дружина Матвієйка була хресною сина Бандери – Андрія). За наявними даними, Матвієйко був завербований агентом НКВД ще в 1946 році.  Додатковим підтвердженням цьому є те, що після 1946 року всі керовані Матвієйком місії гарантовано провалювалися. Про це стало відомо з нещодавно розсекречених документів ЦРУ[1].

Мирона Васильовича Матвієйка, який з 1947 р. очолював СБ, за допомогу у ліквідації націоналістичного підпілля 19 червня 1958 року спеціальним Указом Президії Верховної Ради СРСР було помилувано і звільнено від кримінальної відповідальності. За заслуги йому навіть дали однокімнатну квартиру в Києві[2]. Зрозуміло, що після 1958 р. імітувати наявність націоналістичного опору в Україні і за кордоном стало політично недоцільно, адже це могло сприйматися як слабкість Москви. Тож Бандера став непотрібний і його прибрали як відпрацьо­ваний матеріал. 

Героїзація катастрофи

З другого боку, ліквідація Бандери могла мати більш витончену і глибоку мету, а саме його героїзацію. І це спрацювало: з Бандери зробили ідеал українського націоналіста і зразок для наслідування. Цього не було б, якби він тихо помер від старості чи хвороб.

В результаті український націоналізм отримав імідж чогось фана­тичного, озлобленого, терористичного, інтелектуально примітивного, не спроможного до союзів, довгострокових стратегій  і перемог. «Людина-катастрофа» стала зразком для українського національно-визвольного руху, притягуючи його до наступної національної катастрофи.

Машина самознищення: початок і кінець

До 1940 року боротьба НКВД проти ОУН велася методом прихованих внутрішніх диверсій. Найбільшими були: 1) убивство міністра Перацького у 1934 р., організованого Бандерою, яке призвело до майже повного знищення підпільної ОУН на Західно-українських землях і потужного удару по легальним українським організаціям у Польщі; 2) убивство вождя ОУН полковника Євгена Коновальця. Обидві диверсії були інспіровані глибоко законспірованим агентом НКВД з 1926 р. євреєм Ріхардом Яри.

Навесні 1940 року Ріхардом Яри була створена структура для відкритого руйнування ОУН – організація Степана Бандери, у якій головним інструментом знищення була Служба безпеки (СБ), очолена Миколою Лебедем. Вибухове розгортання цієї організації свідчить про величезні грошові вливання в неї. Частково це були гроші ОУН, викрадені Яри, і гроші абвера, видурені ним у німців. Проте, враховуючи жадібність Яри до грошей і контрольованість німцями своїх витрат, можна впевнено стверджувати, що основне фінансування йшло від НКВД. 

Діяльність бандерівської організації почалася з відстрілу еліти ОУН («полювання на старих полковників»), внаслідок чого до середини 1941 року було знищено близько 400 членів ОУН. Завершальним етапом діяльності бандерівської організації стала повна ліквідація Москвою українського націоналістичного підпілля,  здійснена за допомогою Матвієйка. 

Ось такий початок і кінець бандерівської організації, в якій Бандера був тільки вивіскою (банером, прапором) і сліпим інструментом само­знищення. Мета цього спецпроекту – ліквідація Комінтерном (світовою мережею дітей диявола) арійського націоналізму України і Німеччини. Мета була досягнута, проте проект триває донині з метою блокування відродження активного, творчого українського і німецького націоналізму.   

Бандера як компроміс

У пострадянській Україні, після проголошення незалежності, зручніше було починати національне відродження під вивіскою бандерівщини, тому що бандерівці воювали проти гітлерівців – як і Радянський Союз. Завдяки цьому з’являлася об’єднуюча тема для радянських вояків і українських повстанців – боротьба проти спільного ворога. Як не дивно, але екстремальний Степан Бандера став компромісною фігурою.

Можливо, це було неминучим на першому, нормативно-етнографічному етапі розвитку українського руху. Але для переходу до другого етапу – творчого націоналізму – цього вже замало, бо для вільної і сміливої творчості потрібно опиратися на твердий фундамент історичної істини. Натомість міф про Бандеру в епоху Інтернету тріщить по швам і дедалі більше виглядає як масштабний довгостроковий «розвод лохів». Процес відновлення історичної правди про Другу світову війну розгортається в багатьох країнах світу, бо він закономірний і неминучий.

Егрегор «Проекту Бандера»

Егрегор Бандери бореться за своє існування, захищається, панікує при загрозі його виявлення, влаштовує істерики, шукає нових прихильників. Вмикання українців у цей егрегор робить їх конфліктними, агресивними, непоступли­вими, фанатичними, страшнуватими для обивателя.

Це використовується в політтехнології збереження влади нинішнього режиму: у виборі між «гламурними бандитами» і «кровожерливими націоналіс­тами» більшість електорату проголосує за перших. 

Таким чином, як це не парадоксально, проект «Бандера» працює на консервацію існуючого стану і блокує вихід національно-визвольного руху на вищий рівень розвитку – рівень активного, державотворчого націоналізму.  

Продовження спецоперації у наш час

«Проект Бандера» перебуває в активному стані і підтриму­ється Москвою. Окрім блокування українського націоналізму, ця спецоперація працює на розкол українського суспільства. Степан Бандера представляється  як голов­ний ідеолог українського націоналістичного руху ХХ століття. Український націоналізм підмінили бандерівщиною.

Про активну підтримку «Проекту Бандера» свідчить також просування відповідної символіки: червоно-чорних і синьо-жовтих прапорів бандерівської організації.

Ще один прояв активності спецоперації – пам’ятники Степану Бандері, які почали ставити подібно до пам’ятників Леніну.

Натомість Євгену Коновальцю – засновнику і вождю ОУН – встановлено тільки один пам’ятник і кілька погрудь, хоча велич його особистості незрівнянна з Бандерою.       

Глибинні причини поразки

Першопричина проекту «Бандера» захована у глибокій давнині. Проект був організований Ріхардом Яри, але хто дав простір для його діяльності? Хто не реагував на факти зловживань і брехні з боку Яри?

Відповідь: Євген Коновалець. Фактично, завдяки його бездіяльності і поблажливості виникла група Бандери під гаслом «Все і негайно!», яка зруйнувала справу Коновальця і весь третій українсько-німецький проект (перший – за Хмельницького проти Польщі і Москви, другий – за Скоропадського також проти Польщі і Москви).

– А хто зруйнував другий українсько-німецький проект?

Відповідь: Євген Коновалець. В листопаді 1918 Січові Стрільці під командуванням Коновальця підтримали Директорію УНР у повстанні проти влади Павла Скоропадського і в Мотовилівському бою розбили гетьманські частини. Коновалець тоді також хотів «Все і негайно!»

Чи визнав Коновалець свій гріх і чи розкаявся? Достеменно невідомо. Може помилка й була визнана, але про це не було повідомлено публічно (хоча формування нового союзу з Німеччиною з перспективою творення Третього Гетьманату можна розглядати як спробу виправлення помилки щодо руйнування Другого Гетьманату Павла Скоропадського). 

Кармічне коло замкнулося. Невизнані і невиправлені помилки  мають властивість повторюватися. Важливо, що ми це починаємо усвідомлювати.

– А чому Коновалець зрадив Скоропадського?

Очевидно, що були певні проблеми зі світоглядом. Не вистачало кругозору і глибини, не кажучи вже про метафізику. Та й життєвий досвід був невеликий: у 1918 році Коновальцю було тільки 27 років (Бандері у 1940 році було «аж» 31).

Маємо ситуацію, коли кшатрії опинилися без керування брахманів.

Висновок: Найголовнішою справою для визволення України є формування варни брахманів. Без неї всі спроби визволення приречені на поразку. Цим і треба займатися, не реагуючи на тих, хто навколо репетуватиме «Все і негайно!».

– А як же Церква?

Нинішня українська церква заражена іудохристиянством, тобто де-факто є противником вчення Ісуса Хреста і всієї арійської (відичної) традиції, основаної на знаннях – відах.

Нинішня церква, як і століття тому, відкидає знання, натомість наполягає на «вірі», під якою має на увазі не духовну силу (санскритське *вір – сила), а довіру до церковного начальства і слухняність його наказам. Іудохристиянство опускає у простір страждань, тому завжди веде до поразок.    

Це до того, що нинішня християнська церква перестала виконувати роль рушійної сили, що веде до вдосконалення людини і суспільства. Вона втратила здатність розрізняти добро і зло, відтак неспроможна застерігати політиків та воїнів від помилок.

Потрібна нова церква, основа на арійській традиції знань і вченні Ісуса Хреста. Потрібна школа брахманів.

Ще раз про настанови мисливцям за паразитами

А тепер саме час згадати про особливості типової поведінки диявола (головного паразита),  сформульовані у фільмі «Револьвер» (2005). Пам’ятаєте?

«1. Найбільший ворог сховається там, де ти найменше будеш його шукати». 

Те, що українці вважають націоналізмом, насправді є бандерівщиною, тобто проектом самознищення. Але про це мало хто здогадується. Бандера вважається героєм, йому ставлять пам’ятники, люди гордо називають себе «бандерівцями».

«2. Його схованка буде там, куди тобі найменше схочеться йти».

Мало хто хоче відмовлятися від стереотипів, навіть якщо вони помилкові, отруйні, руйнівні. Запропонуйте комусь відмовитися від бандерівщини і повернутися до націоналізму. Найкраще, що зможете почути – «Не на часі» і «Народ нас не зрозуміє».    

«3. Найбільша афера диявола полягає в тому, що він тебе переконав, наче він – це ти, отже, знищуючи його, ти знищуєш себе».  

Диявол переконав українців, що бандерівщина – це те, що дає їм силу для боротьби з Москвою. Тоді чому московська пропаганда піарить бандерівщину? Антиреклама – це теж реклама.

Натомість справжній український націоналізм замовчується. Ви багато чули про Євгена Коновальця, Андрія Мельника, Володимира Кубійовича, Юрія Липу? Може десь бачили у книгарнях «Націократію» Миколи Сціборського чи «Національний солідаризм» Осипа Бойдуника (Боярського)? Знаєте, чому про них майже нічого не чути? Бо вони займалися українським державотворенням – і це досі лякає ворогів.

Натомість бандерівщина їх не лякає, бо в державотворчому сенсі цей проект повністю безплідний. Підтвердженням цього є політичні «успіхи» ВО «Свобода» і «Правого Сектора». Вмирати за Україну? Будь-ласка! Творити Українську державу? «Не на часі», «Це фашизм», «Народ нас не зрозуміє»...

Якщо ми не втрутимось

У 1920–40-х роках на Західній Україні було виплекане потужне молоде покоління, але ворогу вдалося спрямувати цю українську силу на самознищення.

За два десятиліття незалежності України також виросло нове покоління, яке не знало комуністичного рабства, а тому є вільним. Для нього приготовано той самий сценарій самознищення. І він здійсниться, якщо ми не втрутимось.

«– Знаєш, в чому краса гри, Джейку? Невідомо, де супротивник. І чи є він взагалі. Насправді він у голові кожного і йому вірять. Це їх друге я. Якщо ти спробуєш знищити його, щоб врятувати людей, вони спробують знищити тебе, щоб врятувати його» («Револьвер»).

Більшість українських патріотів схильні захищати нині діючий «Проект Бандера». Тому для його нейтралізації потрібен інший проект – творчий, інноваційний, несподіваний, яскравий, веселий. З правильною символікою. У просторі позитивних подій.  

Польською мовою: Analiza metafizyczna „Projektu Bandera”


    Наші інтереси: 

    Знання - сила!

    Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
    Підписуюсь на новини

    Зверніть увагу

    Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

    Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

    Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

    Останні записи

    Кращий коментар

    Зображення користувача Миро Продум.
    0
    Ще не підтримано

    Перед тим, як руйнувати старий дім, треба побудувати новий. Руйнуючи бандерівщину, треба одразу пропонувати альтернативу.

    Бандерівщина - це антифашизм, а антифашизм - це сталінізм.

    Історичною альтернативою бандерівщині були український чинний націоналізм, італійський фашизм і німецький національний соціалізм.

    Ми сьогодні можемо запропонувати значно крутішу річ - магічний націоналізм. Стартап нового руху формується на цьому сайті.

    У своїй газеті серію просвітницьких публікацій можеш почати зі статті ізраїльського вченого Кирила Богдановича "Як слово «фашист» стало лайкою у Сталіна та лібералів".

    Бард Рой каже:
    Читав - наче сам писав про своє, сакральне. І за свободівців все вірно - якісь вони безбашенні, наче зомбі. Тому у їхньому середовищі свого придніпровського містечка я маю вдачу, з одного боку - конформіста, який не скаче, хоча й не москаль, а з іншого -... фашиста (звісно, згідно їхнього уявлення). І ще, редагуючи у себе приватну газету, жадаю (з одного боку) передрукувати цю статтю аби нести світло Волі у маси. А от з іншого боку - стрьомно - я побоююсь, що в умах багатьох людей, які ще не так давно в упор не сприймали мої твердження, що Московія - головний і споконвічний ворог України, що фашизм - абсолютно не те, що вони про нього знають, може статися ломка. Бо ж вони тільки-но почали усвідомлювати себе Нацією - он лєнінів скидають поголовно, східному фронту допомагають хто чим може тощо. І чи не призведе ця "ломка" до висновку, що і ця влада їх тримає за лохів? Що врешті може позначитись на обороноздатності країни. Тож, мене цікавить, чи не призведе таке "хірургічне" втручання до такого небажаного ефекту?

    Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

    Коментарі

    Зображення користувача Анатолій Висота.
    0
    Ще не підтримано

    Скоріше, що так воно було і є. Показано аргументовано й переконливо.

    Зображення користувача Доброслав Велесовий.
    0
    Ще не підтримано

    Стаття чудова!

    Стає зрозуміло що теперішній український націоналізм (бандерівщина) разом з іудохристиянськими католицизмом і православ’ям безперспективні. ВО "Свобода", яка достойно поводила себе в ВР, і Правий сектор, який фактично повалив владу Януковича, не мають підтримки в людей, не сприймаються навіть на Заході України.

    Тому дійсно треба щось кардинально нове, свіже, потужне!

    А бандерівський націоналізм уже виконав свою місію захистивши Україну від Росії (в плані боротьби за свідомість людей).

    Зображення користувача Миро Продум.
    0
    Ще не підтримано

    Ти жартуєш? Місія бандерівського псевдонаціоналізму в тому, щоб винищувати українську еліту і не допускати українського державотворення.

    Якщо говорити про героїчний опір сучасних українців, то це не бандерівські традиції, а традиції УПА.

    Бандерівці паразитували на УПА, що була заснована на Волині Тарасом Бульбою-Боровцем у червні 1941 року. З кінця 1942 року бандерівці почали роботу з перехоплення управління загонами УПА. Для цього командири загонів знищувалися, а на їхнє місце призначалися свої.

    У цьому сенсі бандерівcька "боротьба за свідомість" - це зараження людей своїми руйнівними ідеями.

    Доброслав Велесовий каже:
    А бандерівський націоналізм уже виконав свою місію захистивши Україну від Росії (в плані боротьби за свідомість людей).

    Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

    Зображення користувача Доброслав Велесовий.
    0
    Ще не підтримано

    Воно то так, але та же "Свобода" чи Правий сектор, який брав найактивнішу участь у скиданні режиму Януковича, і за який ти агітував голосувати, робили це саме під прапорами Бандери. Тому я відношу їх до бандерівців і не згоден, що від них виключно шкода для України була. Все таки вони зараз воюють на Сході за Україну. Тому я більше схильний їх розглядати як представників "захисного" націоналізму, про який ти писав, і як початковий, трохи незграбний, етап в становленні націоналістичного руху України.

    Але якби там не було, всі ми згодні, що тепер потрібно щось нове, і це найголовніше!

    Зображення користувача Аватар Арій.
    0
    Ще не підтримано

    Колись (здається то був 1992 рік) Іларіон Поліщук дорікав, що при відкритті меморіальних дошок бійцям УПА на них згадують тільки імена бандерівців. А він знав і імена мельниківців.

    <b>За добро заплатимо добром,</b>
    <b>а за зло — по-справедливості.</b>

    Зображення користувача Арсен Дубовик.
    0
    Ще не підтримано

    Суперська стаття!!!!!
    Особливо мені сподобалося ось це:
    "Натомість справжній український націоналізм замовчується. Ви багато чули про Євгена Коновальця, Андрія Мельника, Володимира Кубійовича, Юрія Липу? Може десь бачили у книгарнях «Націократію» Миколи Сціборського чи «Національний солідаризм» Осипа Бойдуника (Боярського)? Знаєте, чому про них майже нічого не чути? Бо вони займалися українським державотворенням – і це досі лякає ворогів.
    Натомість бандерівщина їх не лякає, бо в державотворчому сенсі цей проект повністю безплідний. Підтвердженням цього є політичні «успіхи» ВО «Свобода» і «Правого Сектора». Вмирати за Україну? Будь-ласка! Творити Українську державу? «Не на часі», «Це фашизм», «Народ нас не зрозуміє»"

    ...і ось це:
    Нинішня церква, як і століття тому, відкидає знання, натомість наполягає на «вірі», під якою має на увазі не духовну силу (санскритське *вір – сила), а довіру до церковного начальства і слухняність його наказам. Іудохристиянство опускає у простір страждань, тому завжди веде до поразок.
    Це до того, що нинішня християнська церква перестала виконувати роль рушійної сили, що веде до вдосконалення людини і суспільства. Вона втратила здатність розрізняти добро і зло, відтак неспроможна застерігати політиків та воїнів від помилок.

    У нинішніх церковників (не рядових священників, а церковної політичної "еліти") реакція завжди одна - розпалити "руський мір" та "гасити" війну "упадочнимі" молітвамі, які фактично й тягнуть назад - у простір безкінечних страждань. От де ворог сховався(!) і нищити його - це викликати агресію людей на себе, вони захищають його!

    "Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

    Зображення користувача Доброслав Велесовий.
    0
    Ще не підтримано

    Абсолютно згоден з твоїм останнім абзацом!

    Зображення користувача Арсен Дубовик.
    0
    Ще не підтримано

    Ще б пак! Ми ж обоє бородаті! ;)))))) Тобто, схоже думаємо - як близнюки!

    "Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

    Зображення користувача Доброслав Велесовий.
    0
    Ще не підтримано

    :)

    Зображення користувача Анатолій Творець.
    0
    Ще не підтримано

    не згоден з останнім абзацом. То пахне московською фразою для люмпенів:"Все они...",
    Не можна так необґрунтовано вішати табличку на всіх, якщо не дослідив сам кожного особисто або не надав матеріали досліджень по кожному. Чекаю реакцію адміністраторів. Хочу знати - чи вони обстоюють лише невішання табличок на розпіарених і впливових осіб чи взагалі стоять на позиціях "вішати ярлики - недостойно. Приводити аргументи і докази - правильно"

    В мудрості - сила

    Зображення користувача Явсе Світ.
    0
    Ще не підтримано

    Прочитавши статтю,таке відчуття наче камінь з плечей скинув.Правда той камінь завжди був погано прикріплений...

    Вірю в те, що розумію.

    Зображення користувача Богдан ДуБ.
    0
    Ще не підтримано

    Хотів зробити текст, з назвою фільму Початок, посиланням на статтю https://www.ar25.org/article/kolektyvni-snobachennya-u-filmi-pochatok-inception-2010-bdrip-zavantazhyty.html
    але можливість редагувати закрита.

    "Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"

    Зображення користувача Миро Продум.
    0
    Ще не підтримано

    Поясни зрозуміліше, чого ти хотів. Не можеш створити блоговий запис чи що?

    Богдан ДуБ каже:
    Хотів зробити текст, з назвою фільму Початок, посиланням на статтю <a href="https://www.ar25.org/article/kolektyvni-snobachennya-u-filmi-pochatok-in... rel="nofollow">https://www.ar25.org/article/kolektyvni-snobachennya-u-filmi-pochatok-in...
    але можливість редагувати закрита.

    Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

    Зображення користувача Богдан ДуБ.
    0
    Ще не підтримано

    Чим більше гіперпосилань в тексті, тим краще.
    Хотів зробити кілька слів в тексті гіперпосиланнями на статті НО. Додати гіперпосилання на відповідні статті про фільм, на Яри, Бандеру..
    Не вдалось ізза обмежених прав на редагування.

    "Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"

    Зображення користувача Миро Продум.
    0
    Ще не підтримано

    Напиши у коментарях до статті, а я потім додам.

    Богдан ДуБ каже:
    Чим більше гіперпосилань в тексті, тим краще.
    Хотів зробити кілька слів в тексті гіперпосиланнями на статті НО. Додати гіперпосилання на відповідні статті про фільм, на Яри, Бандеру..
    Не вдалось ізза обмежених прав на редагування.

    Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

    Зображення користувача Володимир Самотий.
    0
    Ще не підтримано

    Інколи неможливо переконати людей в очевидних як світ істинах, наприклад, алкоголь - це отрута. Суспільство тотально хворе. Як в такому суспільстві впроваджувати новий проект? Як на мене треба працювати з одиницями, які здатні сприймати нове і прогресивне, які здатні самостійно мислити. Тоді серед тих одиниць має вирізнитись харизматична особистість, яка поведе за собою людей, яка буде дуже обережною, спритною, безстрашною. Бо бій з дітьми диявола виграти нелегко, але можливо.

    Зображення користувача Миро Продум.
    0
    Ще не підтримано

    Наша стратегія в тому, щоб піднятися у Простір волі, де нас ніхто не дістане, а вже звідти робити свою роботу з просвітлення і організації українців у нову націю. Це можна робити вже сьогодні. І ми це робимо.

    У довгостроковій перспективі йдеться про виховання нового покоління українців.

    Володимир Самотий каже:
    Інколи неможливо переконати людей в очевидних як світ істинах, наприклад, алкоголь - це отрута. Суспільство тотально хворе. Як в такому суспільстві впроваджувати новий проект? Як на мене треба працювати з одиницями, які здатні сприймати нове і прогресивне, які здатні самостійно мислити. Тоді серед тих одиниць має вирізнитись харизматична особистість, яка поведе за собою людей, яка буде дуже обережною, спритною, безстрашною.

    Нам не треба з ними битися. Їхня сила зникає одразу ж після витягнення їх на світло.

    Головна битва відбувається всередині людини - битва з власними слабкостями і помилковими стереотипами. Після перемоги у цій внутрішній битві (Великий джихад) зовнішня перемога (Малий джихад) - це справа техніки.

    Цитата:
    Бо бій з дітьми диявола виграти нелегко, але можливо.

    До речі, більшість людей скоріше вмре, ніж відмовиться від м’яса, наприклад, чи алкоголю.

    Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

    Зображення користувача Арсен Дубовик.
    0
    Ще не підтримано

    Погоджуюся з таким твердженням, друже Миро! ))

    "Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

    Зображення користувача Майя Українська.
    0
    Ще не підтримано

    Свобода - віра - воля. Є необхідні дії, непотрібні дії та недіяння. Народна мудрість: "Хто рано встає, тому Бог дає". Є люди солов"ї, люди - сови. Соловей співає-закликає прокидатися від сну. Сови мудрість символізують, може, тому і бачать тих гризунів, хто звик жити під покровом ночі

    Миро Продум каже:
    Наша стратегія в тому, щоб піднятися у Простір волі, де нас ніхто не дістане, а вже звідти робити свою роботу з просвітлення і організації українців у нову націю. Це можна робити вже сьогодні. І ми це робимо.
    У довгостроковій перспективі йдеться про виховання нового покоління українців.

    Володимир Самотий сказав:<blockquote class="bb-quote-body">Інколи неможливо переконати людей в очевидних як світ істинах, наприклад, алкоголь - це отрута. Суспільство тотально хворе. Як в такому суспільстві впроваджувати новий проект? Як на мене треба працювати з одиницями, які здатні сприймати нове і прогресивне, які здатні самостійно мислити. Тоді серед тих одиниць має вирізнитись харизматична особистість, яка поведе за собою людей, яка буде дуже обережною, спритною, безстрашною.
    Головна битва відбувається всередині людини - битва з власними слабкостями і помилковими стереотипами.
    </blockquote>

    Радіймо! Тільки шляхом творення сьогодення, майбутнє вітаємо чистотою, світлом перемагаємо!

    Зображення користувача Арсен Дубовик.
    0
    Ще не підтримано

    Дуже гарну думку даруєте нам, пані Майє!!!

    Майя Українська каже:
    ...Сови мудрість символізують, може, тому і бачать тих гризунів, хто звик жити під покровом ночі...

    Х-ха! То у сов - "манія "пошуку ворога" чи вони так пильнують чийсь Простір Волі? ;)

    "Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

    Зображення користувача Леонід Українець.
    0
    Ще не підтримано

    З іншого погляду: чому нічна птаха є символом мудрості?

    https://t.me/ETEPHET

    Зображення користувача Арсен Дубовик.
    0
    Ще не підтримано

    Бо це мудро - триматися подалі від Сокола! ;))))

    "Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

    Зображення користувача Леонід Українець.
    0
    Ще не підтримано

    :)

    https://t.me/ETEPHET

    Зображення користувача Віктор Юрченко.
    0
    Ще не підтримано

    Так егрегор Бандери так як і іудохрестиянства належить до темних егрегорів. А егрегор аріохрестиянства до світлих. Це означає що темний егрегор ворог світлого, а день ворог ночі, чи світло ворог темряви. Але як би не було темряви то чи знали б ми яке прекрасне світло?
    Насправді Істина знаходиться посередині і дві протилежності нам дані для її пізнання. Отже аріохрестиянство та іудохрестиянство дають при взаємодії істинне хрестиянство, де нема місця ворогам і будь якому розхитуванню, а є тільки безкінечне світло. Коли буде темно і дати трохи світла то вже не буде темно. Чи не так?

    Світ це лише відображення Тебе

    Зображення користувача Доброслав Велесовий.
    0
    Ще не підтримано

    Цитата:
    Але як би не було темряви то чи знали б ми яке прекрасне світло?

    В тому то і справа, що "зло" повністю не можна побороти. Але можна звести його до мінімуму, заповнивши все світлом. І тоді зло буде існувати тільки десь в спогадах, щоб бути контрастом до добра. А взагалі то поділ на добро і зло існує тільки в наших головах. А насправді все є добро, тому що веде в кінці до хороших наслідків. Просто те, що нам не подобається, наш мозок намагається прикрасити ярликом "зло". Але це обмежений погляд. Погляд зі сторони однієї точки Всесвіту, яка не бачить картину повністю.

    Зображення користувача Віктор Юрченко.
    0
    Ще не підтримано

    Де Абсолютна Істина нема місця ворогам і будь якому розхитуванню.

    Світ це лише відображення Тебе

    Зображення користувача Миро Продум.
    0
    Ще не підтримано

    Чистота (світло) і бруд, правда і брехня, добро і зло - це антагоністичні протилежності, натомість день і ніч, чоловік і жінка - це доповнюючі протилежності.

    Тобто день і ніч - це зовсім не те ж саме, що чистота і бруд. Це різні типи протилежностей.

    Віктор Юрченко каже:
    Так егрегор Бандери так як і іудохрестиянства належить до темних егрегорів. А егрегор аріохрестиянства до світлих. Це означає що темний егрегор ворог світлого, а день ворог ночі, чи світло ворог темряви. Але як би не було темряви то чи знали б ми яке прекрасне світло?

    Цитата:
    Насправді Істина знаходиться посередині і дві протилежності нам дані для її пізнання.

    Істина не знаходиться посередині. Вона полягає в тому, що ось це - темрява, а ось це - світло.

    Цитата:
    Отже аріохрестиянство та іудохрестиянство дають при взаємодії істинне хрестиянство, де нема місця ворогам і будь якому розхитуванню, а є тільки безкінечне світло. Коли буде темно і дати трохи світла то вже не буде темно. Чи не так?

    Аріохрестиянство та іудохрестиянство - це не доповнюючі, а антагоністичні протилежності. Це Теза і антитеза. Вони несумісні, тут не може бути компромісу. Якщо у відро з чорною фарбою наливатимете білу, ця суміш завжди буде чорною. Якщо до правди додасте брехню, то це буде брехня. Якщо до добра додасте зло, то буде зло.

    Тому то Ісус і сказав: "Хто не зо мною, той проти мене, і хто зо мною не збирає, той розкидає".

    Завдання антитези полягає в тому, щоб подолати тезу.
    Завдання Тези полягає в тому, що подолати антитезу і вийти на вищий рівень, тобто здійснити Синтез.

    Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

    Зображення користувача Віктор Юрченко.
    0
    Ще не підтримано

    Це має бути золота середина. Коли говоримо "наша середина", ми ж не маємо на увазі половина. Складність в простоті і простота в складності. Для того нам розум, щоб зрозуміти, а Істина для усвідомлення. Де Абсолютна Істина нема місця ворогам і будь якому розхитуванню, дійти до неї складно і просто водночас. А при суміші білої і чорної фарб вийде сіра - так як сьогоднішнє життя - сірі будні. Коли заганяти себе в чистий позитив цього не зрозуміти, та Істина скоро поставить все на свої місця. Допоки грім не гряне Іван не перехреститься. Коли занадто багато ліків, то це не ліки, а отрута, навіть якщо це "Живе слово". Лікар лікує людину, а ветеринарний лікар людство.

    Світ це лише відображення Тебе

    Зображення користувача Явсе Світ.
    0
    Ще не підтримано

    Це знову я..)))Щоб життя не здавалося таким сірим можна з'їздити у Дебальцево чи Маріуполь..Тоді Твоє сіре буття набуде кольорів..Або на крайній момент познайомся із красивою дівчиною та промасажуйте добре одне одному чакри..Допомагає від "Абсолютної Істини"...

    Вірю в те, що розумію.

    Зображення користувача Доброслав Велесовий.
    0
    Ще не підтримано

    :))))))))))))

    Цитата:
    Або на крайній момент познайомся із красивою дівчиною та промасажуйте добре одне одному чакри.
    Зображення користувача Віктор Юрченко.
    0
    Ще не підтримано

    Дякую за поради, та в мене є дружина, а повоювати коли призвуть. :)

    В спекотний рік комети,
    Як Сатурн і Марс
    На повну міць горітимуть,
    Великі землі спалить
    Схований пожар,
    Гарячий вітер, дрібен дощ,
    Грабіжники й вояки.
    (Нострадамус)

    Хто назве речі своїми іменами, той побудує Всесвіт.
    (Конфуцій)

    Гряде новий,
    стократ привабливіший звичай
    Старому бусурманському на зміну.
    Де мова тішить слух,
    там Борисфенів край
    Початок зрушенням покладе,
    злама рутину.

    Світ це лише відображення Тебе

    Зображення користувача Явсе Світ.
    0
    Ще не підтримано

    Так я не закликаю Тебе йти воювати..Просто хочу щоб Ти порівняв свої сірі будні у своєму милому і мирному містечку із буднями жителів Вуглегірська чи Щастя..
    Щоб назвати речі своїми іменами,їх потрібно спочатку побачити такими,якими вони є насправді і зрозуміти причину чому вони саме такі..
    Взагалі то тут стаття про бандерівщину і роль цього явища в українському національному визволенні..Тому давай про це говорити,якщо є таке бажання..адже люди провели титанічну працю в дослідженні цієї теми..

    Вірю в те, що розумію.

    Зображення користувача Бард Рой.
    0
    Ще не підтримано

    Читав - наче сам писав про своє, сакральне. І за свободівців все вірно - якісь вони безбашенні, наче зомбі. Тому у їхньому середовищі свого придніпровського містечка я маю вдачу, з одного боку - конформіста, який не скаче, хоча й не москаль, а з іншого -... фашиста (звісно, згідно їхнього уявлення). І ще, редагуючи у себе приватну газету, жадаю (з одного боку) передрукувати цю статтю аби нести світло Волі у маси. А от з іншого боку - стрьомно - я побоююсь, що в умах багатьох людей, які ще не так давно в упор не сприймали мої твердження, що Московія - головний і споконвічний ворог України, що фашизм - абсолютно не те, що вони про нього знають, може статися ломка. Бо ж вони тільки-но почали усвідомлювати себе Нацією - он лєнінів скидають поголовно, східному фронту допомагають хто чим може тощо. І чи не призведе ця "ломка" до висновку, що і ця влада їх тримає за лохів? Що врешті може позначитись на обороноздатності країни. Тож, мене цікавить, чи не призведе таке "хірургічне" втручання до такого небажаного ефекту?

    Хай буде!

    Зображення користувача Миро Продум.
    0
    Ще не підтримано

    Перед тим, як руйнувати старий дім, треба побудувати новий. Руйнуючи бандерівщину, треба одразу пропонувати альтернативу.

    Бандерівщина - це антифашизм, а антифашизм - це сталінізм.

    Історичною альтернативою бандерівщині були український чинний націоналізм, італійський фашизм і німецький національний соціалізм.

    Ми сьогодні можемо запропонувати значно крутішу річ - магічний націоналізм. Стартап нового руху формується на цьому сайті.

    У своїй газеті серію просвітницьких публікацій можеш почати зі статті ізраїльського вченого Кирила Богдановича "Як слово «фашист» стало лайкою у Сталіна та лібералів".

    Бард Рой каже:
    Читав - наче сам писав про своє, сакральне. І за свободівців все вірно - якісь вони безбашенні, наче зомбі. Тому у їхньому середовищі свого придніпровського містечка я маю вдачу, з одного боку - конформіста, який не скаче, хоча й не москаль, а з іншого -... фашиста (звісно, згідно їхнього уявлення). І ще, редагуючи у себе приватну газету, жадаю (з одного боку) передрукувати цю статтю аби нести світло Волі у маси. А от з іншого боку - стрьомно - я побоююсь, що в умах багатьох людей, які ще не так давно в упор не сприймали мої твердження, що Московія - головний і споконвічний ворог України, що фашизм - абсолютно не те, що вони про нього знають, може статися ломка. Бо ж вони тільки-но почали усвідомлювати себе Нацією - он лєнінів скидають поголовно, східному фронту допомагають хто чим може тощо. І чи не призведе ця "ломка" до висновку, що і ця влада їх тримає за лохів? Що врешті може позначитись на обороноздатності країни. Тож, мене цікавить, чи не призведе таке "хірургічне" втручання до такого небажаного ефекту?

    Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

    Зображення користувача Арсен Дубовик.
    0
    Ще не підтримано

    Ага. Приказка відома - Якщо додати в мед дьогтю - це вже не мед ;).

    Миро Продум каже:
    ...Якщо у відро з чорною фарбою наливатимете білу, ця суміш завжди буде чорною. Якщо до правди додасте брехню, то це буде брехня. Якщо до добра додасте зло, то буде зло...

    Значить "виявити ворога" - це не значить його страхатися, пильнувати ворога - це не значить мати манію "пошуку ворога", як мені вже закидає Андрій Ясун ;). Бо:

    Миро Продум каже:
    ...Істина не знаходиться посередині. Вона полягає в тому, що ось це - темрява, а ось це - світло....

    Я також вважаю, що день не ворог ночі.

    Віктор Юрченко каже:
    ...Це означає, що темний егрегор ворог світлого, а день ворог ночі, чи світло ворог темряви...

    О! І ще одне... Хіба противник - це ворог?!

    "Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

    Зображення користувача Доброслав Велесовий.
    0
    Ще не підтримано

    Цитата:
    Значить "виявити ворога" - це не значить його страхатися, пильнувати ворога - це не значить мати манію "пошуку ворога", як мені вже закидає Андрій Ясун ;

    Головне щоб на пильнування ворога і боротьбу з ним не йшли ті сили і ресурси, які мали би йти на духовний розвиток і наближення до Простору Волі, де вороги зникають самі собою.

    Зображення користувача Арсен Дубовик.
    0
    Ще не підтримано

    Та, Боже збав(!), друже Доброславе! Щоб я пильнував... що я контррозвідка чи що? ;)
    Я лише спробував через коментарі зрозуміти (даруйте за тавтологію) як зрозуміли соколійці практичне застосування "Чотирьох правил" паразитології! ;).
    !От що я вивчаю в своєму

    Доброслав Велесовий каже:
    "духовному розвитку і наближенні до Простору Волі"!

    А Ти що думав, я шукаю ворогів?! Х-ха! :)
    То як? ;) як зрозуміли соколійці практичне застосування "Чотирьох правил" паразитології?! ;)

    "Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

    Зображення користувача Арсен Дубовик.
    0
    Ще не підтримано

    Пане Миро, може хоч Ти мені поясниш, як автор не має коли?... Дякую.

    Цитата:
    ...як зрозуміти соколійцям практичне застосування "Чотирьох правил" паразитології?!...

    "Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

    Зображення користувача Миро Продум.
    0
    Ще не підтримано

    Ці правила корисні для витягування людей з Простору боротьби і Простору страждань.

    Арсен Дубовик каже:
    Пане Миро, може хоч Ти мені поясниш, як автор не має коли?... Дякую.
    Цитата:<blockquote class="bb-quote-body">...як зрозуміти соколійцям практичне застосування "Чотирьох правил" паразитології?!...</blockquote>

    Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

    Зображення користувача Арсен Дубовик.
    0
    Ще не підтримано

    Даруй, друже, як саме чотирма правилами витягувати з вказаних просторів? ("практичне застосування"). Є чіткі вказівки щодо їх використання?

    "Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

    Зображення користувача Миро Продум.
    0
    Ще не підтримано

    Ці правила допомагають людині знайти всередині себе "маленького диявола", який блокує розвиток угору, і правильно його подолати.

    Арсен Дубовик каже:
    Даруй, друже, як саме чотирма правилами витягувати з вказаних просторів? ("практичне застосування"). Є чіткі вказівки щодо їх використання?

    Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

    Зображення користувача Арсен Дубовик.
    0
    Ще не підтримано

    От за це дякую! Тепер уже розвиднілося.

    "Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

    Зображення користувача Миро Продум.
    0
    Ще не підтримано

    Противник - це той, хто діє проти тебе, дотримуючись правил війни. Правильна змагальність сприяє загальному розвитку.

    Ворог - це той, хто веде війну без правил, а тому руйнує гру і гальмує еволюцію.

    Згідно з Золотим правилом етики, ворог чи противник заслуговує того, чого він хоче зробити тобі.

    Так, ворогами є паразити і зрадники, бо вони ведуть приховану війну.

    Арсен Дубовик каже:

    О! І ще одне... Хіба противник - це ворог?!

    Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

    Зображення користувача Арсен Дубовик.
    0
    Ще не підтримано

    Оце чітка відповідь! Дякую, друже Миро, галами ;).

    Отже - "противник" не завжди "ворог", мої соколійці ;). Запам'ятаймо це.
    Навіть на НО ми можемо стати противниками, але пильнуймо, щоб не порушувати правила! Так, друже Миро?

    "Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

    Зображення користувача Миро Продум.
    0
    Ще не підтримано

    Завдяки противникам з якогось питання ми рухаємось до консенсусу.

    Арсен Дубовик каже:
    Оце чітка відповідь! Дякую, друже Миро, галами ;).
    Отже - "противник" не завжди "ворог", мої соколійці ;). Запам'ятаймо це.
    Навіть на НО ми можемо стати противниками, але пильнуймо, щоб не порушувати правила! Так, друже Миро?

    Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

    Зображення користувача Доброслав Велесовий.
    0
    Ще не підтримано

    Ну, ну :) От включив мене пан Миро у групу "Сенсар" в ролі противника (внутрішнього критика), а я докритикувався до того, що тепер сам визнаю його принципи творення мови як правильні. Будьте обережні з ним, це дуже хитрий чолов’яга! :)))))))

    Зображення користувача Арсен Дубовик.
    0
    Ще не підтримано

    Та то він просто дотримався заповіді "Полюби противника свого, як самого себе" ;) Тобто, він не"хитрий", він "люблячий" ;))). І я бачу, Ти від цього отримуєш задоволення :)))).

    "Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

    Зображення користувача Юр Цікавий.
    0
    Ще не підтримано

    Дуже цікаво і корисно для світогляду, особливо для нащадка бандерівців і дивизійників. А скажіть, будь ласка, ким є егрегор фізично, бо позаяк він живиться - то має бути по цю сторону простору, проявленим, тобто матеріальним?
    І ще, чи можна додавати галів коментарям, бо я такої можливості не знайшов, а деякі викликають навіть захват? Вельми дякую!

    Зображення користувача Миро Продум.
    0
    Ще не підтримано

    Егрегор - це астральна (психічна істота), він не має фізичного тіла.

    Для підтримання галами коментарів треба навести стрілочку на блискавки (на синьому тлі) і клацнути лівою кнопкою мишки.

    До речі, бандерівці були проти формування дивізії СС Галичина, адже це був україно-німецький проект.

    Юр Цікавий каже:
    Дуже цікаво і корисно для світогляду, особливо для нащадка бандерівців і дивизійників. А скажіть, будь ласка, ким є егрегор фізично, бо позаяк він живиться - то має бути по цю сторону простору, проявленим, тобто матеріальним?
    І ще, чи можна додавати галів коментарям, бо я такої можливості не знайшов, а деякі викликають навіть захват? Вельми дякую!

    Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

    Сторінки

    • Сторінка
    • of 2
    • >