Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 3
  • Переглядів: 3

«Америка виграє, якщо ми допоможемо Україні перемогти Росію» – Foxnews

Категорія:

Збереження свободи потребує величезних зусиль. І вільний світ має сьогодні допомогти Україні, бо українці сьогодні захищають свободу не тільки свою, але й багатьох інших.

20230803pompeoandmoran.jpg

Майкл Помпео (Michael Pompeo) і Джеральд Моран (Gerald Moran).

На сайті телеканалу Fox news з’явилася стаття з промовистою назвою: «Америка виграє, якщо ми допоможемо Україні перемогти Росію». Автори статті – два республіканці з Канзасу: колишній державний секретар США Майкл Помпео (Michael Pompeo) та сенатор від штату Канзас Джеральд Моран (Gerald Moran).

У статті вони згадують слова іншого уродженця Канзасу, генерала другої світової війни, а пізніше Президента США Дуайта Ейзенхауера: «Історія не довіряє надовго піклування про свободу слабким чи боязким». Айк, як його лагідно називали американці, визнавав, що свобода, якою ми насолоджуємося сьогодні, є одночасно унікальним привілеєм і важко здобутою спадщиною, яку залишила нам люди, які розуміли, що збереження свободи потребує величезних зусиль.

І під час другої світової війни, і під час холодної війни США разом зі своїми союзниками та партнерами стояли на захисті свободи. І хоча Радянський Союз вже розпався, боротьба за свободу продовжується. Сьогодні ця боротьба точиться в Україні. Тверезо дивлячись на історію, не повинно бути сумнівів щодо важливості результату в Україні та того, що він означає не лише для Києва, а й для Сполучених Штатів.

Автори статті підкреслюють, що українські воїни захищають сьогодні не лише Україну, але й свободу інших країн. Президент Росії Владімір Путін чітко артикулює, що його прагнення простягаються за межі України. І якщо допустити, що Україна програє війну, то тоді свободу втратять не лише українці, але й інші народи. І тоді американським воїнам рано чи пізно, але доведеться вступити у пряму війну з російськими військами.

Тому необхідно дати українцям всю ту зброю, яка потрібна для перемоги у цій війні. Автори статті підтримують нещодавню заяву США про навчання українських військ керувати винищувачами F-16, а також про надання Україні ракет великої дальності та іншого необхідного обладнання.

Разом з тим вони підкреслюють, що занадто багато часу знадобилося, щоб техніка потрапила до рук українців, які воюють. І чим довше йде техніка до України – тим більше затягується ця війна. Тому, вважають автори, Сполучені Штати повинні прискорити надання підтримки, щоб вона відповідала умовам на полі бою.

Боротьба України за свободу та безпеку сьогодні є шляхетною, яку ми маємо право підтримувати в тому ж дусі, що й ті, хто був перед нами – впевнені автори статті.

Наші інтереси: 

Розумні люди давно усвідомили, що російсько-українська війна – це війна за свободу в набагато ширшому сенсі. Українці сьогодні захищають не тільки свою свободу, але й свободу інших народів. Тому вільний світ має сьогодні допомогти Україні, щоб захистити не лише Україну, але й себе.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Бард Рой.
0
Ще не підтримано

Помпео - той, хто влаштує москалям Помпею усієї її території, загибель Помпеї.

Хай буде!

Коментарі

Зображення користувача Бард Рой.
0
Ще не підтримано

Помпео - той, хто влаштує москалям Помпею усієї її території, загибель Помпеї.

Хай буде!