Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

25 березня - річниця воскресіння Ісуса Хреста. Воскресаймо!

Категорія:

Спецтема:

Ця історична подія величезного значення відбулася 25 березня 31 року, тобто 5539 року за традиційним арійським літочисленням. Тому святкувати Воскресіння треба саме цього дня. Сучасною церквою воскресіння Ісуса Хреста не сприймається як історична подія.

Цю дату добре знала рання церква як у Римі, так і в Константинополі. Так, архіваріус папи римського скіфський (український) чернець Діонісій Малий (475—550 рр.), опираючись на документи, власні розрахунки і широко розповсюджене передання, стверджував, що Воскресіння відбулося в неділю 25 березня 31 року — на 31 році життя Ісуса.

Ця дата воскресіння пропагувалася візантійською «Пасхальною хронікою» 4 ст. і низкою візантійських істориків церкви. Зокрема, ця дата — неділя 25 березня 31 року — чітко зафіксована в 14 ст. у константинопольському «Зібранні святоотцівських правил» Матвія Властаря. Це канонічна книга, що описує правила вселенських і помісних соборів. Згідно з нею, Ісус воскрес у неділю 25 березня 5539 року, тобто (5539 - 5508) = 31 року н. е. (Матфей Властарь. Собрание святоотеческих правил. Издание П.А.Овчинникова, Балахна, тип. Ф.П.Волкова, 1908).

Будь-яка історична подія завжди святкується в той день, коли вона відбулася, з можливим продовженням у наступні дні. Наприклад, якщо Тарас Шевченко народився 9 березня 1814 р., то день його народження як історичну подію святкуємо саме 9 березня, а не через місяць. Свій день народження також святкуємо саме того числа, коли народилися, з повторним святкуванням у ширшому колі знайомих на вихідні. Так само, якщо Ісус воскрес 25 березня 31 року, то цю історичну подію треба святкувати саме 25 березня. Якщо це число припадає на будній день, то його треба повторно святкувати в найближчу неділю — День Сонця (Sunday) або День Господній.

Натомість у сучасному православному світі церковне «воскресіння» святкується після весняного рівнодення в першу неділю після першої весняної повні (повного місяця), а якщо на цю неділю припаде іудейський Пейсах, то святкування переноситься на наступну неділю. Тому «воскресіння» постійно блукає в проміжку від 4 квітня до 8 травня і ніколи не потрапляє на 25 березня — день, коли відбулося історичне Воскресіння.

Це означає, що сучасною церквою воскресіння Ісуса Хреста не сприймається як історична подія.

Докладніше про все це - у статті "Що святкуємо?"

Слово «воскресіння» (гелленською «анастасіс) означає «відновлення», «поверенння до попереднього стану». Відновлення Ісусом свого тіла відбулося завдяки тому, що в кожній людині є «Образ Божий» — повна інформація про те, якою вона повинна бути в ідеальному стані.

Для того, щоб привести реальний стан до ідеального, людині потрібна достатньо велика кількість високоякісної енергії (докладніше див.: Водою і вогнем).

Протягом свого життя, особливо цілого року відкритої діяльності, Ісус накопичив достатню кількість енергії для миттєвого воскресіння. Цей миттєвий енергетичний спалах зафіксовано Туринською плащаницею — першою фотографією (див.: П’ятий елемент). Саме завдяки потужному потоку енергії в тканині Плащаниці збільшилась кількість радіоактивного ізотопу вуглецю С14, через що стандартне радіовуглецеве датування Плащаниці робить її значно «молодшою».

Різновидом воскресіння-відновлення за внутрішнім «ідеальним шаблоном» є самозцілення «Живим Словом». Застосовуючи цю технологію, людина генерує зцілюючу енергію, яка дозволяє привести їй свій реальний стан до ідеального стану, зафіксованого в «Образі Божому» (див. Режим самовідновлення. Натисни кнопку!).

Проте в сучасної людини цієї енергії значно менше, ніж в Ісуса Хреста, тому самозцілення здійснюємо «точково», послідовно від органу до органу, від системи до системи. Тож можна сказати, що самозцілення «Живим Словом» — це розтягнене на місяці та роки воскресіння.

Воскресаймо!



Для інформації: 25 березня слов’яни завжди вшановували Велеса - бога-егрегора брахманів, покровителя мудрості, людської досконалості, справедливості, мистецтв і багатства.
 


В тему:

Модель «Галілея»: програма-інсталятор Золотої доби

Знайди хоч один доказ, що Ісус не був українцем

Хрестос чи Христос? Відповідь дає Синайський кодекс IV століття

Живе Слово і арійські молитви

Фільм "Українська Галілея" на TV Сенсар (відео)

Слава Ісусу Хресту!

Живе Слово творить державу

Живе Слово: для тих, хто прагне більшого

Хрестиянство та іудохристиянство – дві різні релігії

Чому саме «Живе Слово»?

Банк-що-не-збанкрутує

Живе Слово: функція перетворення

Живе Слово: спеціалізовані та універсальні форми

Живе Слово в демографічній стратегії Третього Гетьманату
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи