Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Створено дзеркало з віртуальним фітнес-інструктором. Як воно працює

Спецтема:

Компанія Mirror представила незвичайне дзеркало. У ньому в форматі VR існує персональний фітнес-інструктор. Віртуальний тренер допоможе досягти бажаних спортивних результатів і наочно пояснить, як це зробити.

Стартап вирішив трохи прикрасити ідею віддалених або мобільних фітнес-класів. Mirror додають самостійним домашнім заняттям фітнесом реалістичності і соціальності.

У вимкненому стані це звичайне дзеркало, але в активованому - особистий інструктор і монітор активності.

Девайс дозволяє вивести на дисплей тренера і віртуальних напарників по заняттях на екран. Пристрій підтримує цілий ряд спортивних дисциплін: йога, бокс, пілатес і інші.

Ідея помістити тренера в корпус дзеркала здалася привабливою інвесторам. Стартап зібрав $13 млн інвестицій на реалізацію. CEO стартапа Брін Путнам каже, що вони змогли створити відчуття повноцінного фітнес-класу.

"Воно приховано в сучасному і високотехнологічному пристрої з гарним дизайном",- говорить він. Видання прогнозує, що дзеркало буде продаватися за суму, близьку до $2000.

Інвестори сподіваються, що девайс стане цілою фітнес-платформою: буде синхронізуватися з "натільними" гаджетами і давати інформацію в реальному часі живому інструкторові, де б він не був.

Наші інтереси: 

Цікавинки.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи