Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Проведено випробування пасажирського квадрокоптера: здійснено близько 1000 польотів (відео)

Китайська компанія Ehang опублікувала відеоролик з випробуваннями пасажирського квадрокоптера Ehang 184. Стартап вже провів більше 1000 польотів, причому з людьми на борту, а також встиг протестувати апарат в умовах поганої освітленості і туману. У найближчі роки компанія планує використовувати квадрокоптер як аеротаксі в великих містах.

Китайський стартап Ehang провів успішну серію випробувань пасажирського квадрокоптера Ehang 184. На відеоролику, опублікованому компанією, можна побачити, як він здійснює польоти в різних погодних умовах і на різній висоті.

За словами представників Ehang, за останні місяці дрон зробив більше 1000 тестових польотів, причому навіть з пасажирами на борту. Електричний квадрокоптер піднімався на висоту 300 метрів, транспортував вантажі масою 230 кілограм, здійснював політ по заданому маршруту протяжністю 15 км, а також розвивав швидкість до 130 км/год. Випробування Ehang 184 проходили в умовах густого туману, сильну спеку і потужних поривах вітру.

 

 

У польотах брали участь до двох пасажирів, один з яких виконував функції пілота. Як зазначає Verge, Ehang надалі буде здійснювати польоти на автопілоті.

Перед вильотом достатньо буде вказати координати пункту призначення. У компанії запевняють, що квадрокоптер вже зараз здатний літати в автономному режимі, а також самостійно приземлятися і розпізнавати перешкоди.

Стартап планує використовувати квадрокоптери для транспортування пасажирів у великих містах. У лютому Ehang продемонструє можливості своїх авіатаксі на World Government Summit в Дубаї. Також компанія отримала ліцензію на випробування Ehang 184 в штаті Невада, США.

Наші інтереси: 

Дороги втрачають потроху своє значення. Пересідаємо на квадрокоптери!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи