Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

"Росія почала війну нового покоління", – Герберт Макмастер, радник Трампа

Категорія:

Росія почала проводити агресивну політику, використовуючи пропаганду і підривну діяльність. Про це заявив радник з національної безпеки президента США Герберт Макмастер, виступаючи на форумі, присвяченому британо-американським відносинам, повідомляє Bloomberg.
 

"Росія вперше ініціювала війну нового покоління, в якій вона використовує підривну діяльність, дезінформацію і пропаганду з використанням кіберінструментів, що працюють в різних сферах, намагаючись посіяти розбрат в наших країнах, стравити їх одна з одною і створити кризу довіри", - заявив радник Трампа.

За його словами, головну роль в дестабілізації світової обстановки виконують Китай і Росія.

"Китай і Росія підривають світовий порядок і стабільність. Вони ігнорують суверенні права своїх сусідів і верховенство закону", - заявив Макмастер.Так, за словами Макмастера, Китай займається "економічною агресією", щоб кинути виклик "глобальному економічному порядку", який допоміг "витягнути з бідності сотні мільйонів людей".

До речі:

Москва почала гібридну війну проти США одразу ж після Другої світової війни

Наші інтереси: 

США  - на стороні правопорядку і не бажають іти на компроміси, бо відчувають загрозу для власної держави. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи