Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Майбутнє України залежить від внутрішньої битви з корупцією, – Рекс Тіллерсон

Спецтема:

Крім розв'язання конфлікту на Донбасі та звільнення окупованого Криму, Україна має виграти ще одну битву – внутрішню, втіливши критично важливі реформи та подолавши корупцію. З такою заявою виступив у вівторок в Вашингтоні державний секретар США Рекс Тіллерсон.

"Ми висловлюємо відданість успішній, незалежній і цілісній Україні. Однак майбутнє України також залежить від результату внутрішньої битви – імплементації широкого кола реформ в економічному, судовому, соціальному секторі та сфері безпеки", - підкреслив глава Державного департаменту США.

Він наголосив, що Сполучені Штати підтримують Україну в розбудові дієздатних, благонадійних інституцій, "які знизять та зрештою ліквідують корупцію, зміцнять її судову систему та принесуть економічне процвітання для її громадян".

Глава зовнішньополітичного відомства у вівторок виступив у впливовому аналітичному Центрі Вудро Вілсона в американській столиці на тему: "США та Європа: зміцнення західних альянсів".

Наші інтереси: 

Боротьба з корупцією - спільна справа.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи