Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Гібридна війна: Російська пропаганда розпалює емоції

Категорія:

Спецтема:

Основна мета російської пропаганди в Польщі - перевести політичну дискусію на рівень емоцій. У темі України Росії вдалося здобути успіх.

adamlelonek.jpg

Адам Лелонек (Adam Lelonek) - директор Центру вивчення пропаганди та дезінформації

Зовнішня політика слугує виконанню одного з найважливіших завдань держави, допомагаючи забезпечити безпеку громадян і зростання їх добробуту.

Дипломатія просуває інтереси, що виступають як сума наших можливостей, очікувань, пріоритетів і обмежень у відносинах з іншою стороною.

Основна мета російської пропаганди в Польщі - перевести політичну дискусію на рівень емоцій. У темі України Росії вдалося здобути успіх.

Ключовим фактором стало звернення до дискурсу, адаптованого під різні кола. Тут ми бачимо спотворення фактів, використання стереотипів, страхів, вузького розуміння патріотизму, ідеологічних і економічних питань.

У польському інформаційному просторі поширенням цих тем займаються гравці, які знаходяться як усередині Польщі, так і за її межами.

Росія опирається на історичну сферу, однак, Кремль і інші сили можуть використовувати дезінформацію або пропаганду для досягнення більш масштабних стратегічних цілей.

Коли діалог між Варшавою і Києвом стає менш активним, інші сили отримують можливість заробити або зміцнити свою позицію за рахунок ослаблення Польщі.

Наші інтереси: 

Не дати ворогові можливості впливати на нас через емоції. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи