Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Фронт пропагандистської війни: Росія хоче виставити поляків русофобами

Спецтема:

Росія намагається довести, що Київ повинен підкоритися Москві, інакше йому загрожує хаос, оскільки демократизація і прозахідний курс - це пусті мрії.

Україна вибрала Захід, натомість панування Кремля прирікає її на хаос. Для поляків це означає активізацію торгівлі людьми, нелегальну  імміграцію, контрабанду зброї і наркотиків.

Польща зацікавлена ​​в тому, щоб дружня і справно функціонуюча українська держава зайнялася вирішенням цих проблем. Мова не про романтику, а про реальні інтереси.

Польща – це та країна, якій більше за інших членів ЄС потрібна стабільність України. Для протидії цьому Росія може зробити дві речі: домогтися, щоб до влади у нас прийшли проросійські сили, або похитнути позицію нашої країни в Євросоюзі.

Перша стратегія виглядає нереальною, а друга вже послідовно втілюється в життя. Найближчим часом можна очікувати нових протестів в зв'язку з законом про декомунізацію і нових російських провокацій, наприклад, поновлення слідства у Катинському злочині.

Навіщо все це потрібно? Мета одна: спровокувати Варшаву на регулярні антиросійські виступи і переконати інші країни ЄС, що поляки - просто русофоби, до яких не варто прислухатися, а кращий вибір - змиритися з хаосом в Україні, налагодити відносини з Росією і побудувати «Північний потік - 2».

Що  залишається полякам? Не провокувати росіян зайвий раз, конструктивно реагувати на всі їхні спроби представити нас в образі русофобів і одночасно підтримувати Україну, адже нас пов'язують з нею спільні інтереси.

Наші інтереси: 

Польща і Україна - союзники у протистоянні Росії.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Нам потрібно повернутися до розслідування довоєнних злочинів НКВС у Биківні та Вінниці. У Биківні, до речі, було розстріляно декілька тисяч поляків!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Нам потрібно повернутися до розслідування довоєнних злочинів НКВС у Биківні та Вінниці. У Биківні, до речі, було розстріляно декілька тисяч поляків!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!