Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Сфабрикований скандал з Трампом, Путіним і Росією залишається плодом діяльності ЗМІ - Forbes

Категорія:

Українцям треба розуміти, що відбувається в США, і вчитися долати паразитичний опір. На цьому тижні були витрачені години ефірного часу і сила-силенна чорнила на черговий сфабрикований скандал у війні ЗМІ і прогресивних лівих проти президента Трампа. Чому цей скандал липовий? Давайте розкладемо по порядку факти, які не підлягають сумніву.

"Відразу обмовлюся: я розумію, що стиль управління і висловлювань цього президента - не кажучи вже про його Twitter-каналі - часто є причиною того, що на даний момент майже щодня з'являються скандали з того чи іншого питання. Так чи інакше, історія з Трампом, Путіним і Росією, яка поки що не привела до появи хоч малої дещиці свідоцтв про якесь правопорушення, продовжує бути, в основному, плодом діяльності ЗМІ", - пише журналіст Forbes Том Безіл.

"Чому цей скандал липовий? Давайте розкладемо по порядку факти, які не підлягають сумніву", - пропонує він.

"По-перше, у президента є повноваження розсекречувати або поширювати інформацію на власний розсуд, якщо він вважає, що це в інтересах національної безпеки США", - зазначає Безіл.

"По-друге, обмін інформацією між державами - в тому числі секретною інформацією різних рівнів конфіденційності - між дипломатами, військовими і співробітниками розвідки відбувається кожен день", - пише автор.

По-третє, зазначає він, щоразу, коли будь-який американський чиновник, який має повноваження розсекречувати матеріали з метою повідомити їх іншій стороні, передає комусь таку інформацію, факт її розкриття повідомляється агентству, яке її зберігає, і, можливо, іншим, в тому числі ЦРУ. 

"ЗМІ представили це так, як ніби Трамп зробив щось настільки кричуще, що ЦРУ і інші агентства не були поставлені до відома", - йдеться в статті.

"По-четверте, єдиною людиною або людьми, які порушили закон в контексті зустрічі президента Трампа з російським міністром закордонних справ, були ті, хто побіг в The New York Times з цією історією", - стверджує автор. 

На його думку, Білому дому варто почати серйозніше ставиться до організаторів витоків, по можливості, вистежуючи їх і звільняючи. "Це нелегко, але без дисципліни серед співробітників і людей з доступом до інформації державний механізм швидко вийде з ладу.

Це може статися за будь-якої адміністрації, особливо тоді, коли мають місце узгоджені зусилля з підриву її роботу з боку політичних супротивників усередині бюрократичного апарату і поза ним", - йдеться в статті. 

Наші інтереси: 

Підконтрольні ЗМІ формують суспільну думку. Важливо завжди відокремлювати пшеницю від куколю.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

ФБР - нумо до роботи!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

ФБР - нумо до роботи!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Віталій Прозорий.
0
Ще не підтримано

Не думаю що ці фото сфабриковані - на них видно хто головний - а хто переляканий винуватець: