Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 125
  • Переглядів: 143

Фільм «Частоти» / Frequencies / OXV: The Manual (2013)

Категорія:

Його варто переглянути всім, хто працює з Живим Словом і піднімається у Простір волі. Після перегляду обговоримо детальніше,  а поки що зупинимося на п’яти ключових ідеях.

1. Частоти і простори буття

Що вищий рівень вібрацій, то чистіший і сприятливіший простір подій. Кожен, хто системно працював з Живим Словом, пам’ятає цей феномен, коли Всесвіт починає тобі сприяти. Старі проблеми несподівано «розсмоктуються», неприємні люди десь «зникають», починається серія приємних сюрпризів, притягуються нові друзі, а незнайомі люди несподівано починають тебе дуже поважати.

Якщо використовувати аналогії, то у вищих просторах процесор Великої Гри працює з вищою частотою, тому ті ж самі події відбуваються швидше. 

Схоже, що терміном «час» у Живому Слові позначається саме частота, тобто швидкість вібрацій, адже саме вони несуть перетворення:

Джерело Часу
Час влітає!
Відгук — відлуння.
Змінює структуру,
Руйнує форму.
Замість стабільності —
Політ, просування
До Еволюції — без вагання
Рухаємось!
Звукона Воль 
Вищий вібраційний Потік
       Вихром вливається
           Відроджується
                    вічний двигун
                          Еволюції ведучий
Вь - Вь - Вь
Цифрона 9
Охоплений благими
         Спонуканнями
Впроваджує вібрації
        Просування
Входить оформляючи
Подію провіщаючи
Перетворюємось!

Для того, щоб наш «вічний двигун» працював швидше – на вищих частотах, треба його очистити від бруду і наповнити якісною енергією. Це досягається шляхом очищення на всіх трьох рівнях людської сутності, тобто очищення світогляду (духу), психіки (душі) і плоті. Про це у статті Як закріпитися у Царстві божому.

Чи можна змінювати рівень своїх вібрацій? У фільмі стверджується, що це річ вроджена і незмінна протягом життя. Але ми добре знаємо, як підвищувати рівень вібрацій, що сприяє високим частотам і що заважає: див. Друзі і вороги Царства божого.  

2. Менше емоцій, більше гармонійних подій

У фільми наголошується, що високий рівень вібрацій веде до відсутності емоцій. Це перебільшення.

При піднятті вгору зменшується кількість негативних подій, а саме вони й викликають бурхливі емоції. Тому правильно казати, що зменшується кількість негативних емоцій, натомість збільшується кількість емоцій гармонійних, світлих, витончених.

Окрім того, при вищому рівні вібрацій у людини з’являється здатність спостерігати «згори» за собою, навколишньою ситуацією і глобальними подіями. А оскільки Всесвіт влаштований достатньо досконало, то людина, в міру підвищення частот, дедалі менше переймається негативними сценаріями і дедалі більше дотримується принципу: «Переймайся тільки тим, на що можеш вплинути» або «Якщо чимось переймаєшся, то негайно дій».    

3. Перетікання енергії, вирівнювання потенціалів

У фільмі показано, як між людьми при контакті відбувається енергетичний обмін, внаслідок чого досягається вирівнювання частот. Згідно з нашими спостереженнями, зміна частот відбувається внаслідок передавання Світла.

У людини, яка отримала порцію Світла, відбувається очищення, зцілення, притягування позитивних подій. Найпотужнішими каналами передачі Світла є кровний зв’язок. Найсильніший зв’язок є між чоловіком і дружиною: він навіть потужніший за зв’язок з батьками, дітьми, братами і сестрами. Передача енергії посилюється при фізичному контакті. Найбільшу силу має перший сексуальний контакт. 

Світло передається миттєво, причому на будь-які відстані. Передача світла може бути спонтанна і цілеспрямована. Для донора втрата порції Світла може привести до знесилення.

Понад те, взаємодія з брудною людиною може призвести до отримання від неї порції бруду. Правду кажуть: «З ким поведешся, того й наберешся». Тому при передачі Світла корисно дотримуватися правил безпеки, інакше потім доведеться кілька тижнів страждати і займатися самоочищенням для повернення до попереднього стану.       

4. Магічна мова

У другій частині фільму розгортається дуже цікава тема про магічні слова-команди, яким людина не може опиратися. Поки що тільки зауважимо, що первинна мова складалася виключно з команд, наприклад, «встань», «сядь», «дай», «візьми», «їж». Також первісною мовою ми донині спілкуємося з маленькими дітьми.

Прадавні слова мають велику силу. Що давніша мова, то потужніший її вплив на психіку. Сучасні експерименти, представлені у фільмі «Код нації» (2014), показали, що українська мова значно сильніше впливає на нейрони мозку в порівнянні з російською, в тому числі на росіян, які не володіють українською мовою. Найімовірніше, що такий самий ефект буде в порівнянні з будь-якими іншими мовами світу. А все тому, що українська мова найближча до першоджерела – до первинної людської мови. Про це дещо є у статті Центр і периферія, або пробудження Пульсара.

Можна посилити магічний потенціал української мови, очистивши її від пізніших нашарувань та спотворень і збагативши давніми, забутими словами. На досягнення цієї мети спрямовано проект Сенсар. Важливість цього проекту актуалізується відродженням Співдружності Міжмор’я, в якій мовою спілкування має бути магічний Сенсар.     

5. Чи існує фатум?

Фільм завершується шокуючою ідеєю, наче наш світ є великою машиною, в якому всі дії кожної людини наперед жорстко запрограмовані. Проте це тільки частина правди. Людина справді є своєрідним біороботом, що керується програмами – умовними і безумовними рефлексами та інстинктами. Проте вона також є втіленою божественною сутністю, яка є носієм творчого початку. З цього випливає, що чим більше в людині усвідомлення своєї божественної природи, тим менше прогнозована її поведінка. Натомість при низькому рівні свідомості поведінка людини мало чим відрізняється від поведінки інтелектуальної тварини.

Пропоную поміркувати над запитаннями:

1. Як виглядає перебування людини у Просторі волі? Як це показано у фільмі?

2. Чи справді людина з високими вібраціями є самотньою? Що треба робити для уникнення самотності?

3. Чи допустимо знижувати рівень власних вібрацій?

4. Як змінити долю?

5. Чи можна застосувати Живе Слово для заподіяння зла?

6. Що означає фраза «Знання визначають майбутнє»?

Фільм можна завантажити на сайті Гуртом: 1.45 Гб або 2.15 Гб

Дивимось і отримуємо задоволення!

Продовження --- Фільм «Частоти» (2013): обговорення на ТБ-7 у програмі «Друге дно»

Наші інтереси: 

Пізнаємо особливості перебування у різних просторах подій. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Доктор Смалець.
0
Ще не підтримано

Наразі, це найкращий коментар до теми, на мою думку:

Олександр Пальченко каже:
ПИТАННЯ чи є Свобода Волі, чи є тільки Доля...відповідаю -
Першим, що зробив Бог, це наділив Свободою Волі ВСІ створені і рожденні ЇМ Сутності, бо саме Бог і є вищим уособленням Свободи Волі, РОЗДІЛИВШИ СЕБЕ на безкінечну кількість Я зі СВОБОДОЮ ВОЛІ, існуючої в безкінечному ПОЛІ ВАРІАНТІВ.
Бо без цього Поля Варіантів не можливе буття самої Свободи Волі.
ТОМУ, є лише безкінечне Поле Варіантів, в якому космічна БЕЗЛІЧ наших Я - існує ОДНОЧАСНО ЗАРАЗ...і нам лише залишаеться обрати ТОЙ чи ІНШИЙ варіант сьогочасного Я.
А Доля - є, лише в вигляді безкінечної кількості варіантів в безкінечному Полі Варіантів...

Далі почалась дискусія з плутаниною у термінології.

По-перше, "варіанти" і "шаблони" - це різні речі. Поле Варіантів справді незліченне, але навряд чи кожне Боже Дитя має можливість відразу вибрати собі будь-який варіант самореалізації "сьогочасного Я", бо спочатку треба трохи "підрости" (щоб хоча би узріти всі варіанти), а одного життя тут явно не вистачить.

"Шаблонів" значно менше - це добре відомі інструменти або цеглинки, з залученням яких можна вибудувати вибраний "варіант", доклавши праці і натхнення. Якщо ж тільки "сидіти на березі ріки", не роблячи духовних (і фізичних) зусиль, то ви не зможете змінити свій шлях і вийти на вищий рівень, а будете як білка в колесі потрапляти в те саме місце з кожною реінкарнацією.

"Правила" - то є методи і способи того "будівництва", яких може бути безліч, як і варіантів. Єдине універсальне "правило", яке подарував нам Галілеянин - це Любов. Усі інші правила випливають з нього, і кожен майстер може собі їх сформулювати по індивідуальному списку.

Щодо самого фільму, то в ньому відчувається явний перебор, бо ідея про існування якихось таємних універсальних команд для управління людьми перетворює нас з Божих Дітей у щось таке, що і твариною назвати важко.

Ні, любі друзі, Свободу Волі ми вже отримали, і найголовніші рішення доведеться приймати самотужки, подобається це комусь чи ні.

Коментарі

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Дивився це кіно англійською мовою.

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача Андерс Фальке.
0
Ще не підтримано

Подай, будь-ласка, посилання на англійський варіант. Наперед дякую!

Миролюбність і озброєність!

Зображення користувача Аватар Арій.
0
Ще не підтримано

Ось:

Частоты / Frequencies (OXV: The Manual) / 2013 / СТ / WEB-DLRip

Для підстраховки є москальські субтитри.

<b>За добро заплатимо добром,</b>
<b>а за зло — по-справедливості.</b>

Зображення користувача Олександр Пальченко.
0
Ще не підтримано

ПИТАННЯ чи є Свобода Волі, чи є тільки Доля...відповідаю -

Першим, що зробив Бог, це наділив Свободою Волі ВСІ створені і рожденні ЇМ Сутності, бо саме Бог і є вищим уособленням Свободи Волі, РОЗДІЛИВШИ СЕБЕ на безкінечну кількість Я зі СВОБОДОЮ ВОЛІ, існуючої в безкінечному ПОЛІ ВАРІАНТІВ.

Бо без цього Поля Варіантів не можливе буття самої Свободи Волі.

ТОМУ, є лише безкінечне Поле Варіантів, в якому космічна БЕЗЛІЧ наших Я - існує ОДНОЧАСНО ЗАРАЗ...і нам лише залишаеться обрати ТОЙ чи ІНШИЙ варіант сьогочасного Я.

А Доля - є, лише в вигляді безкінечної кількості варіантів в безкінечному Полі Варіантів...

Зображення користувача Сергій Ждан.
0
Ще не підтримано

Чи раціонально було створювати безліч варіанті, коли реалізується лише один з них?

Все починається з Любові.

Зображення користувача Аватар Арій.
0
Ще не підтримано

А як же свобода вибору.

<b>За добро заплатимо добром,</b>
<b>а за зло — по-справедливості.</b>

Зображення користувача Олександр Пальченко.
0
Ще не підтримано

У вас Є вибір в цьому житті ПРОЙТИ той шлях, який ви обираєте, а в другому житті ви ЗМОЖЕТЕ обрати інший напрямок і так можете обирати кожний раз інший до бескінечності, а можете повторити той котрий тілько пройшли, щоб що небудь ПЕРЕЖИТИ ЗНОВ змінивши дещо , а можете ЗМІНИТИ шлях на зовсім інший - наприклад пройти земний шлях - жінкою...

І таку Свободу Волі дає лише таке Поле Варіантів...

Зображення користувача Сергій Ждан.
0
Ще не підтримано

Питання дещо в іншому. Якщо ми - сотворці і маємо абсолютну свободу, то це свобода не вибору з низки (хай і безмежної) шаблонів, а вільної творчості на свій розсуд, згідно з власним задумом. В нас - частина Творця, ми повторюємо Його у всьому. Невже і Творець діє за шаблонами?

Все починається з Любові.

Зображення користувача Аватар Арій.
0
Ще не підтримано

Я гадаю, те, що Ви називаєте шаблонами, насправді є правилами Творця, згідно яких він діє, згідно яких Він би хотів, щоб діяли і ми.

<b>За добро заплатимо добром,</b>
<b>а за зло — по-справедливості.</b>

Зображення користувача Сергій Ждан.
0
Ще не підтримано

Хіба може бути безліч правил?

Все починається з Любові.

Зображення користувача Аватар Арій.
0
Ще не підтримано

Гадаю, так. Хоча все починається з головного правила, що прописане у Вашому підписі.

Золоте правило етики, або Залізний закон розплати

<b>За добро заплатимо добром,</b>
<b>а за зло — по-справедливості.</b>

Зображення користувача Дзвінка Сопілкарка.
0
Ще не підтримано

Щоб навчитися малювати треба спершу незліченну кількість разів малювати прості лінії, потім змальовувати геометричні фігури, постановки побутових речей, натюрморти... І лише після тривалого навчання Вчитель скаже: "Тепер можеш творити".
З точки зору Творця, у нас нема вибору, бо Він наперед знає розвиток усіх можливих варіантів.І Йому байдуже, що конкретно ми оберемо в конкретний момент часу. А нам лише здається, що ми маємо безмежну кількість варіантів для вибору, бо ми сприймаємо час як одновимірну субстанцію, просте перетікання з минулого в майбутнє.
Але час штука багатовимірна. І коли ми це усвідомимо й відчуємо, то станемо Творцями. Адже мураха на аркуші паперу має менше можливостей для творчості ніж ми з вами.
Про це гарно написано в "Розі міра" Д. Андреєва. А ще недавно вийшов новий фільм "Інтерстелар"

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Сергій Ждан каже:
Чи раціонально було створювати безліч варіанті, коли реалізується лише один з них?

Раціонально!

Зображення користувача Сергій Ждан.
0
Ще не підтримано

Питання.

1. Людина живе не думками, а почуттями.
2. Тут - діалектика: відчуженню на зовнішньому (матерівльному) рівні відповідає зближення (єднання) на внутрішньому (рівні душі). Не треба нічого міняти, це шлях розвитку.
3. Іноді це корисно, бо внутрішні зміни можуть не встигати за зовнішніми перетвореннями. Крок вперед - два кроки назал.
4. Змінюючи характер.
5. Що занадто, то не здраво, у всьому треба знати міру.
6. Знання перетворюються на почуття, почуття проникають у підсвідомість і стають частиною нашого "Я", нашим характером. А ось він і визначає майбутнє.

Все починається з Любові.

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

2. Чи справді людина з високими вібраціями є самотньою? Що треба робити для уникнення самотності?

Все залежить виключно від її власної волі!

4. Як змінити долю?

Знаннями!

6. Що означає фраза «Знання визначають майбутнє»?


А далі можна продовжити наступним чином
Бо діє за власною волею.
А отже відповідно якщо він діє за власною волею то відповідно його знання і визначають його напрямок у майбутнє (і не тільки його).

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Стільки запитань,стільки відповідей-порад,які видає грайливий розум..
Просто сходіть у пустелю на сорок днів і буде Вам щастя...

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Прошу послухати знання відомого медіума, отримаємо деякі відповіді на запитання. Про реінкарнацію з книги медіума Е. Кейсі Хоч мені прийшло в голову, що боротьба йде космічна, тому є надія, що ми розкриємо секрет правди. Маю думку, що енергія нам дається не тільки від Сонця, є інше потужне джерело. Вивчаю сузір"я Рака та міфи про рака-краба. Бо сонцестояння, рівнодення припадає на 21 -22 червня, перший день зодіаку Рака. Потім Сонце починає рачкувати, скорочуються дні, воно зменшує свою дію на Землю, йде назад.
Сонце і Місяць у міфах утворені з однієї істоти. Голова стала Місяцем, а тіло Сонцем. Думаю, що це був Змій. Вислів у релігії- "Змій був низвергнутий на Землю". Так автоматично Рак стає символом Сонця. Бо у зодіаку Лева вже нічого не наростає, тому Лев вважається покореним, незадіяним, щось тут натворено. Ще напишу про це детальніше. Оскільки людство народжується під знаком Рака (управитель Місяць) тому треба досконало знати, що в цьому домі материнства діється.
Частоти ми отримуємо від Місяця, там находиться елемент титан, який випромінює ультразвук. Цю думку вже запустили деякі знатоки, що ми перебуваємо під цим впливом. Тому ми так швидко розумніємо ))))).
Потім треба розібратися з властивостями титану, бо ми зараз перебуваємо в його епосі. Якщо кварц надає ефекту відзеркалення чи перенесення дії (можливо сяйво), то титан надає пластичності. Думаю, що ці елементи поєднуються для утворення міцного фізичного тіла, яке не руйнується і не розбивається. Все це потрібно для того, бо ми є просто передатчиком енергії, своєрідним генераторм. Тому був придуманий вислів- Раб Божий. Тоді і Сонце непотрібне, бо кожний з нас сяє і вібрує, і хтось це споживає. Вважаю,що наша енергія використовується, бо війни і вбивства створюються свідомо. Так само як і корида, полювання на звірів чи спортивні змагання. Відпрацювується і швидко зношується організм. Тому зчитування нашої інформації досвіду життя також потрапляє в якісь руки.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Якщо ультразвук- це пришвидшення дії, то виявиться, що це веде до якогось перетворення матерії. Матерія таком може зникнути чи вилетіти кудись.
Самотність- ось вам і Рак. Думаю, що це унеможливлює вплив інших на таку людину, вона є вільною від усякого впливу.
Також Рак - це висока інтуїція, чутливість, спостережливість.
Самотність- це не є ізоляція, а спокійне перебування самому і мати що робити. Не залежати ні від кого і не хвилюватися від цього. Це розвинута індивідуальність, яка має можливість великого вдосконалення. Коли сам в собі находить більше, ніж є у когось.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Дзвінка Сопілкарка.
0
Ще не підтримано

Пані Зоріно, в астрології знак Рака не є ознакою самотності. Скоріше навпаки, він потребує постійної підтримки тісного кола близьких родичів і друзів. Без них він просто не зможе існувати. Так, він дійсно може бути постійно заглибленим у власні думки та уникати великого скупчення людей. Але завжди оглядається на оточення.
Найбільш самотнім з усіх знаків Зодіаку є протилежний до Рака Козеріг. Люди цього знаку найрідше одружуються і мають найменше дітей. Козерогам спілкування не дуже то й потрібне, для них важливіший соціальний статус і кар'єра.

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

"Знання визначають майбутнє", - це є півдороги, що каже, "ти почни і зосередься, а надалі тобі допоможемо". Знання удосконалять людину і нададуть нових якостей.
Можна розуміти як співпрацю з кимось: " Будеш знати, то будеш з нами", чи значити як радикально змінити спосіб життя на землі, бо не відаємо, що творимо чи хтось творить.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Так. "Со-знаніє" = "с-відомість" - бо спільне з кимось знання ("відомість" від "вєдаті"- "со-вєдаті").

?Пані Зоріно, а що Ви мали на увазі говорячи:

Зоріна Небокрай каже:
...Можна розуміти як співпрацю з кимось: " Будеш знати, то будеш з нами", чи значити як радикально змінити спосіб життя на землі, бо не відаємо, що творимо чи хтось творить.

...якось випадає з розуміння дане твердження, щось невловиме Ви сказали, то допоможіть мені краще уяснити...

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Для п. Арсена. “Будеш знати, то будеш з нами”. Згідно міфів, Деви-боги прибули на Землю і постійно ворогували з корінними жителями Землі, якими вважаються демони- асури. Перемогли боги і асури пішли під землю. Настала мить коли треба було всім їм виживати. Взяли Змія, обкрутили ним Землю як вірьовкою і почали крутити для здобуття скарбів і безсмертя. Голову Змія тримали асури, а хвіст деви. Коли здобули напій безсмертя, то він був в асурів, а боги виманили його від асурів. Невідомо хто з них праведник. Ось їх я мала на увазі, бути з безсмертними.
Про цей міф я напишу детальніше статтю, бо заслужує уваги.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Пані Зоріно, дякую за роз'яснення. )) Будете писати статтю, будь ласка, використайте ось ці знання також:
Сергій Літусь "Арійські Віди писалися на берегах Дніпра"
Дмитро Воронський «Війна Асурів, або Смертельне кохання»

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Доктор Смалець.
0
Ще не підтримано

Наразі, це найкращий коментар до теми, на мою думку:

Олександр Пальченко каже:
ПИТАННЯ чи є Свобода Волі, чи є тільки Доля...відповідаю -
Першим, що зробив Бог, це наділив Свободою Волі ВСІ створені і рожденні ЇМ Сутності, бо саме Бог і є вищим уособленням Свободи Волі, РОЗДІЛИВШИ СЕБЕ на безкінечну кількість Я зі СВОБОДОЮ ВОЛІ, існуючої в безкінечному ПОЛІ ВАРІАНТІВ.
Бо без цього Поля Варіантів не можливе буття самої Свободи Волі.
ТОМУ, є лише безкінечне Поле Варіантів, в якому космічна БЕЗЛІЧ наших Я - існує ОДНОЧАСНО ЗАРАЗ...і нам лише залишаеться обрати ТОЙ чи ІНШИЙ варіант сьогочасного Я.
А Доля - є, лише в вигляді безкінечної кількості варіантів в безкінечному Полі Варіантів...

Далі почалась дискусія з плутаниною у термінології.

По-перше, "варіанти" і "шаблони" - це різні речі. Поле Варіантів справді незліченне, але навряд чи кожне Боже Дитя має можливість відразу вибрати собі будь-який варіант самореалізації "сьогочасного Я", бо спочатку треба трохи "підрости" (щоб хоча би узріти всі варіанти), а одного життя тут явно не вистачить.

"Шаблонів" значно менше - це добре відомі інструменти або цеглинки, з залученням яких можна вибудувати вибраний "варіант", доклавши праці і натхнення. Якщо ж тільки "сидіти на березі ріки", не роблячи духовних (і фізичних) зусиль, то ви не зможете змінити свій шлях і вийти на вищий рівень, а будете як білка в колесі потрапляти в те саме місце з кожною реінкарнацією.

"Правила" - то є методи і способи того "будівництва", яких може бути безліч, як і варіантів. Єдине універсальне "правило", яке подарував нам Галілеянин - це Любов. Усі інші правила випливають з нього, і кожен майстер може собі їх сформулювати по індивідуальному списку.

Щодо самого фільму, то в ньому відчувається явний перебор, бо ідея про існування якихось таємних універсальних команд для управління людьми перетворює нас з Божих Дітей у щось таке, що і твариною назвати важко.

Ні, любі друзі, Свободу Волі ми вже отримали, і найголовніші рішення доведеться приймати самотужки, подобається це комусь чи ні.

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Тепер цей коментар найкращий, бо поєднав і попередній, і значно спростив і розширив його сприйняття!
Саме так!

Свободу Волі ми вже отримали, і найголовніші рішення доведеться приймати самотужки, подобається це комусь чи ні.

Дяку за це і гали!!!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Дякую п. Дзвінка за поправку, згідна. Я ще не задумувалась над цим знаком, висловила поверхневу думку, адже кажуть, що він "отшельник".
Павук, рак, краб - це все одне і те ж- це символи Сонця з міфів, вони утворили Сонце.
Найшла пояснення про астрологічну подію. Коли астероїд впав на Землю, пройшовши по ній по дотичній, то на кілька років рух Землі помінявся, бо голова сузір"я Рака увійшла у серце Лева, ці сузір"я сумістились.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Дзвінка Сопілкарка.
0
Ще не підтримано

Пані Зоріно, дякую за цікаву інформацію. Можливо раніше Земля дійсно оберталася в іншому напрямку, бо зовсім не логічно, що пік сонячної активності припадає на межу між знаками Близнюків і Рака. Знак Лева був би тут доцільнішим. Тобто, максимум мав би бути в Леві, а з Рака починалося спадання.
А щодо відлюдькуватості Рака, то вона поверхова. Він в першу чергу дбає про внутрішню гармонію у родинному колі. А решта світу його не дуже цікавить. Для нього найважливіші власні емоції, які він показує лише довіреним особам.

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Сумнівно, що планета Земля колись оберталась в іншому напрямку. Усі планети Сонячної системи (крім Зорі, тобто Венери) обертаються навколо своєї осі в одному і тому ж напрямку. Якщо астероїд когось зачепив, то це Зорю.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

соборна істота НО.Ми робимо групове мислення разом. Крок за кроком.радіймо