Залізний урожай. Художник Якуб Розальськи.

Стратегічний дороговказ: чотири ознаки кризи і чотири властивості антикризової стратегії (+аудіо)

Твоя зброя має бути невидимою для ворога. Понад те – він має бути переконаним у неможливості її існування. Якщо твою автомашину атакує танк, то треба її перетворити на літак і контратакувати з...
Перетворення води на виноградний фреш

Чудо в Кані Галілейській: виявлено ще одну ворожу вставку в Добру Новину (+аудіо)

Ця історія має подвійний сенс – вона не лише виявляє ставлення Ісуса до вживання алкоголю, а й викриває спробу фальсифікатора збити нас з пантелику.

Що таке духовність? Структура людини та її внутрішній бог. Епізод 4 (відео)

Від глибинної метафізики до простих і доступних правил оздоровлення та омолодження. Прихована мудрість Доброї Новини. Від чарівної Гіперборії до реалій сучасної України.

Святий Йосип – батько Ісуса Хреста, покровитель техносфери (+аудіо)

«Яка хата такий тин, який батько – такий син». У талановитих дітей зазвичай талановиті батьки. А якщо дитина стала боголюдиною? Рівень розвитку батьків має бути надзвичайно високим.
Богородице Діво, радуйся! Радіймо, Маріє!

Чому головні аріянські храми присвячені Діві Марії – богородиці, заступниці, цариці (+аудіо)

Ісус здійснив духовний подвиг і став боголюдиною. Величезний внесок у цей його успіх належить його батькам. Що розвиненіші батьки, то більше шансів гарного розвитку в дитини. А які батьки могли...

«Недуга ця не на смерть, а на славу Божу»: Добра Новина про хвороби (+аудіо)

Аріянське вчення пропонує цілком позитивний погляд на недуги: вони розглядаються як потужний виклик, подолання якого дає прискорений розвиток.
Люби господа, бога ТВОГО!

Головний храм аріянства, або Де живе твій внутрішній бог (+аудіо)

Людина є втіленою божественною сутністю – це фундаментальна ідея аріянства. Тому головна заповідь Ісуса Хреста закликає зосередитися на відновленні зв’язку з цим своїм внутрішнім богом: Люби господа...

Аріянська релігія:  5 головних особливостей і відмінностей від антирелігій (+аудіо)

Поточна цивілізаційна криза показала, що рушієм переходу до постіндустріальної формації є середній клас, організований в Аріянську Церкву. Але чому саме аріянство? Що в ньому такого особливого? По-...

Як розвинути самостійне мислення: 5 базових правил, які допоможуть зберегти здоров’я і гроші (+аудіо)

Афера з неіснуючою пандемією коронавірусу ще раз підтвердила, що лише 5% населення спроможні до самостійного мислення. Всі інші приречені потерпати від різноманітних локальних чи глобальних «...

Відновлення A1R21 – продовження молитви «Сонце» в заповіді «Люби господа, бога твого» (+аудіо)

Після нагадування про присутність у душі «образу божого» переходимо до його формування з наміром оздоровлення та омолодження.
Священний Вепр Ґуллінбурсті

Тотем України – Сонячний Вепр: чому це важливо для українського етнотворення (+аудіо)

Сонячний Вепр є символічною істотою, яка сприяє етнічній єдності українців, їх самопізнанню та правильному розвитку. Головні його настанови зводяться до трьох слів: Освячуйся! Озброюйся! Плодися!
Радіймо, арії! Ви світло світу!

Везіння – це не випадковість, а спосіб мислення людини. Вчений пояснив, що таке удача і як її знайти

Деякі люди вважають себе невдахами і не розуміють, чому низка поганих подій в їхньому житті не припиняється. Інші люди постійно знаходять відмінні можливості, які використовують на повну.
А якої моделі твоя психіка?

Психотипи, дуали, квадри: релігійні знання для розвитку від гобіта до боголюдини (+аудіо)

Кожен знає модель свого комп’ютера чи смартфону. Проте значно важливіше мати уявлення про модель власної психіки і особливості свого «природного софту».
Вгору просування – без краплі вагання!

Найкращі тексти Живого Слова для ранкового освячення і вечірнього очищення

Ці тексти Живого Слова легко запам’ятати і використовувати під час прогулянки чи приготування їжі, в автотранспорті, перед засинанням... Тривалість читання – до 15 хвилин.

Колективна свідомість, або Уявіть собі, що ви комп’ютер

Масове поширення комп’ютерних технологій допомагає краще зрозуміти роботу людської психіки. Розгляньмо це на прикладі таких базових понять психології як несвідомість, підсвідомість, свідомість і...
Пол Атрідес, «Миротворець» (фрагмент з кінофільму «Дюна», 1984)

Екосистема «Соціон», або Що таке Золота Стежка (+аудіо)

Якщо система не сприяє еволюції – вона не потрібна Всесвіту, а тому повинна звільнити місце для інших. Механізм самоліквідації «прошитий» на базовому рівні людської психіки.
Морські свинки

Звідки взялася суперечність релігії і націоналізму в головах українців (+аудіо)

Причина протистояння між звичними для українців «релігією» й «націоналізмом» в тому, що це і не релігія, і не націоналізм. Виправляємо імена, позбуваємось ідеологічного туману.
Будьмо здорові!

Хвороба – це звільнення від недуги і рух до здоров’я (+ аудіо)

Правильне розуміння слів дозволяє адекватно сприймати реальність і ефективно діяти. Яскравим прикладом є правильне розуміння слів «недуга» і «хвороба».
Свята родина

25 грудня – день народження Ісуса Хреста і Різдво нового Сонця. Радіймо!

25 грудня 1 року до н. е. в галілейському Назареті в теплій і затишній батьківській хаті народився Ісус Хрестос – боголюдина (син божий, хрестос), оновлювач Арійської традиції, засновник Аріянської...

Для чого нам дається інформація і як знайти своє призначення в житті

Як знайти своє призначення? Це питання турбує багатьох, але не всім щастить віднайти відповіді на нього. Якщо хочете дізнатися власне життєве призначення згідно з велінням свого Над-Я чи Божественним...

Мистецтво здійснення намірів, або Чим вимощена дорога в рай (+аудіо)

Благими намірами вимощена дорога в пекло. Я вас навчу, як ними вимостити дорогу в рай.

Сторінки

  • <
  • Сторінка
  • of 11
  • >