Миро Продум's picture
Миро Продум
  • Visits: 0
  • Hits: 0

Платформа для Нації: політичний компонент стартапу Вишня Борія

Шановні друзі! Ми розпочинаємо створення платформи для формування Української нації нового циклу і творення нею своєї Української держави. Для цього нам потрібні передова організаційна модель, надійна технологічна база і відповідний софт (програмне забезпечення). 

140716-startap.jpg

Стартап, тобто "зерно"
Стартап, тобто "зерно"

Нині українці цілого світу перебувають у стані аморфного етносу. Після Майдану він оновлюється і набуває пасіонарності. Проте чимраз більше загострюється суперечність між динамічним етносом і застійною пострадянською державою, яка гальмує перетворення. Головною потребою часу є перезаснування держави, а це під силу тільки Нації – організованому, структурованому етносу. Для націотворення потрібні: модель, технологічна база і софт.

Обговорення моделі розпочинаємо вступною статтею Цивілізаційний стартап, або Зерно нового світу. Щодня буде продовження і обговорення, яке визначатиме розвиток дискусії. 

Щодо технологічної бази: з 22 липня ми переходимо на потужнішу машину з 6-ядерним процесором і швидкими SSD-дисками. Це відчутно прискорить роботу сайту і соціальної мережі, дозволить спокійно розширити кількість учасників. Це додаткові витрати (для переходу потрібно 300 євро), але спільними зусиллями ми це забезпечимо.  

Розробка спеціалізованого софту ведеться зусиллями трьох програмістів. Швидкість розробки залежить від того, скільки часу вони зможуть приділяти нашому стартапу. В ідеалі вони мають, не відволікаючись, займатися тільки цією справою, але це відбудеться тільки тоді, коли ми зможемо щомісяця збирати хоча б по 10 тисяч гривень.

Закликаю всіх прихильників справи новітнього українського державотворення підтримати нас енергією грошей. Якщо дозволимо собі щомісяця скинутись по 50 - 100 гривень, то матимемо достатньо енергії і для утримання сайту, і для його розвитку. 

Ви можете долучитися до системи енергообміну Галія і автоматично стати інвестором нашого стартапу.

Ви можете просто підтримати нашу справу, навіть не реєструючись на сайті:  

Для початку даю номер своєї картки у Приватбанку: 5211537404676871.

На неї зручно робити перекази з розгалуженої мережі відділень цього банку: достатньо на терміналі набрати номер картки, переконатися що висвітлилося моє прізвище, вставити у приймач потрібну купюру і натиснути підтвердження. Якщо терміналу немає, то можна робити перекази й через касу. Для користувачів онлайн-банкінгу Приват24 це ще простіше.

Ще один спосіб для наших закордонних друзів - Western Union або MoneyGram. Робіть перекази на Igor Kaganets, Kyiv, Ukraine.

Також можна легко переказати кошти через систему WebMoney на рахунки у гривнях, російських рублях, доларах США та євро.

U332693072636 гривні

R423818630698 рублі

Z330907838923 долари США

E409914636158 євро

Термінали для переказу вебмані знаходяться майже в кожному супермаркеті, достатньо набрати «Гроші» - «WebMoney» - «номер рахунку» 332693072636 і т. д. Ще легше зробити переказ через інтернет, якщо у вас є свій електронний гаманець.

Після здійснення переказу прошу мені про це повідомити.

Зареєстровані користувачі нашого сайту можуть поповнити свій гаманець через систему Галія і долучитися до роботи нашого Ярмарку

Якщо будуть інші варіанти переказів або можете допомогти роботою – пишіть мені на sensar[at]meta.ua або телефонуйте мені на (096) 451-55-15, (044) 460-30-21. Будемо знайомитися, шукати кращі рішення і разом рухатися вперед.

Багато хто з нас готовий докласти серйозних зусиль для поліпшення життя українців. Так почнімо з поліпшення свого інформаційного простору і налагодження змістовного спілкування.

Хай Буде!


Про наш проект:

Віртуальний стартап Вишня Борія

Нова книжка «Арійський Стандарт» (2014): замовляємо для себе і друзів!

Система енергообміну Галія: долучайтесь!

Зустріч з Ігорем Каганцем на Майдані: про перемогу Української держави (фото, аудіо)

Розробка сайту НО триває! Звіт за червень 2014

Впроваджено можливість голосування за коментарі

Самоорганізація варни брахманів і Великий Перехід (аудіо, відео)

 

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...