Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Експерт з ісламу повідомляє недобрі вісті

Категорія:

Колишній мусульманин, автор книги «Іслам і ісламізм в Чеській Республіці» Лукаш Лготян каже, що мусульмани вже сприймають Англію як свою територію, яку потрібно очистити від усього неісламського. Деякі європейські політики настільки дурні, що справді вірять ідеології мультикультуралізму і тому, що іслам не є проблемою. Або європейська цивілізація буде поступово знищена, або європейці повстануть.

170529-islamuyevropi.jpg

Іслам у Європі
Іслам у Європі

Тільки до берегів Італії щомісяця припливають десятки тисяч молодих хтивих негрів, перш за все - завдяки допомозі неурядових організацій. Сотні тисяч іммігрантів щорічно на законних підставах привозять своїх родичів для возз'єднання сім'ї. А деякі керівники ЄС вважають, що Європа потребує африканських мігрантів, каже Лготян. Він дав інтерв'ю чеському виданню Parlamentní listy.

- Parlamentní listy: Що Ви думаєте з приводу терористичного акту в Манчестері? Його можна було очікувати? Чи стане подібне рутиною в Великобританії і Західній Європі?

- Лукаш Лготян: Так, цього варто було очікувати, і я впевнений, що подібних терактів і нападів ставатиме більше. Однак існує принципова різниця. Теракти в Мадриді у 2004 році і Лондоні у 2005 році носили політичний характер. Це була помста за участь в іракській війні. Тепер же, як здається, мова йде виключно про прояв ненависті до всього, що мусульмани вважають поганим, чи неісламських. Так що тут простежується мотивація - залякати немусульман і змусити їх почати жити за правилами ісламу, тобто не ходити на музичні заходи, де разом знаходяться чоловіки і жінки, а також відмовитися від дій, які в ісламі вважаються аморальними. 

- Хто, на Вашу думку, несе відповідальність за те, що відбувається?

- Хтось чекає, що я скажу: «англійський уряд»,  але я думаю, що відповідальні за це самі англійці. Це вони обрали уряд, який підтримував прилив мільйонів мусульман, і хоча ясно, що все це означає для майбутнього, англійці продовжують обирати політиків, які як і раніше, терпимо ставляться до того, що відбувається. І навіть ті, хто не бере участь у виборах, несе свою частину відповідальності, тому що ігнорування виборів теж сприяє загостренню...

- Який, на Вашу думку, буде реакція політиків в найближчому майбутньому? Все знову будуть висловлювати солідарність і говорити, що іслам ні в чому не винен?

- Звичайно. А що ще їм робити? Визнати, що дали промах? Що їх стара поведінка і ідеологія мультикультуралізму і применшення загрози з боку ісламу була помилкою? Насправді їм може бути взагалі байдуже. Вони прекрасно захищені, а ті, хто в останні роки гине в терактах, аж ніяк не політики і їх сім'ї, а прості люди. Тоді чого їм турбуватися? Вони просто скажуть все, що зазвичай говорять, щоб заспокоїти народ.

- Чи правда, що деякі мусульмани вітають подібні теракти і висловлюють їм свою підтримку?

- Велика частина мусульман виступає проти цих терактів. Одні - в першу чергу це не практикуючі мусульмани - не підтримують ці теракти, а другі - як раз практикуючі - вважають їх занадто передчасними. На думку цієї другої частини, мусульмани в Європі свою гру ще не виграли, і ці теракти можуть пробудити європейців від летаргічного сну і підштовхнути широкі європейські маси, які поки залишаються апатичними, до рішення вигнати іслам з Європи. Практикуючі мусульмани хочуть почекати, коли вся влада повністю перейде в руки мусульман, і тоді їхня поліція покладе край будь-яким діям, які в ісламі вважаються аморальними. І лише невелика частина мусульман підтримує ці теракти.

- Постає кардинальне питання, чи винен іслам.

- Так, винен - ​​бо в основі ісламу лежить значна терпимість до насильства в ім'я ісламу або нав'язування ісламських догм немусульманам.

- Чи не закінчиться все це тим, що європейцям обмежать громадянські свободи: свободу слова, право на носіння зброї, а мусульманські іммігранти будуть продовжувати робити свою справу?

- Так, боюся, що саме так воно і буде. Сучасні політичні та громадські еліти набагато більше турбують публічні критика і неприйняття ісламу та імміграції, а також мультикультуралізму, ніж вбивство європейців мусульманами, насильство з боку африканських мігрантів та інше.

- Наскільки велика загроза у нас?

- Сьогодні вона все ще незначна. У нас (в Чехії- ред.) дуже мало мусульман, особливо, практикуючих. У нас мало іммігрантів з Африки та ісламських країн, але якщо уряд партій ČSSD, ANO і KDU-ČSL доб'ється того, що ми почнемо приймати тисячі іммігрантів і мусульман, як того вимагає Брюссель і Берлін, то загроза зросте в кілька разів. З досвіду західноєвропейських країн, включаючи обговорюваний нами акт мусульманського тероризму, ясно, що за великим співтовариством мусульман та іммігрантів просто не встежити.

- У ЗМІ майже не пишуть про міграційний кризу. Що ж відбувається насправді?

- Криза? Масова міграція до Європи триває вже понад 20 років, і вона не припиняється. Це стосується і легальною, і нелегальної міграції. Тільки до берегів Італії щомісяця припливають десятки тисяч молодих хтивих негрів, перш за все завдяки допомозі неурядових організацій. Сотні тисяч іммігрантів, в основному мусульман, щороку на законних підставах привозять своїх родичів для возз'єднання сім'ї. А керівники ЄС, наприклад, представник в Африці Мішель Арріо, вважають, що Європа потребує африканських мігрантів. Я називаю це запрошенням до чергової хвилі нелегальних мігрантів. Невже сьогодні нормальні люди ще вірять, що Брюссель хоче зупинити міграцію? Ні, Брюссель лише хоче зробити нелегальну міграцію легальною.

- Чи існує загроза мультикультурної індокрінаціі і ісламізації в нашому суспільстві і наших школах?

- Така загроза існує вже 20 років і тільки зростає. Тобто мова йде навіть не про загрозу, а про процес, що бере початок в дитячому саду. Уже малим дітям промивають мізки, щоб вони не боялися ісламу, імміграції та іншого, щоб вони не турбувалися, якщо раптом поряд з ними на концерті вибухне бомба, або якщо їх зґвалтує іммігрант з Африки. Все це вони повинні сприймати спокійно і не чинити опір потоку іммігрантів з Африки та ісламських країн. І судячи з тієї апатії, якою охоплені громадяни Західної Європи, де ця пропаганда - частина шкільного навчання протягом вже декількох десятиліть, все відмінно працює...

Коли я побачив, як, наприклад, презентують чеські підручники «бідного» засновника ісламу Мухаммеда, якого нібито всі переслідували, що неправда, я вирішив видати його справжню біографію, призначену для молоді і написану відомим колишнім мусульманином Алі Сіна. Якщо в чеських школах не дають об'єктивної інформації, батьки і самі учні повинні поцікавитися і знайти факти. Наша освіта мені все більше нагадує те, про що мені розповідали люди, які пережили часи найжорсткішого комуністичного режиму.

- Найближчим часом британський журналіст і письменник Дуглас Мюррей видасть нову книгу, в якій детально описує, як сучасні еліти Євросоюзу вирішили зробити колективне самогубство і таким чином знищити Європу і її населення. Чи їм вдається це реалізувати, перш за все, через апатії жителів Європи, які засліплені благополуччям і політикою мультикультуралізму. Чи правий письменник?

- Так, має рацію. Деякі політики - в першу чергу лівого спрямування - дійсно цього прагнуть. А праві скоріше хочуть витрусити з багатих мусульман гроші. Свою роль може грати і те, що більшість з них неофіційно живе під гаслом «Після нас хоч потоп». А частина політиків настільки дурна, що дійсно вірить ідеології мультикультуралізму і тому, що іслам не є проблемою.

Боюся, що все це добром не закінчиться. Або європейська цивілізація буде поступово знищена, або європейці повстануть, візьмуть в руки зброю, і проллється кров. Чому так? Тому що більшість людей плює на те, що відбувається. Багато хто навіть на вибори не ходять і сприймають безпеку і добробут як щось самою собою зрозуміле. 

Наші інтереси: 

Важливо розуміти. НО давно писав про це (дивіться статті в тему). 10 років тому я написала оцей аналітичний матеріал "Втрата батьківщини породжує агресивність". Раджу почитати. Сучасні ліберальні суспільства мають слабку колективну ідентичність.  Яякщо суспільство не відстоюватиме позитивні ліберальні цінності, воно може стикнутися з викликом мігрантів, які краще знають, хто вони.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Аватар Арій.
0
Ще не підтримано

© Хто не вірить, що іслам мирна релігія, тому ми відрубаємо голову.

<b>За добро заплатимо добром,</b>
<b>а за зло — по-справедливості.</b>

Коментарі

Зображення користувача Віктор Макаренко.
0
Ще не підтримано

На цій "ісламській" карті Європи проявились контури Міжмор'я.

Зображення користувача Владислав Дзигар.
0
Ще не підтримано

Влучно!)

Жнива почалися, браття!

Зображення користувача Аватар Арій.
0
Ще не підтримано

© Хто не вірить, що іслам мирна релігія, тому ми відрубаємо голову.

<b>За добро заплатимо добром,</b>
<b>а за зло — по-справедливості.</b>

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Кілька цитат із "майбутнього", що є, як відомо, "добре забуте минуле" - Велика гра неоантропів:

Цитата:
Жорстке протистояння з расою неандертальців стало для неоантропів головним стимулом розвитку швидкого мислення, стратегічного планування, злагодженої організації, розвитку фізичного тіла, опанування нових навиків і технологій. Приблизно 30 тисячоліть тому раса неандертальців була ліквідована.

То що? Раса неандертальців повертається в Європу?

Ох, і жорстокі часи грядуть!

Цитата:
Як відомо, найбільш захоплю­ючою грою є війна (тому й досі ми говоримо «виграти війну»), бо вона створює найгостріше протистояння з антитезою, без якої неможливе повноцінне розгортання Тези. Антитезою для раси неоантропів були неандертальці, з якими неоантропи кілька тисячоліть вели напружені війни.

"Війна!" (м/ф "Чарівний Горох (2008) - 9:00-9:40 хв.)
https://youtu.be/emVe3ZDy_xA?t=9m

Думаєте, повториться ця історія? ;-) Давні люди робили з неандертальців прикраси та поїдали їх

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Владислав Дзигар.
0
Ще не підтримано

Ще не факт, що давні люди їли їх, самі науковці кажуть, що це не доведено, можливо неандертальці самі поїдали собі подібних, тому що в силу нових відкриттів, неоантропи могли бути взагалі праноїдами.

Жнива почалися, браття!