Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Експерт з ісламу повідомляє недобрі вісті

Категорія:

Колишній мусульманин, автор книги «Іслам і ісламізм в Чеській Республіці» Лукаш Лготян каже, що мусульмани вже сприймають Англію як свою територію, яку потрібно очистити від усього неісламського. Деякі європейські політики настільки дурні, що справді вірять ідеології мультикультуралізму і тому, що іслам не є проблемою. Або європейська цивілізація буде поступово знищена, або європейці повстануть.

170529-islamuyevropi.jpg

Іслам у Європі
Іслам у Європі

Тільки до берегів Італії щомісяця припливають десятки тисяч молодих хтивих негрів, перш за все - завдяки допомозі неурядових організацій. Сотні тисяч іммігрантів щорічно на законних підставах привозять своїх родичів для возз'єднання сім'ї. А деякі керівники ЄС вважають, що Європа потребує африканських мігрантів, каже Лготян. Він дав інтерв'ю чеському виданню Parlamentní listy.

- Parlamentní listy: Що Ви думаєте з приводу терористичного акту в Манчестері? Його можна було очікувати? Чи стане подібне рутиною в Великобританії і Західній Європі?

- Лукаш Лготян: Так, цього варто було очікувати, і я впевнений, що подібних терактів і нападів ставатиме більше. Однак існує принципова різниця. Теракти в Мадриді у 2004 році і Лондоні у 2005 році носили політичний характер. Це була помста за участь в іракській війні. Тепер же, як здається, мова йде виключно про прояв ненависті до всього, що мусульмани вважають поганим, чи неісламських. Так що тут простежується мотивація - залякати немусульман і змусити їх почати жити за правилами ісламу, тобто не ходити на музичні заходи, де разом знаходяться чоловіки і жінки, а також відмовитися від дій, які в ісламі вважаються аморальними. 

- Хто, на Вашу думку, несе відповідальність за те, що відбувається?

- Хтось чекає, що я скажу: «англійський уряд»,  але я думаю, що відповідальні за це самі англійці. Це вони обрали уряд, який підтримував прилив мільйонів мусульман, і хоча ясно, що все це означає для майбутнього, англійці продовжують обирати політиків, які як і раніше, терпимо ставляться до того, що відбувається. І навіть ті, хто не бере участь у виборах, несе свою частину відповідальності, тому що ігнорування виборів теж сприяє загостренню...

- Який, на Вашу думку, буде реакція політиків в найближчому майбутньому? Все знову будуть висловлювати солідарність і говорити, що іслам ні в чому не винен?

- Звичайно. А що ще їм робити? Визнати, що дали промах? Що їх стара поведінка і ідеологія мультикультуралізму і применшення загрози з боку ісламу була помилкою? Насправді їм може бути взагалі байдуже. Вони прекрасно захищені, а ті, хто в останні роки гине в терактах, аж ніяк не політики і їх сім'ї, а прості люди. Тоді чого їм турбуватися? Вони просто скажуть все, що зазвичай говорять, щоб заспокоїти народ.

- Чи правда, що деякі мусульмани вітають подібні теракти і висловлюють їм свою підтримку?

- Велика частина мусульман виступає проти цих терактів. Одні - в першу чергу це не практикуючі мусульмани - не підтримують ці теракти, а другі - як раз практикуючі - вважають їх занадто передчасними. На думку цієї другої частини, мусульмани в Європі свою гру ще не виграли, і ці теракти можуть пробудити європейців від летаргічного сну і підштовхнути широкі європейські маси, які поки залишаються апатичними, до рішення вигнати іслам з Європи. Практикуючі мусульмани хочуть почекати, коли вся влада повністю перейде в руки мусульман, і тоді їхня поліція покладе край будь-яким діям, які в ісламі вважаються аморальними. І лише невелика частина мусульман підтримує ці теракти.

- Постає кардинальне питання, чи винен іслам.

- Так, винен - ​​бо в основі ісламу лежить значна терпимість до насильства в ім'я ісламу або нав'язування ісламських догм немусульманам.

- Чи не закінчиться все це тим, що європейцям обмежать громадянські свободи: свободу слова, право на носіння зброї, а мусульманські іммігранти будуть продовжувати робити свою справу?

- Так, боюся, що саме так воно і буде. Сучасні політичні та громадські еліти набагато більше турбують публічні критика і неприйняття ісламу та імміграції, а також мультикультуралізму, ніж вбивство європейців мусульманами, насильство з боку африканських мігрантів та інше.

- Наскільки велика загроза у нас?

- Сьогодні вона все ще незначна. У нас (в Чехії- ред.) дуже мало мусульман, особливо, практикуючих. У нас мало іммігрантів з Африки та ісламських країн, але якщо уряд партій ČSSD, ANO і KDU-ČSL доб'ється того, що ми почнемо приймати тисячі іммігрантів і мусульман, як того вимагає Брюссель і Берлін, то загроза зросте в кілька разів. З досвіду західноєвропейських країн, включаючи обговорюваний нами акт мусульманського тероризму, ясно, що за великим співтовариством мусульман та іммігрантів просто не встежити.

- У ЗМІ майже не пишуть про міграційний кризу. Що ж відбувається насправді?

- Криза? Масова міграція до Європи триває вже понад 20 років, і вона не припиняється. Це стосується і легальною, і нелегальної міграції. Тільки до берегів Італії щомісяця припливають десятки тисяч молодих хтивих негрів, перш за все завдяки допомозі неурядових організацій. Сотні тисяч іммігрантів, в основному мусульман, щороку на законних підставах привозять своїх родичів для возз'єднання сім'ї. А керівники ЄС, наприклад, представник в Африці Мішель Арріо, вважають, що Європа потребує африканських мігрантів. Я називаю це запрошенням до чергової хвилі нелегальних мігрантів. Невже сьогодні нормальні люди ще вірять, що Брюссель хоче зупинити міграцію? Ні, Брюссель лише хоче зробити нелегальну міграцію легальною.

- Чи існує загроза мультикультурної індокрінаціі і ісламізації в нашому суспільстві і наших школах?

- Така загроза існує вже 20 років і тільки зростає. Тобто мова йде навіть не про загрозу, а про процес, що бере початок в дитячому саду. Уже малим дітям промивають мізки, щоб вони не боялися ісламу, імміграції та іншого, щоб вони не турбувалися, якщо раптом поряд з ними на концерті вибухне бомба, або якщо їх зґвалтує іммігрант з Африки. Все це вони повинні сприймати спокійно і не чинити опір потоку іммігрантів з Африки та ісламських країн. І судячи з тієї апатії, якою охоплені громадяни Західної Європи, де ця пропаганда - частина шкільного навчання протягом вже декількох десятиліть, все відмінно працює...

Коли я побачив, як, наприклад, презентують чеські підручники «бідного» засновника ісламу Мухаммеда, якого нібито всі переслідували, що неправда, я вирішив видати його справжню біографію, призначену для молоді і написану відомим колишнім мусульманином Алі Сіна. Якщо в чеських школах не дають об'єктивної інформації, батьки і самі учні повинні поцікавитися і знайти факти. Наша освіта мені все більше нагадує те, про що мені розповідали люди, які пережили часи найжорсткішого комуністичного режиму.

- Найближчим часом британський журналіст і письменник Дуглас Мюррей видасть нову книгу, в якій детально описує, як сучасні еліти Євросоюзу вирішили зробити колективне самогубство і таким чином знищити Європу і її населення. Чи їм вдається це реалізувати, перш за все, через апатії жителів Європи, які засліплені благополуччям і політикою мультикультуралізму. Чи правий письменник?

- Так, має рацію. Деякі політики - в першу чергу лівого спрямування - дійсно цього прагнуть. А праві скоріше хочуть витрусити з багатих мусульман гроші. Свою роль може грати і те, що більшість з них неофіційно живе під гаслом «Після нас хоч потоп». А частина політиків настільки дурна, що дійсно вірить ідеології мультикультуралізму і тому, що іслам не є проблемою.

Боюся, що все це добром не закінчиться. Або європейська цивілізація буде поступово знищена, або європейці повстануть, візьмуть в руки зброю, і проллється кров. Чому так? Тому що більшість людей плює на те, що відбувається. Багато хто навіть на вибори не ходять і сприймають безпеку і добробут як щось самою собою зрозуміле. 

Наші інтереси: 

Важливо розуміти. НО давно писав про це (дивіться статті в тему). 10 років тому я написала оцей аналітичний матеріал "Втрата батьківщини породжує агресивність". Раджу почитати. Сучасні ліберальні суспільства мають слабку колективну ідентичність.  Яякщо суспільство не відстоюватиме позитивні ліберальні цінності, воно може стикнутися з викликом мігрантів, які краще знають, хто вони.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Віктор Макаренко.
0
Ще не підтримано

На цій "ісламській" карті Європи проявились контури Міжмор'я.

Коментарі

Зображення користувача Віктор Макаренко.
0
Ще не підтримано

На цій "ісламській" карті Європи проявились контури Міжмор'я.

Зображення користувача Владислав Дзигар.
0
Ще не підтримано

Влучно!)

Жнива почалися, браття!

Зображення користувача Аватар Арій.
0
Ще не підтримано

© Хто не вірить, що іслам мирна релігія, тому ми відрубаємо голову.

<b>За добро заплатимо добром,</b>
<b>а за зло — по-справедливості.</b>

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Кілька цитат із "майбутнього", що є, як відомо, "добре забуте минуле" - Велика гра неоантропів:

Цитата:
Жорстке протистояння з расою неандертальців стало для неоантропів головним стимулом розвитку швидкого мислення, стратегічного планування, злагодженої організації, розвитку фізичного тіла, опанування нових навиків і технологій. Приблизно 30 тисячоліть тому раса неандертальців була ліквідована.

То що? Раса неандертальців повертається в Європу?

Ох, і жорстокі часи грядуть!

Цитата:
Як відомо, найбільш захоплю­ючою грою є війна (тому й досі ми говоримо «виграти війну»), бо вона створює найгостріше протистояння з антитезою, без якої неможливе повноцінне розгортання Тези. Антитезою для раси неоантропів були неандертальці, з якими неоантропи кілька тисячоліть вели напружені війни.

"Війна!" (м/ф "Чарівний Горох (2008) - 9:00-9:40 хв.)
https://youtu.be/emVe3ZDy_xA?t=9m

Думаєте, повториться ця історія? ;-) Давні люди робили з неандертальців прикраси та поїдали їх

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Владислав Дзигар.
0
Ще не підтримано

Ще не факт, що давні люди їли їх, самі науковці кажуть, що це не доведено, можливо неандертальці самі поїдали собі подібних, тому що в силу нових відкриттів, неоантропи могли бути взагалі праноїдами.

Жнива почалися, браття!