Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 3
  • Переглядів: 3

Олексій Тищенко, цигун і «Револьвер» (майже детектив)

Мене мало не щодня запитують, що він робить на нашому сайті. Щоб закрити цю тему, коротко напишу, що нас об’єднує, що роз’єднує і що робити.

З Олексієм Тищенком я познайомився більше 5 років тому: у 2009 році опублікував на його прохання рекламу його сайту, а у 2013 дав ще одну рекламку про його центр. Навесні 2015 року Олексій попросив там оновити інформацію, що я й зробив. Він представлявся прихильником журналу «Перехід-IV», однодумцем, соратником і так далі, тому я радо йому допомагав, як і багатьом іншим.

Тоді ж я розповів Олексію, що ми з Катериною Чередніченко готуємось до запису на ТБ-7 передачі про кінофільм «Револьвер». Олексій дуже зацікавився і попросився до участі в обговоренні. Передача вийшла доволі цікавою і повчальною. 

На початку 2015 року Олексій почав збирати людей на свої семінари в Карпатах, і тут почали випливати на поверхню деякі непорозуміння. Але почнемо з того, що нас об’єднує.

Що нас об’єднує

1. Ми виступаємо за здоровий спосіб життя, а тому не сприймаємо в жодному вигляді вживання алкоголю, тютюну, наркотиків, м’яса та інших шкідливих продуктів.

2. Ми виступаємо за фізичний і психоенергетичний розвиток людини за допомогою різноманітних практик.

3. Ми виступаємо за поступовий перехід на живу рослинну їжу.

Що нас роз’єднує

Тут щоразу випливає більше відмінностей, тому доцільно на них зупинитися докладніше. Це повчально і цікаво. Почитайте. Таке може трапитися з кожним.  

Ставлення до егрегорів

Олексій Тищенко виступає за ліквідацію усіх без винятку егрегорів, адже вони, на його переконання, висмоктують у людини енергію.

На моє переконання, звільнятися треба тільки від негативних, паразитичних егрегорів, натомість підтримувати тих, які розвивають людину і розкривають її боголюдський потенціал. Про це докладніше у статті:  Навіщо людям егрегори і коментарях до неї.

Ставлення до технології самозцілення Живе Слово

Олексій Тищенко вважає її неефективною, принаймні в порівнянні з його системою «Ван Фу Бао Цигун». За його словами, він навіть 10 днів почитав Живе Слово, але воно якось не помогло. Тут просте пояснення: якщо хтось практикує систему для доведення її неефективності, то він отримає те, чого прагне.  

На моє переконання, Живе Слово є ефективною технологією, у чому я переконався, досліджуючи і розвиваючи цю систему з кінця 2004 року. На сайті «Народний Оглядач» зібралося багато людей, які це перевірили на собі і можуть підтвердити. Про це можна почитати у рубриках: УспіхиЧудеса, Що може відбуватися при читанні Живого Слова, у серії відео Діалоги про радість.

Перевагою Живого Слова є те, що ця система:

1. Відкрита: тексти та інструкції до їх застосування викладені для загального доступу у спецтемі «Телевізійна Школа Живого Слова». Всі нові розробки негайно викладаються на сайт.

2. Безкоштовна: хто отримав досвід самозцілення і бажає підтримати розвиток системи, той може зробити пожертву на розвиток нашого сайту. Оскільки сайт активно розвивається, то вдячних людей таки трохи є.

3. Дистанційна: всі необхідні матеріали і консультації можна отримати на сайті, скайпом, телефоном (бажано зареєструватися на сайті).

4. Масова:  кожен, хто здобув досвід самозцілення Живим Словом, може самостійно поширювати цю технологію серед своїх родичів і друзів незалежно від нашого сайту. У такий спосіб Україною і всім світом уже котиться хвиля освячення, оздоровлення і омолодження.

5. Самоорганізуюча: заохочується пряме спілкування для обміну досвідом, наприклад, на фестивалях, на зборах акціонерів нашого стартапу.  

У Олексія Тищенка все побудовано на інших принципах. Вони також нормальні, просто інші. Отже, його система:

1. Закрита: навчання проводить тільки Олексій Тищенко.

2. Потребує грошей: за станом на літо 2015 року день семінару в Карпатах коштує 1000 гривень.

3. Потребує приїзду в Київ: «Ван Фу Бао Цигун та Ай Рю Айкідо викладаються виключно у Центрі Розвитку Свідомості ™ в Україні, Києві в Групах та Індивідуально, тільки під пильним керівництвом Shifu Олексія ТИЩЕНКО».

4. Не придатна для масового тиражування: зрозуміло чому («тільки під пильним керівництвом...»).

5. Не передбачає самоорганізації учнів: принаймні, про це не повідомляється.

Активно виступаючи проти «Живого Слова», Олексій Тищенко фактично виступає проти першої еволюційної настанови «Освячуйся!», яка передбачає масове очищення, освячення, оздоровлення українців цілого світу. 

Ставлення до зброї

Олексій Тищенко виступає проти поширення культури вогнепальної зброї на тій підставі, що «зброя притягує смерть» і «що більше зброї, то більше злочинів». Таким чином він виступає проти другої еволюційної настанови «Озброюйся!»

На моє переконання, головне призначення зброї – магічний розвиток, а також розвага, гра, психофізичне самовдосконалення. Про це у статті: Навіщо людям зброя. Статистика переконливо підтверджує факт: що більше легальної зброї, то менше злочинів. Характерний приклад: Тиша в Молдові (це там, де народ не дуже дисциплінований, зате полюбляє вино).  

Духовно-світоглядний розвиток

Олексій Тищенко займається фізичним і психоенергетичним розвитком своїх підопічних. Активна робота з енергетикою нерідко дозволяє досягати, за його словами, швидких позитивних результатів.

Щодо духовно-світоглядного розвитку, то тут успіхи Олексія Тищенка значно скромніші. Його перша (і єдина) публікація світоглядного характеру «Чим вчителі відрізняються від майстрів» показала незрілість автора. Коли в коментарях її почали критикувати, він признався, що це не його текст. Коли запитали «а чий?», він сказав, що повідомить про це тільки приватно. Врешті-решт, він видалив цю статтю з багатьма цікавими і розумними коментарями інших людей. Шкода, адже можна було просто написати ім’я справжнього автора цього тексту – і жодних проблем.

На моє переконання, людина є триєдиною істотою, тобто вона має дух, душу і плоть, тож її оновлення треба робити одразу на трьох рівнях. Тому наша система самовдосконалення передбачає одночасне очищення світогляду, психіки і плоті – про це я писав у статті Друзі і вороги Царства божого

Першопричиною хвороб та інших проблем людей є неправильні уявлення про світ. Коли людина позбувається світоглядних деформацій, у неї доволі швидко відбувається відновлення на рівні психіки і плоті. Якщо ж працювати тільки на рівні психіки і плоті, то після тимчасового поліпшення проблема зазвичай повертається з новою силою. Мені доводилося спостерігати за екстрасенсами, які могли, наприклад, знімати алергію за півгодини. Проте за місяць вона знову поверталася. А все тому, що на рівні свідомості в людині нічого не змінилося.

Олексій Тищенко говорить про те, що Живе Слово діє повільно, а його цигун – швидко. Річ у тім, що наша система передбачає перетворення людини на всіх трьох рівнях (духу, душі і плоті) і орієнтована на стійкі, довгострокові результати. Тому базовий курс передбачає роботу над собою протягом 40 днів. Проте бувають випадки, коли при застосуванні Живого Слова людина отримує дивовижні результати вже з першого дня. Ми це називаємо словом «дар».

Мета діяльності

Олексій Тищенко не має чітко сформульованої мети, проте можна здогадатися, що вона полягає у фізичному та психоенергетичному розвитку людини, у від’єднанні від усіх егрегорів, досягненні «Миру, Саморозвитку та Самовдосконалення» (з його реклами). Тобто він працює на розвиток окремої людини.

Натомість ми з друзями на сайті AR25.ORG працюємо на формування нової української нації, спроможної творити, захищатися і зростати. Для цього ідеологія еконаціоналізму просуває гасла «Освячуйся! Озброюйся! Плодися!». Окрім індивідуальної роботи з окремою людиною, наш підхід передбачає колективну роботу і взаємодопомогу, зокрема, спільне формування егрегору оновленої, святої України.     

Жити власною силою

Робота кожної духовної чи іншої школи визначається її плодами. Що істиннішою є школа, то кращі дає плоди, зростає якісно і кількісно. Тоді з часом можна виразно побачити, хто є хто. Але тільки за умови, що одна школа не паразитує на іншій, адже тоді не зрозуміло, чиї ж це плоди. Тому завжди вважалося правильним, коли кожна духовна школа живе власною силою.

Олексій Тищенко, за його словами, набрав людей на перший літній семінар 2015 р. на сайті «Народний Оглядач». Водночас він заявляє, що наша система неефективна, і взагалі тут усе неправильне. Причому дискредитацію нашої системи Олексій здійснює не відкрито, а у приватних розмовах, де він агітує за свої семінари. 

На мою думку, це не етично. Це якби хтось отримав притулок у чужому монастирі і тут же почав його лаяти за неефективність у порівнянні зі своїм монастирем. 

Правильна і неправильна змагальність

Оскільки виявилося, що Олексій Тищенко не є нашим однодумцем, то ми могли би чесно позмагатися, хто кращий. Правильна змагальність – це коли перевага досягається не послабленням суперника, а посиленням себе. Тоді обидві сторони розвиваються. У протилежному випадку зупиняється розвиток. Наприклад, якщо під час гри у футбол одна команда досягає перемоги, ламаючи ноги іншій, то це кінець футболу.

Олексій Тищенко намагається вивищити себе через приниження своїх «конкурентів». Це не правильно.

У даному випадку його поведінку можна пояснити прагненням загітувати якомога більше людей на свої семінари за допомогою прийому «у вас не ефективно, а в мене ефективно, але за гроші». Принаймні, тут начебто є якась раціональна мотивація. Насправді це не так.

Навіщо створювати непотрібний конфлікт?

На мою думку, навіть «недостатня ефективність» не є підставою для жорсткої критики Живого Слова. Якщо наш сайт дозволяє Олексію Тищенку збирати групи для семінарів, то він міг би обмежитися закликом «У вас добре, зате в мене значно краще». І не було би проблем.

Натомість нечесне заперечення дії Живого Слова провокує непотрібний конфлікт. Тому не зрозуміло, навіщо Олексію «рубати гілку, на якій сидиш». Тут нема раціональної мотивації. А може наклеп на Живе Слово має підсвідомі причини, які виходять за межі людської логіки?

Наклеп – це погано

Після запису передачі про фільм «Револьвер» Олексій познайомився з Катею Чередніченко і Леонідом Харченком – продюсером ТБ-7. Вони потім спілкувалися між собою. За кілька днів мені Олексій зателефонував і повідомив, що це низькі люди і ними рухають чисто шкурні інтереси: чи то кар’єризм, чи то жадоба грошей.

Я знав, що це не так, тож подумав, що Олексій щось не так зрозумів, не розібрався в ситуації – чи то через свій соціотип, чи то по молодості. Буває.  Я йому відповів, що ці люди роблять корисну справу для України, але якби навіть хтось хоче зробити кар’єру і заробити грошей, то в цьому нема нічого поганого. 

Хоча ця його помилка мене здивувала. Я прихильник стратегії, що треба розповідати про позитивні сторони своїх друзів. Адже про що думаєш, те й підтримуєш. Якщо ми будемо хвалити сильні сторони один одного і мовчати про слабкості, тоді наш позитив розквітне, а негатив «засохне», бо не матиме енергетичного підживлення.  

Проте за кілька тижнів відбулася ще дивовижніша подія. Після запису нашої чергової передачі на ТБ-7 Леонід Харченко дуже делікатно зауважив Каті, що якщо вона хоче щось йому погане сказати («передати привіт»), то краще це робити напряму, а не через Олексія. Оскільки ми не зрозуміли, про що йдеться, то Леонід пояснив: за словами Олексія, Катя грубо облаяла продюсера ТБ-7 москальськими триповерховими матюками.

Я був дуже здивований, а Катя взагалі була в шоці. У неї чиста, літературна мова, матюки взагалі несумісні з її поетичною натурою.

Того ж дня вона зателефонувала Олексію, але він сказав, що нічого такого не говорив.

Тоді наступного разу я поговорив з Леонідом про те, чи він чогось не наплутав. Леонід мене запевнив, що він колишній військовий і вміє зберігати ясність мислення в будь-яких ситуаціях. Олексій справді передав йому «триповерховий привіт». У мене не було підстав не довіряти Леоніду.

З другого боку, навіщо Олексію взаємно нацьковувати своїх колег? Він же завдяки нам має можливість просувати власні ідеї на ТБ-7. Не логічно.

Тут є два варіанти: або Олексій свідомо нас обманув, або він це зробив несвідомо, тому сам не пам’ятає, що казав.  

Метафізичний діагноз

Спробуймо зібрати факти щодо поведінки Олексія Тищенка, які, можливо,  дозволять пояснити причини його «нелогічності».

1. Улюбленим фільмом Олексія є «Револьвер», в якому розповідається про те, що всередині людини може сидіти «маленький диявол». Гелленське слово «диявол» перекладається як «брехун», «наклепник». Олексій його називає «тюремником», ми його називаємо «паразитичною програмою». Через такі програми-закладки темний егрегор може мати доступ до людини і керувати нею тоді, коли вважає за потрібне. При цьому людина або не розуміє, що вона робить, або вважає, що це її власна воля. Олексій захоплений цим фільмом і згадує про нього майже в кожній розмові.

2. Олексій дуже гордиться, що він позбувся свого «тюремника», припинив з ним внутрішній діалог і звільнився від усіх егрегорів. Це унікальне досягнення, і при нагоді Олексій любить цим похвалитися.

3. Олексій відверто є апологетом егрегора своєї системи, тож його боротьба з усіма егрегорами означає тільки те, що він бореться з ворогами свого егрегора (подібним чином давні іудеї, виступаючи проти багатобожжя, насправді боролися з ворогами свого родоплемінного бога-егрегора). Тобто його теза про те, що він звільнився від  егрегорів, є хибною.

4. Неадекватність Олексія в ситуаціях, коли він діє собі на шкоду,  пояснюється наявністю внутрішнього «тюремника», який і віддає накази.

5. Технологія Живе Слово, особливо «кармічні форми» і деякі спеціальні форми від критичного інформаційного забруднення дозволяють виявляти і ліквідовувати (стирати, розчиняти) паразитичні програми.

6. Ненависть «тюремника» до Живого Слова пояснюється страхом, що Олексій може справді зацікавитися Живим Словом і позбудеться свого «маленького диявола».

7. Гучні і часті заяви Олексія про те, що він позбувся свого «тюремника», якраз і свідчать про наявність цього «тюремника». «Лови злодія! – це дешевий трюк усіх злодіїв. Людина, яка справді позбулася своєї «паразитичної програми», не буде так акцентувати на ній увагу співрозмовників. Кожний коментар Олексія закінчується підписом: «Зовнішнього ворога не існує, головний ворог – в Людині!», – Древня Мудрість. Можливо, це його духовна сутність подає сигнал SOS, намагаючись привернути увагу до факту перехоплення управління і зовнішнього контролю.   

Дружня порада

Суперечливість Олексія Тищенка, коли він говорить правильні речі, проте водночас поводиться «дивно», пояснюється наявністю внутрішнього «паразитичного командира», агресивного і тривожного. Як його позбутися?

Олексію, почни з основ паразитології:

1. Найбільший ворог сховається там, де ти найменше будеш його шукати.  

2. Його схованка буде там, куди тобі найменше схочеться йти.

3. Найбільша афера диявола полягає в тому, що він тебе переконав, наче він – це ти, отже, знищуючи його, ти знищуєш себе.   

Очищення від «внутрішнього диявола» починай з базового курсу Живого Слова. Система сама його ідентифікує і почне стирати. Найважливіша робота з ліквідації «тюремника» почнеться на кармічних формах.

Творимо! 

Наші інтереси: 

Вчимося мистецтву "розрізнення духів" :)

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Ця стаття виявилася каталізатором. Хтось шукає шляхи подолання кризи нашого суспільства, а хтось прийшов за вільним духовним пошуком. Всі хто пишуть не в тему - тролі (свідомі чи несвідомі). Висловлюйтесь коротко, шануйте час користувачів.

Коментарі

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Якщо людина вірить у силу Живого Слова-то буде позитивний результат,якщо людина вірить у те,що пропонує Олексій-то буде позитивний результат теж..більше того,навіть якщо людина прикладе книгу до хворого місця,то теж буде результат по вірі..але НО це не місце для агресивної реклами задля матеріальних здобутків окремих людей..НО-це ковток чистого повітря у морі брехливого океану хуцпи..
НО може привести людину-шукача до Світла..і це є головним..байдуже на політику,гетьманів і нові інтерфейси..це другорядне..Адже майбутнє за Світлом,інакше його просто не буде..(моя думка..вибачте накипіло)...

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Руслан Чаповський.
0
Ще не підтримано

То який же Олексій має соціотип?

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Та наче інтуїтивно-логічний екстраверт, проте внутрішній паразитичний командир може суттєво деформувати поведінку. Соціотип добре визначається тоді, коли людина діє вільно.

Руслан Чаповський каже:
То який же Олексій має соціотип?

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Приблизно так і є. Тепер питання, чи Олексій переступить через власну гординю і піде шляхом самоочищення чи "наставник" виявиться сильнішим. Я можу запропонувати йому людину яке це 100% визначить і навіть допоможе його вивести. Бог дав людині право вільного вибору і ніхто не може його забрати.
Хай буде!

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Був Вчитель і мав учнів. Один з них мав бажання допомагати людям позбутися недуг. Він пішов в гори, усамітнився і багато років провів в молитвах просячи Бога дати йому дар лікування людей. Його молитви були почуті і він отримав цей дар. Спускаючись з гір до людей, по дорозі він вилікував багато перехожих. На радощах він побіг до Вчителя і повідомив йому цю радісну новину. Вчитель посміхнувся і сказав: іди в гори і проси в Бога щоб він забрав в тебе цей дар, а дав тобі дар бачення гріхів своїх...

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Так, гріхи - це першопричина усіх хвороб. Тому зцілити від них людину може тільки сама людина. Цілитель тільки надихає і підказує, як це правильно зробити.

Володимир Самотий каже:
Був Вчитель і мав учнів. Один з них мав бажання допомагати людям позбутися недуг. Він пішов в гори, усамітнився і багато років провів в молитвах просячи Бога дати йому дар лікування людей. Його молитви були почуті і він отримав цей дар. Спускаючись з гір до людей, по дорозі він вилікував багато перехожих. На радощах він побіг до Вчителя і повідомив йому цю радісну новину. Вчитель посміхнувся і сказав: іди в гори і проси в Бога щоб він забрав в тебе цей дар, а дав тобі дар бачення гріхів своїх...

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Марія Воробець.
0
Ще не підтримано

Дякую, Ігоре, за статтю! На такі теми потрібно писати, відкривати.
Скажу таке: про все, до чого прийшла людина, що усвідомлює, осягає, говорить енергія, стан ефірного тіла людини. Тобто енергія, яку вона випромінює.
Ваші слова, Ігоре, дуже точні що до сприйняття Олексієм себе як того, ким не являється, звідси всі нерівності.
Коли людина УСВІДОМЛЮЄ ЗАКОНИ БУТТЯ - ВОНА НЕ БУВАЄ В СТАНІ НЕПРИЙНЯТТЯ, тому що завжди усвідомлює що Є. І НІКОЛИ НЕ ЗАХОДИТЬ В СТАН ОСУДУ.
Тищенко як і всі люди зможе прийти до розуміння, просто як то кажуть - читав книжки та очевидно не ті...
Підтримую ваші сподівання і старання, пане Ігоре, ЩАСТИ ВАМ!

Любов - енергія безпричинна, без неї нема нічого.

Зображення користувача Василь Тодоров.
0
Ще не підтримано

Браво, пане Ігорю! Відповідь справжнього Майстра! Інтелектуальне Айкідо і магічна Любов до ближнього.
Мені довелося ближче познайомитися з Олексієм. Тому я теж бажаю йому стати щирим, чесним, ярим.

Радіємо!

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Вітаю пана Олексія з тим, що він "удостоївся" вже другої великої публікації про себе від пана Ігора. Тепер навіть ті, хто не знали раніше нічого про Олексія, знайдуть його сайт в інтернеті і можливо навіть хтось захоче приїхати на його семінари. Так що рекламна кампанія на НО продовжується :), та ще й повністю безкоштовно.

Щодо:

Цитата:
Окрім індивідуальної роботи з окремою людиною, наш підхід передбачає колективну роботу і взаємодопомогу, зокрема, спільне формування егрегору оновленої, святої України.

Це ще раз підтверджує думку висловлену Вадимом Кононенком про індивідуальний та колективний шлях.

Комусь зручніше перше, комусь друге. Далеко не всім для власного руху вперед потрібне дуже сприятливе навколишнє середовище. Тому не всі шукачі Істини цікавляться питаннями політики, зброї, побудови держави. І це їм абсолютно не заважає розширювати свою свідомість. Тому що вони черпають знання і розуміння всередині себе і тому незалежні від оточення.

А колективістам без держави, колективу, груп і т.д. не обійтися, бо саме звідти (із-зовні) вони черпають енергію та знання для свого росту.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Окрім колективного та індивідуального шляху ще є паразитичний шлях. Індивідуал усе робить власною силою, паразит використовує чужу силу. Відчуваєш різницю?

Чи може вважаєш, що ломехуза також йде своїм індивідуальним шляхом?

Доброслав Велесовий каже:
Це ще раз підтверджує думку висловлену Вадимом Кононенком про індивідуальний та колективний шлях.
Комусь зручніше перше, комусь друге. Далеко не всім для власного руху вперед потрібне дуже сприятливе навколишнє середовище. Тому не всі шукачі Істини цікавляться питаннями політики, зброї, побудови держави. І це їм абсолютно не заважає розширювати свою свідомість. Тому що вони черпають знання і розуміння всередині себе і тому незалежні від оточення.
А колективістам без держави, колективу, груп і т.д. не обійтися, бо саме звідти (із-зовні) вони черпають енергію та знання для свого росту.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Звичайно, різниця зрозуміла. Але щодо Олексія, то як розумію, його внеском за можливість рекламувати себе на сайті, мали бути пожертви на розвиток НО, які він все-таки робив (як мінімум 1 раз). Тому як такого "паразитизму" не мало бути.

Чи можливо паразитизмом вважати його критику ЖС? Його практики ніяк не могли вжитися разом з ЖС. Бо вони дуже різняться і база в них різна. Тому інакше і не могло вийти. Якщо вже пустили його з рекламою його практик на НО, то треба нормально до такого ставитися. Хоча я так розумію, що просто на початку не розпізнали цю "ідеологічну" несумісність.

Щодо колективно та індивідуального шляхів, хотілось тільки побажати щоб в концепції Третього Гетьманату знайшли місце і для індивідуалістів, які не бажають брати участь в жодних сотнях, групах і т.д. І щоб не вважали їх через це "недогромадянами" чи "недопатріотами".

Цитата:
Окрім колективного та індивідуального шляху ще є паразитичний шлях. Індивідуал усе робить власною силою, паразит використовує чужу силу. Відчуваєш різницю?
Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Наразі, я жодної критики ЖС від О.Тищенка не побачив. Критика - це "розбір явища". Критика може бути або нищівна, або доброзичлива. Ні того, ні іншого я не бачив - не було критики, Доброславе! :-) Було хаяння.... а де докази, аргументація?
Розумієш?

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Так, після того, як його почали підозрювати в паразитизмі, він пообіцяв зробити інвестицію, адже його перший семінар опинився під загрозою зриву. Свою обіцянку виконав. На підході був другий семінар.

Грошовий внесок, здійснений під тиском, це не пожертва, а спроба відкупитися, виправдатися або приспати пильність.

Доброслав Велесовий каже:
Звичайно, різниця зрозуміла. Але щодо Олексія, то як розумію, його внеском за можливість рекламувати себе на сайті, мали бути пожертви на розвиток НО, які він все-таки робив (як мінімум 1 раз). Тому як такого "паразитизму" не мало бути.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Михайло Харачко.
0
Ще не підтримано

Тепер я зрозумів, що мене стримувало від дзвінка Олексію (були ідеї відвідати його семінар), хоча після розмови він все одно би проявився. А після цієї статті це бажання звичайно відпало, тому про рекламу навряд чи можна говорити.

Доброслав Велесовий написав:
"Так що рекламна кампанія на НО продовжується :), та ще й повністю безкоштовно".

Сидить Мамай, в кобзу грає, що замислить - то все має.

Зображення користувача Михайло Харачко.
0
Ще не підтримано

Згадав цікавий дослід: взяли 3 банки із зерном залитим водою. До першої банки промовляли приємні лагідні слова, до 2-ї вживали негативні, а третю взагалі ігнорували. Легко здогадатися, що в 1-шій зерно пустило файні буйні паростки, в другій почало розкладатися, а в 3-й вкрилося пліснявою.

ВІн повністю підтверджує наступну думку Ігоря: "Якщо ми будемо хвалити сильні сторони один одного і мовчати про слабкості, тоді наш позитив розквітне, а негатив «засохне», бо не матиме енергетичного підживлення".

Сидить Мамай, в кобзу грає, що замислить - то все має.

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Магічне землеробство наші предки давно експериментували..
На рахунок похвали сильних сторін,то спочатку потрібно визначити що таке сильні сторони..Навішування опоненту "метафізичних діагнозів" до порозуміння не приведе..
У сусідній країні 86% населення вихваляють сильні сторони свого альфа самця,що веде свою паству невідомо до чого..

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Друже Явсе, згадай Світлу і Темну сторони Сили ;) Лицарі-Козаки-Джедаї, Майстер Йода - Світла сторона Сили; Імператор, Дарт Вейдер - Темна сторона Сили...
Одного визначення, що таке "сильні сторони", малувато. Адже, Темінь, як і Світло є проявом однієї Сили. Важливо усвідомлювати "хто на якому боці стоїть".
І я знаю, Ти погоджуєшся з цим :).

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Доктор Смалець.
0
Ще не підтримано

Не згоден з Вами, Арсене. Попри те, що я зовсім не вважаю себе Воїном, мені все ж таки чомусь соромно вважати Силою якусь там "темінь". Як на мене, та розрекламована "темінь" - то є просто хаос, який може хіба що засмоктати недосвідченого плавця. Стояти на стороні "теміні" означає лежати в болоті, бо насправді "їм" тільки здається, що вони пливуть або навіть летять.
Справжня Сила - то є Ми! :-)).

Арсен Дубовик каже:
...Темінь, як і Світло є проявом однієї Сили. Важливо усвідомлювати "хто на якому боці стоїть".

-----------------------------------------------------------------
Я візьму з собою тризуб,
То не тризуб – вила.
Та й піду ген за обрій,
Де гуляє сила.
Де гуляє ота сила
Із якимось бидлом,
Що його отая сила
Називає світлом.

Я на вила тую силу,
Бо то сила підла.
То – не сила, то є сало
Із отого бидла.
А вже потім у струмочку
Та й помию вила.
То – не вила, то є тризуб,
Що рождає силу.

https://www.youtube.com/watch?v=ZvqTUxhJNmo

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

О, так! Цей аргумент - СИЛА! ))

А як Тобі, друже Докторе, таке?
Маємо слова "ма-ма-й", "ть-ма" і "піть-ма".
Спробуймо пірнути в їх глибину.
Маємо "ть-ма" - де "ма" - сила. Яка вона?

Ігор колись пояснював слово "мамай", у якому подвоєне "ма" підсилене буквою Й. Ігоре, може і зі словом "піть-ма" щось схоже?

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Просто чудово, друже Ігоре!
Це справжня відповідь, справжнього Сіяча (Майстра і Учителя одночасно)!!!!!!!!!!!

У мене наступне спостереження стосовно об'єкта обговорення.
Воно базується лише на моїй інтуїції, яка наразі мені допомагає (привіт, Доброславу і Марії ;-) ).

Отже:
Красномовство у рекламуванні власної системи - притягує, виявляє симпатію, бо це майстерно!
Агресія в коментарах і самовихваляння - відштовхує, бо це є навіюванням зла і собі й іншим.
І, головне - чому це ся стало? Якщо від практики ВФБЦ, то тут яскраво справджується приказка: "Святе місце пустим не буває". І вже "хтось кимось керує".... Це також добро, що дає змогу проявитися усвідомленню, що "коли ся звільнив від доброго - зробив зло для себе".
Важливо, щоб коли тимчасово віддаєш себе у чиюсь волю (для навчання), то слід пам'ятати про цю "тимчасовість" прояву власної Волі - Дії. Адже, Вчителів на Життєвому Шляху може бути багато, але ж є - "Не сотвори собі кумира" ;-).
І, що важливо - віддаючи себе "у гарні руки" знаходь Учителя з чистим серцем. (Є і така молитва: "В руки Твої, Господи, віддаю Дух мій").
Олексію підвезло! Має змогу почути і опертися на щирі слова друзів та й скерувати власну систему не на одне тільки звільнення від егрегорів, а для набування досвіду співпраці з найкращими з них.
Головне - не озлобся... А далі, справа за пошуком і усвідомленням "тюремника" . Як це зробити, Олексію?
У Тебе є улюблений фільм - "Револьвер", де є чітка інструкція ;-).
А ще є "Добра Новина Ісуса Хреста". Та й перевірити дієвість ЖС неупередженим проходженням його базового курсу - гарна арійська практика :).
Щиро!
РаДіймо! ))

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Krim pojasniuvalnoji storony, Tvoja stattia, Ihore, shche j - ukotre! - vyjawlaje Tvoju vmilist' sprawjnioho, tryriwnevoho psyxoloha.
Shchodo praktyky, Oleksia, moju skazaty, shcho takyx je MASA. Vsi vony pojednani kosmopolitychnym "svitohladom", tobto shkidlyvym zokrema siohodni, koly Ukrajintsi boriatsia vlasno za zvilnennia z cijdji ideolohiji.
Ale jakscho Oleksij pokaje volu peremohty svoho "tiuremnyka"- todi pochnetsia joho zlet!

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Кожний коментар Олексія закінчується підписом: «Зовнішнього ворога не існує, головний ворог – в Людині!», – Древня Мудрість.

Можливо, це його духовна сутність подає сигнал SOS, намагаючись привернути увагу до факту перехоплення управління і зовнішнього контролю.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Вiктор Нокiд.
0
Ще не підтримано

Нарештi.

Все зрозумiло. Консультацiя Олександра Фiлатовича з наданням комплекту його книг варта 700 (Сiмсот) гривень.

День семiнару у пана Тишенка ОДНА ТИСЯЧА ГРИВЕНЬ. Цiкаво чи входить туди оплата помешкання та харчування. Цiкаво яка цiна у того "гуру" персонального тренiнгу?

Нiхто не хоче сказати про базову освiту того "гуру"

Олександр Фiлатович - професiйний лiкар iз великим досвiдом роботи.

Всi "здобутки" "гуру" може "пiдтвердити" або вiн сам, або нiкому не вiдомi "майстри".

Зображення користувача Вiктор Нокiд.
0
Ще не підтримано

"Мета діяльності
Олексій Тищенко не має чітко сформульованої мети, проте можна здогадатися, що вона полягає у фізичному та психоенергетичному розвитку людини, у від’єднанні від усіх егрегорів, досягненні «Миру, Саморозвитку та Самовдосконалення» (з його реклами). Тобто він працює на розвиток окремої людини." -

те ж менi "Бiном Ньютона" - нiчого особистого - тiльки бiзнес.

До того ж, досить примiтивний, таких "гуру" в мережi тисячi.

Зображення користувача Дмитро Ткачук.
0
Ще не підтримано

Після цієї статті мене цікавить дві речі.Перша.Яка подальша доля Катерини Чередніченко?Я щось давно не бачив нових програм з її участю.Вона взагалі ще з нами?Особливо після описаного в цій статті непорозуміння з "триповерховим привітом"Леоніду Харченку,я за неї переживаю.І друга.Якщо Олексій чесна людина,то він має з`явитися,хоча б у цій гілці коментарів,чи взагалі,подати свій голос.Хотілось би почути його щиру думку з приводу описаного тут.Не думаю,що він не знає про те,як ми його тут обговорюємо.Якщо він щира і відкрита людина,але просто обрав дещо інший шлях,то він вибере варіант з чесною змагальністю і скоро подасть свій голос...Отже,Олексію!Де ти?!

Змінися сам і світ зміниться навколо тебе!

Зображення користувача Олег Ціома.
0
Ще не підтримано

Дмитре, судячи з цих фото з групи у фейсбуці Центр Розвитку Свідомості https://www.facebook.com/qigongaikidoorg/media_set?set=a.990718817645727.1073741837.100001228551700&type=3, тепер Катерина займається Айкидо

Зображення користувача Дмитро Ткачук.
0
Ще не підтримано

Дякую,Джеку!Я про це й підозрював.Та хай собі практикує.Мені лише цікаво,це після того випадку з наклепництвом,чи ці світлини зроблені раніше?Бо якщо після того,то для мене це все дуже дивно.А взагалі,Катерина ще зовсім юна дівчина,вона все ще шукає свій шлях.Тому якщо паралельно буде ще й займатися іншими практиками із самовдосконалення,то нічого поганого в цьому не бачу.Думаю,у неї є свій власний розум і здатність розпізнавати,що добре,а що ні.

Змінися сам і світ зміниться навколо тебе!

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Дана публікація набрала на даний момент 114 галів.
Публікація про нашу мову на якій москалі заробляють цілі статки, удостоїлася тільки 30 галів.
https://www.ar25.org/article/mova-ce-groshi-na-ukrayinskiy-rosiyskomovnosti-rosiya-zaroblyaye-milyardy.html
А тепер УВАГА!
Питання до аудиторії, вас що дійсно більше турбує взаємодія НО з Олексієм аніж наш мало не передсмертний стан української мови?

Зображення користувача Дмитро Ткачук.
0
Ще не підтримано

Так,Альберте.Навіть більше,вже 130 галів.І це не тому,що питання мови для нас усіх другорядне.Просто з приходом на НО Олексія Тищенка та Катерини Чередніченко,в нашій спільноті відчувся значний прилив нової,молодої крові та творчої енергії.Згадай,яке пожвавлення на НО викликали перші телевізійні програми з участю Катерини та Олексія.Думаю,багато хто з нас тоді покладав на них великі надії.І тут раптом такі от непорозуміння і саме з тим самим Олексієм.Це не могло не викликати бурхливого обговорення і масового перегляду цієї статті.А війна за мову,як і за Україну вцілому не є якимось новим та шокуючим явищем.Мовна проблема триває ще з тих часів,коли ми пустили москалів і їхню мову на свою землю.І триватиме ще невизначений час.Скоро пристрасті навколо Олексія вщухнуть і ми всі повернемося на свої бойові позиції.А ще,така реакція на статтю виникла тому,що виникла серйозна загроза якогось розколу у нашій спільноті.Сподіваюсь,ця загроза вже минулася.А питання цілісності і солідарності між нами усіма,не менш важливе,ніж питання мови...

Змінися сам і світ зміниться навколо тебе!

Зображення користувача Стан Кучеренко.
0
Ще не підтримано

Якось дуже легко люди віднеслися до того, що відбулося...
Хто ж так відкрито про нього говоре...

Не треба ставитися так легковажно до "Тюремника", він може негативно вливати не тільки на окрему людину але і на декілька людей одночасно. І він дуже багато направив енергії щоб сталося те, що сталося.

Зображення користувача Доктор Смалець.
0
Ще не підтримано

Не перебільшуйте можливості впливу штучно створених безтілесних сутностей на Божих Дітей, озброєних до зубів Правом Вільного Вибору. При більш детальному розгляді як Ваш, так і чужі "тюремники" можуть запросто виявитись тільки плодом хворобливої уяви :-)).

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Ви знову шукаєте із-зовні "безтілесних сутностей" на яких можна навішати табличку "ворог" або "зло".

Головний "тюремник" це наш неконтрольований інтелект і неконтрольовані емоції. Коли інтелект намагається добитися того, щоб ми не тільки використовували його як інструмент, а й ототожнювали себе з ним (вважали, що ми є тим, ким нас бачить наш інтелект), тоді й прокидається цей "тюремник". І це ніякий не "зовнішній ворог". Це тільки наша недосконалість над якою треба працювати.

Це і є смисл слів, що із-зовні ворогів немає, головний ворог всередині нас. І це наша недосконалість.

Доктор Смалець каже:
Не перебільшуйте можливості впливу штучно створених безтілесних сутностей на Божих Дітей, озброєних до зубів Правом Вільного Вибору. При більш детальному розгляді як Ваш, так і чужі "тюремники" можуть запросто виявитись тільки плодом хворобливої уяви :-)).
Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Паразитична програма ("маленький диявол") і неконтрольована частина нашої біологічної природи (інтелект та емоції) - це різні речі, і їх не можна плутати.

Наші софт і гард - це наші друзі, а паразитичні програми - це чужорідні шкідники.

З нашими друзями треба дружити: треба пізнавати свої можливості і опановувати їх. А шкідників і паразитів треба позбуватися.

Вороги можуть бути як усередині, так і назовні. Проте головний ворог - внутрішній. Подолавши його, можемо перемогти зовнішніх ворогів.

Найкращий метод - піднятися вгору і опинитися над ворогом. Такі реалії цієї земної гри.

Доброслав Велесовий каже:
Ви знову шукаєте із-зовні "безтілесних сутностей" на яких можна навішати табличку "ворог" або "зло".
Головний "тюремник" це наш неконтрольований інтелект і неконтрольовані емоції. Коли інтелект намагається добитися того, щоб ми не тільки використовували його як інструмент, а й ототожнювали себе з ним (вважали, що ми є тим, ким нас бачить наш інтелект), тоді й прокидається цей "тюремник". І це ніякий не "зовнішній ворог". Це тільки наша недосконалість над якою треба працювати.
Це і є смисл слів, що із-зовні ворогів немає, головний ворог всередині нас. І це наша недосконалість.

Доктор Смалець каже:<blockquote class="bb-quote-body">Не перебільшуйте можливості впливу штучно створених безтілесних сутностей на Божих Дітей, озброєних до зубів Правом Вільного Вибору. При більш детальному розгляді як Ваш, так і чужі "тюремники" можуть запросто виявитись тільки плодом хворобливої уяви :-)).</blockquote>

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Доктор Смалець.
0
Ще не підтримано

Можна піднятися вгору, а можна внутрішнього ворога зробити зовнішнім. Для досягнення конкретної цілі це, в принципі, одне і те саме. Таким чином я колись виштовхнув з себе курильщика і став для нього недосяжним.

Ігор Каганець каже:
Вороги можуть бути як усередині, так і назовні. Проте головний ворог - внутрішній. Подолавши його, можемо перемогти зовнішніх ворогів.
Найкращий метод - піднятися вгору і опинитися над ворогом. Такі реалії цієї земної гри.
Зображення користувача Стан Кучеренко.
0
Ще не підтримано

А чому ви вирішили, що вони штучно створені?
Не має моїх або чужих тюремників, є ми і є вони.
Ви мабуть мало це питання досліджували і мало спостерігали за людьми...

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Раджу почитати працю Володимира Шмакова "Закон синархії" - це найкраще з усього, що досі було написане про егрегори.

Стан Кучеренко каже:
А чому ви вирішили, що вони штучно створені?
Не має моїх або чужих тюремників, є ми і є вони.
Ви мабуть мало це питання досліджували і мало спостерігали за людьми...

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Доктор Смалець.
0
Ще не підтримано

Як на мене, трохи забагато місця і часу займає на НО Олексій Тищенко. Вже всім ясно, що він тут перебуває, м'яко кажучи, випадково. Гадаю, що треба повернути йому "інвестицію" і попросити його добровільно вилучити свою саморекламу.

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Угу, ще заодно видалимо всі коментарі, які не зовсім сумісні з поглядами пана Доктора.

Доктор Смалець каже:
Як на мене, трохи забагато місця і часу займає на НО Олексій Тищенко. Вже всім ясно, що він тут перебуває, м'яко кажучи, випадково. Гадаю, що треба повернути йому "інвестицію" і попросити його добровільно вилучити свою саморекламу.
Зображення користувача Доктор Смалець.
0
Ще не підтримано

Це дуже грубе пересмикування моєї закінченої думки. Я не пропонував видаляти коментарі комусь іншому, крім автора цих коментарів. Читайте уважніше і говоріть за себе.

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Цитата:
Як на мене, трохи забагато місця і часу займає на НО Олексій Тищенко.

А як він може не займати багато місця, якщо навіть сам пан Ігор Каганець в останні дні тільки те й робить, що пише про нього величезні статті і продовжує критику в коментарях :) Інакше і не може бути.

Зображення користувача Доктор Смалець.
0
Ще не підтримано

Власне, мій коментар якраз адресований пану Ігореві. То Ви підтримуєте мою пропозицію, Доброславе, чи як?

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Пожертви не повертаються - вони тут же витрачаються на оплату сервера і розвиток сайту.

Доктор Смалець каже:
Як на мене, трохи забагато місця і часу займає на НО Олексій Тищенко. Вже всім ясно, що він тут перебуває, м'яко кажучи, випадково. Гадаю, що треба повернути йому "інвестицію" і попросити його добровільно вилучити свою саморекламу.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Доктор Смалець.
0
Ще не підтримано

Не підтримую тебе, друже Ігоре, в цьому питанні. Треба відрізняти щирі пожертви від нектару ломехузи. Перераховую 150 грн. у фонд звільнення пана Олексія Тищенка від незручностей Народного Оглядача :-)). Прошу небайдужих приєднуватись до процесу санації сайту :-)).

Ігор Каганець каже:
Пожертви не повертаються - вони тут же витрачаються на оплату сервера і розвиток сайту.
Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Докторе, Ти став прихильником радикалізму? Цікаво, чи мав Ти особисте спілкування з Олексієм? Так однозначно трактуєш його дії... Ні, просто цікаво :-).

На Твою думку, "небайдужі" - це ті, які мають "обов'язково приєднатися"? ;-)

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Пане Докторе, санацію ми проведемо безкоштовно. А залучені ресурси краще використаємо на утримання і розвиток сайту.

Доктор Смалець каже:
Не підтримую тебе, друже Ігоре, в цьому питанні. Треба відрізняти щирі пожертви від нектару ломехузи. Перераховую 150 грн. у фонд звільнення пана Олексія Тищенка від незручностей Народного Оглядача :-)). Прошу небайдужих приєднуватись до процесу санації сайту :-)).

Ігор Каганець каже:<blockquote class="bb-quote-body">Пожертви не повертаються - вони тут же витрачаються на оплату сервера і розвиток сайту. </blockquote>

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Андрій Гончаренко.
0
Ще не підтримано

я не про Олексія, бо поняття ніякого про нього не маю. але на НО реально немає ніяких механізмів захисту від так званих "ломехуз". і вже зараз цей проект притягує багато деструктивних, відвертих демагогів (тролів), прихованих українофобів, провокаторів, осіб вражених чужинським світоглядом. Далі, з нарощуванням популярності, буде ще "краще". І цього мабуть не уникнути з відкритим проектом. Мабуть такий-сякий захист можна організувати тільки в закритому проекті з дуже радикальним "фейс-контролем".

Зірковий корабель серед зірок золотистих надає Землі і Людям стрімке спонукання до руху.

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Ну чому ж "неефективний"? Кількох уже виявили. І вже ідентифікований вид ломехуз піде їсти собі подібних ;).
Імунітет НО зростає!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Доктор Смалець.
0
Ще не підтримано

Слушно. У нас вже і представник "антитези" появився:
https://www.ar25.org/comment/28529#comment-28529

Андрій Гончаренко каже:
...на НО реально немає ніяких механізмів захисту від так званих "ломехуз". і вже зараз цей проект притягує багато деструктивних, відвертих демагогів (тролів), прихованих українофобів, провокаторів, осіб вражених чужинським світоглядом. Далі, з нарощуванням популярності, буде ще "краще".

Цікаво, що захоплення іудаїзмом зовсім не заважає пану Тимурові захоплюватись історією Запорізької Січі і писати про це захопливі авантюрні книжки :-))
https://www.ar25.org/comment/28428#comment-28428

Зображення користувача Віктор Юрченко.
0
Ще не підтримано

Вітаю, пане Ігоре! "злого карлика" виявлено. Думаю, пан Олексій подякує Тобі за це :). Та Ти певне будеш не в стані подяку прийняти.
Адже саме для цього він позбувався думок, щоб такі сутності (егрегори) виявляли себе в його просторі подій - як "підводні камені" в підсвідомості, коли ж така сутність-егрегор виявлена вона втрачає силу, а Людина відновлює баланс.
А як відносно вашого того "злого карлика"-егрегора? Саме того, що описав у своєму коменті Нео Андерсон:
https://www.ar25.org/comment/28516#comment-28516
Продовжуватимете його приховувати та піживлюватимете своїми думками, словами та вчинками?
Чи може нарешті почнеш зупиняти власне свій внутрішній діалог "злий карлик" в якому займає своє помітне місце. Так, він-карлик, у Вас гарніше виглядає - аристократичний, витончений - витончено бреше, приховано обманює підсвідомо непускаючи поставити Слово сказане від Душі на місце де йому належить бути - Озброюйся :
https://www.ar25.org/comment/27408#comment-27408
І ви, хто підживлюєте його, підсвідомо приховуючи: "Його нема - ми його побороли", - та як він карлик-егрегор такий тонко-прихований то це якраз його "стиль".
Щодо Олексія, я думаю що він виніс необхідний Йому Досвід і буде минати "підводні камені" в підсвідомості з часом зовсім нівелюючи їх вплив.

Добрі сутності, такі як ми - Люди в своєму розвитку вже спромоглися піти з ефірних - егрегоріальних планів усвідомлення своєї Особистості далі, та змогли втілитись в людські тіла, нижчі ж сутності ("злі карлики"-егрегори), поки що морочать людям голову в ефірних планах Буття. Та в розвитку егрегори втратять свою стабільність та врешті вони перестануть морочити голову Добрим, Сильним Людям-характерникам - справжнім Господарям Землі.

Радіймо!

Світ це лише відображення Тебе

Зображення користувача Доктор Смалець.
0
Ще не підтримано

Ми вже пойняли, пане Галактичний Буревіснику, що нам, Злим Карликам Народного Оглядача, гряде Великий Галактичний Капець. Тому щиро раджу "Добрим, Сильним Людям-характерникам - справжнім Господарям Землі" після того, як вони успішно "спромоглися піти з ефірних - егрегоріальних планів" негайно покинути наш тонучий корабель.

Віктор Юрченко каже:
Добрі сутності, такі як ми - Люди в своєму розвитку вже спромоглися піти з ефірних - егрегоріальних планів усвідомлення своєї Особистості далі, та змогли втілитись в людські тіла, нижчі ж сутності ("злі карлики"-егрегори), поки що морочать людям голову в ефірних планах Буття. Та гряде Галактичний День і промені галктичного, поки що світанкового Світла будуть все більше порушувати їх-егрегорів спокій та стабільність та врешті вони перестануть морочити голову Добрим, Сильним Людям-характерникам - справжнім Господарям Землі.
Радіймо!

---------------------------------------------------------------------------------------------
Пацюки страшенно зляться, якщо корабель, з якого вони втекли, не тоне.

Сторінки

  • Сторінка
  • of 3
  • >