Зображення користувача Миро Продум.
Миро Продум
  • Відвідувань: 3
  • Переглядів: 3

Перші збори акціонерів Народного Оглядача: підсумки і перспективи

Категорія:

21 червня 2015 року в Києві відбулися перші збори акціонерів Народного Оглядача. Кількість учасників – 21. Познайомилися, підвели підсумки, освятилися енергосотами Живого Слова, запланували майбутнє.  

150622_vara.jpg

Ігор Каганець і Володимир Мороз презентують два варіанти Великого герба України.
Ігор Каганець і Володимир Мороз презентують два варіанти Великого герба України.

Збори відкрив засновник «Народного Оглядача» Ігор Каганець. Він запропонував розпочати роботу зі знайомства.

Знайомство

Кожен учасник зібрання розповів про те, що його зацікавило у справі Великого Переходу, які події привели його на сайт, як це вплинуло на життя. Домовилися, що учасники напишуть про це у своїх блогах із позначкою «1 збори акціонерів».   

Після двогодинного знайомства перейшли до офіційної частини. Для того, щоб відпочити, посилити кровообіг і піднятися на вищий рівень вібрацій, здійснили традиційне (антифонне, ігрове) співання енергосот Живого Слова.  

Підсумки розвитку стартапу

Ігор Каганець  підвів підсумки розвитку нашого стартапу, який почався у 2000-му році з невеличкого блогу, який переглядали тільки його автори.

За станом на 2015 рік ми вже маємо розвинений інтернет-портал з власною соціальною мережею, внутрішньою економікою, Ютуб-каналом і телеканалом ТБ-7. У нас в активі три кінофільми, озвучені українською мовою: Хвиля (2008), Людина із Землі (2007) та Частоти (2013).

Життя – це постійні зміни

Всесвіт сприяє живим системам. Творець постійно творить, здійснює зміни і закликає до них все живе. Він допомагає тим, хто відгукується на його заклик до перетворень.

Наш стартап – це постійна зміна зовнішньої форми і розгортання внутрішньої сутності.

Творення нової системи завжди починається зі світоглядного імпульсу. Концентрованим світоглядом є символіка. Завдяки колективним творчим зусиллям ми сформували систему символів та імен нашого стартапу:

  • Наш герб називається Грай–Воля.
  • Прапор називається РаМа (Ра – сонячне, божественне, Ма – вологе, матеріальне).  
  • Наш стартап ми також можемо назвати «Грай-Воля» – це ім’я піднімає у простір волі, творчий простір Гри.
  • Для позначення устрою нової держави застосовуємо назву «Третій Гетьманат» – це ім’я з Простору боротьби, проте зазвичай саме там ми знаходимо прихильників і піднімаємо їх у Простір волі.
  • Як офіційну назву нової державної організації можемо використовувати ім’я «Вільна Українська держава».
  • Славнем може бути марш «За Україну».

Великий герб Вільної Української держави

Акціонер «Народного Оглядача» Володимир Мороз (Мюнхен, Німеччина) презентував Великий герб майбутньої держави, який має лицеву і зворотну сторону (печатку).

На лицевій стороні зображені шляхетні українці – озброєний чоловік і вагітна жінка. Прообразом чоловіка став Дмитро «Байда» Іванович Вишневе́цький (помер 1563/1564) — український шляхтич, волинський магнат, князь гербу Корибут з династії Гедиміновичів. Козацький ватажок, гетьман. Збудований ним замок на острові Мала Хортиця започаткував Запорозьку Січ.

Сніп пшениці має 25 колосків, зв’язаних жовто-блакитною стрічкою. Він символізує національну єдність (в’язку, фашину), дух предків (арійський Дідух) і 25 кошів Третього Гетьманату. Зерна на кожному колоску символізують вільні козацькі громади.

На блакитному щиті, який захищає Україну, зображено релігійний аріянський символ Грай-Воля.

Великий герб зображено у формі овалу (яйця, «ово»), адже слово «Оу-країна»  означає Країна-яйце, Країна-зародок.  

У верхній частині герба (карбу) записані три релігійні настанови білої людини: «Освячуйся. Озброюйся. Плодися». Ці слова розділені восьмикутною зіркою, яка є символом Святої Землі – планетарного Центру, Гіперборії, Країни Осі, Серця Землі, Гартленду, яким є Україна.  

У нижній частині герба дається офіційна назва Третього Гетьманату – Вільна Українська держава.

На зворотній стороні Великого герба (печатці) зображено восьмикутну зірку Святої Землі з аріянським символом Грай-Воля.

На самій горі зображено шестикутну Зірку Велеса, яка є символом Святого Духа і Велеса – бога-егрегора брахманів (святих мудреців).

Від Зірки Велеса по колу йде напис: "Від 7523 року воля, честь і слава України назавжди". Згідно з традиційним арійським календарем (від заснування Рамою-Ноєм-Їмою першої арійської вари – міста-фортеці) 7523 рік відповідає 2015-му року від народження Ісуса Хреста.

Герб стартапу Грай-Воля

Після обговорення виступу Володимира Мороза взяв слово Ігор Каганець. Він запропонував поміркувати над тим, щоб привести Великий герб України до прапора українського націоналізму: сонячного-блакитного із зеленим щитом. 

Зелений щит символізує практичну реалізацію взаємодії Сонця і Води, які дають життя. Зелений щит також символізує еконацію (геосоціальний організм) та ігрове поле, на якому розгортається людська творчість.

Чоловік і жінка стоять на воді, що символізує їхню легкість, спроможність до левітації, вміння ходити по воді – подібно до Ісуса Хреста та апостолів.

При творенні нових імен завжди треба враховувати те, як звучатимуть скорочення (абревіатури). Наприклад, назва «Вільна Українська держава» дуже гарна, проте абревіатура ВУД зовсім невиразна.

У зв’язку з цим пропонується поміркувати над тим, щоб залишити назву Україна, зафіксувавши її на Великому гербі, а під нею написати назву суспільно-політичного устрою: Вільна Арійська Республіка, що означає:

  • Вільна – та, яка діє у Просторі волі,
  • Арійська – об’єднує шляхетних людей (слово «арійський» означає «шляхетний»),
  • Республіка (буквально «спільна справа») означає устрій, оснований на виборності, до якого долучене все суспільство; слово «республіка» є синонімом слову «гетьманат», якій традиційно оснований на делегуванні влади знизу доверху.    

У цьому випадку буде абревіатура ВАРА. Вара означає «захищене місце», «прихисток праведних», «Ноїв ковчег».

Пріоритети розвитку стартапу

На поточному етапі нашого розвитку доцільно зосередитися на трьох напрямках:

1. Розробка програмного забезпечення Національного Собору.   

2. Розвиток відеостудії «Нове відео».

3. Вдосконалення інтерфейсу «Народного Оглядача», а також розробка мобільної версії.

Арійський фестиваль – 2015

Арійський фестиваль прихильників Великого Переходу проводимо у курортному містечку Східниця (Львівська область) 8, 9, 10 липня 2015 р

Збори акціонерів завершилися святом живої їжі, яку учасники принесли в надлишку.

Прошу учасників зборів писати свої відгуки і пропозиції у коментарях, а також у своїх блогах з позначкою «1 збори акціонерів».   

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Миро Продум.
5
Середнє: 5 (1 голос)

1. "Кукіль" треба прибрати.
2. Дати обом вишиванки.
3. Алатир не чіпати.
4. Зачіска хай буде козацька.

Володимир Майборода каже:
Листочки під снопом зайві (ніби кукіль який :-) ).
Підтримую щодо недоцільності коричневого кольору і зображення дитини (от тільки де(?) ще не уявляю...).
Ну, і як же без вишивки?! Замість хутра - вишивку!
Ромби восьмикутної зірки Алатир варто просвітлити золотими променями - окантовкою ромбів. Це ще яскравіше підкреслить розходження променів світла-знання-сили.
І щоб уже довершено було - може Чоловіка зобразити із зачіскою шляхетної людини - як у Г.Сковороди?
РаДіймо! ))

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Коментарі

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Це прапор перехідного періоду, фактично, перероблений Тризуб. На новому прапорі вже точно буде Грай-Воля.

Андрій Юрків говорит:
Чому різниця ?, між символами Грай-Воля на щиті <a href="https://www.ar25.org/sites/default/files/node/2015/06/30720/150622gerb-2... rel="nofollow">https://www.ar25.org/sites/default/files/node/2015/06/30720/150622gerb-2... і прапорі .

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Андрій Юрків.
2
Середнє: 2 (1 голос)

На прапорі більше подобається, оскільки він більш просторніший, Але на срібній монеті Володимира тризуб сприймається гармонійніше

Реальність існує незалежно від вас ... До тих пір, поки ви з цим згодні.

Зображення користувача Андрій Юрків.
1
Середнє: 1 (1 голос)

ЗЛІВА "петля" ЗАОКРУГЛЕНА , а зправа - пряма :

Реальність існує незалежно від вас ... До тих пір, поки ви з цим згодні.

Зображення користувача Андрій Юрків.
0
Ще не підтримано

Тут видно чіткіше :

Реальність існує незалежно від вас ... До тих пір, поки ви з цим згодні.

Зображення користувача Андрій Юрків.
0
Ще не підтримано

У ході досліджень Р. Сперрі, Дж. Боугена, М. Газзаніга було встановлено, що кожна з півкуль головного мозку по-різному обробляє інформацію і має свої галузі спеціалізації. Ці відкриття призвели до активного вивчення діяльності кожної з півкуль головного мозку окремо. У ході проведених досліджень було встановлено, що ліва півкуля відповідає за обробку вербальної інформації, логічне мислення, а права півкуля, навпаки, спеціалізується на інтуїції, просторовому орієнтуванні, і завдяки цьому наявне відчуття цілісності. Крім сприймання цілого, права півкуля відповідає за вираження почуттів. Дослідження М. Зденек та Дж. Боугена довели, що розділення півкуль головного мозку призводить до зникнення творчих здібностей. Люди творчого мислення потребують існування зв’язку між півкулями, з допомогою якого вони могли б взаємодіяти і обмінюватися інформацією. http://www.ukr-in-school.edu-ua.net/id/112/print/ :

Реальність існує незалежно від вас ... До тих пір, поки ви з цим згодні.

Зображення користувача Андрій Юрків.
0
Ще не підтримано

Володимира тризуб - символізує гармонійну співпрацю двох птахів і двох півкуль головного мозку. ГАРМОНІЯ

Реальність існує незалежно від вас ... До тих пір, поки ви з цим згодні.

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Даруйте, але помічено невідповідність у трактуванні кількості колосків на гербі:

Цитата:
Сніп пшениці має 25 колосків, зв’язаних жовто-блакитною стрічкою. Він символізує національну єдність (в’язку, фашину), дух предків (арійський Дідух) і 25 кошів Третього Гетьманату. Зерна на кожному колоску символізують вільні козацькі громади.

Є засаднича(!) стаття про модель заснування Української держави Третій Гетьманат. Тут цифра інша. Гетьманат, або 10 кошів:

Цитата:
"Гетьманат складається принаймні зі 100 тисяч членів (10 дивізій, або армія) і принаймні з 10 кошових, один з яких має статус гетьмана. Досягнення цих параметрів означає заснування Третього Гетьманату."

І ще: "Вільні козацькі громади" - це коші, чи полки, чи сотні, чи рої? Що є "зерном" у "колоску"?

Дякую за увагу!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Світляна Загребельна.
0
Ще не підтримано

На мою думку, герб містить забагато інформації. Це арійці? Козаки? Міщани? Селяни? Шляхтичі?. А чому не сучасні люди? Для чого стільки слів? Ми Українська держава? Чи Руська? Чи Арійська? Маємо історичне Русь, то тримаймося його.
Хлопці, залучайте креативну молодь! Ідея супер! Але може загрузти. За 15 років -200 учасників? Гарно - Гетьманат! А до чого там сотні... Громади! Без молоді нам знадобиться для втілення ідеї ще не одна реінкарнація. Минуле - супер! Але воно МИНУЛЕ. Поважаймо, вивчаймо. Але вже є сьогоднішня героїка.

Я вірю!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

За конструктив хотів коментар прогалити....
Тощо, пані, Світляно, РаДіємо?! ;-)

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Сторінки

  • <
  • Сторінка
  • of 2