Зображення користувача Гендельф Білий.
Гендельф Білий
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Вадік Румин: Я журналістки не бив, а захищав

Спортсмен, якого звинувачують у нападі на журналістів, виклав у відеозверненні свою версію подій 18 травня.

Вадим Тітушко, якого звинувачують у побитті журналістів заявив, щойого найняла опозиція і що журналістки Ольги Сніцарчук він не бив, а захищав. Про це він сказав на відео, яке виклав в інтернет із припискою "Це моя правда на той випадок, якщо мене раптом заарештує міліція або ще щось трапиться".

"Нещодавно я опинився в ситуації, коли мене вже без суду і слідства обізвали бандитом та іншими поганими речами… Я спортсмен, а сьогодні спорт в Україні мало оплачується або ж взагалі не оплачується. Тож чимало спортсменів шукає різні способи, як заробити гроші", – почав свою розповідь він.

"Я підробляю в різних охоронах, на таких-от мітингах. 17 травня зателефонував товариш і запропонував погодинну роботу за певну плату – 250 гривень – на 18 число. Я погодився. 18 числа я приїхав до Києва, зідзвонився зі своїм товаришем, він мене скерував на Європейську площу, показав, що треба робити, який хід роботи. Нашим завданням було стояти на боці опозиціонерів, наглядати за громадським порядком", – веде далі Тітушко.

"Коли колона вирушила в бік Хрещатика на Житомирську площу (очевидно, він мав на увазі Софіївську площу або Житомирську вулицю, – Ред.), ми залишилися на Європейській площі буквально хвилин 20, не більше, а потім рушили слідом, прикриваючи хвости, щоб ніяких набігів з боку регіонів не було", – сказав він. "Прийшли ми на Житомирську площу і побачили не надто приємну картину: там метрів за 20–30 ми побачили багато опозиціонерів. Ми думали, що це наші люди, яких ми кілька хвилин тому захищали. Проте в наш бік полетіли пляшки, каміння. В мого товариша влучила каменюка, просто у грудину, полетіли палки, вогнегасники – люди були озвірілі", – сказав він. "Нас почали провокувати різні люди, журналісти. Було дуже багато журналістів, які обзивали нас некоректними словами, люди в масках, які на нас кидалися, обзиваючи фашистами", – сказав він.

"Мене обвинувачують у побитті жінки-журналістки, Олени (Ольги, – Ред.) Сніцарчук. Такого не було, я вас запевняю. Стояла просто жінка, махала переді мною телефоном, знімала. А я людина непублічна, я не люблю, коли мене знімають. Я попросив, що не треба цього робити", – розповів Тітушко. "Я дівчини як би… взагалі не бив. Я просто рукою відштовхнув так, щоб не було ніяких зайвих рухів, ніякого побиття не було, ні її, ні її товариша. Я особисто сам бачив, як ця панянка просто спіткнулася й упала. Ми з хлопцями як би підбігли, обступили її, щоб маса людей її не затоптала", – переконує він.

"Я нормальний, звичайний, адекватний хлопець із простої родини, я нормально виховувався. І щоб підняти руку на жінку – ну, це остання справа. У мене не те виховання, щоб ударити жінку. Щоб я хоч раз її вдарив, ну, як годиться вдарити – хлопці мене зрозуміють, – я не знаю, мінімум у неї був би синець. Чому в неї його немає?" – обурився він. Нагадаємо: 18 травня під час бійки між спортивними молодиками та "свободівцями" на вулиці Великій Житомирській постраждали журналісти. Кореспондент "5 каналу" Ольга Сніцарчук та фотокор "КоммерсантЪ-Украина" Влад Содель знімали бійку, спортсменам це не сподобалося, і вони напали на журналістів.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Прошу розділити текст на абзаци. У джерело треба ставити не заголовок статті, а назву джерела, наприклад "Тиждень.ua".

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Коментарі

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Прошу розділити текст на абзаци. У джерело треба ставити не заголовок статті, а назву джерела, наприклад "Тиждень.ua".

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Гендельф Білий.
0
Ще не підтримано

Вже зробив.

Ми не фантазуємо: ми розраховуємо! Але для того, щоб розраховувати, ми спочатку фантазували.

Зображення користувача Генрі Джонс.
0
Ще не підтримано

А це не ті мітинги, на котрі збиралися і влада і опозиція студентів наганяти, десь на 5-7. якраз на початок - середину травня?

А виділяли, якщо правду казали по 400 гривень на студента. Ну а студентам повинно залишитися 200-300 гривень. в залежності від кількості та жадібності посередників