Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Українці готові до відповідального володіння зброєю

Категорія:

Світ:

Попри повномасштабну війну Верховна Рада України зволікає з ухваленням Закону про зброю, тому Україна досі залишається єдиною державою Європи, яка не має профільного закону, а весь обіг вогнепальної зброї серед цивільного населення й досі регулюється внутрішньовідомчою інструкцією МВС України.
 

Всупереч тезам, що в Україні немає культури поводження зі зброєю, громадяни України шукають можливості і, не гаючи часу, опановують навички безпечного поводження із вогнепальною зброєю та практичної стрільби під керівництвом досвідчених інструкторів, практикою доводячи іншу тезу – українці готові до відповідального володіння зброєю.

Детальніше дивіться:

 

Наші інтереси: 

Наявність зброї у громадян може бути визначальним фактором переходу України у нову якість, щоб нарешті вирватися з УРСР і стати новою Україною. Нагадаємо, ще влітку 2021 року у ВРУ був зареєстрований проект Закону «Про право на самозахист та володіння цивільною вогнепальною зброєю» 5708-1, якому, на думку голови Української Асоціації власників зброї Георгія Учайкіна, немає альтернативи.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи