Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У ВРУ зареєстровано Проєкт Закону «Про право на самозахист та володіння цивільною вогнепальною зброєю» 5708-1

Світ:

Законопроект є альтернативним. Його розроблено за участі фахівців та юридичних радників Української асоціації власників зброї, а також представників зброярської галузі. 

Парламент отримав чергову нагоду ухвалити закон, який гарантуватиме кожному законослухняному українцю право на захист свого життя і здоров’я, житла та власності, життя і здоров’я інших людей.

13 липня 2021 року у Верховній Раді України зареєстровано Проєкт Закону «Про право на самозахист та володіння цивільною вогнепальною зброєю» №5708-1 (альтернативний), повідомила Українська асоціація власників зброї і сисловила вдячність за державницьку позицію та співпрацю таким народним депутатам України:

Шараськіну Андрію
Заблоцькому Мар’яну
Устіновій Олександрі
Савчук Оксані
Бобровській Соломії
Лозинському Роману
Климпуш-Цинцадзе Іванні
Гузю Ігорю
Бондару Михайлу
Юрчишину Ярославу
Чернєву Єгору

Законопроєкт розроблено за участі фахівців та юридичних радників УАВЗ, а також представників зброярської галузі. Парламент отримав чергову нагоду ухвалити закон, який гарантуватиме кожному законослухняному українцю право на захист свого життя і здоров’я, житла та власності, життя і здоров’я інших людей.

Черговий раунд боротьби за право самозахисту громадян оголошено відкритим. Разом переможемо!

Текст Законопроєкту

Відео-інтерв'ю з Георгієм Учайкіним, головою Наглядової ради Української асоціації власників зброї Георгій

Наші інтереси: 

Право на зброю – природне право вільної людини. Країни, у яких людям дозволено володіти зброєю, є вільними країнами, які поважають своїх громадян. Країни, у яких людям не дозволено володіти зброєю, не поважають своїх громадян і вважають їх рабами, тобто залежними від них. Тільки вільна людина, яку поважає держава, здатна її захистити. Територіальна оборона тримається на таких людях. Але добровольці тероборони мають бути належним чином озброєні й підготовлені.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи