Зображення користувача Зоріна Небокрай.
Зоріна Небокрай
  • Відвідувань: 2
  • Переглядів: 2

Символ герба України проявлений як володіння знаннями Всесвіту

Подаю назви зодіаків на латинській мові, щоби досконаліше зрозуміти символи. Першим був Арій, а дев”ятим був Мудрий Арій.  В другому періоді  кола нішу над першим Арієм зайняв Водяний Арій-Водолій.  Надалі Водолій несе дві стріли, проходячи коло досвіду. Ось таке Трисуття маємо, від трьох Богів.

 Отже знаємо, що владний Юпітер-Перун тримав у руках дві вогневі стріли. Глянувши на зодіакальне небо календарного кола, побачимо, що символи Вогню проявлені три рази.

  1. Березень- Овен, планета Марс. Символ тепла, цифра один, яка веде.

  2. Серпень-Лев, планета Сонце, символ світла і тепла. Цифра п”ять, половина. (В дійсності знак лева несе цифру 50, бо він поєднується вертикально з нулем).

  3. Грудень-Стрілець, планета Юпітер, символ влади. Цифра дев”ять -набутий досвід завершеного кола.

Малюємо дев”ять знаків зодіака, бо річний календар колись мав дев”ять місяців. (Зараз мені прийшло в голову, що жінка також виношує дитину 9 місяців. Природа сама все пояснює).

На зодіакальному колі бачимо, що цифри 1, 5 і 9 є носіями Вогню, і знаємо, що Юпітер тримає в руках дві вогневих стріли цифр 1 і 9, несучи досвід двох половин. Цифра 5 стоїть рівно посередині між двома - цифрами початком і кінцем, але, як виявилось, вона не бере участі в набуванні досвіду.

Намалювавши цифрове коло, бачимо, що числа 9 і 1 находяться поруч, вогонь біля вогню, досвідчений Юпітер і молодий Марс. Поміж цифрами 9 і 1 існує цифра 0- Нуль — Вода, зона народження-відродження. З нуля-води народжується перший Вогонь-Марс, а останній Вогонь-Юпітер-направляє стрілу в космос і передає знання Землі-Нептуну в цифрі 10.

Якщо ми зображаємо дев”ять чисел в колі, то, враховуючи нуль, променів стає десять. Цифри Нуль і Десять входять в один промінь, як одна сутність, що має спосіб відзеркалення, бо зодіак Риб володіє двома напрямками.

Звідки береться, що календарне коло має 9 цифр? Про дев”ять зодіакальних знаків згадують і масони.

Болотов визначав: - “Методи фараонів, лікування хвороб шляхом усунення причин, не зазнали ніяких змін і донині. З матеріалів цілительства фараонів, розшифрованого частково, встановлено, що причин, від яких можна захворіти, всього дев'ять. Іншими словами, фараони знали, що хвороб буває багато, а причин буває тільки дев'ять. Вони визначали, що хвороби виникають у відповідності зі знаками зодіаку, а виліковуються шляхом непокірності зі знаком зодіаку. Тому лікарський порадник фараонів був складений всього з дев'яти методик, тобто, дев'яти рекомендацій. Це було, імовірно, через менше число місяців в році.”

Підтвердженням, що в небесному рахунку повинні бути дев”ять цифр, є інші міфи.
-“Навесні і влітку, коли зелені ліси покривають Гелікон, близько священного джерела Іппокрени і на горі Парнас, звідки стікають прозорі води Кастальского ключа, бог Аполлон грою на лірі супроводжував чарівні танці дев'яти муз - покровительок і натхненниць поезії, мистецтва і наук, астрономії і історії, трагедії, комедії, священних гімнів- чарівних і безтурботних дочок Зевса і Мнемозіни.

Вони були супутницями Аполлона, він часто акомпанував їм, коли музи співали свої дивні пісні. Навіть боги на Олімпі змовкали і з захватом слухали їх. Повільно і велично виступає бог Аполлон, увінчаний лавровим вінком, із золотою лірою на плечі, а за ним, сяючи своєю молодістю і божественною принадністю, танцюючі і співаючі дев'ять муз.” 

Почнемо відтворювати шлях лабіринту і набуття досвіду, від числа 1- Марса до числа 9- Юпітера.

На малюнку зображено дуальність світу- темряву і світло. Вертикальною лінією діяв Творець і знаємо, що світ створений трійцею богів, отже, один з богів був світлим, а другий- темним або один був плюсом, а другий- мінусом. Промінь світла мав визначену мету, пройти через темряву, і від нього починався шлях, був посланий у світ, як іскра, Син Божий. Стрілками зображено як проходив Марс шлях у лабіринті, взаємодіючи з протилежністю.

Від цифри 1-Овна (вогонь) промінь світла потрапив у цифру 6-Діва (земля), звідти інформація відзеркалилась назад, утворивши число 2-Тілець (земля). Від цифри 2 промінь потрапив у цифру 7-Терези (повітря) і відніс інформацію назад, утворивши число 3- Близнюки (повітря). Від числа 3 промінь потрапив у сектор числа 8-Скорпіон-Змія (вода) і відзеркалившись поніс мудрість, утворивши число 4- Рака-Краба (вода). І нарешті з числа 4 промінь проникає в останній сектор 9- Стрілець (вогонь), який продовжує шлях носія інформації догори, як вихід з лабіринту. У міфах кажуть, що Стрілець взяв роги Овна і зробив лук.

Бачимо, що дія в колі почалась з вогню і закінчилася вогнем, тобто дія безпереривна, бо цифра 9 піднімається вгору і утворює цифру 10.  З десятки і починаються рахування періодів, надалі коло повторюється, закручуючись у спіраль.

На малюнку бачимо незадіяну вертикаль, цифри 0 і 5, можемо назвати це віссю чи дією Творця. Для кращої уяви, візуально людину можна розділити наполовину, як дві енергетичні протилежності; можна бачити ( поглядом зверху) дві півкулі мозку або як мінливі і незмінні інформативні структури нашого обличчя; можемо побачити форму краба чи павука, чи ядро атома і рух електронів навколо нього; можна бачити іскру чи зірку, чи дві половини Місяця, світлу і темну, що міняються місцями. Ми роздивились ядро, центр і принцип його дії, тож перейдемо до загального принципу системи створення.

Володарем світового океану хвиль є Нептун, який проявляється в цифрі 10, початку другого періоду, діючи відзеркаленням знаку зодіаку Риб (одна риба попливла вниз, а інша вверх).   На арені появляється Нептун зі знаком Трисуття в руках, він є володарем трьох вогневих стріл, які поєднуються зі спільним центральним джерелом, що є енергією Сонця.

Приємно догадатись, що бог Волос/Велес є Нептуном- це одна сутність бога. Нептун/Велес чітко тримає Трисуття стрілками вгору, показуючи безмежний космічний напрям для застосування набутих знань. Середня вертикальна стріла поєднана з Сонцем, яке є постійним та незворушним джерелом. Енергія Творця і енергія Сонця діють разом, в одному центральному напрямку. Цей вертикальний промінь проходить через багато щабелів розвитку еволюції. Ліве крило знань приніс Стрілець-Юпітер, у вигляді двох стріл, (одна від Марса) і утворилось Трисуття, основа творіння світу.

Надалі естафету в правому крилі понесе Водолій-Уран. Він також має роль посланця, Сина Божого, який буде рухатись за схемою, як рухався Овен-Марс і з досвідом проявиться в третьому періоді, над променем Стрільця. Ще назвуться та відкриються нові зодіаки та елементи і займуть свої ніші. (Побачили скільки багато роботи тут, ніякої організованої структури, бо науки астрологї нас ніхто не вчить у школі, хоч здається,  вона є базою і суттю нашого життя).

На схемі видно, що водяний Нептун у другому періоді діє знаком стихії землі, ось вам і Пан Землі. Чотири стихії, послідовно чередуючись, у спіральних колах надалі діють по парах, тобто міняються місцями в секторах променів, Вода з Землею, Вогонь з Повітрям. Тому повітряний Водолій-Уран понесе роль вогняного знаку знань і займає нішу над Овном.

По мірі підняття вверх по щабелю періодів, дві бокові “стріли-крила” є мінливими, добавляється їх кількість.  Уявляєте, який герб має Україна? Основа світу, вищі знання відродження, три вогневих стріли знань богів. Ось і появилось яйце-райце. Нема поганих чи темних сил, всі сили є добрі, бо інакше не буде взаємодії і розвитку. Показано двома кольорами, як необхідність протилежності, а всі зодіакальні знаки просто чудові, всього навчають.

Хтось подумав, чому євреї показують сім чи дев”ять свічок на їхньому символі? Це значить, що вони рахують, в якому періоді розвитку ми находимось. На мою думку, існує закономірність, що зодіак, обійшовши коло, не збільшується на одну величину з обох боків, а працює метод відзеркалення. Тому в другому періоді, коли Водолій рухається з двома стрілами, то над Стрільцем він проявиться з чотирма стрілами, бо знак збагатився досвідом  протилежної половини. Тоді в другому колі ( ступінь 20), на місці находження Нептуна/Велеса, появиться символ з п"яти стріл, по дві з кожного боку.

  А надалі Син Божий ринеться у світ з чотирма стрілами і повернеться по завершенні кола з вісьмома стрілами і символ стане з дев”яти стріл (по чотири з кожного боку) і т.д. Тому такі символи стріл чи крил беруть початок з 3, 5, 9, хоч під числами розуміється одна сутність. І коли в світ полетить Син Божий з вісьмома крилами, то символ Нептуна стане з 17 стріл, надалі - 33, 65, 129, 257. Поки що нема пояснення, як аргументувати цей факт і що значать ці числа для людини.  Взявши до уваги, що людина створена з трьох перших тіл, то можна допустити, що добавляються нові тіла або якісь якості.

Назви зодіаків подано на латинській мові, щоби досконаліше зрозуміти символи. Першим був Арій, а дев”ятим був Мудрий Арій, і в другому періоді нішу над першим Арієм зайняв Водяний Арій- Водолій. І  Водолій, надалі, несе дві стріли, проходячи коло досвіду. Ось таке Трисуття маємо, від трьох Богів.

Щоб розгадати центральний стержень Pisces , то є гіпотеза, що Пі може значити Бі, тобто двоє, sces – сходять, зійти, вийти. Зійшлися двоє. Це стосується не тільки двох Риб у двох напрямках, а й тому, що Сонце взаємодіє з Нулем (а надалі з Велесом/Нептуном) і здійснюється взаємодія в квадраті, 2х2.

 Подаю вибірку перекладу деяких латинських назв зодіаку.

Аries, arius- має значення :  повітря, атмосфера, клімат, вітер, слово, дух, жива душа,  вигляд, зовнішність, вираз обличчя, подібність, схожість   ----

  1. арія, мотив, мелодія, вплив на слух, музичний вітерок

  2. нитка Аріадни, шляховказівна нитка

  3. баран, таран, стінобитна машина, Овен

  4. арійський, послідовник аріанців, індоєвропейців, інших знань

  5. просторий, наповнений повітрям і світла, співучий, виразний.

Стосовно Стрільця, Sagit tarius, то існують тільки подібні значення слів і всі переклади мають подібну суть.

Saggista- очеркіст літератури, жанру;      sagena- невід;

saggezza-мудрість, благорозумність, великомудрість;

saggio- мудрець, аналіз, досвід;     saggiatore -дослідник, випробовувач,

saggitario- влучник, cтрілолист, астрол. лучник;   saggiatura- клеймо на металах, проба;     saga-чарівниця, мага, відьма, розповідь, легенда.

Sagace- прозірливий, проникливий, творчий, свідомий, кмітливий, винахідливий, володіючий тонким нюхом, виключним відчуттям, чутливістю.

Scorpio- може значити,- залишити тіло, позбутися тіла, зняти тіло. Дослівно- без тіла, зникнення тіла, бо corpo - це тіло. Якщо  придивитися, то скорпіон має символ повзучої змії, і пишуть, що колись це був зодіак орла. Символ вказує на змію і це водний знак, можливе значення, - літаюча змія або водяний птах. А ось те, що змія знімає шкіру, то навіть  переконливо, чому називається скорпіо.

Надалі, досвід змії передається зодіаку краба, де народжується Людина (дивитись стрілки руху на верхній схемі). Отже, ми народжуємось під впливом давньої і мудрої планети Місяць, а вона притягнута до Землі, в порівнянні, недавно. Ще багато секретів швидко розгадаємо.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Вадим Кононенко.
0
Ще не підтримано

Пані Зоріно - творіть. Мені особисто приємно, що Ви пишете тут ці статті, намагаючись донести до людей свої знання. Хто не знає, як це писати будь-що, хай спробує - це не так просто. Та й Ваші висновки, хай би як Ви до них приходите, показують глибину Вашого розуміння світу.

Стосовно нерозуміння, то, як на мене, людям просто не вистачає підгрунтя. Мені це відчуття відоме з практичних занять з Вищої математики. Поки є розуміння - ниточка розв'язку розгортається, неначе так і треба. Але як-тільки виникає брак знань. Все. Ступор. І викладачці доводилося нам пояснювати якусь тему. Як-тільки прогалина стає засвоєна - розуміння відновлюється.

Тож, припускаю, щоб аудиторія розуміла Ваші трактування людям потрібно буде дати добрий ввідний курс... Або ж, Ви можете просто викласти їх, як зараз, й люди їх зрозуміють, коли прийде цьому час. Або лише певні люди, які доклали зусиль для набуття таких знань.

А щодо патро- чи матріархату, то, як на мене, все добре в гармонії. Жіноче й чоловічі начала можуть творити лише разом. Це як ресурси й ідея. Одне та інше без другого - пуста річ.

Щодо окремої рубрики (я так розумію і місце на головній сторінці), то це треба буде обміркувати в ході роботи з її переробки. Пан Смалець також наголошував на її незручності, тож - потрібно буде шукати нове рішення.

Коментарі

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Шановне інтелектуальне панство, прошу поважати мою “нереалістичну” працю і виставляти в рубрику мої творчі думки. Вимагаю від вас, чоловічої домінуючої статі, визначити вікно у НО для висвітлення нових ідей, які не співпадають з вашим інтелектом. Якщо назвете мою рубрику назвою “Недосяжність,” то хай буде так.
Вчора зустрілася з однією знайомою, яка співає в камерному церковному хорі. І вона переписувала іншій українці переклад з французької на українську мову слова куплетів. Заглянувши через плече, я прочитала щось таке: “ І вона буде мучитися і хай заллється вона кров”ю, будемо безупинно напувати її кров”ю....” Це не дослівно, бо я швидко відсахнулась. Я запитала свою знайому, чи знає вона про жахи, які вони хором співають? Вона відбігла від мене подалі, повторюючи: “Не хочу нічого чути, не треба нічого казати”. Ось так овечки в стаді реагують. Я написала їй у скайпі, сказавши, що свою місію я виконала, давши їй інформацію, а вибір робить вона. А перед тим вона мені сказала, що я їй приснилась. А інша в той час каже, що ніякі слова міняти не можна, бо так треба. Я відповіла -“Неправда” і на тому замовкли.
Тепер, ви, високоінтелектуальне чоловіче товариство, надайте мені першу дорогу для моїх статтей, бо ви вже достатньо натворили овечок для пастухів. Також інтелектуальний хлопчина- лікар, католицької віри, сказав, “..будемо робити вертеп з двома пастухами.” Мені хватило останніх двох слів. Я промовчала, хоч ми переглянулись, бо якось раніше ми обмінялись словами “покірність” на “терпіння”.
І ось навіть тут, на сайті, ви є розумнішими, ніж жінка. Але, як вже певно догадались, що Творець- це Вона, Жінка. Достатньо вже того, що церква бореться проти неї. Існує міф, де Мати забрала довголіття в своїх синів, бо вони її не впізнали. Про смертність молиться вся церква, я не можу ще цього осягнути розумом, для чого їм це потрібно.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

До всіх ваших статей і коментарів на цьому сайті Вам ще залишилось додати, що крім Творця-Жінки, жінками також були Ной, Ісус Хрестос і Будда :))))) І тоді вже точно все буде по-вашому! :)

І тоді зможете претендувати не тільки на вашу нову рубрику "Недосяжність", а й на свою фотографію в повний ріст на головній сторінці сайту :), адже народ має знати своїх героїв, перепрошую "героїнь", а то зараз знов звинуватите мене в патріархаті )))

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Приємно знати, друже, що ви небайдужі до мене.))) Вважаю, що Ісус і Будда були посланими у світ, як Сини Божі, вони несли знання. Стосовно Ноя, то ще виясниться, бо для відродження потрібна жінка, (ХХ), єдина чиста, гени.
Я добавила ще одну схему в подану статтю, пане Доброславе,(надіюсь на ваше ім"я), що вам сподобається)))).
Жіночий символ- це є Матінка-Земля. Тому кров у жінки і кров синів її на Землі ототожнюється. Так що не задавайтеся, бо це програма вбивства. Можливо цим хтось живиться або щось існує тааке-----?????

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Пані Зоріна доброго Вам ранку..Придивіться уважніше до сайту НО..Тут товариство вирішило наголос робити більше на політику,ніж на ті теми,над котрими Ви так натхненно працюєте.Готується новий підхід до розвитку України..Я далекий від політики,бо в ній немає сенсу..Але якщо люди стараються,то хай творять..Ви у свою чергу теж творіть і не звертайте увагу на на те,що Вас недооцінюють..Просто робіть те,що до вподоби і приносить Вам задоволення,тоді пропаде почуття браку уваги від інших..дякую..

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Дякую, Явсесвіте, за підтримку! Ми з вами на одній хвилі розуміння. Певно не в увазі до мене справа, а в підході до справи. А в жінці криється безсмертя чи якісь давні знання. .. Але їй не дають можливості це проявити, інакше би патріархальна церква не старалася би так напувати всіх кров"ю . Тому хай радіють розумники, бо один промінець вже їх сліпить.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Аватар Арій.
0
Ще не підтримано

Та-а-а-а-а... Якби в школі навчали астрології, то я б напевне краще зрозумів, що хотіла повідомити нам пані Зоріна.

<b>За добро заплатимо добром,</b>
<b>а за зло — по-справедливості.</b>

Зображення користувача Вадим Кононенко.
0
Ще не підтримано

Пані Зоріно - творіть. Мені особисто приємно, що Ви пишете тут ці статті, намагаючись донести до людей свої знання. Хто не знає, як це писати будь-що, хай спробує - це не так просто. Та й Ваші висновки, хай би як Ви до них приходите, показують глибину Вашого розуміння світу.

Стосовно нерозуміння, то, як на мене, людям просто не вистачає підгрунтя. Мені це відчуття відоме з практичних занять з Вищої математики. Поки є розуміння - ниточка розв'язку розгортається, неначе так і треба. Але як-тільки виникає брак знань. Все. Ступор. І викладачці доводилося нам пояснювати якусь тему. Як-тільки прогалина стає засвоєна - розуміння відновлюється.

Тож, припускаю, щоб аудиторія розуміла Ваші трактування людям потрібно буде дати добрий ввідний курс... Або ж, Ви можете просто викласти їх, як зараз, й люди їх зрозуміють, коли прийде цьому час. Або лише певні люди, які доклали зусиль для набуття таких знань.

А щодо патро- чи матріархату, то, як на мене, все добре в гармонії. Жіноче й чоловічі начала можуть творити лише разом. Це як ресурси й ідея. Одне та інше без другого - пуста річ.

Щодо окремої рубрики (я так розумію і місце на головній сторінці), то це треба буде обміркувати в ході роботи з її переробки. Пан Смалець також наголошував на її незручності, тож - потрібно буде шукати нове рішення.

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Хіба це проблема, пане Вадиме?!

Цитата:
Щодо окремої рубрики (я так розумію і місце на головній сторінці), то це треба буде обміркувати

У нас же є, наприклад, окремі рубрики "Розмови з Ігорем Каганцем (аудіо, відео)" та "Соціоніка Альберта Саїна"! ;) Чому б не бути рубриці "Всесвіт Зоріни Небокрай"?. Пані Зоріна є Інвестором, отже має таке право "мати рубрику" ;). Хай буде! Цікаві роздуми деколи надихають на переосмислення і знаходження нового шляху, а ціль в усіх одна - Царство Боже=Простір Волі.

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Вадим Кононенко.
0
Ще не підтримано

Якщо ця рубрика не потребує місця на головній сторінці.. то тут і прероблювати нічого. Але я не беру участі у модерації наповнення сайту, тож звернуся до пана Ігора Каганця, щоб він розглянув це прохання й зробив, що потрібно.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

У нас кожен уже має свою "рубрику", вона називається Блог. Якщо публікація у блозі відповідає політиці НО або отримує значну підтримку галами, то вона включається у "світи" і автоматично потрапляє у стрічку публікацій на головній сторінці.

Читайте рубрику Блог Зоріна Небокрай

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

А це скільки? ;)

Цитата:
...отримує значну підтримку галами.

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Аватар Арій.
0
Ще не підтримано

Пані Зоріні я б порадив написати статтю (чи навіть кілька статей), де б вона пояснила більш детально поняття і терміни, якими вона оперує, і як вони співвідносяться між собою.

<b>За добро заплатимо добром,</b>
<b>а за зло — по-справедливості.</b>

Зображення користувача Віктор Капінус.
0
Ще не підтримано

Я Вас підтримую !

Віті Да Бгу Да Віта !!!
Viti Da Bhu Da Vita !!!

Зображення користувача Віктор Капінус.
0
Ще не підтримано

Aditi (Lajja Gauri)
Прадавня Жінка з Бгаарати (Бога Аратти - Індії). Її звуть Адіті (Матір Богів) або Ладжджа Гаурі. Можливо вона дійшла до Індії з прабатьківщини, себто з Аратти~України !

Віті Да Бгу Да Віта !!!
Viti Da Bhu Da Vita !!!